Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Viveca Cooper

Liittynyt: 16.1.2018 Kämppäkaveri: Ei halua Siviilisääty: Sinkku

Perustiedot

Sukupuoli: Nainen

Ikä: 17 vuotias

Keskiarvo: 6.0

Valinnaiset: Syventävä liikunta ja Musiikki

Persoona

Viveca on tiivistettynä väkivaltainen, masentunut ja sääntöjenrikkoja. Hän pitää itseään hyvin rumana ja onkin ajatellut itsemurhaa muutaman kerran. Myöskään itsensä vahingoittaminen ei ole aivan vieras juttu Vivecan elämässä. Hän suorastaan nauttii kivusta varsinkin, jos joku muu tuntee kipua. Viveä voisi sanoa helposti väkivaltaisesti. Viveca ei todellakaan jätä käyttämättä mahdollisuutta hakata tai nälviä ihmisiä, vaikka ei hän ihmisiä noin vain ilman syytä hakkaa. Hän nauttii kivun aiheuttamisesta. Vivecalla on vain muutama kaveri ja hänen on hyvin vaikea tutustua kehenkään. Vain harva tietää edes kolmea asiaa Vivecasta, vaikka hän onkin useimman pelon kohde. Hän ei päästä ihmisiä lähelleen helposti. Vivecan on tiedettävä, että toiseen voi luottaa ennen, kuin kertoo hänelle edes toista nimeään. Hän on hyvin vainoharhainen ja jos joku kysyy häneltä edes jotain hieman yksityistä hänen hälytyskellonsa alkavat soida ja lujaa. Vivillä on myös vihanhallintaongelmia. Hän menettää malttinsa jopa tunneilla ja on tuhonnut mm. Monta puhelinta, niin omia, kuin muittenkin. Viveca on myös kunnon ongelmien aiheuttaja. Monikin opettaja luultavasti pitää tätä ongelmanuorena. Viv on laittanut koulun aivan päin puuta. Hän ei aina käy kaikilla tunneilla, skippaa välillä kokeita ja läksyt ovat miltei aina tekemättä. Vaikka Viveca saattaakin vaikuttaa ihan hirveältä psykopaatilta on hän kuitenkin parhaille ystävilleen varsin mukava, vaikka saattaakin suuttua heille usein.

Ulkonäkö

*klick*

Viveca on aika lihaksikas ja pitkä, mutta häntä ei voi sanoa rumaksi tai läskiksi. Hän on ihan normaalipainoinen. Ei lihava, mutta ei mikään kukkakeppikään. Vivecalla on kulmikkaat kasvot ja tummat, tuuheat ja paksut kulmakarvat. Huulet ovat luonnollisesti isot ja hieman liilan väriset. Vivecalla on yleensä rajaukset silmien ylä- ja alapuolella. Hän käyttää tekoripsiä ja välillä tummaa luomiväriä. Viveca saattaa käyttää välillä mustaa huulipunaa, mutta ei usein. Kulmiin hän ei koske meikillä, koska ne ovat luonnostaan niin tumma ja paksut. Hänellä on vasemmassa korvassa Helix- lävistys, nenässä nenälävistys, napakoru, smiley- lävistys ja mikrodermal niskassa. Henen lapaluissaan on siipien muotoiset isot tatuoinnit, hänen ihonsa on vaalea, melkein valkoinen. Hänen hiuksensa ovat ruskeat, miltei mustat ja ne ylettyvät rintakehälle. Hiukset ovat luonnostaan laineilla, jakaus on hieman oikealla ja hiukset ovat miltei aina auki. Viveca käyttää yleensä tummia vaatteita. Mm. Musta napapaita ja tiukat farkut olisivat osuva vaate Viville.

Lemmikki

Aika nuori poika kissa nimeltään Lee. Rodultaan sfinx, eli karvaton kissa. Luonteeltaan villi, mutta mukavuudenhaluinen kissa, joka rakastaa olla sylissä, jahdata kärpäsiä, ottaa aurinkoa, pereytyä ja maukua lujaa. Kissa käyttää yleensä tummia villapaitoja.

Menneisyys

Viveca on köyhästä perheestä. Hänen isänsä oli kapteeni sodassa koko tytön lapsuuden. Vivecan äiti ja sisko sairastui vakavasti Vivecan ollessa kymmenen ja lopulta ainoat perheenjäsenensä kuoli. Se muutti kokonaan Viviecan elämän. Hänen isänsä luopui armeijan hommista ja tuli hoitamaan nyt jo älyttömän huonokäytöksistä lastaan. Vivecan isä oli hirviö. Miehellä ei ollut tunteita tai empatiaa sitten yhtään. Kaikkein pahinta oli, että Vivecan elämä oli ennenkin kurjaa. Läheisten poismeno teki tytöstä masentuneen, mutta hänen isänsä ei tajunnut sitä vaan piti vierasta tytärtään vihollisena. Miehellä oli muutenkin hirveästi verisiä tekoja elämässään. Miksi sitä alkaisi tuntemattomalle olemaan kiltti? Ei Vivecan isä satuttanut fyysisesti tytärtään vaan henkisesti. Viveca on kaunis tyttö, mutta isä oli oppinut, että kovalla käytöksellä sai tuloksia ja alkoi haukkumaan mm. Vivecan ulkonäköä ja käytöstä. Vivecalle on jäänyt kovasta käytöksestä ikuiset arvet.

Muut tiedot

-Viveca on nykytiedon mukaan panseksuaali.

-Hän rakastaa musiikkia ja kuvataitoa. Laulaminen ja musiikki saa aina Vivecan edes hieman rauhoittumaan

-Viveca urheilee paljon ja kuluttaa siihen energiaa.

-Hän ei rakasta mitään enemmän kuin kissoja ja kissat saavat Vivecan aina paremmalle mielelle.

-Laulamisen lisäksi Viveca soittaa. Häneltä onnistuu melkein mikä vaan, mutta parhaiten hän osaa soittaa kitaraa ja kosketinsoittimia.

-Huumeisiin Viveca ei koske, mutta muihin päihteisiin ehkä hieman liian usein ja tupakkaa hän polttaa yleensä, jos on hyvin, hyvin stressaantunut.

-Vaikka ei ole hyvä koulussa osaa neljää kieltä sujuvasti.

-Tätä ei uskoisi Vivecasta, mutta hän pelkää hieman pimeää. Välillä se rauhoittaa, mutta ei usein. Myöskään ahtaat paikat eivät ole Vivecan mieleen.

-Viveca rakastaa kylmyyttä. Hän ei yleensä pukeudu kauhean lämpimästi, vaikka ulkona olisikin viileää.

-Viveca sai rahat sukulaisiltaan, koska he halusivat kipeästi eroon Vivecasta ja hänen pahoista ongelmistaan.

-Viveca omistaa mustan akustisen kitaran.

-Ei sairastu helposti.

Roolipelaaja: Riku

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: ~

Tavaraluettelo

Askelmittari, tupakka-aski, koulukirjat kakkosluokalle

Viestit ylläpidolta

16.1.2017 Tervetuloa! Haluaisin selvennystä, että miten Vivecan isällä on varaa maksaa Apollonin koulu? Koulu on kallis ja olet kertonut perheen statukseksi suhteellisen köyhän, joten tilanne kuulostaa ristiriitaiselta. 

Suhteet

~

©2019 School in California - suntuubi.com