Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ystävänpäivätanssit 14.2.

*Juhlisit ystävänpäivää mielummin katsoen jonkun draaman telkkarista, mutta koulun 'kutsu' (lue: pakollinen tilaisuus) saa sinut pukeutumaan illalla parhaisimpiisi ja lähtemään kohti ruokasalia.*

Alla olevaa roolipeliä käytetään ystävänpäivätanssejen ja -jatkojen roolipelinä 2018. Roolipelaaminen alkaa 10.2. ja kestää jatkojen kera noin helmikuun loppuun asti. Tanssit vaihtuvat jatkojen roolipeliksi ylläpidon virallisen viestin jälkeen roolipelivieraskirjassa. 

Roolipelissä pätee roolipelin normaalit säännöt. Hahmosi on jo voinut tulla paikalle, kun roolipeli alkaa, eikä sinun tarvitse tehdä paikallesiirtymisrooleja, ellet halua. Älä kirjoita roolipeliin rooleja sen jälkeen, kun tapahtuma on loppunut. Hyviä pelihetkiä!

Tansseissa soitettavaa musiikkia löytyy tältä soittolistalta.

Ohjelma (IRL-aika ~ Peliaika)

10.2.-11.2. ~ 18.00-19.00 Hahmot saapuvat paikalle ja he seurustelevat yleisesti, vapaata ohjelmaa saa järjestää. Rusettitanssiparit julkaistaan 11.2. illalla (Cassie tai joku opettaja roolipelaa julkaisun, kun ylläpidolta on tullut lupa)

12.2. ~ 19.00 Rusettitanssi alkaa. Päivä on periaatteessa omistettu rusettitanssille kokonaan, mutta jos pari päättää tanssin ennen päivän loppumista, se on ok. Pari voi myös jatkaa tanssiroolipeliään seuraavalle päivälle. Rusettitanssibiisi: *klick*

13.2. ~ 19.00-20.00 Jälleen yleistä seurustelua, juhlimista ja vapaata ohjelmaa. 

15.2.-17.2. ~ 20.00-22.00 Limbo, joka toteutetaan nopeana pelinä (laita hiiri linkin päälle) sekä yleistä seurustelua ja juhlimista. Viimeisenä päivänä hahmot voivat jo alkaa siirtymään jatkopaikalle (mökki 3) jos haluavat. Tästä limbon roolipeliin.

23.2.-28.2. ~ 22.00-08.00 Jatkot mökki 3:ssa, joihin pääsevät vain tansseissa olleet hahmot. Vapaata tanssimista, juomista ja seurustelua, ainakaan vielä kukaan ei ole ehdottanut mitään spesificciä ohjelmaa.

Limbo selviää viimeistään 23.2.2018 (jos voittaja ei ole selvillä, se arvotaan) Virallinen jatkoillesiirtymisilmoitus tulee 23.2.2018 illalla, mutta jos roolipelisi on kesken ystävänpäivätansseissa, saa sen pelata kyllä loppuun.

Juhlien venymisen takia jatkoja on mahdollista roolia maaliskuun noin puoleenväliin asti, virallinen lopetuspäivä tulee lähempänä.

Tanssien roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Cassie

06.04.2018 12:19
Ruben Sinclair ~ Olohuone

Ruben hymyili sydämellisesti, kun Oliver kertoi hänen seuransa olevan parasta sillä hetkellä. Ruben oli toki samaa mieltä Oliverista, mutta tuntui vain upealta kuulla, että oli jollekulle niin tärkeä kuin mitä oli. Puhumattakaan Sebastianista, totta kai, mutta itämainen ei nyt ollut paikalla ja Ruben saattoi keskittyä lähimmän ystävänsä seuraan.
"Tanssiminen ei kuulosta hölmömmältä", Ruben virnuili Oliverin jutuille. "Olemme jo sitä paitsi todistaneet tanssitaitomme, ettei ole mitään rimakammoa."
He hakivat uudet juomat ja musiikin jyske ja innostus saivat Rubenin hymyn vain levenemään. Hän sanoi Oliverille kannustukseksi, että olisi kyllä kiinnostunut kiharatukasta, johon toinen vastasi.
"Ei sinun tarvitsekaan, jokainen ottaa aikansa. Sitä paitsi onhan sinkkuudessa etunsa, ei tarvitse huolehtia kun vain itsestään", Ruben vastasi myötätuntoisemmin kuin normaalisti ja päätti olla kehumatta suhteessa olemisen puolia, eihän hän toki halunnut, että Oliver tulisi kateelliseksi tai pitäisi itseään huonompana. Heillä olisi aikaa sitten kun Oliverkin seurustelisi.
He istuivat maahan pelaamaan pullonpyöritystä ja Oliver pyöräytti Rubenin valitsemaa pulloa. Pullon kaula jäi osoittamaan Rubenia ja hän virnisti vastatessaan: "Totuus!" Samaan aikaan paikalle ilmestyi hänen poikaystävänsä Sebastian ja kiharatukka hymyili iloisesti.
"Hei! En tiennyt, että tulisit jatkoille! Haluatko pelata pullonpyöritystä meidän kanssa?" Ruben ehdotti ja viittoi mustatukkaista istumaan, mahdollisesti napaten toista kädestä ja vetäen, jos Sebastian oli tarpeeksi lähellä.

Nimi: Silence

01.04.2018 23:53
Sebastian Mamharkhani ~ Mökki

Sebastianilla oli ollut erittäin, siis erittäin tylsä ilta. Juhla oli ollut sangen mielenkiintoinen, mutta jatkot olivat sitä kertaa kymmenen. Naisia ja miehiä hyppi pöydillä ja tunnelma oli todella villi. Jalkapalloilija oli jo hyvää hyvyyttään saattanut muutaman nuoren pois, oksentaminen ison väkijoukon edessä ei välttämättä ollut se mitä halusi eniten juhlien jatkoilta. Sebastian katseli ystävällisesti tummahiuksista poikaa, joka oksensi mahalaukkunsa sisältöä lattialle.
”Voinko mä auttaa sua jotenkin?” Sebastian kysyi, silittäen toverillisesti pojan selkää. Raukkaparka. Sebastian ei kestänyt nähdä muiden oksentavan, se satutti poikaa syvältä.
”Vie mut ulos”, poika mumisi epäselvästi, selvästi yhä humaltuneena. Sebastian tarttui tuumasta toimeen, ja talutti (tai enemminkin kantoi) pojan ulos. Ulkona odottelikin jo pojan kavereita, ja Sebastian jätti hyvällä omatunnolla humalaisen heidän hoiviinsa. Matkalla takaisin nurkkaan jossa jalkapalloilija oli lymyillyt koko juhlan ajan, hän näki olohuoneessa tutun näköisen kaksikon. Ruben ja Oliver.
Sebastian oli niin väsynyt illan biletyksestä, ettei edes jaksanut keksiä mitään pahimpia skenaarioita, mitä kaksikon välillä olisi voinut tapahtua.
”Moi”, Sebastian totesi ystävällisesti, levittäen kasvoilleen jonkinmoisen hymyn.

