Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kerhojen roolipeli

*Olet saapunut kerhosi kokoukseen ja näköjään olet etuajassa. Kaikki eivät ole vielä täällä ja päätät jutella paikallaolijoiden kanssa nyt, kun on kerran aikaa.*

Täällä roolipelataan kerhotapahtuminen. Pelejä ei tarvitse aloittaa samaan aikaan ja samana päivänä kuin mitä kerhot-kohdassa lukee, vaan silloin, kun ehditte. Samalla hahmoilla voi olla samaan aikaan normaalin roolipelin puolella peli ja samalla myös täällä peli. Oma vastuusi, joten älä mene sekaisin. Normaalin roolipelin säännöt pätevät täälläkin! Voitte luoda pelejä mielenne mukaan, eikä teidän tarvitse seurata tilanne-kohtaa, jos siinä ei lue oman hahmosi kerhosta mitään.

Tilanne

Koulun yhdessä oleskeluhuoneessa on tällä hetkellä menossa koulun lehden kokous. Kaikki kerhoon kuuluvat saisivat tulla paikalle mahdollisimman pian.

Järjestys: Tanesha - Ruben - Lulu - Angel - Chai

Kerhoroolipeli  [ Kirjoita ]

Nimi: Silence

07.02.2018 21:55
Annemarieje Hauptmeijer ~ Koulun oleskelutila

Kiharahiuksinen tyttö katseli kiinnostuneena Taneshaa, Lulua ja Rubenia. Heidän kaikkien ideat olivat hyviä, ja ne voisivat oikeasti jopa toimia. Ainakin seuraavasta lehdestä tulisi mielenkiintoinen, jos ei muuta. Rubenin idea pukujen arvosteluista oli Angelin mielestä suorastaan nerokas.
”Tykkäsin siitä paras puku- jutusta. Se voisi jopa toimia”, Angel sanoi, hymyillen hiukan Rubenille.
Lulu ja Tanesha vaikuttivat olevan aivan täysin toistensa lumoissa. He vaikuttivat innostuneilta kuvista ja niiden kuvateksteistä. Sekään ei ollut Angelin mielestä huono idea ollenkaan, kunhan kuvat olisivat laadukkaita ja tekstit hyviä, eivätkä mitään tuulesta temmattuja.
”Myös joistakin tanssipareista voisi ottaa kuvia. Ja sitten vaikka laittaa äänestys kuka oli suloisin pari?” Angel ehdotti.
Kauhulla Angel jo mietti, miten hän jäisi tietenkin yksin -vaikkei se edes sinäänsä ollut hirveän kamala kohtalo -muiden tanssiessa ties mitä tangoa ympärillä. Se olisi sekä noloa, että itsetuntoa romahduttavaa sekä vielä kaiken lisäksi myötähäpeää tuottavaa.
”Jos siihen samalla voitaisiin sitten lisätä kenellä parkettien partaveitsi- parilla on kaikkein yhteensopivimmat puvut vaikkapa?” Angel jatkoi, vetäen käsiään hiukan tiukemmin ristiin rintojensa eteen.
Rusettitanssi olisi varmasti koko tanssiaisten pahin osuus. Ties kenen visvasyylä-Jonnen kanssa tyttö joutuisi tanssimaan, aivan vasten tahtoaan!

Nimi: Unisieppari

07.02.2018 21:33
Lulu Hewitt ~ Koulun oleskeluhuone

Taneshan huudahtaessa Lululle kovaan ääneen pisamanaama alkoi innostua entisestään, ja nyökkäili iloisesti. Kuvat yksinään ilman kuvatekstejä olisivat mahdollisesti tylsiä, eikä Lulun keksimät todellakaan olisi yhtä hauskoja kuin goottitytön kehittelemät. Tanesha kertoi mielipiteensä ja artikkeli-ideoita, joista Ruben innostui, ja innostus alkoi pikkuhiljaa tarttua paremmin myös Luluun.
"Kuulostaa hyvältä! Pitäisiköhän ovella tai illan aikana ottaa kaikista, tai ainakin melkein kaikista, kuvat niin ei tarvitsisi mennä pelkän muistin mukaan?" tyttö ehdotti innostuneena. Ehdotus tosin saattoi tarkoittaa, että pisamanaaman pitäisi mennä mahdollisesti etuajassa juhliin, jos päätyisi olemaan ainoa, joka kuvasi jotain, mutta eipä se tätä oikeastaan sen kummemmin välttämättä haittaisi.
"Sitten tanssiaisten kuninkaalliset kannattaa myös ilmoittaa lehdessä, ja limbon voittaja. Eikä sitä tiedä jos siellä olisi vaikka yllätysohjelmaa itse osallistujien osalta, kuten joku oma kisa, ehkä siitäkin voisi", Lulu pohti.

