Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Frederik "Freddy" Owen Steel

Liittynyt: 12.1.2018 Kämppäkaveri: ~ Siviilisääty: Sinkku

Perustiedot

Sukupuoli: Mies

Ikä: 17 vuotta, syntymäpäivä 5.5. 

Keskiarvo: 9.1

Valinnaiset: Syventävä matematiikka, espanja

Persoona

Freddyn sairaalloisen luiseva ulkonäkö saattaa luoda hänestä masentuneen ja synkän vaikutelman, mutta oikeasti hän on kaikkea muuta. Vaikka hän ei hehku innosta tai naura jokaiselle vitsille, Freddy on erittäin elävä persoona terävän kielensä ja räikeän huumorintajunsa takia. Tiivistettynä Freddy on välinpitämätön, pohjasakkaan kuuluva nuorukainen, joka herättää pelonsekaista kunnioitusta muiden keskuudessa. Hänen käytöstapansa ovat huonot, eikä hän tuhlaa aikaa turhiin muodollisuuksiin. Koska Freddy joutui itse kasvattamaan itsensä, häneltä puuttuu kokonaan muihin koskeva kunnioitus, sillä hänellä ei ollut vanhempia jotka opettaisivat sen hänelle. Hän on yksinäinen outolintu, joka puhuu ihmisille vain opiskellakseen heitä. Freddy ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin tiedosta. Hän tietää paljon lähes kaikesta, ja hän viettää vapaa-aikansa opiskellen muita ihmisiä. Freddyn mielenkiinto herää, jos hän löytää jotain, jota ei välittömästi ymmärrä. Olipa kyseessä asia, esine tai ihminen, hän käyttää heitä pelinappuloinaan, koska haluaa tietää kaiken niin ihmismielestä kuin esineiden rakennustavoista. Freddy on viisauden lisäksi myös järkevä, ja hän osaa olla hiljaa oikeilla hetkillä. Hänellä on maalaisjärkeä vaikkei olekaan mikään empatiakykyisin ihminen, ja sen avulla hän osaa myös käyttäytyä. Freddy tietää mitä sanoa ja tehdä pitääkseen jonkun tyytyväisenä. Hän ei halua turhia riitoja, joissa huudetaan ja haukutaan, vaan häntä kiehtoo enemmän väittelyt, joissa kummatkin osapuolet osaavat luoda hyviä argumentteja. Ja vaikka useammat saavatkin Freddystä kylmän ja ilkeän vaikutelman, hän osaa myös olla mukava. Hän ei liiemmin ole kiinnostunut kaverisuhteista, mutta jos hän nyt jostain syystä kaverin jos toisenkin tulee saamaan, hän kyllä pystyy näyttämään heille mukavan puolensa. Freddyn “mukava puoli” on tietenkin sitä, että hän käyttäytyy, ei kritisoi epäystävällisesti ja joskus hän saattaa jopa kehuakin. Freddy ei ole mikään vitsailija, mutta hänen seurassa ollessaan kannattaa olla varautunut vähän rankempaan huumoriin. Hänellä on nimittäin mustaakin mustempi huumori ja hän sattuu nyt nauramaan melko pimeille asioille. Freddyn kanssa olemiseen tarvitaan myös kärsivällisyyttä, sillä hän ei aluksi ole tosiaan mikään maailman mukavin tai innokkain ihminen. Hän saattaa vaikuttaa synkältä tai jopa kiusaajalta ilkeine kommentteineen, mutta loppujen lopuksi Freddy ei ole tarpeeksi kiinnostunut ihmisistä loukatakseen tahalleen jotakuta.

