Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimetön lehti nro. 1

Sisällysluettelo

Alkusanat

Parhaat palat

Taneshan mielipidekirjoitus

Lulun treffipalsta

Osto ja myynti

Rubenin elokuvapalsta

Nimikisa

Taneshan juorupalsta

Lopputekstit

Alkusanat

Hei! Olen Ruben Sinclair, koulun lehden päätoimittaja. (Minut pakotettiin tähän) Täten julkaisemme koulun ensimmäisen lehden, jolla ei ole vielä nimeä!

Tervetuloa mukaan lukemaan lähinnä Taneshapainotteista monipuolista sisältöä, jota koulumme oppilaat ovat meille suoltaneet! Henkilökohtaiset pahoitteluni, jos jotkut vitsit eivät kolahda vaan lähinnä lyövät sinua turpaan, koetin sensuroida parhaani mukaan. Voimme julkaista koulun lehteä vain sinun avullasi, joten kirjoitathan meille mietteitäsi, jotta saisimme niitä julkaista! 

Ruben Sinclair

Parhaat palat

Parhaita paloja roolipelistä ja chatista. Chattikeskusteluissa ensimmäinen viesti ylinnä.

Roolipeli

Unisiepparin Kaspian Lee 1.1.2018 Uudenvuodenjuhlissa

...Ei Kaspian kuitenkaan kivelle saakka ehtinyt, kun punapää säikähti läheisestä pusikosta kuuluvaa ääntä:
"Hei kermaperse, kelpaisko alkoholi?" Kaspian mulkaisi kohti puskaa, jossa kaksi ehkä lievästi vanhempaa miestä istui slaavikyykyssä tupakkaa polttaen, joka sai pojan hieman yskimään. 
"En mä ny tiiä", pisamanaama mumisi, mutta toisaalta, mitäpä hän menettäisi jos hän vähän ottaisi. Paitsi rahaa, mutta noh, kyllähän Kaspian tiesi miten sen tilanne oli. Ryyppybileet on ryyppybileet, eikä hänen edes olisi pakko juoda koko pulloa jos ei halua.
"Ota nyt tästä tämmöne setti, siinä on kaikkee hyvää", räkätti toinen, tyrkyttäen jotain pussia punapäälle, "vaan 15$, mieti kuinka edullista hei."
Kaspian huokaisi, mutta kaivoi taskustaan muutaman setelin ja ojensi ne miehille, samalla tarttuen pussiin, jonka sitten asetteli reppuunsa, jonka ihan kaiken varalta oli ottanut mukaansa. Ainakin se olisi toiminut hyvänä lyömäaseena, mikäli sellainen olisi tarpeen, mutta Kaspian ei nyt olettanut joutuvansa mukiloiduksi tai ainakaan itse mukiloimaan ketään...

Chatti

11.1.2018 

Cassie: Mua ahdistaa oikeesti 150% nyt kun oon keskustellut [Cronan] kaa ja oot antanu olettaa että Loskalla on jonkinlaista mahdollisuutta toimia ees vähän.

Koska pelkäsin että ne on vaan riitapukareita ja mun Alaska puoli oli ihan palasina.

Crona: Mä oon samanlainen ku Lontoo, annan olettaa ;););))

Data: XDDD

Cassie: @Crona :DDD

Crona: Ok en oo XDD

Cassie: Noi oli kaksoispistedeetä kyynelten läpi

Unisieppari: XD

Data: Omg

Mun motto täst lähtie

"Noi on kaksoispistedeetä kyynelten läpi"

Crona: Mood

2.1.2018 puhutaan uudenvuodenjuhlasta 2018

Cassie: Jos teillä on jotain ehdotuksia mihin suuntaan toi tapahtuma vois mennä ni voitte ehdotella

Cassie: Vähän spoilaan että sinne saattaa tulla poliisi jossain huomisen-ylihuomisen aikana

Unisieppari: https://www.youtube.com/watch?v=6us17gIwA3E

Taneshan mielipidekirjoitus

Koska oppilaille on annettu paljon vapauksia, uskon myös, että oppilaisiin kohdistettu kritiikki on sopivaa tässä tilanteessa. Aloitetaan vaikka siitä, että opettajat valitsevat suosikkejaan ja inhokkejaan, mutta he eivät oikeasti tiedä mitään mitä heidän oppilaiden päässä pyörii. Niin, yksityiset ajatukset kullakin, mutta jos olisin opettaja, kävisin tarkistamassa oppilaiden hyvinvoinnin asuntolassa.

