Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ystävänpäivätanssit 14.2.

*Juhlisit ystävänpäivää mielummin katsoen jonkun draaman telkkarista, mutta koulun 'kutsu' (lue: pakollinen tilaisuus) saa sinut pukeutumaan illalla parhaisimpiisi ja lähtemään kohti ruokasalia.*

Alla olevaa roolipeliä käytetään ystävänpäivätanssejen ja -jatkojen roolipelinä 2018. Roolipelaaminen alkaa 10.2. ja kestää jatkojen kera noin helmikuun loppuun asti. Tanssit vaihtuvat jatkojen roolipeliksi ylläpidon virallisen viestin jälkeen roolipelivieraskirjassa. 

Roolipelissä pätee roolipelin normaalit säännöt. Hahmosi on jo voinut tulla paikalle, kun roolipeli alkaa, eikä sinun tarvitse tehdä paikallesiirtymisrooleja, ellet halua. Älä kirjoita roolipeliin rooleja sen jälkeen, kun tapahtuma on loppunut. Hyviä pelihetkiä!

Tansseissa soitettavaa musiikkia löytyy tältä soittolistalta.

Ohjelma (IRL-aika ~ Peliaika)

10.2.-11.2. ~ 18.00-19.00 Hahmot saapuvat paikalle ja he seurustelevat yleisesti, vapaata ohjelmaa saa järjestää. Rusettitanssiparit julkaistaan 11.2. illalla (Cassie tai joku opettaja roolipelaa julkaisun, kun ylläpidolta on tullut lupa)

12.2. ~ 19.00 Rusettitanssi alkaa. Päivä on periaatteessa omistettu rusettitanssille kokonaan, mutta jos pari päättää tanssin ennen päivän loppumista, se on ok. Pari voi myös jatkaa tanssiroolipeliään seuraavalle päivälle. Rusettitanssibiisi: *klick*

13.2. ~ 19.00-20.00 Jälleen yleistä seurustelua, juhlimista ja vapaata ohjelmaa. 

15.2.-17.2. ~ 20.00-22.00 Limbo, joka toteutetaan nopeana pelinä (laita hiiri linkin päälle) sekä yleistä seurustelua ja juhlimista. Viimeisenä päivänä hahmot voivat jo alkaa siirtymään jatkopaikalle (mökki 3) jos haluavat. Tästä limbon roolipeliin.

23.2.-28.2. ~ 22.00-08.00 Jatkot mökki 3:ssa, joihin pääsevät vain tansseissa olleet hahmot. Vapaata tanssimista, juomista ja seurustelua, ainakaan vielä kukaan ei ole ehdottanut mitään spesificciä ohjelmaa.

Limbo selviää viimeistään 23.2.2018 (jos voittaja ei ole selvillä, se arvotaan) Virallinen jatkoillesiirtymisilmoitus tulee 23.2.2018 illalla, mutta jos roolipelisi on kesken ystävänpäivätansseissa, saa sen pelata kyllä loppuun.

Juhlien venymisen takia jatkoja on mahdollista roolia maaliskuun noin puoleenväliin asti, virallinen lopetuspäivä tulee lähempänä.

Tanssien roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Crona

21.02.2018 23:28
Ambrosia Mayfair - Tanssilattia

Tanssi sujui tilanteeseen nähden varsin mallikkaasti. Ambrosia onnistui olla kompastumatta mekkonsa helmaan, ja Milos sai pidettyä kengänpohjansa kaukana Ambrosian varpaista. He taisivat jopa sulautua oikein mukavasti muiden tanssivien parien sekaan. Eivät he millään loistokkuudella tai taidolla tulleet esiin, mutteivät myöskään loistaneet tanssilattian surkeimpina - ainakaan toivottavasti. Ambrosia ei halunnut ajatella tilanteessa negatiivisesti, sillä sellainen ajattelu varmaan johtaisi lopulta kaksikon kaatumiseen tai jotain vastaavaa. Ja sehän olisi aivan hirveää!
Biisin loppu lähestyi yllättävän, jopa harmittavankin nopeasti. Ambrosia todella nautti Milosin kanssa tanssimisesta. Syytä tähän oli vaikea selittää, mutta blondi vain tunsi olonsa varsin mukavaksi. Milosin vastaus sai tytön hymähtämään jopa viekkaan oloisesti. Ai että mukavaa seuraa.
"Kiitos, kai?" Ambrosia aloitti vastauksensa hieman epävarman kiusallisena: "Tai siis, sunkin seura on tosi hyvää."
Ambrosia oli varsin huono minkäänlaisessa sosiaalisessa kanssakäymisessä, ja kyseinen tilanne täytyi olla hetkeen yksi suurimmista flopeista. Ambrosia kuitenkin piti reippaan hymyn huulillaan, ja odotti silmiään räpytellen biisin viimein loppuvan.
Samalla kaksikon lähellä kaksi tanssiparia löysivät tiensä maasta, ja Ambrosia saman tien käänsi katseensa tapahtumien suuntaan. Häpeilemättä hän purskahti nauruun, mutta yritti hillitä itseään jottei näyttänyt aivan räkättävältä hyeenalta.
"Sentään me ei olla tossa tilanteessa", Ambrosia kommentoi huvittuneesti Milosille, pitäen yhä katseensa tanssilattialla tapahtuneessa kommelluksessa.

Nimi: Vesisika

21.02.2018 19:59
Frederik Steel - Tanssilattia -> Ruokalan seinusta

"Joskus on pakko laskeutua lapsen tasolle ymmärtääkseen tämän ajatuksenkulkua", Frederik viittasi sanoillaan Taneshan käytöstä. Ei hujoppi normaalisti käyttäytynyt niin, eikä hän nytkään ollut niin lapsellinen kuin voisi olla, mutta goottitytön potku todellakin otti koville.
Tanesha sihahti vihreätukkaiselle ja veti itsensä irti Freddyn otteesta. Kuin taikaiskusta Frederik irroitti otteensa tummaihoisesta ja pyyhki kämmenensä luisevaan takapuoleensa.
"Ja pidäkin huoli, ettet enää koske minuun", Tanesha ilmoitti ja Frederik kumarsi ylidramaattisesti, välittämättä muista ihmisistä.
"Toiveesi on lakini."
Tämän jälkeen Freddy vetäytyi seinää vasten ja haukotteli. Hän ei melkein malttanut odottaa mitä seuraavaksi olisi luvassa.