Nimi: Silence

01.04.2018 23:45
Afanasiya Vasiljshenko ~ Tanssilattia

Mustatukkainen venäläistyttö katseli kavaljeeriaan silmät hiukan levinneinä. Kerrankin tyttö tuntui voivan jopa rentoutua toisen seurassa, puhetta ei tarvittu, voi vain liikkua ja antaa asioiden rullata omalla painollaan. Ei turhaa draamaa, ei mitään teinien sähellystä. Afanasiya liikkui sujuvasti Chetin mukana, tanssiaskeleet eivät olleet mitään turhan monimutkaisia, vaan juuri sellaisia missä voisi viedä aivonsa jollekin maatakiertävälle radalle. Tyttö ei vastannut mitään, hymähti vain epämääräisesti. Oikeastaan Afanasiyan ajatukset lentelivät jo seuraavan päivän harjoituksissa, jossa pitäisi harjoitella neloishyppyjä. Kappale tuntui olevan loppumaisillaan, ja Afanasiya valmistautui henkisesti lopettamaan tämän miellyttävän kokemuksen. Kaiken hyvän oli aina pakko loppua ajallaan.

Ross Martínes ~ Tanssilattia

”Naiset on naisia, sekä sängyssä että sängyn ulkopuolella”, Ross totesi virnistäen hiukan.
Mies paransi hiukan otettaan Rafaelista -partneri oli huomattavasti parempi tanssimaan kuin puupökkelö brasialialaismies. Ross oli oikea parkettien partaveitsi... Mies kompuroi hiukan jalkoihinsa, tanssin loppuosuudella, ja purskahti nauruun. Kamalla oli varmasti osuutta miehen haparointiin, mutta Rafaelin seurassa Ross ei nolostellut - tosin ei hän olisi välittänyt vittuakaan mitä joku kukkahattutäti tanssilattian toiselta puolelta olisi sanonut. Siinähän marmattaisi.
”Lähetään vaan. Musta tuntuu että opettajilla on täysi työ valvoa tätä, eivätkä he huomaa jos käytetään kamaa”, totesin tyynesti, katsellen opettajia. He olivat todella stressaantuneen näköisiä. Kipale onneksi lähestyi loppuaan, ja Ross kumarsi kavaljeerilleen.
”Oli ihan vitun kivaa. Ja nyt ne kamat”, Ross totesi välittömästi.

Nimi: Unisieppari

26.03.2018 21:26
​Kaspian Lee ~ Taksi

Selina pääsi taksiin sisälle, ja Kaspian seurasi tyttöä takapenkille, huomaten, että Lucyn olisi tehnyt mieli sanoa jotain. Ilmeisesti nainen ei kuitenkaan kehdannut tai viitsinyt, sillä jo ennen kuin pisamanaama sai itsensä lähemmäs autoa, oli serkku jo menossa ajajan puolelle. Eipä se miestä haitannut, vaikka toisen hiljaisuus hieman vaivasikin.
"Suoraan koululle?" Lucy kysyi, kun oli saanut auton jo käyntiin ja liikkeelle, pois pihasta. Joku näytti siltä, että olisi halunnut myös kyytiin, ja oli kai aikeissa heilauttaa kättään pysähdyksen merkiksi, mutta nainen vain ajoi ohi, joka oli Kaspianista ihan hyvä. Tässä tulisi todennäköisesti kulkemaan taksia ja jopa opiskelijoiden omia kulkuneuvoja, joten kukaan pois haluava tuskin jäisi paikalle yön yli roikkumaan. Sitä paitsi, joku täysin vieras, mahdollisesti päihtynyt opiskelija tuskin nostattaisi mitään suuren suurta iloa ajoneuvon sisällä.
"Joo", mies sanoi, vilkaisten olkansa yli ikkunasta opiskelijaa, joka kohautti olkiaan ja kääntyi kai ystävänsä puoleen. Lucy pisti autoradion soimaan, ja sieltä tuli tälä hetkellä jokin typerä mainos jostain autosta ja sen muka ihmeellisistä ominaisuuksista.
Juhlat olisivat voineet mennä paremminkin, mutta olisivat ne kyllä voineet paljon huonomminkin mennä, päättyen mahdollisesti kuolemaan tai sairaalakäyntiin. Nyt sentään Lucy vain kävi hakemassa kaksikon, joka oli melkein siedettävä loppu tälle illalle. Lukuunottamatta nyt punahiuksisen hiljaisuutta, mutta kun Kaspian yritti kysyä asiasta, ei serkku vastannut mitään vaan pudisteli päätään. Ei kai sitten. Mies vilkaisi nopeasti Selinaa hymähtäen epävarmasti, ennen kuin käänsi päänsä takaisin ikkunaan ja katseli ohitse viliseviä maisemia.

Nimi: Trithan

26.03.2018 20:24
Selina Miralles -- Laituri > Taksi

Selina asteli sitten paljain jaloin laituria pitkin rannalle, kuunnellen Kaspianin askelia hänen takanaan. Toivottavasti kasvojen punotus katoaisi matkalla autolle, mutta ehkä siitä voisi myös syyttää kylmyyttä. Selinalla hävetti lähestyä Lucyä tällä tavoin: läpimärkänä, ilman kenkiä ja hiukset sekaisin. Kaspianin märkä, rintaan tarrautuva paita ei auttanut yhtään. Kun he pääsivät Lucyn ja tuon taksin luokse, Selina hymyili ensin punahiuksiselle naiselle pienesti, mutta laski katseensa sitten maahan. Hän vain halusi takaisin koululle ja omaan sänkyyn. Tämä ilta oli mennyt aivan pieleen, ja Selina ei malttanut odottaa että se oli ohi. Kun Lucy ojensi hänelle pyyhettä, Selina otti sen nopeasti vastaan ja veti sen ympärilleen. Nainen asteli sitten lähemmäs taksia, ja istuutui sen takapenkille, vetäen märkää mekkoaan syliinsä. Tuntui pahalta kastella Lucyn takapenkki, mutta ei sitä oikein voinut nyt estääkkään. Autossa oli ihanan lämmintä, ja Selina halusi sulaa penkkiin kiinni. Nainen uskalsi jopa huokaista nyt helpotuksesta, kun hän tiesi pääsevänsä pois juhlista. Selina hypläsi Kaspianin paidan helmaa hiljaisena, ja odotti että taksi lähtisi liikkeelle.