Asuntolat, varsinkin Protos, ovat yhtä kaaosta. Vaikka Protoksen pitäisi olla hienostunut ja moderni, on ihmisten laatu siellä erittäin alhaista. Vaikka me olemme teinejä ja haluamme elää vapaasti, meilläkin täytyy olla rajoituksia. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista Protoksessa asuvia oppilaita vastaan, mutta hei haloo. Kasvakaa aikuisiksi. Tai mitä parempaa, koulu hankkii äänieristetyt huoneet ja oppilaat saavat elää omaa elämäänsä!

Nyt varmaan kuitenkin mietitte tämän mielipidekirjoituksen syytä. Minulla on aivan helkkarin pitkä lista oppilaista, joiden täytyy miettiä välillä muitakin kuin itseään. En haluaisi rajoittaa kenenkään elämistä, mutta koska opettajat eivät yksinkertaisesti vain tajua ja koska koululla on rahaa mutta hallitus ei osta jokaiselle oppilaalle omaa yksityistä asuntoa joka on vähintään 10 metrin päästä toisen oppilaan asunnosta, niin minun täytyy tehdä tämä. Tiedän, että te pikku nistit rakastatte juoruja ja salaisuuksien paljastelua, joten älkää syyttäkö minua, kun kerron nämä. Olen totuuden ruhtinas. Jos teillä on jotain valittamisen aihetta, menkää itkemään rehtorille. Niin ja muistakaa samalla myös pyytää oppilaille erillisiä asuntoja. Plussaa olisi, jos oppilaat saisivat omat kartanot. Silloin kaikki olisivat hiljaa (paitsi tietenkin rehtori, joka on jo valmiiksi kaljuuntumassa. Älkää siis ihmetelkö, jos hän käyttää peruukkia seuraavana päivänä). Vaikkei tätä fantasiaa tule koskaan tapahtumaan, saatte kyllä kiittää minua hyvästä ideasta. Älkää jääkö auton alle.

Cecilia Hagebak, läsnäolosi on uuvuttavaa. Kun näen sinut asuntolan käytävillä, näytät pelokkaalta jänikseltä. Uskon, että olet murhannut jonkun ja piilottanut ruumiin sänkysi alle ja pelkäät nyt sitä, että joku saa sen selville. Tai sitten kirjoitat salaa jokaisesta Protoksen oppilaasta smut-tarinoita ja sinua alkaa punastuttamaan aina, kun näet jonkun. Mahdollisuuksia on monia. Me kaikki toivomme, että tulisit juttelemaan ja todistamaan, että meidän kaikkien pelot ovat turhia. Mistäs sitä tietää, jos joku kasteleekin sänkynsä joka yö, koska uskoo Cecilian olevan sarjamurhaaja? Mehän emme tiedä meidän uudesta oppilaastamme oikein mitään.

Eleanour Nadidah Mamrikhani, nimesi on kaunis, mutta alan epäillä, että olet oikeasti robotti. Ei kukaan voi olla noin… neutraali. Kerran, kun kävelit ohitseni, kuulin outoja mekaanisia ääniä. Olivatko ne robottiaivosi jotka raksuttivat vai ruosteiset ketjut ruumiissasi? En ole varma, mutta haluaisin tietää. En pysty nukkumaan pimeässä, koska pelkään, että Eleanour on Venäjän lähettämä sotarobotti joka vakoilee meitä ja tallentaa meidän naamamme mikrosirulle. En halua, että sinut erotetaan koulusta, mutta öljyisitkö edes ketjusi? Helpottaisit samalla monen viattoman oppilaan elämää.

Katherine Börg, naurusi on kaunis, mutta voi helvetin sipulijuustot, että se alkaa käymään rasittavaksi. Olen herännyt varmaan kahdesti päiväuniltani siihen, että Katherine on nauranut kuin mielipuoli. Hänen äänensä on lävistänyt varmaan jopa Alloksen seinät. Kiva että on kivaa, mutta yritä pidättele nauruasi tai tukehdu siihen. En tiedä mitä sinä olet vetänyt, mutta varmaan jotain todella hyvää kamaa, kun jaksat nauraa kuin viimeistä päivää.

