Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

America Jackson

Liittynyt: 16.2.2018 Kämppäkaveri: Juan Sevilla Siviilisääty: Sinkku

Perustiedot

Sukupuoli: Mies

Ikä: 16-vuotias (8.6)

Keskiarvo: 8.9

Valinnaiset: Musiikki, Espanja ja syventävä matematiikka

Persoona

America on usein kiltti ja ystävällinen, mutta rakastaa piloja ja on niissä hyvä. Poika saa niiden avulla itsensä usein vaikeuksiin. Pojan mieliala voi muuttua sekunneissa, mutta yleensä hän on iloisella tuulella. Suuttuessa hän pitää mykkäkoulua tai yrittää nolata toisen mahdollisimman pahasti. America saattaa olla myös draamakuningas ja tekee pienistä asioista massiivisia ongelmia. Poika ei ole todellakaan ujo, vaan menee puhumaan jopa ventovieraille tekemisen puutteessa. Hän ei ikinä pilkkaisi ketään ja menee heti väliin, jos joku niin tekee. America ei ikinä käytä väkivaltaa vaan tekee toiselle kiusaa piloilla ja maineen pilaamisella. Poika voi olla hyvin ärsyttävä vilkkaan käytöksen takia ja siksi joutuu välillä pilkkauksen kohteeksi Häntä ei yleensä voisi kiinnostaa pätkääkään toisten sanomiset. Americalla on huonoja hetkiä opaljon, eikä itsetunto ole mikään paras. Vain tärkeiden ihmisten mielipide merkkaa Americalle. America rakastaa vitsailua ja kaksimieliset, sekä hieman pervot vitsit ovat hänen alaansa. America osaa lohduttaa surullisia tosi hyvin ja hän osaa yleensä valita oikeat sana. Ainoa ongelma on, että poika itsekin tarvitsisi, jonkun lähelleen. Hän ihastuu usein, melkein liiankin usein ja yleensä varattuihin henkilöihin. Hän ei välttämättä halua aloittaa vakavampaa suhdetta ilman, että tuntee toisen perinpohjin. America ei osaa kunnolla flirttailla, mutta ei jäädy heti, kun ihastus alkaa juttelemaan pojalle. Eniten poika rakastaa kissaansa. Jos joku sille tekisi jotain America kostaisi heti. Poika raastaa soittamista, sekä laulamista ja klassinen musiikki on hänestä parasta. Musiikki ja soittaminen saa American aina paremmalle tuulelle. Parhaiten hän soittaa kitaraa ja kosketinsoittimia.

Ulkonäkö

Kuvana Rupert Grint

Americalla on pitkähköt, punaiset hiukset, jotka ovat hieman sotkussa aina. Häntä ei voi sanoa hoikaksi tai lihaksikkaaksi, vaan hän on sopivan painoinen, ja lihaksiakin löytyy jonkin verran. Poika on 175 cm pitkä. American iho on aika vaalea, eikä se rusketu helposti, vaan palaa. Americalla on pisamat, joista hän ei erityisemmin tykkää ja poika punastuu myös erittäin herkästi. Hänellä on pieni sänki leuassa ja huulen yläpuolella. Hänen silmänsä ovat vihreät ja ripset ovat melko olemattomat punaisen värin takia. Käyttää yleensä aika mitättömiä vaatteita, eikä kulje massan mukana. Hän ei halua olla ruma, mutta ei näe syytä pukeutua niin, kuin kaikki muutkin. America käyttää melkein aina Star Wars kelloa, joka on ehkä hieman lapsellinen. America osaa piilottaa vihaisuutensa hyvin, koska hänen hymynsä on aina lämpimän näköinen.

Lemmikki

*klick* Kissan nimi on Simba ja se on varsin huomion hakuinen ja ehkä hieman näsäviisas kissa. Se ja America on erottamattomia. Välillä pojasta tuntuukin, että hän ymmärtäisi kissaa ja kissa poikaa. Simba on hieman puleahko ja rakastaa syömistä. Kissa aina torkkuu auringossa ja aina kun America soittaa syntikkaa tai kitaraa. Simba rakastaa yli kaiken korkeita paikkoja. Simban osaa nostaa vain toista kulmaansa ja ele tekee kissasta vielä näsäviisaamman näköisen.

Menneisyys

American perhe on aina ollut isänmaallinen. Hänen isänsä on ollut armejassa korkea-arvoisena ja niin on myös ollut melkein kaikki miehet heidän suvussaan. Americalla on äidin ja isän lisäksi kaksi 5-vuotiasta veljeä, jotka ovat myös punapäitä. Hänen perheensä asuu varakkaalla alueella Las Vegasissa ja Americalla ei ikinä ollut rahasta pulaa. Hänellä oli aika paljon kavereita entisessä koulussaan, koska tuli rikkaasta perheestä. Jotkut halusivat olla American kanssa vaan rahan takia.

Muut tiedot

Rakastaa soittamista, laulamista ja kissaansa. Tykkää klassisesta musiikista. Star Wars fani. Miehiin päin kallistuva panseksuaali. "Mitä aktuaalista vittua", on yksi American lempi lauseista.

Roolipelaaja: Riku

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: ~

Tavaraluettelo

Rannekello, kitara, syntikkakoulukirjat kakkosluokalle

Viestit ylläpidolta

16.2.2018 Tervetuloa! Star Wars- fanit ovat aina tervetulleita ;)

Suhteet

~

©2019 School in California - suntuubi.com