Nimi: Unisieppari

20.02.2018 12:19
Zayn Engelhart ~ Ruokala

"Etpäs", Zayn intti vastaan, "oikeasti rikollisia poikkeustapauksia lukuunottamatta kukaan ei ansaitse sellaista", mies väitti, "on väärin väittää, ettei olisi tarpeeksi hyvä. Jokainen on tarpeeksi, kenenkään ei tarvitse olla enempää kuin on."
Blondi tarkoitti sitä. Ei hän koskaan haluaisi kenenkään muuttuvan vain sen takia, että joku toinen niin halusi. Tietenkin oikeasti pahat ihmiset olivat sitten asia erikseen, mutta hekään eivät voineet valita, millaisia heistä tuli. Kun Angel mutisi myöntyvästi, Zayn uskalsi ryhtyä jälleen epäluuloiseksi, sillä sanat toisen suusta eivät kuulostaneet aidoilta.
"Ketään ei voi tuntea jokaista kolkkaa myöten, ei edes itseään", Zayn nyökkäsi hymähtäen surumielisesti, ja seurasi tarkkaan, kuinka tyttö nousi seisomaan huojuen. Tämä esitteli pahoittelunsa miehen isän puolesta, ja lähti yhtä lailla huojuen kävelemään poispäin. Zayn ei aikonut jäädä katsomaan, kuinka Angel lähtisi moisessa kunnossa vain pois hänen silmistään, ja mies pyrähtikin lattialta ylös ja harppoi toisen kiinni.
"En ehdi olla täällä kuin muutaman kuukauden, ellen sitten jää luokalle", blondi pudisteli hyväntahtoisesti päätään, "mutta ystävät noista nyt ihan ensimmäisenä, tyttöystävät ja seksi voivat jäädä myöhemmälle. Mutta kaikkia noita ennen teikäläiselle lepopaikka jostain, tuo huojuminen ei nyt oikein vakuuta", Zayn totesi kohottaen pienesti toista kulmaansa. Hän aikoisi seurata Angelia ihan siltä varalta, että huojuminen pahenisi entisestään tai tyttö kaatuisi, samalla vilkuillen hieman ympärilleen, yrittäen etsiä lähintä opettajaa katseellaan, jos jotain tapahtuisi.

Nimi: Data

20.02.2018 10:50
Tanesha Faraji - Tanssilattia -> Seinän vierusta

Goottityttö katui välittömästi tekoaan, mutta nähdessään Frederikin myrkyllisen katseen, hän katsoi myrskyisästi takaisin.
Jos Freddy ei olisi niin idiootti, Tanesha oli varmaankin pyytänyt anteeksi.
"Sanoinhan, ettei se ollut tarkoitus", goottityttö sanoi pilkallisesti. "Mutta hei, sittenhän olemme tasoissa. Sinä olet lapsellinen sanojesi kanssa, minä tekojeni."
Kun Frederik vetäisi Taneshan itseään vasten, goottitytön teki mieli sylkäistä tämän naamalle. Se olisi kuitenkin ollut ehkä vähän liikaa.
"Irti minusta", hän sanoi hitaasti, ääni viha puhkuen. Lulu oli ainoa, joka sai koskea Taneshaan sillä tavalla.
Jos Frederik ei kerkeäisi reagoimaan, Tanesha riuhtaisisi itsensä inhoten irti miehen otteesta.
"Ja pidäkin huolta, ettet enää koske minuun", hän sanoisi ehkä turhankin kovaan ääneen.
Sen jälkeen Tanesha poistuisi tanssilattialta kesken tanssin kädet nyrkissä ja kävelisi seinän vierustalle.
Tanssi oli mennyt yhtä huonosti kuin hän oli olettanutkin.
Tanesha halusi pyytää anteeksi, mutta ensin hänen täytyisi rauhoittua.

Nimi: Vesisika

19.02.2018 13:56
Frederik Steel - Tanssilattia

Mitä helvettiä juuri tapahtui? Frederik murahti iskusta haaroväliin ja kumartui hieman eteenpäin, aivan kuin se muka auttaisi kipuun. Hujoppi katsoi Taneshaa niin myrkyllisesti sinisillä silmillään kuin vain pystyi ja se oli jo paljon.
"Tämähän vain todistaa kuinka alkeellisella tasolla olet", Freddy sihahti yhteen puristettujen huuliensa välistä, mutta jatkoi tanssimista. Jos Tanesha ei osaisi varoa, niin Frederik vetäisi gootin aivan itseensä kiinni, ihan pelkän kiusanteon takia. Vihreätukkainen ei yleensä jaksanut välittää turhista asioista, mutta kyllä hänelläkin oli rajansa ja mies tiesi että Tanesha ei Freddyn läheisyydestä pitänyt.
"Olisit vain kysynyt, jos halusit tehdä lähempää tuttavuutta miehisyyteni kanssa. Eipä olisi ensimmäinen kerta", silmälasipäinen supattaisi Taneshan korvaan tupakanhajuisella hengityksellään, jos tummaihoinen oli antanut Frederikin vetää itsensä häneen kiinni. Jos ei, niin Frederik sanoisi asiansa mukavan välimatkan päästä.

Nimi: Aria

18.02.2018 16:40
Alec Harlow - tanssilattia

Alecin olo helpottui jälleen hieman, kun Reese vastasi, että hänkään ei erityisemmin pitänyt suurista ihmismassoista. Tyttö katsoi Alecia hetken ajan silmiin, mutta käänsi sitten katsettaan aavistuksen, jolloin kontakti katosi.
"Sama juttu", Alec vastasi Reesen selitykseen.
Hän mietti hetken, mistä aiheesta voisi jatkaa juttelua. Kyllähän he varmaan voisivat myös tanssia kaikessa hiljaisuudessa; juuri tässä Alec oli huono, hän ei tiennyt, halusiko toinen puhua vai vain saada rusettitanssin nopeasti pois alta. Alecista Reesen kanssa juttelu ei tuntunut niin kiusalliselta kuin normaali small talk yleensä, mutta hän ei tähän hätään keksinyt enempää sanottavaa. Hänen teki tosin mieli kysyä tytöltä, oliko tämä menossa ystävänpäivän jatkoille; Alec ei kuitenkaan ollut varma, olisiko kysymys jollain tapaa sopimaton tai muuten vain outo, sillä Reesehän oli juuri sanonut, ettei liiemmin viihtynyt isommissa porukoissa. Alec ei itse ollut varma jatkoista; hän tuskin viihtyisi siellä ainakaan kauaa, eikä hänellä kyllä ollut seuraakaan.