Selina Miralles, yksi kysymys: mitä jumalan nimeen? Olen aina pohtinut, että miten jaksat olla niin sosiaalinen. Mutta nyt olen varma, että se johtuu siitä, että olet niin yksinäinen. Huoneessasi on varmaan yli sata unilelua, joiden kanssa vietät aikaa ja pidät söpöjä teekutsuja. Mitä voisikaan kuvitella tytöstä, joka tervehtii kaikkia ja on heti ensimmäisenä kättelemässä uusia tuttavuuksia? Aika huolestuttavaa. Olet varmasti ostanut jonkun lasten lelukaupan tyhjäksi. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ehkä sinä ahdistat muita ihmisiä? Kaikki eivät ole ylipirteitä ekstrovertteja. Ihmisillä on ongelmia. Ihmiset eivät välttämättä halua, että fangirliä muistuttava cheerleader tulee kyselemään kuulumisia. Small talk ei ole hyväksi mielenterveydelle.

Sebastian Mamharkhani, sinä aiheutat minulle päänsärkyä. Suosittu oppilas, jonka etunimi ei täsmää sukunimen kanssa. Etunimestäsi tulee mieleen hieno mies, jolla on pitkä musta parta ja silinterihattu, mutta sukunimesi viittaa 1000-luvun barbaariin joka syö pikkulapsia päivälliseksi. Jos etunimesi olisi esimerkiksi Jorgos, viitsisin tulla puhumaan kanssasi. Mutta eniten minua tässä häiritsee se siirappinen aura, joka tulee huoneestasi. Luetko salaa romanttisia tarinoita? Sinulle sopisi varmasti Twilight. Ehkä et pussailisi kämppistäsi kokoaikaa, jos saisit jotain lukemista.

Ruben Sinclair, onko sinulla sattumoisin kaksoisolentoa, joka asuu Alloksessa? Minusta tuntuu, että olet kloonannut itsesi. Se ei kuitenkaan haittaa minua, koska helkkari, sehän olisi tosi siistiä! Mutta kuten kaikissa, sinussakin on jotain pahasti vialla. Kun katselet elokuvia keskellä yötä, voisitko edes laittaa ääniä hiljemmalle tai katselisit jotain, mikä ei muistuta pornoa? Huoneeni on melko kaukana sinun huoneestasi, joten elokuvan mumina kuulostaa joltakin kyseenalaiselta. Ellei Sebastian sitten ole viimein päässyt seuraavalle tasolle kanssasi. Jos on, peittäkää äänet edes musiikilla. Jollakin hyvällä.

Annamarieje Hauptmeijer (en osaa kirjoittaa nimeäsi, sorge), jos haluat olla yhtä kovapäinen kuin tuo koulun takapihalla oleva ruma puu, yrittäisit edes esittää järkevää. Kuulin kuinka väittelit jonkun kanssa, ja meinasin myydä sieluni itse Saatanalle päästäkseni pois tästä maanpäällisestä helvetistä. Toki, sinulla on nätti nimi jota kaikki lukihäiriöiset oppilaat vihaavat, mutta se ei pelasta sinua luonteeltasi. Jos haluat olla näsäviisas, mene trollaamaan muita vaikka Tumblrissa. Käyttäjänimeni on 666dongpuncher, tule ihmeessä laukomaan kommenttejasi inboxiini. Nimittäin on pakko myöntää, että sanasi huvittivat minua. Melkein tulin jopa juttelemaan kanssasi. Melkein. Yritä kuitenkin käyttäytyä, täällä on muitakin ihmisiä.

Ambrosia Mayfair, luuletko oikeasti olevasi vapaa tässä maailmassa? Kyllä, puhuin aikaisemmin oppilaiden vapaudesta, mutta oikeasti vapaus on vain myytti, jota sinä yrität rikkoa. Lopeta se turhan toivon herätteleminen oppilaissa ja asetu aloillesi. Aiheutat vain levottomuutta, joka saa minunkin rakkoni herkistymään. “Hällä väliä” on kaunis asenne jota kannustan muitakin oppilaita seuraamaan, mutta muistakaa, että kukaan ei ole vapaa. Opettajat ovat jumalia jotka pitävät meitä otteessaan. Emme saa elää. Koulun ulkopuolella on poliisit ja aikuiset - joten älkää ottako mallia Ambrosiasta, joka yrittää olla vapaa kuin lintu. Hyviä vitsejä Ambrosia suoltaa enemmän kuin minä käyn viikossa paskalla, mutta turhan toivon lietsominen on vakava rikos.