Nimi: Cassie

07.02.2018 17:52
Ruben Sinclair ~ Koulun oleskeluhuone

Ruben löi kätensä innokkaasti yhteen, kun Angel sanoi perustavansa palstan.
"Kypsyttele sitä rauhassa ja pyydä vaikka apua, jos tarvitset lisää kirjoittajia. Yhdessähän tätä lehteä vedetäänkin", Ruben rohkaisi. Koska kukaan ei tullut pojan ehdotuksenkaan jälkeen pöydän ääreen, istui poika päätytuolille selkä päin ikkunaa, josta tuli koleaa valoa huoneeseen. Onneksi sisustus ja kirjahyllyt seinillä toivat jokseenkin lämmintä tunnelmaa valaistuksen tasapainoksi. Rubenin mielestä lämpimät sävyt olivat parempia kuin kylmät.
"Lulu hetki sitten sanoi, että voisi valokuvata ystävänpäivän tapahtumia. Se on ihan loistava idea! Ja Tanesha, kuvatekstit ovat myös loistava idea, olet tarpeeksi terävä kommenttiesi kanssa, että niistä varmasti tulee kiinnostavia", Ruben puhui kaikille huoneessa, mutta suuntasi nyt jo vähän enemmän rentoutuneen katseensa tummiin tyttöihin, jotka istuivat liki toisiaan säkkituoleilla.
Chaiksi esittäytynyt tyyppi ei ollut puhunut mitään ja jotenkin pojan olemuksesta tuli Rubenille ajatus, että toinen halusi olla myös jatkossa puhumatta paljoa, joten kiharatukka antoi toisen olla ja ei yrittänyt pakottaa ideoitaan toiselle.
Tanesha luetteli erilaisia artikkeliaiheita, joita ystävänpäivätapahtumasta saattaisi saada aikaan ja Ruben innostui jälleen.
"Kauneimmat mekot ja puvut! Hienoa! Entä, jos...", Ruben aloitti ja piti hetken tauon kerätäkseen ajatuksiaan ja saadakseen ideansa ulos kerralla ilman, että hänen pitäisi täsmentää. "Entä jos me kaikki katsomme tansseissa hieman oppilaiden pukuja ja laitamme seuraavaan numeroon ajatuksemme niistä? Yksi toimittaja voi kirjoittaa mielipiteensä useammasta puvusta ja voimme kirjoittaa vaikka monta mielipidettä samasta puvusta... Ja sitten ensi numerossa julkaisemme tuloksemme ja arvioimme, mikä puku sai kaikista parhaimman tuloksen!"

Nimi: Data

07.02.2018 12:15
Tanesha Faraji - Koulun oleskeluhuone

"Pasticcino! Jos aiot kuvata, voin tehdä kuville tekstit. Niistä voisi tulla jopa menestys", goottityttö huudahti kovaan ääneen Lululle. Hän hymyili tytölle innokkaasti, vaikka oli äsken näyttänyt nyrpeää naamaa kaikille.
Taneshan iho näytti lähes mustalta oleskeluhuoneen valossa, ja hän upposi säkkituoliin täysin. Hän piirsi hermostuneena mustilla niittikorkkareillaan näkymättömiä kuvioita maahan.
Hän käänsi katseensa pois Lulusta, sillä ei halunnut näyttää muille, kuinka paljon tytöstä oikeasti välitti. Tanesha ei tykännyt osoittaa positiivisia tunteitaan, sillä hän ei ollut hyvä 'ällösöpöissä' asioissa, vaikkei Lulun ja Taneshan ystävyydessä edes ollut mitään erikoista. Tai niin Tanesha ainakin kuvitteli.
Goottityttö ei myöskään jaksanut nousta ja siirtyä pöydän ääreen, vaan kohautti hartioitaan ja alkoi lähes makaamaan säkkituolin syleilyssä.
"Ystävänpäivätanssit on ihan ok idea", afrikkalainen sanoi. "Siellä voi kehittää suhteitaan ja tutustua helpommin muihin oppilaisiin. Sitäpaitsi jatkot ovat yleensä tosi mahtavia. En tietenkään halua mennä heiluttelemaan persettäni tanssilattialle, sillä siinähän nolaisin itseni lisäksi myös koko sukuni. Jos ei muuta, niin ainakin saadaan kunnon naurut tansseissa. Ja jos me valitetaan tarpeeksi, ehkei niitä järjestetä ensivuonna."
Tanesha piti hetken tauon, kunnes jatkoi: "Kyllä tansseista muutakin saadaan kuin juoruja. Ei juorut ole kaiken napa. Lehdessä on paljon muutakin. Ehkäpä saamme lisää ideoita lehteen! Nolot mokat, kauneimmat mekot ja puvut... Tai ehkä jotkut homekorvat paskovat koko juhlan. Ei me voida vielä olettaa, millaista siellä tulee olemaan. Oppilaiden kannattaa vain lopettaa ininä. Minäkin olen sitä mieltä, että kaikki tulee menemään päin helvettiä, mutta odotan juhlia silti."
Tanesha kertoi mielipiteensä seinää tuijottaen. Häntä nauratti Rubenin hermostuneisuus. Eihän tässä missään synninpäästössä oltu.
Goottityttö vilkaisi vielä Chaiksi esittäytynyttä poikaa. Hän nyökkäsi tälle tervehdykseksi, mutta ei sanonut mitään. Tämä selvästi halusi olla omassa rauhassa.