Nimi: Silence

17.02.2018 12:10
Annemarieje Hauptmeijer ~ Tanssilattia

Kiharahiuksinen katseli katse lasittuneena Zayniä.
”Jos joku, niin minä ansaitsin sen. Tein kaiken väärin, en ollut tarpeeksi hyvä”, tyttö kuiskasi.
Angel kohotti katseensa, ja loihti kasvoillensa taidokkaan tekohymyn.
”Niin kai. On vain hyvä päästä asioista eteenpäin”, tyttö mutisi.
Pelkät sanat tekivät Angelille jo pahaa. Mutta se vain todisti että Zayn ei ollut edes välittänyt hänestä. Se ei kuitenkaan enää edes häirinnyt Angelia.
”Ja sä et tiedä miltä musta tuntuu. Mitä mä ajattelen, tai kuka mä edes olen”, tyttö sanoi.
Angel huokaisi syvään, ja nousi huojuen ylös. Tytön jalat kantoivat jo paremmin, eikä Angel haluaisi enää jäädä paikalle.
”Olen pahoillani isäsi puolesta”, Angel kuiskasi. Tyttö lähti päättäväisesti (samalla tosin huojuen kuin humalainen) kävelemään kohti ruokasalin ovia.
”Toivottavasti sinulla tulee olemaan mukavat vuodet täällä koulussa. Ystäviä, seksiä, tyttöystäviä sun muuta”, Angel sanoi.
Tyttö veti syvään henkeä, ennen kuin koetti jatkaa matkaansa. Maa huojui uhkaavasti Enkelin alla, mutta ei tyttö voisi jäädä. Se sattuisi ihan liikaa.

Nimi: Crona

16.02.2018 23:08
London Davis - Tanssilattian sivussa

London vinkkasi virnuillen silmää Alaskan kommentille siitä, että hän haluaisi poikaystävänsä olevan ainoa joka kokisi Alaskan niin. Blondin mielessä kävi jos jonkinlaisia kettuilevia kommentteja Alaskan menneisyydestä, mutta onnekseen ei löytänyt yhtäkään oikeasti järkevää syytä suunsa avaamiseen. Todennäköisesti hän vain pilaisi tunnelman, saisi muistutuksen omasta paljon vilkkaammasta historiastaan sekä mahdollisen litsarin poskelle. London ei antanut ajatustensa heijastua kasvoilleen, vaan piti yllä virnuilevan vihjailevaa kulissia toista tanssittaessaan.
Alaskan heleä nauru soi yhä Londonin korvissa, kun hän katsoi toista hieman järkyttyneenkin oloisena. Yllättyneisyys ei oikeastaan tullut nolosta tilanteesta, vaan balleriinan reaktiosta. Toinenhan oli aina yhtä kulissia sekä sarkasmia, joten kyseisessä tilanteessa nauraminen ei olisi tullut varmasti kuuloonkaan tyypillisessä Alaskan mielessä. Toisaalta London ei voinut väittää olevansa täysin tyrmääntynyt, sillä olihan tilanne hyvin epänormaali. Kummankin päät taisivat olla aivan pilvissä viime minuuttien aikana tapahtuneen romanttisen hömpän johdosta. Ainakin hymy ja sen takaa kuuluva hekotus viesti siitä, ettei London ilmeisesti murskannut toisen rintakehää tai jotain. Tämä sai blondin pehmentämään silmiensä katsetta, mutta kasvojen ilme pysyi silti hitusen järkyttyneen oloisen kivisenä. Kaikki oli täysin hyvin, mutta London ei Alaskan tavoin nauttinut julkisesta nöyryytyksestä.
Hirnunta loppui suhteellisen pikaisesti, ja Alaskan ilmeestä mahtoi havaita huolta. London hymähti aivan vienosti, ikään kuin vinkiksi että tilanne oli noloudesta huolimatta humoristinen, eikä yhtään niin vakava mitä London mahtoi antaa olettaa. Alaska oli ilmeisesti tekemässä jotain, mutta blondi päätti yllättää toisen ja samalla hieman itsensäkin kaappaamalla toisen sylinsä turvaan. Alaska palkitsi Londonin älähdyksellä. London rakasti yllättää, joten tuo söpö äänähdys oli aivan riittävä reaktio saamaan jalkapalloilijan unohtamaan häpeänsä ja sulattamaan kasvojensa jään. London piti katseensa tiukasti ympäristössään, sillä ei halunnut Alaskaa katsellessaan törmätä uudestaan ulkopuolisiin henkilöihin. Hän kuitenkin saattoi tuntea Alaskan rakastavan katseen polttavan kasvojaan. Muutaman kerran London uskalsi vilkaista käsivarsissaan roikkuvaa rakastajaansa, ja hymyillä toiselle lempeästi. Jalkapalloilijan käsivarret olivat tietysti kantamiseen tarvittavan vahvat, mutta aivan oletettavasti alkoi voimat pikkuhiljaa hyytyä. Tämä sai Londonin järsimään ujosti alahuultaan, ja jopa kirimään askeltensa tahtia. Hän kuitenkin yritti peitellä voimiensa hiipumista, sillä sehän olisi aivan kamalan noloa hyytyä Alaskan edessä. Londonin puristaessa toisen kehoa vasten ylävartaloaan, tunsi hän Alaskan sydämenlyöntien kiihtyvän. Tästä London sai ylimääräistä tahdonvoimaa, ja onnistui laskemaan toisen maahan vielä varmin käsin. Toisen ollessa tukevasti maanpinnalla, ravisteli London käsiään rentouttaakseen jo hieman särkeviä lihaksiaan. Muutaman sekuntin kuluttua London kohotti katseensa Alaskaan, vain huomatakseen hänen tuijottavan poikaystäväänsä niillä samoilla, rakastuneilla tappisilmillä.
Blondi hymyili lempeästi ja pahoitteli äskeistä tahatonta temppuaan. Alaskan reaktio oli yllättävä, mutta samalla niin tavattoman suloinen. London tarttui suorastaan kaipaavasti kiinni toisen käsistä, kun hän niitä itsekin niin epätoivoisen oloisesti toiselle tarjosi. Londonin ilme vain entisestään suli toisen ollessa niin vilpitön. Alaskan seuraavat sanat taisivat tulla suoraan sydämestä, sillä London tunsi ympäri kehoaan räjähtävän tuhansittain perhosia. Tummatukka lähestyi Londonia, ja mitä kernaimmin blondi vastasi toisen selvään suudelman pyyntöön. London painoi huulensa vasten Alaskan omia, ja antoi perhosten lepattaa sydämensä perukoilla. Vaikka niin tekikin mieli antaa pusun kestää tahattoman kauan, halusi London pitää sen merkityksellisenä mutta lyhytkestoisena. Erkaantuessaan Londonin katse oli täynnä rakkautta, ja hänestä tuntui ettei hänen tarvitsisi enää sanoa mitään. Alaska varmasti tiesi, mitä London ajatteli hänestä, eikä rakastunut katse viestinyt mitään muuta kuin sataprosenttista totuutta.

//skippidippeli

London nojaili kädet puuskassa vasten seinää, ja katseli vasta hiljattain alkanutta limbokisaa. Alaska oli syystä tai toisesta päättänyt liittyä mukaan. Tietenkin toinen oli kilpailunhimoinen, mutta ajatella että toinen uhraisi imagonsa jos vain onnistuisi häviämään. Londonilla oli kuitenkin korkeat toiveet Alaskan puolesta - mitä muuta poikaystävältä saattaisi odottaa. Limboilu ei kuitenkaan ollut niin kiinnostavaa, vaikka Alaska olikin varsin kauniin näköinen ollessaan niin keskittynyt. London huokaisi ja nojaisi tiiviimmin vasten seinää, odotellen kisan päättymistä.