Lulu Hewitt, joskus minä mietin, että mikä sinua vaivaa. Löitkö pääsi pahasti lapsena vai oletko oikeasti ulkoavaruudesta tullut hirviö, joka saa sairaalloisia kikatuskohtauksia keskellä yötä? Ja usko pois, olen lukenut tarinoitasi wattpadissa. Suosittelisin sinulle erikoisalan lääkäriä. Olet kyllä hyvä kirjoittamaan, mutta… Noh. Niin. Minusta tuntuu, että jos sanoisin jotain kirjoituksistasi, seuraavana aamuna heräisin siihen, että poliisit kolkuttelisivat ovella. Olet kuitenkin ehkä mukavin Protoksen asukas ja olen tyytyväinen, etten saanut liian sekopäistä tyyppiä kämppiksekseni. Suosittelisin kuitenkin vakavasti aikuistumista.

Milos Lopez, sinuna katsoisin peiliin. Olet ehkä komea, mutta Sebastian on komeampi. Jos aiot kehuskella lisää ulkonäölläsi, kannattaa mainita, että et suinkaan ole koko koulun hotein pakkaus.

Lulun treffipalsta

Lulun palsta Moi! :3 Tämä on vähän tämmöinen palsta mihin saattaa tulla oikeastaan mitä tahansa, riippuen nyt vähän kaikesta. Ehdotuksia saa antaa ja kysymyksiin vastaillaan, mutta todennäköisimmin palsta kai toimii jonkinlaisena treffipalstana... Hei joo! Se on hyvä idea! Ei nyt pelkkänä romanttisten suhteiden palstana, vaan voi muutenkin etsiä vaikka kavereita ja vaikka toimia kirjeenvaihdossa mikäli siltä tuntuu! Toki tänne voi ja kannattaakin tunkea treffipyyntöjä, ei sitä tiedä jos vaikka onni potkaisee! :3 Ehdotuksia saa jättää koulun lehden postilaatikkoon tai sähköpostiin, niitä käsitellään sitten seuraavassa kokoontumisessa! Muistakaa myös, että myös teidän kirjoituksenne julkaistaan lehdessä, vaikkette kuuluisikaan itse toimitukseen! PS. Ensikuussa pidetään ystävänpäivätanssit, mutta niistä saamme tarkempaa tietoa vasta myöhemmin. :3

Palstaan saa kirjoittaa Koulun lehti-sivun lomakkeen kautta omia ilmoituksiaan.

Osto ja myynti

OSTETAAN...

Elämänhalua. Koulu paskoo niskaan ja univajetta on kerääntynyt ehkä kahden vuoden ajalle. Vertaistuki kelpaa myös hätätilanteissa. Ottakaa yhteyttä Tumbrlissa @keksiseksi

MYYDÄÄN!

Pieni lihansyöjäkasvi, tarvitsee kärpäsiä ruoaksi. Ruukku ja multa tulevat mukana, ilmoita ostoskirjassa innokkuutesi ostaa. Sen nimi on Bob. 10$

Palstaan saa kirjoittaa Koulun lehti-sivun lomakkeen kautta omia ilmoituksiaan.

Rubenin elokuvapalsta

Danny Elfman on pop - muusikko ja Oingo Boingo - bändin kitaristi. Paremmin hänet tunnetaan elokuvasäveltäjänä ja sanoittajana ja aionkin nyt kertoa vain sävellyspuolesta.

Danny (Daniel Robert Elfman) syntyi Texasin Amarillossa vuonna 1953, eli on tällä hetkellä 64 - vuotias. Hän kuuluu taiteilijasukuun, muita tunnettuja Elfmaneja ovat mm. Bodhi Elfman ja Robert Elfman. Juutalainen Danny on ollut naimisissa ainakin Bridget Fondan kanssa ja on kolmen lapsen isä: Lola, Mali ja Oliver Elfmanin.

