Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kesätapahtuma 2018 - Kaksi Tornia

*Oppilaita makaa kerrossängyissään ja osa porukasta on läheisellä lammella kahlaamassa ja purkamassa raivoaan. Apollon on jälleen järjestänyt pakollista toimintaa!*

Apollonin ensimmäinen kesä on täällä, ja se totta kai tarkoittaa myös suurta kesätapahtumaa! Opettajat eivät sittenkään ole ottaneet kunnolla opikseen vaan järjestävät jälleen pakollista puuhaa oppilaille kesäksi. Tällä kertaa hahmot laitetaan keskelle lipunryöstölarppia.

Tapahtuman roolipeleihin

Tapahtuman roolipeli

Taisteluiden pikapeli

Idea

Oppilaat jaetaan oman asuntonsa mukaan kahdeksi joukkueeksi ja kummallekin joukkueelle annetaan oma linnakkeensa. Pelipaikka on Silverliningin oma larppauspuisto, jonka Apollon on vuokrannut oppilailleen tapahtuman ajaksi käyttöön. Linnakkeet koostuvat päätornista (kaksikerroksinen, puinen rakennus), jossa pelien strategiset ja vastaavanlaiset kokoukset pidetään sekä pienestä kylästä. Kylä koostuu puisista mökeistä, joihin mahtuu neljä henkilöä nukkumaan per talo, sekä suuremmasta tuvasta, jossa tarjoillaan ruoka. Sähköä ei ole, joten tekniikkaakaan ei hahmoille ole luvassa. Mökkien yhteydessä olevat vessat ja suihkut sekä tuvassa ruoanlaitto toimivat sähköillä. Jokaisessa mökissä on myös yksi kattolamppu, mutta valot sammutetaan kello 23:00. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala tarjoillaan tuvassa, ja sieltä saa myös käydä hakemassa pientä evästä ruokienkin välissä. Ruoan tekee palkatut työntekijät. 

Kummankin linnakkeen takaa löytyvät keinotekoiset lammet, joille on vain parin minuutin kävelymatka mökeiltä. Lammessa ei ole eläimistöä ja se kelpaa loistavasti uimiseen ja oleskeluun. Lautapelejä, kirjoja ja askartelutarvikkeita löytyy tuvasta. Kummankin linnakkeen lippuja säilytetään päätornissa ja ne otetaan aina taistoihin mukaan.

Metsikkö linnakkeiden ympärillä on lehtimetsää ja sieltä saattaa löytyä pieniä bunkkereita ja vastaavia, jos hahmo vain tarpeeksi etsii. Myös esimerkiksi ylimääräisiä värikuulia saattaa löytää. Metsikössä on niittyjä, puroja ja polkuja. 

Itse taistelutanner sijaitsee aivan pelikentän keskellä ja on iso nurmikenttä, jonne on pystytetty erilaisia suojia hahmoille. Pieni ensiapupiste henkilökuntineen löytyy kentän vierestä. Hahmot tulevat 2-3 kertaa tapahtuman aikana kohtaamaan taistelukentällä. He ryhtyvät värikuulasotaan, joka kestää 30 minuuttia. Alloksella on sinisiä värikuulia ja Protoksella punaisia ja oppilaita eliminoidaan sen mukaan, kenen suojavarusteissa (sotaa ei saa aloittaa, ennen kuin jokaisella on suojavarusteet päällä) on eniten vastustajan väriä. Molemmilta puolilta eliminoidaan saman verran hahmoja. Eliminoidut hahmot eivät saa enää osallistua seuraavaan taisteluun, mutta jatkavat mökeissä elelyä loppuun asti. He voivat myös tulla katsomaan sotaa ja kannustamaan omiaan ja rikkomaan sääntöjä, jos haluavat. 

Pelin voittajapuoli (arvotaan) saa toisen puolen lipun (kummallakin puolella lippuja on alun perin 3) ja se puoli, jolla on enemmän lippuja tapahtuman päättyessä on voittaja.

Ohjeet

~ Roolipeli alkaa 12.6. ja kestää elokuu-syyskuuhun asti, riippuen innokkaista pelaajista.

Uudet hahmot saa tuoda tapahtuman peliin mukaan koska tahansa, kunhan ensin ilmoittaa vieraskirjassa, että haluaisi hahmonsa mukaan. (Jos hahmo siis lisätään vasta tapahtuman alkamisen jälkeen) Tällöin hahmo laitetaan johonkin mökkiin ja pelaamisen saa aloittaa.

Tapahtumalle tulee oma roolisivunsa ja taisteluille oma pikaroolisivunsa. Normaalissa roolipelissä saa jatkaa roolimista normaaliin tapaansa. Olisi tärkeää, että jokainen osallistuu taisteluiden pikaroolipeliin jos vain suinkin ehtii, eikä haittaa, jos tapahtuman roolipelissä on joku toinen juttu kesken.

Tapahtuma on päihteetön, mutta laukkuja ei tarkasteta...