Nimi: Riku

16.02.2018 14:58
Milos Lopez - tanssilattia

Milosta ei kirjaimellisesti pelottanut tanssia, mutta Ambriosan nolaaminen ei ollut kovin kiva ajatus. Onneksi, kun tanssi aloitettiin onnistuin pitämään askeleeni oikein, enkä tallonut tytön jalkoja. Ambriosian kosketus ei ollut liian kova, vaan aika sopiva ja hän oli ihan kohtalainen tanssimaan. Hiljaisuus tuntui kovin väkinäiseltä ja Milos ajatteli juuri puhua, mutta Ambriosia ehti kysyä hänen illastaan ennen. Poika mietti hetken, mitä vastaisi.
"Aika tylsä ennen tansseja, koska ei ollut seuraa, mutta nyt menee hyvin, koska seurakin on hyvää", hymyilin hieman ja jatkoin askeleisiini keskittymistä. Katseeni harhaili välillä tytön hiuksissa ja silmissä. Vaikka tyttö olisikin huomannut Milosin katseen ei häntä haitannut.

Nimi: Cassie

16.02.2018 01:17
Alaska Hopper ~ Tanssilattia --> Tanssilattian sivussa

Vaikka Londonin totteleminen ja riisuutuminen kuulostivatkin kiihkeiltä ideoilta, piti Alaskan kuitenkin suhtautua kommenttiin skeptisen huvittuneena. Hän ei olisi typerä, eik olisi Londonkaan, sillä eihän kukaan nyt niin toisen pauloissa voinut olla, että olisi totellut jotain noin tyhmää...
"Soh, mä haluan vain sun näkevän mut sillä tavalla", Alaska jatkoi flirttailuaan kuitenkaan suoraan torjumatta Londonin huumorilla heitettyä ideaa ja täten ajatteli, ettei välttämättä latistaisi Londonin mielikuvia täysin. Häntä itseään ei oikeastaan edes huvittanut rynnätä sänkyyn suuna päänä, tilanne saisi kehittyä rauhassa ja siinä saisi olla mukana romantiikka siinä missä kiihkoakin. Alaski tunsi kaipaavansa Londonin kosketusta huulillaan.
Alaska nosti toista kulmaansa Londonin vastaukselle suunnitelmastaan tulla katsomaan Alaskan balettiharjoituksia. Tehköön London mitä tahtoi, mutta siinä tapauksessa Alaska menisi todellakin katsomaan platinablondin jalkapalloharjoituksia. Hän päätti pitää ideansa itsellään ja pistäytyä joskus katsomoon ja hurrata typerästi poikaystävälleen, kun tuo tekisi jotain järkevää kentällä. Sentään London ei voinut hurrata hänelle tanssisaleissa ja jos hurraisi, ei siellä olisi ketään muuta kuulemassa kun vain hänen parempi puoliskonsa, joten Alaska ei varmasti pistäisi pahakseen. Hän hymyili kun tajusi, että London ajatteli heidän suhdettaan eteenpäin ja näin hän sai jälleen yhden varmuuden lisää siitä, että London oli tosissaan heidän suhteensa. Alaska olisi kyllä uskonut vähemmälläkin, mutta koskaan ei voinut olla liian varma.
He tanssivat ja lopulta tuli kohta, jossa Londonin ote luisti ja Alaska putosi maahan kaataen myös jonkun toisen epäonnisen pariskunnan takanansa. Hän kiskaisi Londonin mukaansa ja vaikka aluksi hän ei olisi edes kuvitellut, että London hievahtaisi, oli hän sittenkin kai painavampi kuin oli luullut, sillä jalkapalloilija romahti hänen päällensä.
Tietysti toisen paino rinnan päällä sattui, mutta ei liikaa ja niimpä Alaska alkoi nauraa tilanteelle. Hänen silmissään kävi pieni huolen häivä, kun London äkkiä siirtyi hänen päältänsä pois, sillä hän pelkäsi, että oli jotenkin loukannut toista. Alaskalla oli kuitenkin vapautunut tunne koko tanssista ja hän oli sen verran luottavaisella tuulella, että maatessaan siinä hirnuessaan hän ei pelännyt, että hänen tanssiparinsa oli kovinkaan suuttunut pikku yllätysliikkeelle.
Alaskan nauru loppui suhteellisen pian ja hän huomasi Londonista, ettei toinen ajatellutkaan nauraa hänen kanssaan. Harmi, koska se olisi tehnyt hyvää kelle tahansa, eikä tuollaista virhettä voinut harmitella pitkään, taitto oli vaikea liike ja vaati kannattelijalta ehkä enemmän, kuin Alaska oli muistanutkaan. Poika oli juuri nostamassa kättään ja koskettamassa Londonia sovittelun eleenä käsivarresta, kun jalkapalloilija yhtäkkiä koukkasi hänet syliinsä.
Alaska älähti pienesti noustessaan maasta toisen käsivarsilla ja selvittyään alkujärkytyksestä hän siirsi katseensa ihastuksissaan Londonin kasvoihin ja jäi tapittamaan platinablondia sen koko hetken ajaksi, kun häntä kannettiin. Tunnetta oli vaikea sanoin kuvailla; Alaskalla oli maailman turvallisin ja samalla rakastunein olo, hän oli pilvissä. Balettitanssijan sydän alkoi pamppailemaan rinnassa lujempaa ja hän huomasi punastuvansa hieman vain pelkästä puhtaasta ihailusta ja kunnioituksesta, joita hän tunsi Londonia kohtaan.
Hänet laskettiin alas ja vieläkään tuo ei osannut sanoa oikein mitään, epäuskoinen, mutta unelmoiva tuijotus jatkui. London pyysi häneltä anteeksi ja puhe sai viimeinkin Alaskan ajatukset virtaamaan. Hän pudisti päätään nopeasti ja astui lähemmäs Londonia lähes hätäisesti, kaivaten takaisin toisen syliin. Hänen kätensä hakeutuivat automaattisesti Londonin käsiin, jos toinen ei vetäisi omiaan pois.
"Älä ikinä enää oo tosta pahoillas. Mua ei sattunut ja ton äskeisen jälkeen", Alaska puhui hiljaa ja kiihkeästi. "-mä en oo koskaan rakastanut sua näin paljon kuin nyt." Alaska vilkaisi Londonin huulia merkitsevästi ja läheni toista hieman, mutta jätti platinablondin päätettäväksi, saisiko hän suudelmaa vai ei.