Nimi: Unisieppari

26.03.2018 18:31
Lulu Hewitt ~ Terassi

"Ei se oikeastaan haittaisi", Lulu virnuili, kun Tanesha nauroi, ettei pian pisamanaaman huoneessa muuta kuin kukkia olisikaan, "kyllä niille tilaa keksisi, ja nätiltähän sellainen tulva näyttäisi", hän hihitti vielä, vaikka ei nyt ehkä ihan koko huonetta haluaisi täyteen kukkia. Ehkä kukkaruukuissa, niin ne voisivat kasvaa, mutta ei niitäkään ihan tulvaksi saakka, mutta Lulu ajatteli, että onneksi gootti tuskin toteamustaan toteuttaisi ihan oikeasti. Sitten hän naurahti iloisesti, kun Tanesha kertoi, ettei aikoisi juoda kaikkea, ja piti tällä hetkellä enemmän todellisuudesta kuin viinasta. Niin piti pisamanaamakin, paljon paljon enemmän tästä hetkestä todellisuutta kuin viinasta. Gootti nappasi pian pullot maasta ja ojensi kättään Lululle, johon lyhyt tyttö tarttui välittömästi oikeastaan molemmin käsin. Ei hänellä oikein kameransa ja pienen laukkunsa lisäksi muuta ollutkaan, ja laukun sai aina olalle.
"Mitä aiomme tehdä?" Lulu kyseli kämppikseltään ja nyt tuoreelta tyttöystävältään, kun kaksikko oli lähtemäisillään sisälle. Olisikohan sisällä jokin peli, tai vaikka sen verran sammuneita nuoria että olisi tilaakin mahtua johonkin? No, jos he eivät muuta keksisi, niin ainakin he voisivat kuvata väkeä ja sitten myöhemmin muistuttaa jossain moisista näkymistä, tai sitten he uhraisivat jonkun demoneille. Ken tietää, mutta sen Lulu ainakin tiesi (ilman Keniäkin), että hän oli onnellinen Taneshan kanssa.

​Kaspian Lee ~ Laituri

Kaspian ei ollut koskaan ollut mikään halaajaihminen. Ainoa, jota tämä oli aikanaan tottunut halaamaan, oli miehen mummi, ja ehkä silloin tällöin Lucy tai Erin, mutta sekään ei koskaan punapään omasta päätöksestä. Selinan vingahdus oli melkein saada Kaspianin katumaan päätöstään, vetäytymään pois, mutta tyttö ehti rentoutua juuri ennen kuin mies sai liikautettua itseään milliäkään, joten ei sitten tehnyt mitään, ja vain oli, onnistuen itsekin hieman rentoutua ja tasoittaa hengitystään. Pisamanaama tunsi sisällään jotain kummallista, mutta yritti nyt jättää sen kokonaan huomioimatta, ja vain keskittyä siihen, että Lucy saisi hinattua ahterinsa ja taksinsa paikan päälle. Ja pian kuuluikin torven tuuttausta kauempaa, rannasta päin, joka kuulosti Kaspianin korviin Lucylta. Tai sitten kaikki tuntui sillä hetkellä kuulostavan serkulta ja tämän taksilta, mikä saattoi myös olla mahdollista, mutta ei mies nyt ihan siihen enää jaksanut uskoa. Selinan nojautuessa poispäin punapää veti kätensä takaisin itselleen, ja totesi, että vaikka hieman äsken lämmittikin ja lämmittäisi ehkä vielä vähän aikaa, tuskin lämmittäisi enää kauaa.
"Kuulostaisi siltä", Kaspian totesi, yrittäen olla välittämättä siitä, kuinka paljon lämpöä hänen naamansa hohkasikaan viileään ilmaan, torsosta sitten puhumattakaan ja lähti kävelemään nopeasti toisen perässä rantaa kohti. Pian mies onnekseen huomasikin serkkunsa seisoskelevan taksin vierellä, vilkuillen ympärilleen, ennen kuin näki etenevän kaksikon, ja alkoi tonkia etupenkiltä ilmeisesti pyyhettä ja Kaspianille paitaa. Paidattomuus ei ollut asia, johon tämä olisi koskaan oikein tottunut, ja piti yleensä kuumana kesäpäivänäkin paitansa päällä, vaikka kuolisikin sen kanssa kuumuuteen.
"Moikka", Lucy virnisti, ja katseli kaksikkoa lyhyen hetken, vilkaisten Kaspianiin kysyvästi, vaikkei mitään ääneen sanonutkaan. Mies nyökkäsi tervehdykseksi, ja onnekseen huomasi, ettei nainen ollut päättänyt ottaa jotain kamalaa pitsihepenettä, vaan jopa tutun näköisen paidan... hetkinen, sehän oli Kaspianin.
"Ajattelin ensin ottaa sulle jotain muuta mut sit muistin että tä jäi sulta joskus, niin ajattelin että ehkä haluaisit sen takas", serkku hymyili ojentaessaan samalla Selinalle pyyhettä, johon toinen voisi kääriytyä ennen taksiin menemistä. Mies otti sinisen pitkähihaisen ja pisti sen päällensä, todeten, että Lucy oli ilmeisesti jättänyt penkinlämmittimen päälle, että tekstiilit olisivat lämpimämpiä, joka ei kyllä haitannut lainkaan. Nyt Kaspian odottaisi, että Selina saisi itsensä sisälle ajoneuvoon, ennen kuin menisi itsekin taksiin sisälle, yrittäen vältellä serkkunsa mielenkiintoa tihkuvaa katsetta.