Ulkonäkö

*klick*

Kuva: Vesisika

Freddyn ulkoinen olemus on rähjäinen ja huolimaton. Melkein kahteen metriin yltävä nuori vaikuttaa siltä kuin ei olisi poistunut huoneestaan viikkoihin. Hintelän ja luisen kehonsa Freddy vuoraa aina mahdollisimman epäimartelevilla vaatteilla. Poika kun kuvittelee peittävän sillä hontelon olemuksensa vaikka lopputulos on aivan päinvastainen. Roikkuvat vaatteet oikein korostavat Frederikin laihuutta. Yleensä nuoren miehen näkee kulkevan mustassa kipparilakissa, ylisuurissa neuletakeissa jotka painavat kuin synti, oudoissa t-paidoissa ja kuluneissa farkuissa joidenka lahkeet melkein peittävät ruskeat maiharit. (On hyvin harvinaista nähdä Freddy ilman maihareita.) Ei Freddyä loppujen lopuksi komeaksi voi sanoa, mutta nuoressa miehessä on silti sitä jotain, joka saa vastakkaisen sukupuolen (ja miksei samankin sukupuolen) edustajat kiinnittämään huomionsa Frederikiin. Ehkä se johtuu merensinisistä silmistä tai suurista "Harry Potter-laseista", jotka tuntuvat peittävän puolet naamasta linsseineen. Lasit todellakin ovat suuret, mutta metalliset kehykset on kevyet ja melkein huomaamattomat. Kolkot kasvot heijastavat pojan rankkaa menneisyyttä ja huonokuntoinen iho, joka on nyt paranemaan päin, kertoo rankasta päihteiden käytöstä. Roomalaisen nenän päällä on rykelmä pisamia jotka loistavat vuoden ympäri kalpealla iholla. Luonnostaan maantienruskeat hiukset Freddy on värjännyt vihreäksi ja väri on saanut ajan kuluessa hieman homeisen sävyn. Hento parrantynkä, jonka nuori mies on antanut kasvaa kaipaisi ajelua, mutta se on tulevaisuuden murhe. Suun oikealla puolella on spider bites lävistys ja vasempaan kylkeen on tatuoituna suuri palava feeniks-lintu sateenkaaren väreissä.

Menneisyys

Californian osavaltiossa syntynyt ja kasvanut Frederik on juuriltaan kotoisin Etelä-Aasiasta ja nuoren miehen vanhemmat ovatkin kotoisin Intiasta, missä nämä syntyivät ja mistä he muuttivat pois muutamaa vuotta ennen Freddyn syntymää. Vanhempien ollessa ulkonäöltään tyypillisen Intialaisen stereotypioita Freddy pohti paljon kasvaessaan oliko hän adoptoitu. Nuori mies ei nimittäin paljon ulkonäöstään perinyt vanhemmiltaan, vaikka omaakin puolet molempien geeneistä. Kasvaessaan Fredrik oppi turvautumaan vain itseensä, kun tämän isä viihtyi enemmän viinapullon kuin poikansa kanssa ja äiti otti ja lähti Freddyn ollessa neljävuotias. Koulussakin oli rankkaa, kun nuori poika ei osannut käyttäytyä yhteiskunnan normien mukaan toisten seurassa- Frederik tyytyi mieluummin sivustakatsojaksi ja näin poika tarkkaili muiden käytöstä ja yritti keksiä vastauksia miten, miksi ja milloin- kysymyksille. Oppimista rakastava Frederik keskitti kaikki voimansa opiskeluun. Oli tämä sitten koulukirjojen lukemista tai sitten vain perus elämänkoulua. Huumeet ja alkoholi astuivat Freddyn elämään oletettua myöhemmin, vaikka poika oli niiden keskellä elänyt jo ties kuinka kauan. Siitä alkoi kierre josta hän ei ihan heti pois päässyt. Elämänhalun ansiosta Frederik haki stipendiä Apollon Boarding Schooliin, jonne sittemmin pääsi. Koulu ja opiskelu on auttanut Freddyä pääsemään takaisin jaloilleen, mutta päihteet ovat silti osa nuoren miehen elämää- eikä poika siitä välitä, kun uskottelee itselleen, että pystyy hallitsemaan kyseiset paheet aivan täydellisesti.

Muut tiedot

Frederik on vannoutunut kahvin suurkuluttaja. Kuuman kofeiiniannoksensa juo aina mustana ilman sokeria ja nyrpistääkin nenää niille, jotka peittävät tämän ihanuuden maidoilla tai muilla turhuuksilla.

Allerginen banaanille.

Puhuu englannin ja espanjan lisäksi myös hieman ranskaa, mutta ei ole halukas kehittämään kyseistä kieltä.

Frederik on hetero, mutta on kokeillut hieman kyseenalaisiakin asioita ollessaan ei niin selvinpäin.

Roolipelaaja: Vesisika

Stipendi vai oma raha: Stipendi

Entiset statukset: ~

Tavaraluettelo

Hajuvesi, 4x Camel soft- tupakka-aski, koulukirjat kolmosluokalle

Viestit ylläpidolta

12.1.2018 Tervetuloa! Jos haluat, voit laittaa ostoskirjassa vaatteille kuvaukset. :)

Suhteet

~

©2019 School in California - suntuubi.com