//Sovitaan sit vaikka huomenna miten toi Xavier sotketaan tähän ja miten toi draama jatkuu siihen seuraavaan kohtaa x)

Nimi: Crona

15.02.2018 20:51
Ambrosia Mayfair - Tanssilattia

Milos otti vastaan Ambrosian tarjoaman käden, ja kuljetti toisen tanssilattialle, jossa muut parit olivat jo aloittaneet tanssimisen. Ambrosia yritti pysyä mahdollisimman rauhallisena, vaikka hän tunsikin pieniä perhosia mahassaan. Ei parin takia, mutta vain yleisesti sen vuoksi koska tilanne oli Ambrosialle varsin uusi. Hän ei osannut juurikaan tanssia, joten hän luotti Milosilta löytyvän yllättäviä kykyjä. Blondi katsahti Milosia hieman epävarmasti toisen ottaessa tanssiasennon. Pojan kosketus tuntui varsin kokemattomalta. Se ei tosin olisi ongelma, sillä Ambrosia oli täysin varma etteivät he olisi ainoa pari jolta puuttuisi tarvittava tanssikokemus. Kunhan ei nolattaisi toisiaan.
Tanssi tuntui sujuvan oikein hyvin, ottaen nyt tilanteen ja kokemuksen huomioon. Eipä siinä tarvinnut oikein muutakaan, kun jonkin laista rytmitajua ja jalkojen liikuttelua. Ambrosia katsoi siniharmailla silmillään Milosin kasvoja. Yleensä neito olisi pysynyt hiljaa, mutta sillä hetkellä hissuttelu tuntui vain epämukavalta. Hän oli sitä paitsi aikaisemminkin jo jutellut Milosille, joten ehkä introverttius voisi unohtua edes hetkeksi.
"Miten sun ilta on mennyt?" Ambrosia kysyi toiselta varsin geneerisen ja mitäänsanomattoman kysymyksen. Jostain se keskustelu oli kuitenkin aloitettava, joten mikä ei olisi parempaa kuin täysin tyypillinen, persoonaton kommentti.

Nimi: Crona

15.02.2018 20:38
London Davis - Tanssilattia

"Ai aivan mitä tahansa? Mitä jos sanoisin että riisuudu tässä ja nyt", London sanoi ääni flirttiä tihkuen. Tietenkään blondi ei ollut tosissaan lauseen sanoessaan, ja uskoi Alaskankin ymmärtävän sen. Toisaalta sehän olisi varsin koomista, jos balleriina lähtisi repimään pukuaan irti vain, koska London oli sitä hetki sitten leikillä pyytänyt. Jostain kumman syystä blondin ajatukset pysyivät lähes tulkoon siviileinä, vaikka ehdotus saattoikin kuullostaa tiettyyn korvaan varsin rivolta. Ehkäpä London oli oppinut keskittymään ja haluamaan muita asioita, eikä vain sitä mitä toisella olisi petipuolella tarjota. Jokainen kyseinen ajatus vain sai Londonin tuntemaan olonsa itsevarmaksi, mitä vasta alkunsa saaneeseen suhteeseen tuli. Tulevaisuus ei näyttänyt muulta kuin valoisalta - toki pientä synkkyyttäkään ei saisi unohtaa.
"Miten mä arvasin", London vastasi toisen kommentille yllätysvisiitistä. Tietysti Alaska ilahtuisi siitä, kuka nyt ei pitäisi arkipäivän yllätyksistä? Sitä paitsi, se olisi aivan oiva tapa esittää kiinnostusta muuhunkin osaan Alaskan elämää kuin siihen mitä toinen tarjosi pedissä tai riidan keskellä. Visiitti täytyisi pistää harkintaan. London virnisti hieman vihjailevasti, ikään kuin lupaillen jo etukäteen että häntä varmasti tultaisiin näkemään jatkossa Alaskan kanssa tanssilattialla, oli se sitten vain katsojan roolissa.
Kulmiaan kurtistava Alaska oli söpö Alaska. Tietenkään ele ei ollut negatiivinen, mutta silti tarpeeksi sarkastisen ihana balleriinalle. Sarkasmi oli ikään kuin tatuoituna ympäri toisen jäntevää kehoa, joten taisi olla jo aikakin kun Alaska palaisi takaisin rooliinsa. Söpöilyllä oli oma aikansa, mutta siihen London ei ollut Alaskassa rakastunut, vain tummatukkaan omana itsenään.
Tanssit tultiin tansittua, ja London uskoi pärjäävänsä oletettua paremmin. Tietenkin hänestä heijastui amatöörimäisyys, mutta siihen verrattaen homma taisi luistaa oikein menevästi. Kaikki kuitenkin tuntui muuttuvan merkityksettömäksi, kun London tunsi Alaskan kehon luisuvan pois vahvasta otteestaan kohti kovaa lattiaa. Londonin silmien katse oli pelokas ja huolestunut, mutta se muuttui hyvin äkkiä yllättyneeksi. London suorastaan säikähti, kun Alaska kiskaisi platinablondin mukanaan maan kamaralle. Londonin olisi tehnyt mieli päästää jonkin sortin älähdys, mutta pidätteli nolaamasta itseään sen enempää mitä oli jo viime sekuntien aikana. Lasku oli kuitenkin pehmeä, sillä Londonin keho ilmeisesti jymähti Alaskan hintelän päälle. London jäi jalkapallojoukkueessa monelle kakkoseksi kehon massassa tai voimassa, mutta Alaskaan verrattuna London oli selkeässä voittoasemassa. London yrittäisi nopeasti kammeta itsensä pois Alaskan välittömästä läheisyydestä, ja katsoisi toista hyvin huolestunein silmin minkäänlaisen vahingon varalta. Ilmeisesti Alaska kuitenkin näytti voivan hyvin, kun toinen purskahti hiljaiseen räkätykseen. London kohotti kulmaansa hieman epäuskoisesti. Mille tuo toinen nyt oikein nauroi? Vasta silloin blondi huomasi ohella makaavan toisen tanssipariskunnan. No loistavaa! Ensin Londonin täytyy tiputtaa Alaska, ja nyt sitten vielä kumota toinenkin pari maahan. Noloa, hyvin noloa. Londonin ilme oli jokseenkin tuohtunut, joten balleriinan kaatoa seuraavat kommentit tulivat ja menivät. London vain nousisi pukuaan siistien seisomaan katsellen häpeillen ympärilleen. London rakasti olla huomion keskipisteenä, mutta tällainen huomio ei ollut mikään älytön suosikki. Näin ollen London päättäisi katsahtaa Alaskaa, ja kaapata toisen morsiustyylillä syliinsä, mikäli toinen olisi sen sallinut. Hän lähtisi kantamaan toista varmin käsin pois aivan tanssilattian keskustasta, jonnekin syrjempään pois uteliaimpien silmien katseiden alta.
"Oon pahoillani", London mutisisi laskiessaan Alaskaa pois, mikäli toinen olisi pysynyt kannettavana syrjäisempään paikkaan asti. Jalkapalloilijan kasvoja koristi hyvin heleä häpeän puna, mutta hänen huulillaan poiki pienoinen, virnuileva hymy. Vasta nyt tilanteen koomisuus oli valkenemassa Londonille, vaikka häpeä yhä purikin ikävästi nilkkaan.