Nimi: Trithan

26.03.2018 17:45
Selina Miralles -- Laituri

Selina kohotti katseensa Kaspianiin kun mies kysyi, tarviko hän apua. Nainen nyökkäsi pienesti, sillä ei tiennyt mitä muutakaan vastata. Kyllähän hän apua tarvitsi, mutta se minkälaista apua Kaspian pystyisi siinä tilanteessa tarjoamaan, oli vaikea kysymys. Mutta sitten punapää yllätti Selinan, kun mies tuli lähemmäs ja halasi häntä. Selina tukahdutti pienen, yllättyneen vingahduksen ja katsoi sitten vain Kaspianin käsivartta. Paljasta käsivartta, joka oli kiinni puoliksi paljaassa Kaspianissa. Ei Selinaa yleensä tälläiset haitanneet, mutta Kaspian oli nyt ihan eri asia. Mutta he olivat vain ystäviä, ei Selina saanut ajatella tälläisiä asioita! Ei ystävät jännittäneet tälläisiä hetkiä, tai tunteneet outoa kihelmöintiä vatsanpohjassa kun toinen halasi. Ilman paitaa.
Selina lämpesi kuitenkin halaukseen nopeasti, ja osasi rentoutua. Kaspian oli niin lämmin, ja hänellä oli niin kylmä. Pian Selina osasi jopa hiukan nojata mieheen, eikä edes välittänyt siitä että hän oli märkä. Hetki kului yllättävän nopeasti, sillä pian jostain rannasta kuului auton torven tuuttausta. Ehkä se oli heidän kyytinsä? Selina nojautui varovaisesti poispäin halauksesta, tajuten taas ettei Kaspianilla ollut paitaa. Nainen saattoi vain toivoa, että ulkona oli tarpeeksi pimeää, ja että Kaspian ei nähnyt hänen punottavia kasvojaan.
“Onkohan se Lucy?” Selina kysyi ääneen, ja yritti nähdä rannalle. Ehkä heidän kannattaisi lähteä katsomaan. Selina lähtikin sitten jo kävelemään kohti rantaa, vilkaissen kuitenkin taakseen tarkistaakseen, että seurasiko Kaspian häntä.

Nimi: Data

21.03.2018 12:28
Tanesha Faraji - Terassi

Goottitytön teki mieli suudella Lulua. Hän halusi nostaa hänet käsivarsilleen, halata, eikä koskaan päästää irti. Lulu oli kuin enkeli, joka ei pudonnut taivaasta vaan nosti Taneshan helvetistä.
Sillä hetkellä Tanesha ei nähnyt mitään muuta kuin pimeyden ympärillään ja tyttöystävänsä edessään. Se saattoi olla vain ihastuksen huumaa, tai sitten kytevää rakkautta, jota Tanesha ei ymmärtänyt eikä välttämättä edes halunnut.
Hän tahtoi vain heittää aivot narikkaan kuten aina ennenkin ja elää hetkessä, kuten aina muulloinkin. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan eläisi yksin, vaan Lulu Hewittin kanssa.
Kaikki tämä oli Taneshalle erittäin vaikeaa. Hän oli kehittynyt tunteidensa hallitsemisessa, mutta Lulu sai hänen jalkansa veteliksi ja sydämensä pamppailemaan. Tanesha ei pitänyt siitä, ettei hän voinut erää puristaa tunteitaan nyrkkiinsä, sanoa "hällä väliä" ja juosta huutelemassa pervouksia kaikille oppilaille. Hän ei pitänyt siitä, miten Lulu sai hänet tuntemaan itsensä niin heikoksi ja pieneksi.
Tanesha ei ymmärtänyt, että hänen luulemansa heikkous oli sittenkin rakkaus, eli voima, jonka avulla hän pystyisi kehittämään itseään vielä enemmän.
Vaikka Tanesha erehtyikin tunteistaan, hän silti tiesi tykkäävänsä Lulusta erittäin paljon. Eikä mikään voisi erottaa heitä nyt, sillä Tanesha piti tunteistaan kiinni kynsin ja hampain.
Lulu teki hänen elämänsä sekä helpoksi että vaikeaksi, oudoksi että ihanaksi. Sen takia Tanesha halusi kiittää häntä, mutta ei voinut, sillä ei vieläkään omistanut hyviä puhelahjoja.
Sen takia hän vain tyytyi virnuilemaan typerästi.
"Pasticcino, älä sano noin, tai pian huoneessasi ei ole muuta kuin kukkia", gootti nauroi hyväntuulisesti.
"En aio kaikkea juoda. Jos alkaisin kännäämään, irtauduisin todellisuudesta. Ja tällä hetkellä todellisuus on paljon parempi kuin viina."
Tanesha kuulosti omasta mielestään ällöttävän imelältä runoilijalta, mutta hän ei välittänyt siitä.
"Joo, mennään", gootti vastasi Lulun ehdottaessa sisälle menoa. Hän nappasi pullot maasta ja ojensi Lululle kätensä. "Nyt pidetään hauskaa."

Nimi: Unisieppari

19.03.2018 20:51
Lulu Hewitt ~ Terassi

"Totta kai, ja kukat on kivoja", Lulu hymyili, kun Tanesha alkoi puolustella itseään ja tekojaan, "kunhan et nyt ihan kaikkea samalla kertaa juo", tyttö virnisti. Tuskin gootti sitä tekisi, mutta pitihän asia nyt vielä varmistaa. Tanesha totesi, että jos pisamanaama nyt haluaisi mereen hypätä, niin kyllähän he voisivat, ja joko hukkuisivat tai löytäisivät Atlantiksen, todennäköisemmin tosin hukkuisivat mutta hys, pikkuvikoja.
"Ehkei kuitenkaan, hukkuminen ei houkuttele", eikä kyllä muutenkaan koko veteen meno näin myöhemmin ajateltuna. Eihän Lulu edes uskalla kahlata kovin syvälle, uimisesta sitten puhumattakaan. Ja jota hän itseasiassa ei osaa hupsis.
No, ainakin pieni tyttö osasi halata, ja hän piti siitä, kun Tanesha halasi takaisin leveästi hymyillen.
"Oi, kuulostaa hyvältä", Lulu naurahti, kun Tanesha ilmoitti lähettävänsä demoneja valittajien kotioville. Jotenkin pisamanaamasta tuntui, että valittajia olisi mahdollisesti aika vähän, mutta pikkuvikoja, se on vain parempi.
"Täällä on kyllä vähän kylmä, mennäänkö sisälle?", lyhyempi tytöistä kysyi, kun tunsi kylmän tuulenvireen kutittelemassa jalkojaan.