Nimi: Crona

06.02.2018 22:29
Chai Garcia - Koulun oleskelutila

Chai pyöritteli kallisarvoista kynäänsä hieman hermostuneesti sormissaan, pitäen olemuksensa silti kylmänviileänä. Hän katseli arvioivasti ruskeilla silmillään paikalla olevia ihmisiä. Muut eivät ilmeisesti näyttäneet kiinnostuvan uuden pojan ilmestymisestä, mikä ei ollut muuta kuin hyvä asia. Turha jutustelu ja tutustuminen muihin olisi täysin tarpeetonta, tännehän vain tultiin kirjoittamaan. Chai ennätti jopa hengähtää ja ottaa mukavemman asennon säkkituolille, jolle oli äskettäin rojahtanut. Pöytä olisi ollut mukavempi valinta, mutta Chai ei viitsinyt näin ensimmäisellä kerralla syrjäytyä niin kauas muista.
Chain katse synkkeni jonkin kikkarapään tuodessaan uuden pojan esille. Hän henkäisi syvään ja kohtasi toisen katseen. Chailla ei tietenkään ollut hajua kuka heistä kukaan oli, mutta ei voinut kuin arvata pojun olevan lehden päätoimittaja.
"Chai Garcia", Chai vastasi varsin monotonisesti nyökäyttäen päätään pienesti esittelyn jälkeen. Chain vahva ulkomaalaistausta kuului hänen japanilaismeksikolaisesta aksentistaan. Eipä siinä tarvisi enempää itseään esitellä. Jos joku onneton sielu ei ymmärtänyt siinä samalla ottaa merkille pojan nimeä, olisi se hänen menetyksensä. Toisia esittelyjä ei enää tulisi.
Chai istui hissukseen ja kuunteli ympäri olevaa keskustelua. Hänellä ei oikeastaan ollut mitään sanottavaa. Keskustelu keskittyi juoruihin sun muihin, ja näin varsin uutena oppilaana ei Chailla todellakaan ollut mitään hajua mistään mehevistä Apollonin juoruista. Aivan kuin häntä muutenkaan sellaiset kiinnostaisi. Hän pyöräytti silmiään ja huokaisi. Tästä kokouksesta tulisi Chain osalta pitkäveteinen. Hän saattaisi pian vain vetäytyä omiin oloihinsa huoneeseensa ja keksiä omia kirjoituksiaan lehteen. Tällainen hääriminen ja hyyriminen ei sopinut introvertille pojulle, joka mielellään teki asiat suoraan ilman sen suurempia jaaritteluja. Chai kuitenkin käytti tilaisuuden hyväksi ja otti mentaalisia muistiinpanoja kerhon jäsenistä. Kikkarapää vaikutti hermostuneelta, aivan kuin hänet oltiin pakotettu siihen asemaan. Hän oli myös ainoa joka ystävällisesti oli noteerannut uutta tulokasta. Vaikka Chai ei sellaisista oikein välittänyt, kertoi se toki persoonasta miten hän suhtautui uusiin naamoihin. Tumma tyttönen vaikutti aika tuliselta, ja ilmeisesti juoruvastaavalta. Tämä sai automaattisesti Chain kurtistamaan kulmiaan. Täytyi olla hullu jos nautti turhasta draamasta sun muista, ja kyseinen neito oli täydellinen esimerkki. Toivottavasti kokous olisi pian ohi, niin ei tarvitsisi enää istua säkillä silmät pyöreinä. Chai hymähti ajatuksilleen kevyesti ja siirsi katseensa sivulle asettamaan vihkoseensa. Ehkä hän voisi avata sen ja etsiä inspiraatiota tai jotain.