Nimi: Silence

15.02.2018 20:29
Afanasiya Vasiljshenko ~ Tanssilattia

Afanasiya todella nautti tanssimisesta. Ensimmäistä kertaa ikinä tyttö oli jonkun toisen vietävänä, yleensä tämä oli itse oman luistelunsa ja tanssimisensa viejä. Ehkä se juuri teki tilanteesta niin spesiaalin. Tyttö uskalsi hiukan jopa antaa ilmeidensä rentoutua, ja antaa itsensä nauttia tanssimisesta. Jos tyttö olisi ollut sosiaalisempaa tyyppiä, olisi Afanasiya yrittänyt ehdottomasti jutella pojan kanssa. Tyttö mietti hetken aikaa mitä tekisi, mutta päätti todella kokeilla omia rajojaan.
”Harrastatko jotain?” tyttö kysyi.

Ross Martínés ~ Tanssilattia

”Ai miten niin? Kyllä mulle aina naisten kanssa pieni rundi kelpaa, vaikka mielummin miesten kanssa”, Ross tokaisi, virnistäen nyt flirttiä hiukan silmäkulmassaan.
Ross naurahti hiukan, Rafaelin kommentoidessa naisten ja miehien hankaluuksista. Poika ei juurikaan itse ollut havainnut muissa kuin naisissa hankaluutta, muttei viitsinyt mennä kommentoimaan toisen mielipiteitä.
”Voi cariño, eiköhän me sulle täältä pedinlämmikettä löydetä”, Ross nauroi, iskien pojalle nopeasti silmää. Ross todellakin kaipaisi sekä kamaa että panemista, joten ilta menisi miessaalistuksen ja pössyttelyn lomassa. Nyt poika kuitenkin keskittyi tanssimiseen Rafaelin kanssa, joka oli itseasiassa aika mukavaa

Nimi: Riku

15.02.2018 16:58
Viveca Cooper - Ruokalan kulma -> tanssilattia

Selasin kännykkääni muutaman iäisyyden ja katselin mm. uusia soittimia. Nojailin seinään ja hyräilin yhtä kappalettani, kun kuulin kuulutuksen. Olin hieman hermostunut, mutta minua ei kiinnostanut tanssia sitten yhtään. Ainoa edes hieman hyvä juttu illassa oli jatkot, mutta ensin oli hoidettava tanssiaiset. Olin melko hyvällä päällä, joten en luultavasti tulisi hakkaamaan ketään tänä iltana... tai kuluvalla tunnilla. Nimiä lueteltiin koko aika lisää ja lisää, mutta Viveca ei kuullut omaa nimeään. Parit alkoivat kokoontua tanssilattialle. Kuulin nimeni aika viimeisten joukossa.
"Viveca Cooper ja Julia Salvatore!" kuulutettiin. Tyttö siis, ajattelin. Julian löytäminen ei ollut vaikeaa, koska melkein kaikki olivat keskellä salia. Kävelin tanssilattialle ja otin tanssi otteen tyttöön. Mulkaisin Juliaa. Tytöllä oli sinertävän harmaat hiukset ja silmät täydellisen siniset. Kun kappale, jonka tunsin hyvin, alkoi soimaan aloitimme tanssin. En ollut mikään maailman paras tanssimaan, mutta en edes yrittänyt. Minua vitutti, koska tanssiminen oli turhaa ja hyödytöntä. En ymmärtänyt miten, joku halusi harrastaa niin hyödytöntä. Musiikista saa rauhan soittamalla, laulamalla ja kuuntelemalla, mutta tanssissa vaan tanssittiin. Mitä iloa saa tanssimisen katsomisessa. Ellei sitten strippareiden tanssia laskettu, nauroin mielessäni. Huomasin, että musiikki hiljeni ja riuhtaisin itseni irti ennen, kuin se oli kokonaan loppunut. Kävelin tarjoilupöydälle ja katsoin samalla muita. Jotkut irrottivat otteita toisistaan, mutta jotkut jäivät oi niin ihanasti halailemaan hetkeksi. Kyllä minäkin välillä kaipasin läheisyyttä, mutta kukaan ei pitänyt minua kaverina vaan uhkana. Tyypit jopa maksavat minulle, että menisin hakkaamaan jonkun. En silti ikinä myöntäisi ääneen, että olisi kiva saada kaveri. En ollut niin säälittävä. En ollut yhtään säälittävä. Kohotin ryhtiäni ja otin itselleni hieman boolia, jossa oli selkeästi mukana jotain vain hieman väkevämpää. Booli ei ollut yhtään hyvää joten kaadoin sen lattialle. Sain muutaman ilkeän katseen, mutta minua ei kiinnostanut. Tarvitsin ilmaa ja kipeästi. Raivasin tietä jopa väkivalloin ja pääsin loppujen lopuksi ovelle. Avasin sen ja menin ulos. Kaivoin laukustani tupakan ja sytytin sen nopeasti käsi tuulensuojana. En yleensä polttanut kahta tupakkaa edes neljän tunnin sisällä, mutta en kestänyt sisällä olevaa meteliä ja huonoa ilmaa. Nojailin koulun seinään ulko-oven viereen ja mulkoilin kaikkia ohimeneviä. Hyvä mieli oli sekunnissa ohi ja väkivaltaisuuteni oli hetkessä palannut. Ongelmani oli välillä se, että kävin viattomien ihmisten kimppuun, mutta en voinut sille mitään. Minulla oli ongelma, jonka halusin kuntoon, mutta en osannut. Ehkä ystävä tai kumppani voisi auttaa siinä, mutta se ei ollut mahdollista ennen, kuin pääsisin pois ongelmasta, joka johtuu kauheasta sotilas isästäni. Tiputin tupakan maahan ja talloin sen sammuksiin. Huokaisin ja palasin raskain askelein takaisin sisälle. Valitsin paikaksi tyhjän nurkan ja häätäisin kaikki, jotka tulivat häiritsemään rauhaani. Jouduin odottamaan täällä siihen asti, kunnes jotain tapahtuisi tai siihen, kun jatkot alkavat.