Kaspian Lee ~ Laituri

Kaspian vilkuili Selinaa puhelunsa lomasta, kun toinen pyyhki kasvojaan, ihan vain varmistaakseen, ettei toinen onnistuisi toista kertaa tippumaan veteen (ihan varmasti). Ei mitenkään selkeästi tai niinkään paljoa, että kääntäisi päätään muutamaa milliä enempää, mutta vähän nyt kuitenkin. Vaikka se ei nyt paljoa serkulle puhelimessa kiroamista auttanut, mutta eipä sen tarvitsisikaan. Ehkä ihan vain parempi niin.
Sitten Selina totesi, että hänellä oli kylmä. Ei se millään tapaa punapäätä, tälläkään kertaa, yllättänyt lainkaan. Toki tytöllä oli alla omat märät vaatteensa ja niiden päällä miehen vielä äsken melko kuiva muttei nyt enää ihan yhtä kuiva paita, ja pienenkin tuulenvireen iskiessä se tuntuisi paljon pahemmalta kuin kuivilla vaatteilla. Vaikkei nyt ilman paitaakaan mikään maailman lämpimin ollut, mutta koska Selinalla nyt oli helposti varmasti tukalampi olo kuin Kaspianilla, ei pisamanaama siitä siis päättänyt valittaa. Voisivathan asiat olla huonomminkin. Paljon huonommin. Hetken punapää mietti, mitä muuta he voisivat juuri sillä punaisella sekunnilla tehdä, jotta Selinalle tulisi edes hieman lämpimämpi. Lucylla kestäisi vielä minuutteja, eikä kaksikko olisi sisällekään menossa, todellakaan nyt kun Kaspian päätyi jo luopumaan paidastaan tytön hyvinvoinnin vuoksi. Mies katsoi, kuinka Selina epätoivoisesti yritti lämmittää itseään käsiänsä ympärilleen vetäen, mutta se näytti... noh, epätoivoiselta.
"Tarvitsetko sä apua?" punapää kysyi tytöltä, ja mikäli toinen vastaisi tarvitsevansa, niin Kaspian siirtyisi hieman lähemmäs toista, yrittäen halata kömpelösti. Mikäli vastaus taasen olisi toinen, niin hän kohauttaisi pienesti olkiaan ja vilkaisisi jälleen kännykkäänsä, vain todetakseen, ettei minuutti edes ole vaihtunut edellisen katsauskerran jälkeen.

Nimi: Trithan

18.03.2018 21:58
Selina Miralles - Laituri

Kylmästä hytissen Selina seurasi, miten Kaspian mietti, mitä nyt tehdä. Nainen kohotti yllättyneenä sitten kulmiaan, kun mies veti valkean paitansa pois, ja ojensi sen hänelle. Oho, ei Selina ymmärtänyt ensin edes ottaa paitaa vastaan. Nainen kuitenkin nappasi itsensä tuijottamasta, ja otti paidan nopeasti vastaan ja veti sen ylleen. Selina keskittyi sitten paidan napittamiseen, ei Kaspianin katsomiseen. Saatuaan paidan napitettua, Selina pyyhki taas kasvojaan. Jos Lucy oli tulossa hakemaan, Selina halusi näyttää edes jotenkin järkevältä. Ei hän edes tiennyt, miksi halusi vaikuttaa järkevältä Kaspianin sukulaisten edessä, mutta jostain syystä hän vain halusi. Selina kohotti katseensa takaisin Kaspianiin, kun mies kertoi että nyt he odottelisivat Lucyä. Nainen nyökkäsi, ja yritti pitää katseensa vain Kaspianin kasvoissa. Ehkä he eivät kuolisi mihinkään samalla kun he odottelisivat.
"Minulla on kylmä", Selina sanahti sitten, kun ei tiennyt mitä muutakaan sanoa. Nainen veti taas kätensä ympärilleen, yrittäen epätoivoisesti lämmittää itseään.

Nimi: Data

15.03.2018 08:54
Oliver Waldgrave - Olohuone

Kiharatukka nauroi hyväntuulisesti Rubenin vastaukselle ja joi itsekin loput siideristään. Se maistui ihan hyvältä, joten Oliver päätti saman tien ottaa toisenkin.
"Käy", Oliver sanoi. "Vietän muutenkin mielelläni aikaa muiden kanssa. Juhlat ja jatkot parantavat mahdollisuuksiani saada uusia tuttavuuksia. Neljän seinän sisällä oleminen ei välttämättä ole hyvä taktiikka."
Poika vastasi pirteästi Rubenin halaukseen.
"Sun seura on parasta tällä hetkellä", hän vastasi. Hän sanoi sen suoraan sydämestä, ujostelemtta ja häpeilemättä. Ruben oli Oluverin läheisin ystävä, vaikka Oliver välittikin kaikista erittäin paljon. Ruben kuitenkin ymmärsi häntä ja onnistui aina löytämään oikeat sanan rohkaistakseen Oliveria.
"No joo", hän nyökkäili Rubenin sanoessa, että heidän pitäisi sopia jo suoraan olevansa kännissä yön loppuessa. "Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä, jos olemme pian liittyneet noihin kännissä tanssiviin oppilaisiin."
Oliver meni Rubenin perässä hakemaan avaamattoman tölkin. Hän avasi sen nopeasti ja otti pitkän huikan.
Nuorukainen ei ollut varma, millainen olisi humalassa. Hän uskoi olevansa silloin itkuinen ja herkkä, sillä se sopisi hänen luonteeseensa parhaiten. Mutta koska Oliverilla ei ollut vielä kokemusta kännissä olemisesta, oli kaikki hänelle uutta ja tuntematonta. Mistäs sitä tietää, jos hän olisikin pian juoksemassa ilman vaatteita ympäri pihaa.
Oliver naurahti Rubenin sanoessa, että hän kyllä kiinnostuisi hänestä.
"No sentään joku", hän vastasi. "En hirveästi pidä kiirettä tällaisissa asioissa."
Ruben ehdotti pullonpyöritystä, ja Oliver suostui nyökkäillen.
Hän istuutui Rubenin eteen ja pyöräytti hieman kömpelösti pulloa. Se pyöri hetken, kunnes pysähtyi osoittamaan Rubenia.
"Totuus vai tehtävä?"

Nimi: Aria

14.03.2018 16:20
Alec Harlow - tanssilattia (puhelinrooli meh)

Alecin katse käväisi välillä Reesen silmissä, mutta hän ei uskaltanut jäädä tuijottamaan, ettei toinen tuntisi oloaan epämukavaksi. Alec askelsi musiikin tahtiin miettien, mistä hän voisi jutella Reesen kanssa. Reesestä puheen ollen, tämäkin näytti ajattelevan jotain keskittyneesti - ja tuli siinä samalla astuneeksi Alecin jalansyrjälle. Nuori mies tuskin edes huomioi tapahtunutta, sillä virheaskel ei ollut kummoinen (ja Reese oli melko kevyt). Reesenen puna kalpeni kuitenkin nopeasti pois.
"Ei se mitään", Alec yritti rauhoitella vastaten tytön katseeseen. "Totta puhuen en melkein edes huomannut."
Alec suorastaan ylitti itsensä ja hymyili sanojensa päätteeksi hieman hälventääkseen Reesen säikähdystä.