Elfmanin ura lähti kunnolla nousuun, kun hän alkoi tehdä yhteistyötä Tim Burtonin kanssa ja sai säveltää elokuvaan Batman. Tunnuskappalehan on yksi elokuvamusiikin tunnetuimpia. Spidermanin tunnarissa tulee sen sijaan hyvin esiin se, kuinka taitavasti Elfman osaa säveltää juuri tarvittavia tunteita, niin kuin tässäkin kappaleessa voi kuvitella hämähäkin kipittämässä taustalla. Musiikillisia vaikutteita hän on saanut moderneilta säveltäjitä, kuten Carl Orffilta ja Maurice Ravelilta. Mielenkiinto elokuvasäveltämiseen alkoi Dannylla jo 11 - vuotiaana. Hänellä on myös kuulemisongelma, jonka itse epäilee kehittyneen, kun hän esiintyi Oingo Boingo - rockbändissä ja altistui koville äänille. Kuuloaan suojellakseen hän ei aio koota bändiä enää kokoon.

Danny tunnetaan elokuvamaailmassa miehenä, joka ei pelkää ottaa riskejä. Hänet useasti yhdistetään myös ystäväänsä Tim Burtoniin, joka on ohjaaja. Elfman onkin säveltänyt melkein jokaiseen Burtonin elokuvaan musiikin, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Tunnettuja sävellyksiä ovat ainakin: Simpsonien tunnuskappale, Mission: Impossible, Fifty Shades of Grey, Batman ja Jali ja Suklaatehdas. Elfman on saanut kolme Oscar - ehdokkuutta ja lukuisia muita tunnustuksia sävellyksistään.

Elfman on tehnyt Jali ja Suklaatehtaassa kaikki kuorolaulut (yhteensä viisi kappaletta) äänittämällä aina yhden roolin, miksaamalla sen sitten korkeammaksi tai matalammaksi ja liittämällä sen itse kappaleeseen. Lopulta on saatu kuorolaulu, joka kuullostaa siltä, että siinä olisi monta eri ihmistä laulamassa. Esmierkkinä kappale Mike Teavee. Jotkut saattavat myös ihmetellä, minkä takia Danny on säveltänyt Spidermanin osat yksi ja kaksi, muttei kolmosta. Vastaus: Elfmanilla ja Spidermanin ohjaajalla tuli ystävyydestä huolimatta paljon erimielisyyksiä Spidermanin kakkosta tehdessä. Kolmososassa säveltäjä on eri, mutta Dannyn musiikkia on otettu elokuvaan mukaan edellisistä osita.

Omia lemikappaleitani ovat Beetlejuicen tunnuskappale, Forbidden Zonen Squeezit the Moocher, sekä The Nightmare Before Christmasin kappaleet. Jälkimmäisenä mainitussa elokuvassa pääsee myös ihailemaan siihen aikaan 40 - vuotiaan Danny Elfmanin lauluääntä elokuvan päähenkilönä. 

Nimikisa

Koulun lehti tarvitsee tietysti myös nimen! 

Nimeä saa äänestää Koulun lehden sivuilla lomakkeen kautta, kunhan kirjoitat johonkin, että kyseessä on lehden nimiehdotus. Nimiehdotukset julkaistaan anonyymina seuraavassa lehdessä ja silloin niitä saa myös äänestää. 

Voittajanimi saa 30$ lahjakortin Silvermalliin! Voit ehdottaa maksimissaan kahta nimeä lehden nimeksi.

Taneshan juorupalsta

Olen Tanesha Faraji, ja pidän yllä koulun virallista juorupalstaa. En ole vastuussa juorujen laadusta, totuudenmukaisuudesta tai mistään muustakaan. Jos teitä alkaa itkettämään, menkää valittamaan rehtorille. Muistakaa se, että olen kiero ämmä eikä minua voi koskaan erottaa koulun lehden kerhosta. Kukaan ei varmaan lukisi tätä kirottua lehteä ilman minua! Joten nyt kukkahattutädit voivat laskea käsilaukkunsa ja herrasmiehet laskea silinterihattunsa. Istuutukaa mukavasti sohvalle, sängylle tai lattialle ja nauttikaa Apollon Boarding Schoolin kuumimmista juoruista! 