Nimi: Helena

15.02.2018 15:51
Chet Noel - tanssilattia

Nuorimies vain nyökkäsi vastaukseksi keskittyen sitten taas tanssimiseen. Rusettitanssin kappale oli ihan kiva, mutta Chet ei oikein kuunnellut musiikkia. Hän piti enemmän hiljaisuudesta.
Chet ei ahdistunut tai ärsyyntynyt, vaikka Afanasiya katsoi häntä. Hän itse piti kuitenkin katseensa muualla suurimman osan ajasta, vaikka välillä vilkaisikin tyttöä. Enemmän hän kuitenkin keskittyi tanssimiseen ja toisen viemiseen. Varpaille hän ei edelleenkään astunut.

Rafael Garza - tanssilattia

"Oh boy, se olisit sinä, joka katuisit sitä sen jälkeen", Rafael sanoi, kun Ross puhui naisluoman tuomisesta hänen ovelleen. Klamydia keskusteluun hän ei enää kommentoinut, mutta ilmeestä näki ettei Rafaelkaan niistä erityisemmin pitänyt, minkä takia olikin erityisen varovainen aina.
"Niin naiset kuin miehet on haastavia, mutta naiset on usein kierompia", nuorimies totesi ja vei Rossia musiikin tahtiin toisen tason mukaan. Toisen kompurointi ei kuitenkaan haitannut häntä, Rafael onnistui itse myös välttämään toisen varpaille astumisen.
"You'll never know", Rafael vastasi toisen pojan kysymykseen ja virnisti hieman.

Nimi: Data

15.02.2018 07:55
Tanesha Faraji - Tanssilattia

Goottityttö nurisi jotain epäselvää vastaukseksi Frederikille. Heillä oli täysin samanlaiset puvut.
Ja se jos jokin ärsytti Taneshaa.
Hän olisi halunnut juosta mahdollisimman kauaksi Freddystä, mutta paritanssin takia hän joutui menemään mieheen kiinni.
Tanesha yritti ajatella mukavia, kuten esimerkiksi Lulua ja Freddylle kostamista, mutta pian Frederikin ällöttävä läsnäolo palautti hänet maanpinnalle.
"Yritätkö ärsyttää mua?" goottityttö kysyi lopulta. Hänen äänensä oli tyyni, mutta viha kupli hänen mielessään.
Tanesha ei ollut mitenkään väkivaltainen, mutta kun hän astui väärin yhden askeleen ja kompuroi hieman eteepäin, hän näki tilaisuuden tulleen.
Jos Frederik ei onnistuisi jotenkin maagisesti siirtymään viime hetkellä, hän saisi kevyen potkun Taneshan polvesta haarojensa väliin.
Se ei olisi liian kova, mutta tarpeeksi tuntuva. Frederik pystyisi tanssimaan ilman suurempaa häslinkiä, mutta Tanesha epäilisi, että potku oli aiheuttanut jonkin asteista kipua.
"Hupsista", goottityttö sanoisi virnistäen. "Pahoittelen, Frederik Steel. Ei ollut lainkaan tarkoitus tehdä noin."
Jos Freddy olisi kuitenkin kerennyt väistämään, Tanesha vain naureskelisi ja antaisi asian olla.

Nimi: Silence

15.02.2018 07:12
Afanasiya Vasiljshenko ~ Ruokasali

Tyttö katsahti nopeasti Chetiin. Afanasiya ei tiennyt mitä oikein vastata, olisiko tyhmää vastata taitoluistelua? Tyttö kyllä tiesi minkälaiset stereotypiat kyseiseen lajiin liittyi. Tyttö huokaisi syvään ennen kuin vastasi.
”Taitoluistelua”.
Afanasiyalle oli oikeastaan yllättävän tärkeää mitä Chet hänestä ajatteli. Tyttö ei sitä kuitenkaan ulospäin näyttänyt, katseli vain tyynesti vievää miestä. Heidän pituuseronsa takia Afanasiya varvisti hiukan. Se helpotti tanssimista, ja oli samalla myös erittäin hyvä pohjetreeni. Musiikki oli puuduttavaa, tyttö pohti mikseivät opettajat olleet valinneet klassista musiikkia, johon olisi ollut huomattavasti helpompi tanssia.
Afanasiya nosti pistävän kylmän katseensa takaisin Chetiin.

Ross Martínéz ~ Ruokasali

”Nyt mä tiedän miten saan kiristettyä sulta kamaa. Vien naislauman kitisemään sun ovelle”, Ross naurahti.
Mies ei itsekään rehellisesti sanottuna juurikaan nauttinut naisten seurasta, jos epämääräistä säätämistä ei laskettu.
”Joo mulla ei ole ollut klamydiaa. Toivot vaan”, Ross nauroi.
Jos jotain asiaa poika kammosi, niin sukupuolitauteja. Mikään ei ollut niin ällöttävää kuin ne.
”Naiset on. Haastavia. Heitä pitää osata käsitellä”, Ross totesi, ennen kuin lähti tanssimaan Rafaelin kanssa. Poika oli mahdollisesti ehkä koko huoneen huonoin tanssija. Tämä huojui ja hoippui ja kompuroi. Pojan pituudesta ei ollut tanssimisessa muuta kuin haittaa.
”Noh Hamlet, kuinkas monta miestä olet sitten iskenyt? Tai hei, kuinkas monta miestä on vieraillut sun pedissäs?” Ross kysyi

Nimi: Helena

15.02.2018 03:46
Damien Grant - tanssilattia

"Sä oot ilmeisesti vahingossa juonut terästettyä boolia..." Damien naurahti ja kohotti hieman kulmiaan. Norasta kyllä huomasi, että tämä oli selvästi juonut jonkun oppilaan terästämää litkua. Damien oli onneksi itse tajunnut ottaa terästämätöntä, poika oli ollut paikalla, kun joku oppilas oli käynyt terästämässä toista juomaa.
"On hallussa, kuten aina", Damien naurahti ja valmistautui pikkuhiljaa pyöräyttämään tytön ympäri. "Maanantaisin tosin mulla ei meinaa tanssiminenkaan sujua, se päivä taitaa jotenkin olla kirottu. Kyllä sulla mun mielestä ihan hyvin menee ja kyllä mun varpaat kestää, vaikka vahinko sattuisikin."

Chet Noel - tanssilattia

"En", Chet lupasi ja vietyään kätensä tytön lanteille lähti viemään tätä musiikin tahtiin. Tanssiminen ei oikein ollut pojan juttu, mutta ei hän siinä kauhean huonokaan ollut. Kyllä hän valssin osasi, mutta eipä sen enempää. Taitotaso oli kuitenkin sellainen, ettei hän astuisi tytön varpaille.
Tähän asti Chet oli pysynyt yllättävän rauhallisena Afanasiyan seurassa, mikä oli suuri yllätys. Sitä hän ei kuitenkaan tajunnut itse, mutta joku ulkopuolinen olisi saattanut hämmästyä, jos tuntisi poikaa yhtään paremmin.
Puolet kappaleesta Chet oli hiljaa vain vieden Afanasiyaa musiikin tahtiin. Häntä ei oikeastaan kiinnostanut puhua, mutta lopulta poika pakotti itsensä avaamaan suunsa yhden kysymyksen ajaksi.
"Mitä treenaat Olympialaisia varten?" Chet kysyi tytöltä, joka oli aikaisemmin varoittanut häntä tallomasta varpaille.