Nimi: Data

14.03.2018 12:10
Tanesha Faraji - Terassi

Gootilla oli outo olo. Hän ajatteli, että tunne oli huono, mutta oikeasti se oli erittäin hyvä. Tanesha oli koko elämänsä ollut negatiivinen, eikä hän ajatellut tulevaisuudestaan mitään hyvää, mutta nyt hänestä tuntui, että Lulun kanssa jutut voisivat onnistuakin.
"Ajatus on tärkein", nainen puolusteli tekojaan virnistäen. "Juon ne itse ja ostan sinulle ihan oikeita kukkia."
Kukkien ostelu ja söpöstely ei ollut oikein Taneshan lempipuuhaa, sillä hän ei oikein tiennyt, mitä tehdä sellaisissa asioissa. Mutta Lulun takia hän voisi mennä jopa kukkakauppaan tai pukeutua vaikka pinkkiin mekkoon. Tanesha voisi myös uhrautua ja kuunnella matematiikan tunnilla opettajan typerää löpinää. Ihan mitä vain tuolle suloiselle, pienikokoiselle naiselle, johon Tanesha oli palavasti ihastunut.
"No jos nyt kerran tahdot hypätä mereen, niin mikäs siinä", hän sanoi, "ehkä löydämme Atlantiksen. Tai hukumme."
Tanesha vastasi halaukseen leveästi hymyillen. Tällä kertaa hänen hymynsä ei ollut kiusoitteleva, vitsaileva tai edes pilkallinen kuten yleensä - se oli aidon onnellisuuden hymy.
"Ei se minua haittaisi", hän vastasi. "Jos jollakin on valittamista, he voivat puhua demoneille jotka lähetän heidän kotiovilleen."

Nimi: Unisieppari

12.03.2018 22:31
aspian Lee ~ LaituriKaspian huokaisi päänsä sisällä helpotuksesta, kun Selina pudisteli päätään miehen, kysyessä sattuiko tätä mihinkään. Tosin, kuten punapää aavistelikin jo ennen kysymystään, oli Selinalla tosi kylmä, kun tytön hampaatkin kalisivat. Ei mikään ihme tosin, näinkin kylmänä vuodenaikana järvessä käyminen ei nyt ollut koskaan mikään lämmin vaihtoehto. Sitten hän vielä lisäsi, ettei ole menossa, mitä toisaalta mies ei myöskään ihmetellyt. Ei häntäkään oikein olisi huvitanut käydä ihmisten pällisteltävänä sisätiloissa, vaikka siellä olisi kuinka lämmintä. Niinpä Kaspian teki miehen teon, ja otti valkoisen pitkähihaisensa pois päältään ja ojensi sitä Selinalle. Kyllä se oli lämpimämpi kuin märässä mekossa viileässä tuulessa oleminen. Lucy saisi luvan tuoda myös ylimääräisen paidan, sillä punapää ei suunnitellut hiippailevansa koulun pihalla ilman paitaa, jokin raja sentään siihenkin touhuun. Sitten hän alkoi etsiä puhelintaan, ja onnekseen huomasi tunkeneensa kännykkänsä jossain vaiheessa taskuun, joten se ei ollut päätynyt järviveden kastelema ja mahdollisesti tuhoutunut. Huhhuh, kerrankin jokin onni jossain. Kaspian etsikin osoitekirjastaan Lucyn numeron, ja yllättävän nopeasti naikkonen myös vastasi serkulleen.

"Moi, et sä voisi käydä noukkimassa mua ja Selinaa täältä joltain mökiltä", punapää totesi puhelimeen heti, kun huomasi jonkun vastanneen puheluun.

"Häh, nyt hetikö? Mitä te siellä riehutte, ja 'joltain mökiltä' ei kerro mulle yhtään mitään", Lucy ihmetteli, ja Kaspian huokaisi hieman kylmissään ja kertoi osoitteen, jonka muisteli katukylteistä ja numeroista.

"Nyt heti, tuo mukanas joku iso pyyhe ja mulle joku paita."

"Senkin rasavillit."

"Turpa kiinni ja tulis jo", Kaspian kirosi serkulleen, joka kertoi matkan kestävän korkeintaan kymmenisen minuuttia, ennen kuin sulki puhelun, ja istahti laiturille, "nyt me sitten vaan odotetaan ja yritetään olla kuolematta mihinkään", pisamanaama totesi Selinalle pienesti naurahtaen. Mitäköhän tästäkin nyt sitten tulisi.

Nimi: Cassie

12.03.2018 22:30
Ruben Sinclair ~ Olohuone

Ruben virnisti Oliverin korjaukselle hyväntuulisesti ja nyökkäsi pontevasti.
"Noin sitä pitää, huikka sille!" hän nauroi ja joi loput siideristään. "Nyt sulla on. Ja tulee olemaan pitkän aikaa vielä. Käydään kaikilla jatkoilla yhdessä." Ruben lupasi ja ensimmäistä kertaa ehkä oikeasti tunsi sääliä Oliveria kohtaan. Hän oli huono välittämään muiden ihmisten tunteista, mutta Oliverin suoraan sydämestä tulevat sanat harmittivat häntä ja hän päätti jälleen halata Oliveria.
"Oikeesti, sulla on mut", hän vakuuttaisi, jos Oliver olisi hyväksynyt halauksen. Sitten Ruben irrottautuisi ja hymyilisi vielä toiselle. Hän piti Oliverista valtavasti ja oli hauskaa, miten heidän juttunsa luisti niin luonnollisesti koko ajan. Rubenilla oli ollut hyviä kavereita ennen kun hän tuli Apolloniin, mutta Oliver oli ensimmäinen, josta hän ajatteli saavansa parhaan ystävän.
"Me voidaan sopia jo suoraan, että ollaan ihan kännissä yön loppuessa, ettei tarvitse edes pidätellä", Ruben vitsaili ja epäili sen pitävän omalla kohdalla paikkansa. Toivottavasti hän ei olisi kovin idiootti kännissä ja sanoisi jotain harkitsematonta Oliverille. Hän epäili sitä koska ei useinkaan ajatellut ihmisistä tahallansa pahasti. Hän huomasi sivupöydällä pinon avaamattomia siideritölkkejä ja otti ja avasi niistä yhden. Putki pitäisi pitää päällä tai illasta ei tulisi mitään.
Rubenin ehdottaessa Oliverille jonkun iskemistä hän huomasi, että sai toisen nolostumaan. Voi, ei hän ollut tarkoittanut.
"Kyllä mä susta kiinnostuisin", hän lohdutti klassisella omalaatuisella tavallaan ja katseli hetken ajan tyttöjä, kunnes kääntyi taas Oliverin puoleen.
"Mutta mä en painosta sua mihinkään. Mitä, jos mentäisiin sen sijaan pullonpyöritystä?" hän ehdotti ja otti viereiseltä pöydältä siihen lasketun tyhjän lasipullon. Jos Oliver suostuisi, hän istuisi siihen keskelle olohuonetta ja laskisi pullon heidän väliinsä. "Sä voit pyöräyttää ekaks."