***

Te kaikki olette varmasti kuulleet Loskasta, Rubastianista ja jopa Ruliverista, mutta lyön vaikka peniksestäni vetoa, että ette ole kuulleet Kasinasta. Kasina, eli koko koulun tuntema kermaperse Kaspian Lee sekä ikuinen juhlijamme Selina Miralles! Luulitteko te kaksi, että pystyisitte peittämään välillänne olevan kipinän meiltä? Meillä on vakoojia, aseistautuneita sotilaita ja valvontakameroita. Teidän suhteenne alkaa olemaan jo aivan selvä. Samalla kun koko koulu on tutkinut muna pystyssä Loska, Rubastian ja Ruliver draamaa, Selina ja Kaspian ovat rakentaneet välilleen suhteen, jonka tarkoituksena on syrjäyttää kaikki koulun pariskunnat. Joten ketkä voittavat? London ja Alaska, jotka sekä vihaavat että rakastavat toisiaan ja ovat ehkä surullisin pariskunta kautta aikojen vai leffatohtorimme Ruben ja urheilutähtemme Sebastian? Vai saako viaton Oliver Rubenin itselleen, jolloin voittaja onkin Ruliver? Vai onko pariskuntien ehdoton ykkönen hitaasti mutta varmasti nouseva tähti Kasina?

***

Kaikki tietävät Lulu Hewittin, Taneshan rakkaan kämppiksen. Mutta tiedättekö te sen, että Lulu kirjoittaa aktiivisesti wattpadiin tarinoita JA lukee niin kuumaa smuttia, että ihan meikämuijalla alkaa stringit kostumaan. Tiedättekö te pikku satanistit, mikä on huora? Loistavaa. Mutta tiedättekö te, mikä on wattpadhuora? Ette. Tiedättekö, kuka on sellainen? Kyllä. Olette oikeassa. Lulu Hewitt. Hän kirjoittaa maksusta aivan mitä tahansa. Hänen käyttäjänimensä wattpadissa on “RampagingBoner-chan:3” ja hänen lukulistansa on täynnä K18 pornoa.

***

Koko koulun suurin nisti, jolla on homeinen tukka ja itikanjaloista tehty parta. Tiedättekö kenestä puhun? Tottakai tiedätte. Puhun omasta Freddy-nallestamme eli Frederik Owen Steelistä, jonka kainaloista kasvaa varmaan karvan sijaan kannabista. Frederik on koulun outcastein poika, outolintu joka kuitenkin lentää korkealle opinnoissaan. Joko hän on lahjonut opettajat rahalla tai seksillä tai sitten hän kiristää heitä jollain tai sitten hän on vain aivot omistava olio, joka saa enemmän kymppejä kokeista kuin koko koulun oppilaat yhteensä. Tiedätte, että se ei voi olla mahdollista. Miten narkkari, joka juo veden sijasta viinaa ja piikittää suoneen harrastuksekseen voi saada opettajamme Caroline Smithin tunneilta kymppejä? Viime tiistaina kello 12.38 aamulla näin, miten Frederik antoi rehtorille nipun raakaa rahaa. Ainoa syy tähän täytyy olla se, että Freddy on erotusuhan alla, mutta lahjoi kaljuuntuvan rehtorimme suurin summin pysyäkseen Apollon Boarding Schoolissa. Näyttäviä todisteita ovat myös havainnot Freddyn ja Caroline Smithin läheisestä suhteesta sekä se, että Freddy jää aina tuntien loputtua keskustelemaan opettajien kanssa… yksityisesti. Vapaa-aikana Freddy on havaittu myös läheisen strippiklubin luota playboyn pupuasussa (kuva alla). Onko Frederik Steelistä siis tullut mieshuora sekä opettajien ja rehtorien lahjoja? Linkki kuvaan Freddystä pupuasussa: *klick*