Nimi: Silence

06.02.2018 09:39
Annemarieje Hauptmeijer ~ Koulun oleskelutila

Annemarieje kuunteli Rubenia, joka aloitti kokouksen. Tosiaan, kirotut ystävänpäivätanssit. Koko vuoden ehdottomasti tyhmin tapahtuma.
”No mä voin perustaa jonkun palstan. Vaikka en tosiaankaan ole yhtä hyvä kirjoittamaan kuin Tanesha tai Lulu”, Angel sanoi, vetäen kädet hennosti puuskaan rintojensa eteen.
Ystävänpäivätansseista saisi todennäköisesti mitä kuumempia juoruja. Tosin juoruihin Angel ei koskisi pitkällä tikullakaan, ne taisivat olla enemmän Taneshan heiniä kuin hänen.
”Ystävänpäivätansseista saa ainakin juoruja jos ei muuta. Kuka suuteli ketä ja kuka lemppasi kenet ja niin edelleen”, Annemarieje tokaisi katsellen tasaisesti kaikkia.
Tyttö ei oikein tiennyt mitä ajatella kenestäkään, varsinkaan Taneshasta. Tyttö oli sanonut häntä lehdessä melkein mukavaksi. Se taisi olla ehkä kohteliaisuus? Mahdollisesti. Annemarieje käänsi katseensa nyt maahan, kun jäi odottamaan muiden ideoita. Tytön mielessä pyörivät vain kaikki mahdolliset tapahtumat mitä ystävänpäivätansseissa voisi ikinä käydä.

Nimi: Unisieppari

05.02.2018 22:31
Lulu Hewitt ~ Koulun oleskeluhuone

"Ajattelin, että voisin ainakin valokuvata sieltä jotain. Ostin eilen kameran niin sen kanssa voisi leikkiä", Lulu vastasi Rubenin kysymykseen, "mutta riippuen toki mitä sieltä tulee vastaan niin tulee juttuja", tyttö lisäsi vielä virnistäen hieman. Mikäs olisikaan sen parempi löytää sisältöä lehteen kuin ystävänpäivätanssit, kyllä sieltä pakko olisi löytää jotain. Paikalle saapui vielä kaksi muuta henkilöä, joista toisella Lulu muisti olevan pitkä ja vaikea nimi ja toisen nimeä tämä ei muistanut lainkaan, olikohan tyttö edes koskaan nähnyt tummatukkaista poikaa missään. Pisamanaama kuitenkin tervehti molempia pirteästi, vaikkei uskaltanutkaan ihan toivoa vastatervehdystä kummaltakaan. Samalla Tanesha mainitsi Rubenille, että jos haluaa kirjoittaa paremmin, kannattaa myydä sielu Saatanalle, ja Lulu naurahti tälle.
Ruben alkoi aloittaa kokousta, ja ehdotti, että pöydänkin ääreen voisi istua, ja vilkaisi Taneshaa kysyvästi. Mikäli gootti siirtyisi, siirtyisi Lulukin, sillä pisamanaamalle oli käytännössä ihan sama, missä he istuisivat. Ruben kertoi ensimmäisen numeron olleen menestys, ja kyseli ehdotuksia tulevaan lehteen. Lululle ei kuitenkaan juuri sillä hetkellä tullut mitään mieleen, joten tyttö vain mutristi suutaan ja kohautti olkapäitään.

Nimi: Cassie

05.02.2018 22:05
Ruben Sinclair ~ Koulun oleskeluhuone

Paikalle saapui jälleen uusia ihmisiä, Annemarieje, jonka Ruben tiesi käyttävän lempinimeä Angel sekä poika, joka oli ilmoittautunut koulun kerhoon vasta ihan vähän aikaa sitten. Tämän nimeä hän ei ollutkaan vielä löytänyt mistään, joten kilttinä poikana Ruben vielä hymyili Taneshalle kuin päättääkseen heidän keskustelunsa ja käänsi katseensa uusiin tulokkaisiin.
"Ei ongelmaa, aloitetaan kokous kuitenkin heti nyt, kun kaikki ovat paikalla. Sinun nimeäsi en taida tietääkään", Ruben koetti puhua mahdollisimman vakaasti, kuin tietäisi, mitä pitäisi tehdä ja katsoi sanojensa päätteeksi toista poikaa, joka oli istuutunut kauas muista. Voi ei, Rubenin täytyisi varmaan vetää joku tutustumisleikki kaikille.
Tanesha uskoi, että kaikki kerhon jäsenet olivat jo tulleet paikalle. Ruben muisteli, että heistä puuttui vielä yksi, mutta kai kyseinen tulisi paikalle myöhemmin, jos tulisi. Turhaan sitä odottelemaan.
"Okei, no jos mä aloitan tän kokouksen... Jos haluatte siirtyä pöydän ääreen niin olkaa hyvä, mutta kai tää käy säkkituoleiltakin käsin", Ruben haroi hiuksiaan ja jäi itse häälymään pöydän päätytuolin viereen liian rauhattomana istumaan.
"Ainakin ensimmäinen numero oli totaalinen menestys, joten kiitokset siitä kaikille! Ja no, voin varmaan sanoa, että eniten kiitokset Taneshalle, joka hoiti kaikista mehukkaimmat osat lehdestä", Ruben nauroi hermostuneena ja olisi taputtanutkin, muttei uskaltanut liikuttaa käsiään.
"Haluaisinkin kuulla, onko jollakulla jotain ehdotuksia tulevaan lehteen. Haluaisiko joku perustaa palstan tai jotain? Mitä keksimme ystävänpäivätansseista?" Ruben koetti avata keskustelua ja koetti tavoittaa vuoron perään jokaisen katsetta kannustaakseen heitä mukaan keskusteluun, jota kakkosluokkalainen kävi tällä hetkellä yksin.