Nimi: Trithan

12.03.2018 21:35
Selina Miralles - Laituri

Selina vapisi siinä voimakkaasti, halaten sitten itseään. Tuuli tuntui jotenkin voimakkaammalta ja kylmemmältä nyt, kun päällä oli märkä mekko. Tummanpunainen kangas oli läpimärkä, ja liimautui kiinni hänen ihoonsa. Selinan märät hiukset olivat menettäneet kiharansa, ja roikkuivat nyt suorina osittain naisen kasvoilla, jotka olivat nyt tuhriutuneet meikkiin, joka Selina oli kuitenkin pyyhkinyt jonkin verran pois. Tekoripset olivat kuitenkin pysyneet päässä jollain ihmeen kaupalla. Kaspian kysyi sitten, sattuiko Selinalla johonkin. Nainen pudisti päätään, ja katsoi miestä huultaan purren. Ehkä hänen itsetuntoonsa sattui hiukan, ja oli kamalan kylmä, mutta muuten hän oli kyllä ihan kunnossa.
"Tosi", Selina vastasi sitten hampaat kalisten, kun Kaspian kysyi kuinka kylmä hänellä oli. Tyhmä kysymys, mutta Selina tiesi että mies tarkoitti sillä vain hyvää, ja selvästi huolehti hänestä. Kunnon mies ottaisi nyt kyllä paidan pois, ja tarjoaisi sen lämmikkeeksi.
"Mutta en ole menossa sisälle", Selina sanoi sitten, pitäen tärisevän, heikon äänensävynsä edes hiukan tiukkana. Siellä odottaisi vain vielä pahempi nöyryytys. Sentään siellä kukaan ei ollut pällistelemässä ja pilkkaamassa. Ties mitä hänen entiset ystävänsä olivat jo kertoneet hänestä. Selina ei halunnut edes ajatella, mitä kaikkea seuraavassa lehdessä tulisi lukemaan.

Nimi: Unisieppari

12.03.2018 19:06
​Lulu Hewitt ~ Terassi

Tanesha kumartui juomaan viinaa, ja Lulu vain katseli sitä hymyillen, ja naurahti gootin lopetettua juomisensa ja virnistäessään.
"Yrittäminen on aina hyvästä", pisamanaama virnisti, "vaikka eihän tuo alkoholi välttämättä ihan minun juttu olekaan", lyhyempi myönsi vielä. Hän oli iloinen siitä, että Tanesha oli kertonut. Ajatella jos he olisivat vain olleet kämppiksiä ja lopulta mahdollisesti erkaantua taas eri teilleen ilman mitään sen suurempia sitten. Nyt heillä vähintäänkin tulisi olemaan entistä enemmän hyviä, hyviä muistoja!
"Se voisi olla ihan hyvä, ehkä huomenna sitten", Lulu naurahti, kun Tanesha virnuillen ehdotti ettei kumpikaan hyppäisi mereen, "eikä se nyt niin noloa ollut, omalaatuisen söpöä", tyttö hymyili, "ja toki!"
Sitten Lulu pyrki taas halaamaan Taneshaa tiukasti:
"Mitäpä jos en päästä koskaan irti", hän virnisti, "opettajat pääsisivät löytämään kursseiltaan aivan uusia oppilaita", pisamanaama naurahti vielä. Hii~

Kaspian Lee ~ Laituri

Kaspian oli ihan tyytyväinen, kun Selina ylsi hänen käteensä vedestä. Toki mies olisi itse mennyt myös veteen, jos tilanne olisi sitä tarvinnut, mutta onneksi ei tällä kertaa, se nyt vielä puuttuisi että molemmat olisivat kuin uineet koirat. Vaikka koirat tosin ovat ihan söpöjä, uitettuinakin. Tyttöjoukkio lähti pois laiturilta, mikä oli ihan hyvä, sillä punapää ei ollut ihan kaikista parhaimmalla tuulellaan, ja olisihan aikaisemminkin saattanut lasipullo lentää, jos pisamanaama ei olisi sitä ymmärtänyt ensin laiturille laskemaan. Josta itseasiasta tuli mieleen, että sen voisi noukkia, kun he menisivät siitä seuraavan kerran. Nyt Kaspian kuitenkin katsoi pienesti hymyillen, vaikkakin yhä mielensä perukoilla hermostuneena kanajoukkiolle. Selina mutisi miehen takin olevan ihan pilalla, mutta eipä se punapäätä haitannut, sillä takinhan voisi aina pestä, toisin kuin hukkunutta ihmisistä. Tai no, voisihan senkin pestä, mutta se... ei välttämättä olisi mikään... erittäin kiva idea.
"Eikä ole", Kaspian hymyili pienesti, ottaen takin käteensä roikottaakseen sitä siinä, sillä ei nyt sentään päällensä märkää takkia halunnut pistää, ja eipä se Selinaakaan moisessa kunnossa paljoa lämmittäisi, muutenhan hän sen olisi tytölle takaisin tyrkyttänytkin, "pääasia on, että sä oot hengissä. Sattuuko johonkin?" vaikka toinen nyt hengissä olikin, se ei silti tarkoittanut, etteikö pisamanaama voisi olla huolissaan sitä, mikä brunetin vointi oikein oli. Selina alkoi katsella laituria, ja Kaspian oli näkevinään hämmennystä tytön katseessa, ennen kuin tajusi, ettei nähnyt toisen kenkiä missään. Niinpä punapää lähti katseellaan etsimään, noh, ihan mitä tahansa kenkiä laiturilta. Ennen kuin hän kuitenkaan ehti nähdä mitään missään, Selina kysyi, selkeästi lievästi vittuuntuneena, lähtisivätkö he.
"Lähdetään, et sä voi jäädä jäädyttämään ja sairastuttamaan itseäs", mies hymähti pienesti, "voin soittaa Lucyn hakemaan ja tuomaan pyyhkeitä. Onko kuinka kylmä?"