Rafael Garza - tanssilattia

"Vitut naaman kunnosta, mutta se helvetinmoinen kitinä... Hyi saatana", Rafael irvisti jo pelkälle mielikuvalle. Naisilla osasi olla varsin ärsyttävän korkea ääni välillä, sitä hän ei kestänyt.
"Kokemuksia?" poika hymähti huvittuneena Rossin klamydia-puheille. Rafael oli myös pannut merkille, kuinka yksi pari kiiruhti ulos ruokalasta, vaikka tanssit eivät olleet vielä edes puolivälissä. Joillakin oli selvästi kiire muihin puuhin, seksikoneet.
"Naiset on perseestä", Rafael totesi vain lyhyesti ja mahdollisesti johdatti sitten Rossin tanssimaan. Poika osasi itse erinomaisesti valssin mutta siihen klassiset ja sivistyneemmät tanssit sitten jäivätkin. Bilemusiikin tahdissa hän osasi tampata ja liikuttaa päätään, mutta tanssijaksi hänestä ei ollut.
"Näen mitä tarvitsette eniten niin osaan iskeä", Rafael vitsaili sarkastiseen sävyyn Romeo-puheista. Hän piti itse katseensa myös Rossissa eikä kammonnut sitä, että toinen katsoi myös häntä.

Reese Prince - tanssilattia

Reese helpottui hieman, kun Alec myönsi etteivät juhlat oikein olleet hänen oma juttunsa ihmismassan takia. Suoraan sanottuna tyttö ei itsekään pitänyt erityisemmin suurista massoista, hän viihtyi enemmän jossain rauhallisessa paikassa piirtämässä ja lukemassa. Kyllä hänellä ystäviä oli, joiden kanssa pyöriä, mutta pienemmät porukat olivat enemmän hänen mieleensä.
"Eivät minunkaan samasta syystä", Reese vastasi pojalle ja uskalsi parin sekunnin ajan katsoa tätä silmiin, kunnes silmiinkatsomisen kammo iski takaisin ja sai tytön kääntämään katseensa pois silmistä. Onneksi hän kuitenkin uskalsi jo katsoa pojan kasvoja.
"Ei ihmisissä mitään pahaa ole, mutta viihdyn vain paremmin rauhallisemmissa tilanteissa", tyttö kertoi tai ainakin yritti kertoa pojalle. Hän ei oikein osannut selittää asiaa sen paremmin.

Nimi: Unisieppari

14.02.2018 23:30
Kaspian Lee ~ Tanssilattia

Edellinen kappale vaihtui, mutta Kaspianista ei tuntunut siltä, että haluaisi vielä lopettaa, mikä yllätti miehen itsensäkin. Ei hän koskaan ennen ollut pitänyt tanssimisesta sen koommin, mutta ilmeisesti Selinan kanssa tanssiminen tuntui oikeasti ihan kivalta. Tai sitten se oli se mukava tunne, joka kivasti tuntui vain olevan jossain. Tämän biisin Kaspian jo tunnistikin kuulleensa aikaisemmin, vaikkei nyt osannutkaan sitä nimetä sitten millään. Mutta eipä se haitannut, eikä oikeastaan sekään, kun Selina laski päänsä miehen olkapäälle. Kyllähän se hieman oudolta tuntui, mutta hyvällä tavalla, eikä pisamanaamaa haitannut toisen pää olkapäällään. Vapaan kätensä mies laski toisen alaselän yläpuolelle, kun ei sillekään nyt muuta paikkaa keksinyt, pitäen myös tarkasti huolen siitä että käsi tosiaan pysyi sillä paikalla mihin hän sen pisti. Kaspianille tuli tilanteesta mieleen stereotyyppinen kohtaus jostain huonosta, varhaisteinien seassa suosion saaneesta elokuvasta joka pohjautuu jostain ehkä vähän paremmasta kirjasta, mutta käytännössä hän piti siitä. Ehkä jokainen tarvitsi joskus epämääräiseltäkin vaikuttavia kliseitä elämäänsä, vaikka kliseet eivät olisikaan sitä, mitä nyt ensimmäisenä olettaisi. Kliseet ovat kliseitä koska ne toimivat, vai miten sitä sanottiinkaan.

Nimi: Unisieppari

14.02.2018 21:58
Zayn Engelhart ~ Ruokala

"Etpäs", Zayn intti, kun Angel kuiskaten väitti ansainneensa jokaisen lyönnin, "kukaan ei ansaitse, mutta vähiten sinä."
Mies ei pitänyt siitä, kuinka tyttö vähätteli itseään moisella tavalla, ja vieläpä hyväksyi väkivallan. Se ei vain ollut oikein, ja teki blondin surulliseksi.
"Kyllä saa, lupaan", hän sanoi, kun Angel totesi, ettei mikään voisi saamaan tätä voimaan paremmin, "se ei tule olemaan nopeaa, ja aina voi tuntea olonsa hieman paremmaksi hetkessä, vaikka olo muuten olisikin kuin auton alle jääneellä", Zayn lisäsi. Blondi ei itsekään ollut ihan varma, miten päin eroaminen oli tapahtunut, se oli vain... tapahtunut. Mutta ei hän välttämättä olisi olettanut tytön ihan näin vakavasti ottavan. Vakavasti tottakai, olihan Zayn itsekin ottanut sen vakavasti, mutta ei näin.. pahasti.
"On hyvä osata päästä yli jostain", mies hymähti jopa surumielisesti tytölle, "mutta yksin eläminen kuulostaa enemmän muiden täysin poistyöntämiseltä", hän naurahti pienesti. Zayn oli aikeissa kysyä jälleen, tarvitsiko tyttö jotain, muttei ehtinyt, kun Angel esitti kasan kysymyksiä miehelle, oikeasti kiinnostuneen kuuloisena varmaankin ensimmäisiä kertoja koko illan aikana.
"Äiti voi ihan hyvin, vaikka rahaa vähän niukemman puoleisesti onkin", Zayn totesi ja alkoi miettiä kuulostaisiko oudolta, mikäli hän ei mainitsisi isästään mitään, vaikka tämä oli kuollutkin jo aikapäiviä sitten, mutta koska tyttö oli kertonut Femkestä, ehkä hänkin kertoisi isästään, "ja no, isä sitten kuolikin kun olin kuuden, joten sille ei välttämättä kuulu oikein mitään. Ystäviä ei tässä ole vielä ehtinyt kehkeytyä, sen verran vähän aikaa ollut, ihastuksista sitten puhumattakaan", mies naurahti.

©2018 School in California - suntuubi.com