Nimi: Data

05.02.2018 06:59
Tanesha Faraji - Koulun oleskeluhuone

Siilitukka nyökkäsi hyväksyvästi. Oli hyvä, että hän oli tullut kerhotapaamiseen - nythän kehuja tuli joka suunnasta.
"Jos haluaa kirjoittaa paremmin, kannattaa ensiksi myydä sielu demonille", hän kohautti hartioitaan ja vilkaisi sivusilmällä kahta tulijaa.
Samalla hän hymyili Lululle, joka oli istunut hänen viereensä. Tanesha oli salaa mielissään siitä, että hänen enkelimäinen kämppiksensä oli myös yksi koulun lehden kirjoittajista. Nyt hän pystyisi jakamaan ideoita ja suunnitelmia hänen kanssaan. Sitä paitsi Lulu oli ainoa, kenet Tanesha tunsi kunnolla kerholaisista.
"Hyvä vaan", goottityttö nyökkäsi Rubenille, joka sanoi, että oli kuullut pelkkää hyvää juoruista. "Vain idiootti uskoisi ne."
Sitten Tanesha vilkaisi tyttöä, joka oli saapunut paikalle. Hänen nimensä taisi olla joku Ann.... joku. Tanesha ei edes yrittänyt muistaa sitä.
"Kai tässä on kaikki", hän kohautti hartioitaan. "Ja kiitos kiitos. Loistavaa, että täällä osataan arvostaa laatutekstiä."
Tanesha katsoi myös syrjään istuutunutta poikaa, mutta ei jaksanut tervehtiä häntä mitenkään.

Nimi: Crona

04.02.2018 17:36
Chai Garcia - koulun oleskeluhuone

Tummatukka tepasteli kiireisesti pitkin koulun käytäviä suuntana oleskeluhuone, jossa olisi tarkoitus olla koulun lehden kokous. Antisosiaalinen Chai oli varsin uusi oppilas koulussa, joten häntä hieman hermostutti. Tietenkään häntä ei kiinnostanut mitä hänestä ajateltaisiin, eikä hän todellakaan ollut menossa kerhoon kaveeraamaan. Poika ei oikeastaan tiennyt miksi päätti liittyä. Olihan se ihan mukavaa kertoa anonyymisti koulun kuultavaksi erilaisia ajatuksia esimerkiksi ilmaston lämpenemisestä, mutta se ei ollut se pointti. Chaille riitti aivan hyvin ajatuksien itsenäinen pohdinta. Tummatukka puristi kourassaan olevaa vihkosta. Toivottavasti kukaan ei puhuisi hänelle, niin kaikki sujuisi mallikkaasti.
Chai pysähtyi hetkeksi pällistelemään erilaisia ovia. Koulu oli yhä jos jonkinlainen sokkelo hämmentyneelle uudelle pojalle. Arvaamalla hän työnsi itsensä sisään ovesta, joka johdatti säkkituolein varustettuun rentoutuspaikkaan. Tila näytti oikein oivalliselta kirjoittamista sun muuta varten. Tänne täytyisi palata myöhemmin yksinään raapustamaan. Chai ei jäänyt pällistelemään maisemaa, vaan käveli lähemmäs jo paikalla olevia henkilöitä. Hän mulkoili toisia hieman epäluuloisesti. Sanaakaan sanomatta hän etsi istumapaikan, joka olisi mahdollisimman kaukana muista. Chai veti tuolin varovaisesti taaemmas ja istahti siihen huolellisesti. Hän asetti työvälineensä sivulle. Aivan pikaisesti pojan katse kävi jokaisen paikalla olevan kasvoissa, kunnes se seilasi seinien sun muiden maailmoihin. Olisi epäkohteliasta tuijotella muita, etenkin jos sinulla ei ollut sanottavaa heille. Chai olisi muutoin leikkinyt juropekkaa, mutta huomasi seinällä olevasta kellosta tulleen myöhässä paikalle. Yleensä häntä ei sellainen kiinnostanut, mutta näin uutena oppilaana kannattaisi ehkä antaa edes ihan positiivinen kuva itsestään.
"Anteeksi että olen myöhässä", Chai mutisi kuuluvasti, mutta silti poissaolevasti. Hän ei olettanut kenenkään vastaavan tuohon mitään. Kokous voisi vain jatkua miten oli alkanutkin, ei tarvitsisi jaaritella mitään turhamaisuuksia.