Nimi: Trithan

12.03.2018 15:36
Selina Miralles - Laituri

Selina yritti tasata henkeään vedessä, mutta se oli vaikeaa. Vesi oli jäätävän kylmää, ja nainen ei pimeässä meinannut nähdä mitään. Pian nainen kuuli tutun äänen tyttöjen ivallisen kikatuksen joukosta, ja Selina kohotti katseensa ylös, ja näki laiturilla Kaspianin. Helpotuksen tunne sekottui häpeään ja paniikkiin, kun Selina tarttui miehen ojennettuun käteen, vetäen sitten itsensä puoliksi laiturille. Saadessaan hyvän otteen siitä, Selina veti itsensä ylös vedestä. Toiset tytöt lähtivät kikatellen ja keskenään supisten pois laiturilta nopeasti, ja samalla potkaisivat Selinan korkokengät veteen. Selina ei tätä huomannut, hän oli nimittäin keskittynyt seisomaan nousemiseen ja itsensä ravisteluun.
"Hyi helvetti", Selina ärähti hiljaa, pyyhkien sitten märkiä hiuksiaan pois naamaltaan. Hän ei nähnyt itseään, mutta oli varma että suurin osa hänen meikeistään valui nyt pitkin poskia. Mahtavaa, Selina näytti varmasti aivan kauhealta. Mutta se ei ollut nyt tärkeää.
"Anteeksi, takkisi on nyt ihan pilalla", Selina mutisi sitten, riisuen sen yltään. Tai, ei se varmaan pilalla ollut, pesulareissu kyllä saisi sen entiselleen. Nainen ojensi takkia takaisin Kaspianille, pyyhkien toisellä kädellään kasvojaan. Mahtavaa, juuri näin hän olikin suunnitellut illan sujuvan. Selinan mekko tippui vettä laiturille, ja nainen tärisi kylmästä. Ei hän varmaan mihinkään hypotermiaan kuolisi, mutta nyt oli aika paska olo. Onneksi hänellä ei sentään ollut laukkua mukana, tai mitään muutakaan omaisuutta. Ainoa mikä Selinalla oli ollut mukana oli ne vaatteet, mitä hänellä oli päällä. Nainen katsoi sitten laituria hiukan hämmentyneenä. Missä hänen kenkänsä olivat? Selina tajusi sitten, mitä niille oli tapahtunut. Luultavasti tytöt olivat joko ottaneet ne mukaan, tai vielä todennäköisemmin työntäneet veteen. Mahtavaa, tämä ilta vain parani paranemistaan. Selina kääntyi sitten Kaspianin puoleen, kasvoillaan lievästi vittuuntunut ilme.
"Lähdetäänkö?"

Nimi: Data

12.03.2018 15:09
Tanesha Faraji - Terassi

Gootti ei ollut uskoa korviaan. Sanoiko Lulu Hewitt juuri äsken, että tykkäsi hänestä?
Taneshan jo valmiiksi vähäiset aivokapasiteetit tyssäsivät ja nainen jäi tuijottamaan mitään sanomatta kämppistään. Hänen aivonsa lagasivat eikä hän kyennyt sanomaan mitään järkevää. Tanesha ei kyennyt murjaisemaan edes vitsiä.
Hetken siitä pällisteltyään hän kumartui hitaasti ottamaan yhden viinapullon maasta. Sitten hän avasi sen ja otti suuren huikan.
Tanesha joi ja joi, kunnes laski pullon takaisin maahan ja pyyhki suupieltään. Sen jälkeen hän loi kasvoilleen tutun virneensä ja sanoi: "No sehän on hyvä."
Se ei ollut ehkä mikään romanttisin tai selventävin vastaus, mutta Taneshalle tämä kaikki oli niin uutta ja outoa.
"Pelkäsin, että alkoholi olisi ehkä kaikista turn offeista turn offein, sillä ne eivät ole hirveästi sun tyyppiä, mutta ainakin mä yritin", hän naureskeli kiusaantuneena. Tanesha ei oikein tiennyt mitä tehdä. Pitäisikö hänen halata Lulua? Suudella? Vai juosta karkuun?
Tanesha kuitenkin jatkoi typerää virnuiluaan ja sanoi: "Okei, pasticcino. Mitä jos kumpikaan meistä ei hyppää tänään mereen? Silloinhan tämä kaunis ja nolosti alkanut suhde menisi aivan penkin alle."
Silloin Tanesha tajusi, että eiväthän he edes olleet vielä suhteessa.
"Aijoo, unohin", hän naurahti. "Haluaisitko olla tyttöystäväni?"

Nimi: Data

12.03.2018 13:43
Oliver Waldgrave - Olohuone

Kiharatukka naurahti hyväntuulisesti Rubenin vastaukselle. Heidän läheisyytensä oli melkein käsin kosketeltavaa. Oliver tosissaan nautti Rubenin seurasta, eikä hän pelännyt näyttää sitä.
Onneksi hänellä kuitenkin joku raja oli, sillä vaikka hänen teki mieli kapsahtaa Rubenin kaulaan, hän ei tehnyt sitä.
"Okei, sori", hän sanoi, "korjaan: mahtavaa, että olemme täällä yhdessä. Tää on mulle aika iso juttu, koska en ole koskaan ollut missään jatkoilla. Mua ei ahdista ihmispaljous, mutta... en vain tiedä. Mulla ei ole koskaan ennen varmaan vaan ollut kaveria, jonka kanssa olla."
Vaikka hänen sanansa olivat surullisia, Oliver hymyili edelleen iloisesti ja joi vähän lisää siideriä.
"Hyvä. Lupaan sitten myös, että jos tämä koko juttu lähtee käsistä, en mäkään hylkää sua. Voidaan ihan rauhassa molemmat kännätä", hän virnisti rennosti ja seurasi sitten Rubenin katsetta.
Hänen poskiaan alkoi välittömästi kuumottamaan Rubenin kysyessä SEN kysymyksen. Oliver ei hirveästi miettinyt sellaisia asioita, vaikka kyllä hänelle joku kelpaisikin.
Siinä oli vain se, että Oliverin itsetunto oli liian heikko flirttailuun, eikä hänen rohkeutensa riittänyt sellaisiin asioihin.
"En mä osaa semmoisia...", hän änkytti hieman hämillään, kasvot punaisina. "Mä tykkään kyllä molemmista, mutta... En usko, että kukaan musta kiinnostuisi. Enkä mä osaa."

©2019 School in California - suntuubi.com