~ Normaalin roolipelin säännöt pätevät tapahtumassakin. Sodassa fyysinen kontakti on kielletty, toista vastaan saa taistella ainoastaan värikuulilla.

~ Oppilaat saavat hyökätä toisten linnakkeeseen muulloinkin, kun vain taistelupäivinä ja silloin saa viedä niin paljon lippuja, kun vain pystyy. Lipun saa koettaa viedä kuitenkin vasta 20.00 jälkeisenä aikana, jos hyökkää muulloin kuin taistelupäivinä. (Suojavarusteet päälle tällöinkin!)

Tuvan henkilökunnan lisäksi paikalla ei ole muita aikuisia (Cassie tajuaa, ettei se mene näin oikeassa elämässä) linnakkeissa, eivätkä he aio vahtia oppilaita öisin tai päivällä erityisen tarkasti, joten valojen sammuminen tuskin estää kovinkaan paljon oppilaiden menoja.

~ Kuten normaalissakin roolipelissä, voit viedä hahmosi toisten peliin mukaan kysymättä lupaa ensin.

~ Jokainen oppilashahmo Apollonista osallistuu tapahtumaan. Jos et aio roolipelata hahmollasi, voit ilmoittaa hänet eliminoitavaksi esimerkiksi taistelussa, jolloin hänen panostaan ei tarvita tulevissa taisteluissa. Kaikilla hahmoilla ei tarvitse yrittää pelata. Opettajahahmot voivat osallistua mukaan, jos haluavat, ilmoitathan ensin kuitenkin vieraskirjassa.

~ Leiriläiset saavat käydä vapaasti toisen leirin alueella ja seurustella vapaasti kaikkien leiriläisten kanssa päiväsaikaan. Kello 20.00 jälkeen väärän leirin alueella olevat henkilöt saavat koettaa varastaa leirin lipun, joten sitä ennen leirin kannattaa häätää ulkopuoliset omaan leiriinsä. Päiväsaikaan toisen leirin lippua ei saa koettaa varastaa, jotta tällainen vapaamatkustus olisi mahdollista. 

Taistelut

Taistelut toimivat pikapeleinä erillisessä roolipelissä. Taisteluita tulee olemaan 2-3 riippuen pelaajien jaksamisesta ja siitä, kuinka monta lippua kummallakin joukkueella on. Se, kumpi puoli voittaa, arvotaan taistelun päätteeksi. Taistelussa eliminoidut hahmot jatkavat eloaan tapahtumapaikalla, mutta eivät enää osallistu itse taisteluihin. Eliminoitavat hahmot arpoutuvat, mutta voit myös ilmoittaa vieraskirjassa, jos haluat jotkut hahmoistasi eliminoitaviksi. Se olisi suositeltavaa varsinkin, jos et aio pelata jollain hahmollasi tapahtuman aikana.

Mökkien asumajärjestys

Allos

Alaska Hopper ~ Chai Garcia ~ London Davis ~ Ross Martínés

Jesús de la Vega ~ America Jackson ~ Javier Sevilla

Kaspian Lee ~ Damien Grant ~ Rafael Garza ~ Thaddeus Hamilton

Afanasiya Vasijshenko ~ Vanessa Bailey ~ Nora Wigglesworth

Aileen Barrett ~ Carmen King ~ Carrie Bellow ~ Madison Graves 

Amelia White ~ Catelyn Green ~ Fiona Nichals

Protos

Frederik Steel ~ Rayan Bellow ~ Xavier Ford ~ Amir Rhodes

Milos Lopez ~ Sebastian Mamharkhani ~ Falcon Hawk ~ Ruben Sinclair

Alec Harlow ~ Chet Noel ~ Haneul Bae ~ Oliver Waldgrave

Selina Miralles ~ Annemarieje Hauptmeijer ~ Ambrosia Mayfair ~ Lulu Hewitt

Tanesha Faraji ~ Viveca Cooper ~ Sharidan ~ Ashley Sabalza

Paikat valittu arpomalla, mukana myös joitakin pelaajien hahmoja, joille muistelin olevan luvassa draamaa, vaikka hahmon tiedot eivät ole vielä valmiina/lisättyinä sivuille. Jos haluat pelata hahmolla, joka ei ole vielä SiCin listoilla, laita ilmoitus vieraskirjaan niin lisään hahmon johonkin mökkiryhmään. 

Jälkisanat

Tapahtuman päättyessä jokainen siihen osallistunut hahmo saa statukset Sudenpentu (hahmot joilla on pelattu tapahtuman aikana). Viimeiseen taisteluun selviytyneet hahmot saavat myös statukset You Only Live Twice

Uuden lukukauden alkaessa Apolloniin tulee myös mitä todennäköisimmin kolmas asunto, joka periaatteessa ei ole palkinto, mutta... ainakin nämä tuvat voivat kilpailla viimeistä (ja ensimmäistä) kertaa ainoina Apollonin tupina :D

©2019 School in California - suntuubi.com