***

15-vuotias Morgan Rowe nähtiin eilen kello 13:20 suutelemassa nelosluokkalaista MIESTÄ. Ikäeroa on heillä 4 vuotta, ja pakko sanoa, että meinasi minulta lähteä soitto kytille. Olette ehkä huomanneet, että Morganin vatsa pyöristyi tässä muutaman viikon aikana, mutta sitten se katosi. Onko syynä raskaus 19-vuotiaalle oppilaalle ja onnistunut abortti? Morgan Rowe tunnetaan hurjasta menneisyydestään, sillä kaikkihan tietävät hänen pienestä karkumatkastaan. Hän veti huumeita, viinaa ja röökiä niin paljon, että mummovainajani kääntyi haudassaan. Huhut kertovat, että Morgan tuli Apollon Boarding Schooliin tavatakseen ikiaikaisen idolinsa Frederik Steelin, joka tunnetaan nistimäisyydestään. Ehkä mukava, iloinen ja sosiaalinen Morgan Rowe on joutunut taas väärille teille ja purkaa ahdinkoaan seksiin ja päihteisiin? Vai onko kaiken takana se, että koulun karkkimasiina meni rikki ja kaikki saivat ilmaisia herkkuja? Kuka tietää, mutta aina kannattaa kysyä tai mieluiten jatkaa juoruilua.

***

Oletteko koskaan halunneet käydä Lontoossa? Vai sykkiikö sydämmenne Alaskalle? No, jos haluatte päästä matkalle mutta rahaa ei ole ja koulua pitää käydä, teidän kannattaa kolkutella Alloksen huoneen 5 ovea ja päästä kokemaan elämänne matka sängyssä, sillä koulun kuuluisin pariskunta on eronnut! London ja Alaska varmaan luulevat, että heidän suhteensa oli nopea eikä kukaan nähnyt tai kuullut mitään, mutta he ovat väärässä! Pojat ovat kuuluisia kaikkiruokaisuudestaan ja jos olet Loskan uskollinen kannattaja, sinun kannattaa mennä kasvattamaan kitkaa heidän välilleen. Pian pojat vihaavat toisiaan niin paljon, ettei sovintoseksiltä voi välttyä. Ehkä he tajuavat mustasukkaisuuden ohella sen, että he ovat luotu toisilleen. He ovat kuin Aatami ja Eeva, Bella Swan ja Edward Cullen, Freddy ja huumeet, Donald Trump ja muuri, Tanesha ja koulun lehti, Ruben ja elokuvat, Oliver ja huonot kissavideot. He ovat pariskunta joka aiheuttaa vihaa kaikissa, mutta heitä ei vain voi erottaa.

***

Kolmenkopla nimeltä ENC. ENC on lyhenne Erittäin Naisellisesta Charmista sekä Eleanourista, Norasta ja Ceciliasta. Ellie, Nora ja Cecilia saattavat vaikuttaa näkymättömiltä seinäruusuilta, neutraaleilta oppilailta, mutta se onkin tarkoitus. Nämä kolme saattavat olla osa jotain suurempaa - osa ranskalaista pornograafista museota. Todisteita on lukuisia. Ranskalainen pornograafinen museo on yksinäisille miehille ja naisille suunnattu intialaistyylinen romanttinen museo, jossa on ilmaisia nakutyttöjä, alastonkuvien parhaimmistoa ja niin seksikkäitä maalauksia, että pelkkä vilkaisukin saa sinut huokaisemaan nautinnosta. Museon nimi on KWS, eli Killing With Sex. Jos astut museoon, et palaa enää koskaan. Olette varmasti kuulleetkin museosta, jossa saa niin vahvoja orgasmeja, ettei enää koskaan palaa tajuihin. Monet menevätkin tekemään itsemurhan kyseiseen museoon. Siellä henki lähtee kunniakkaalla tavalla. Ellie, Nora ja Cecilia ovat tämän museon pirullisia työntekijöitä, jotka yrittävät taidokkaasti houkutella Apollon Boarding Schoolin viattomia oppilaita eroottisille teille. Cecilia on suloinen ujo tyttö, joka luultavasti vain esittää vaikeasti tavoiteltavaa introverttia. Viime viikolla hänet nähtiin piirtämässä syventävän kuvaamataidon tunnilla alastonkuvaa naisesta. Se oli niin lumoava taideteos, ettei piirroksen nähnyt todistaja ole käynyt sen jälkeen enää koulussa. On siis selvää, että Cecilia on se, joka luo seksikkäät piirustukset ja maalaukset KWS:n seinille. Nora Wigglesworth nähtiin tanssitunnilla keikuttelemassa lannettaan niin rytmikkäästi, että hänestä tuli mieleen lumoojatar. Hänen liikkeistään tihkui erotiikka (joka saattoi olla myös hikeä) ja huhut kertovat, että hän on KWS:n tanssija, joka lumoaa asiakkaat liikkeillään. Koska Nora on myös ottanut valinnaisekseen syventävän terveystiedon, on selvää, että hän haluaa opiskella lisää ihmisten terveydestä ja haluista. Nora on siis KWS:n aloitteleva työntekijä, jonka täytyy oppia vielä lisää ihmisistä. Ellie on voimakastahtoinen nuori leidi. Hän on selvästi KWS:n johtajan tytär, joka on tullut vahtimaan Cecilian ja Noran opintoja. Hänet on nähty tarkkailemassa ihmisiä nälkäinen katse silmissään. Hän tallentaa oppilaiden kasvot aivoihinsa ja etsii potentiaalisia uhreja. He haluavat tuhota ihmiskunnan käyttäen apunaan sitä, mitä me himoitsemme eniten: seksiä. Ellie on älykäs, eikä hän jää helposti kiinni. Mutta kuka normaali oppilas osaisi puhua lähes neljäätoista kieltä? Hänen kielitaitonsa johtuu siitä, että ranskan Killing With Sex -museoon tulee monia erimaalaisia uhreja. Lukuisat kadonneet oppilaat ovat nähneet Cecilian, Noran ja Ellien yhdessä keskustelemassa mestarijuonestaan. Joten pyydän, rakkaat kanssaopiskelijat, varokaa näitä seksipommeja!