Nimi: Silence

04.02.2018 17:15
Annemarieje Hauptmeijer ~ Koulun oleskeluhuone

Salikassi olallaan Annemarieje juoksi koulun käytävillä. Tytön kiharat hiukset olivat kahdella hyvin löysällä nutturalla, ja enemmän hiuksia tuntui olevan tytön kasvoilla kuin itse nutturoissa. Koulun lehden kokous oli alkamassa, ja kuten tavallisestikin, Angel oli sieltä myöhässä. Syynä oli kuitenkin tällä kertaa salilla olo, matikantunnit olivat loppuneet jo muutama tunti sitten. Tyttö oli pukeutunut mustiin skinny fit farkkuihin ja punaiseen toppiin, ja oikeastaan vaatteet olivatkin syy miksi tyttö oli nyt myöhässä. Angel oli unohtanut vaihtovaatteensa asuntolalle, ja oli joutunut käymään huoneensa kautta, sillä olisihan se nyt ollut helvetin noloa tulla haisevissa salivaatteissa lehden kokoukseen. Tyttö käveli sisälle koulun oleskelutilaan ja näki siellä Taneshan, Rubenin ja Lulun.
”Anteeksi että olen myöhässä. Salilla aika meni vähän liiankin nopeasti”, Angel sanoi, kohottaen hennosti oikeaa kulmakarvaansa.
Tyttö istui alas lähimmälle tuolille, ja rojautti kassinsa maahan. Angel kaivoi takataskustaan puhelimensa ja alkoi selailemaan sitä rauhallisesti. Ainakaan Ruben ei ollut mitä ilmeisimmin aloittanut kokousta, joten Angel voisi hyvin omatunnoin selailla vielä Instagramia. Muutamia upeita kuvia oli tullut tytön ’ystäviltä’ ja Angel tykkäsi niistä tottuneesti.
”Puuttuuko vielä joku?” Angel murahti, nostaen katsettaan puhelimestaan hiukan.
Tyttö katseli melko ystävällisesti Rubenia. Tämä vaikutti joukosta selvästi järkevimmältä, ei niin että Lulussakaan mitään vikaa olisi ollut.
”Hyviä juoruja muuten. Se veti selvästi paljon lukijoita”, Angel sanoi Taneshalle.

Nimi: Cassie

04.02.2018 17:07
Ruben Sinclair ~ Koulun oleskeluhuone

"Heh...", Ruben vastasi Taneshan kommentille hänen kuolemisestaan. Vaikka poika ei ollutkaan koskaan ennen jutellut Taneshalle kunnolla, oli hän silti lukenut tytön rustailut koulun lehteen ja tajusi olla loukkaantumatta toisen kommentista. Hän tuskin oli ainoa, jolle toinen puhui samalla tavalla. Sitä paitsi, jos hän oikein muisti, oli Tanesha kehunut häntä suloikseksi tai joksikin vastaavaksi samalla, kun oli haukkunut häntä viime numerossa.
"Ne olivat hauskoja", Ruben vastasi, kun Tanesha kommentoi hänen kehujaan lehdestä. "Osaisimpa itsekin kirjoittaa yhtä elävästi." hän puhui totta ja mietti taas elokuvapalstaansa. Hän tuskin saisi mitään kovin mielenkiintoista tälläkään kerralla kirjoitettua, mutta ehkä koulusta löytyisi joku, jota kiinnostaisi sellainenkin.
Paikalle saapui kolmas tyyppi, pieni suloinen ykkösluokkalainen Lulu. Ruben soi hymyn tulijalle ja huomasi saaneensa Lulusta hyvin herttaisen vaikutelman treffipalstan takia.
"Mä olen kuullut pelkkää hyvää juoruista, vaikka ne olivatkin hyökkääviä. Ei ne muakaan haitannut", Ruben lohdutti. Ainakin avausnumeron lukijanumerot olivat korkeat, eikä hän ollut kuullut yhden yhtäkään itkua siitä, miten juorut olisivat loukanneet jotakuta. Hän huomasi Taneshan lempeän äänensävyn Lululle ja hymyili itsekseen; kuinka söpöä.
"Entä sinä, Lulu? Aiotko tehdä jotain erikoista ystävänpäivän kunniaksi?" tummatukkainen kysyi pisamanaamaiselta tytöltä saadakseen hänet mukaan keskusteluun ja mahdollisesti tutustuttua tyttöön itsekin paremmin.

Nimi: Data

04.02.2018 16:21
Tanesha Faraji - Koulun oleskeluhuone

Goottityttö oli pukeutunut mahdollisimman tummiin vaatteisiin. Hänellä oli musta korsettitoppi sekä nahkahousut, jotka hän oli kummallisesti saanut sopimaan yhteen. Meikkiä hän oli laittanut hieman kasvoilleen, mutta muuten hän pysytteli yksinkertaisissa vetimissä.
Kun Ruben Sinclair - koulun lehden päätoimittaja - tuli pörröisine hiuksineen koulun oleskeluhuoneeseen kerhotapaamiseen, Tanesha virnisti häijysti ja sanoi: "Et kuollutkaan matkan varrella. Voi harmi, koulu pysyy siis samanlaisena tylsänä paikkana, jossa ei tapahdu ikinä mitään mielenkiintoista. Mutta ainakin on kiva, että tulit paikalle. Oli lähellä, etten polttanut koko oleskeluhuonetta maan tasalle."
Tanesha nyökkäsi hyväksyvästi Rubenin kehulle. Hän oli itseasiassa hieman hämmästynyt pojan reaktiosta. Hän oli odottanut jotain täysin erilaista.
"Luulin, että sinä saisit paskahalvauksen artikkeleistani", goottityttö nauroi ja tervehti ilahtuneena Lulua, joka saapui paikalle. Kämppiksen läsnäolo oli jotenkin piristävää.
"Juoruja mulla on aina! Kuulen niitä myös käytävillä, eli kaikki ei ole mitään itse keksittyä potaskaa", Tanesha sanoi, "mutta mun täytyy varmaan laittaa jotain kivaa ja normaalia seuraavan lehden numeroon, ettei oppilaat ala tulemaan asuntooni aseet ojossa. Lulu ei ansaitse nähdä semmoista verenvuodatusta. Pasticcinoni ansaitsee kunnon kauneusunensa."

Nimi: Unisieppari

03.02.2018 21:32
Lulu Hewitt ~ Koulun oleskeluhuone

Lulu tunsi olonsa kuin Liisa Ihmemaasta Valkoiseksi Kaniksi, joka oli myöhässä. Ilmeisesti kokoontumisen olisi kai pitänyt alkaa jo minuutti sitten, mutta pisamanaamaisen tytön oli pakko vilkaista, mitä hänen uusimman suosikkitarinansa juurijulkistetussa luvussa oli tapahtunut, ja siihen olikin kulunut muutama ylimääräinen minuutti, jotka olivat onnistuneet sabotoimaan kokoontumispaikalle löytämisen kokonaan. Onneksi hän ainakin kuvitteli muistavansa, missä koulun oleskeluhuone oikein oli, eikä hänellä välttämättä menisi sen etsimiseen niinkään kauaa aikaa. Keitäköhän kaikkia koko kerhossa edes oli, sitä tyttö ei osannut sanoa, sillä ei ollut vielä nähnyt kaikkia kokonaisuudessaan. Ainakin Tanesha, ja kai se kiharatukkainen poika jonka hän ensimmäisenä päivänään oli ruokalassa nähnyt vilaukselta kahden muun seurassa, tai näin hän ainakin oli kuulevinaan jonkin porukan puhuessa hänen silloin viedessään lautasiaan. Muista jäsenistä hän ei osannut sanoa mitään, mutta ehkäpä hän tapaisi kaikki kunnolla tänään! Muutamien juoksuaskeleiden ja melkein väärään huoneeseen eksymisen jälkeen Lulu löysikin oikealle paikalle, tai ainakin näin hän oletti, sillä hän näki Taneshan istuvan säkkituolilla ja sen kiharapään pöydän vieressä.
"Moi! Ei tämä vielä näköjään ole ehtinytkään alkaa", tyttö hihkaisi ja pinkaisi toiselle säkkituolille lähes Taneshan vieressä, istahtaen sinne ja alkoi katseellaan tutkia huonetta. Huone näytti aika mukavalta Lulun mielestä, ja hänestä oli kiva, ettei heillä ollut käytössään jotain tylsää ja täysin väritöntä luokkatilaa.

Nimi: Cassie

03.02.2018 18:20
Ruben Sinclair ~ Koulun oleskeluhuone

Ruben kiirehti puoliksi huolestuneena kohti koulun yhtä oleskeluhuonetta, jonka oli varannut koulun lehden kokoontumispaikaksi. Hän ei ollut todellakaan hyvä organisoimaan juttuja saatika johtamaan kokousta, mutta hänen jonkinsorttinen romantikkopuolensa oli päättänyt ilmoittaa hänet lehden päätoimittajaksi. Se varmasti auttaisi häntä ohjaus- ja käsikirjoitushommissa myöhemmin hänen elämässään.
Ruben oli pukeutunut valkosiniraidalliseen T-paitaansa, mustiin farkkuihinsa ja turkooseihin tennareihinsa, hänen hiuksensa olivat yhtä sekaisin kuten aina ja hänen ilmeensä kieli pienestä hirvityksestä kokouksen suhteen. Ruben vilkaisi kännykästään kelloa ja huokaisi helpotuksesta, kun oli ehtinyt oleskeluhuoneen oven taakse vain pari minuuttia yli sovitun ajan.
Hän aukaisi oven ja asteli sisälle vain huomatakseen, että paikalla oli vain Tanesha. Hän ei tiennyt tummasta tytöstä paljoakaan paitsi sen, että toinen oli selkeästi häntä paljon lahjakkaampi kirjoittaja ja varsin... ronski. Hänen poskensa punoittivat hieman kun hän mietti omia kömpelöitä tekaisujaan lehden ensimmäisen numeron suhteen. Kiharapää laski kantamansa paperit pöydälle ja meni tervehtimään Taneshaa.
"Se mitä teit lehden kanssa... öö, upeaa", hän hymyili ja päätti olla tarjoamatta kättään toiselle. Tanesha ei näyttänyt kättelevältä tyypiltä. Sen sijaan poika seisoi hetken ajan kiusaantuneesti toisen edessä ja palasi sitten pöydän ääreen järjestelemään papereitaan.
"Onko sinulla jo ideaa seuraaviksi juoruiksi? Koko koulu puhuu niistä", Ruben jutteli samalla jakaen pöydän jokaiselle istumapaikalle lehden ensimmäisen numeron tarkastelua varten. Hän alkoi hieman rentoutua, koska paikalla ei ollut muita arvostelemassa hänen johtajansuoritustaan. Vain kaikista pahin oli sattunut paikalle, mutta jos Ruben pysyisi ystävällisenä ja ajattelisi Taneshasta positiivisesti, ei hän varmasti joutuisi toisen huonoon valoon.

Nimi: Data

03.02.2018 15:16
Tanesha Faraji - Koulun oloskeluhuone

"Vai että kerhon kokoontuminen", goottityttö mumisi itsekseen ja lösähti säkkituolille. Koko koulu puhui koulun lehdestä, sillä Tanesha oli kirjoittanut sinne ties minkälaisia juoruja. Tanesha oli kuitenkin sitä mieltä, ettei kukaan lukisi lehteä ellei hän olisi mennyt kirjoittamaan sinne kaikkea mielenkiintoista.
Onneksi Ruben ei ollut sensuroinut kaikkia hänen tekstejään. Olisi tylsää, jos lehti olisi pelkkää tavallista kirjakieltä jossa ei kiroiltaisi tai juoruttaisi yhtään.
Koulun lehden kokoontuminen alkaisi minuutin kuluttua, mutta Tanesha oli ainoa, joka oli paikalla.
Tyttö kirosi hiljaa mielessään kaikki kerholaiset maan tasalle - paitsi tietenkin Lulun, joka ansaitsi vain parasta - ja vilkaisi kärsimättömänä kelloa.
Jos kukaan ei tulisi kymmenen minuutin kuluttua, hän häipyisi ja menisi uhraamaan kaikkien koulun lehden kirjoittajien (paitsi Lulun) sielut demoneille.
Tanesha ei tykännyt siitä, että hänen aikaansa tuhlattiin. Sitä paitsi hän olisi voinut käyttää nämä arvokkaat minuutit juorujen kirjoittamiseen tai Saatanan palvomiseen.
Hän päätti tuhlata aikaa miettimällä uusia perättömiä juoruja ja nimiehdotuksia koulun lehdelle. Tanesha virnisti muistaessaan tulevat ystävänpäivätanssit, josta hän saisi kirjoitettua paljon juoruja ja mielipidekirjoituksia.
Tanesha oli päättänyt, että Lulu selviäisi pahimmilta noloilta juoruilta. Hän ei aikonut kirjoittaa kämppiksestään mitääm liian pahaa.

©2019 School in California - suntuubi.com