***

Ah, Milos ja Sebastian. Nuo kaksi ovat herkkua niin silmille kuin sielulle. Sebastian näyttää olevan asettunut suhteeseen Rubenin kanssa, mutta Milos, tuo koulun seksikkäin pakkaus on nähty flirttailevan sekä oppilaiden että opettajien kanssa. Hänen ympärillään on kukkasilta tuoksuva haaremi, eikä Milosin sänky varmastikaan kylmene kertaakaan. Mutta seurustelujen alla on jotain muutakin. Oppilaiden keskuudessa vaihtuvat paperilappuset, rahat ja maksut. On kuiskailuja, juoruja. Ja nyt minä kerron kovaan ääneen sen, minkä jo koko koulu tietää mutta mitä kukaan ei uskalla sanoa ääneen: KUKA ON KOULUN KUUMIN POIKA? Sebastian on suosittu oppilas, oikea hetelmä, namupala, mutta Milos on itsevarma komistus, jonka hymy sokaisee sokeankin. Tekstiviestien välityksellä käydään kolmatta maailmansotaa siitä, onko koulun halutuin mies Milos vai Sebastian. Riidat ovat pahempia kuin #teamedward vai #teamjacob -tappelut. Selviääkö koskaan, kumpi heistä on kuumempi kuin aurinko? Vai pilaavatko huhut ja juorut heidän maineensa? Raateleeko draama heidät palasiksi? Siitä täytyy ottaa selvää. Rubenin kommentti: Sebastian voittaa!

***

On julkista tietoa, että liikunnan ja tanssin opettaja Flower Land on oppinut taitonsa ollessaan töissä strippiklubissa nimeltä “Jorman rambokalat”. Mutta uusimmat huhut kertovat, että Flower on nähty polttamassa jotain muuta kuin normaalia ruohoa. Hänen e-pillerinsä eivät olekaan e-pillereitä, vaan huumenappeja, joita hän luultavasti vetää kestääkseen oppilaitaan. Todisteet ovat selvät, sillä kaksi päivää sitten Flowerin huhuttiin kuolleen yliannostukseen. Hänet vietiin ruumishuoneelle, jossa hän kuitenkin heräsi ja ensimmäiseksi hän meni oluelle läheiseen pubiin. Todistajat ovat mysteerisesti kadonneet. Caroline Smith löydettiin nukkumasta rehtorin pöydän alta kaksi viikkoa sitten, mutta huhut ovat vasta nyt lähteneet käyntiin. Rehtorin kanslian kaapista vilkkui myös täytettävä seksinukke, jonka kumisen naaman eteen oli liimattu kuva Carolinen kasvoista. Onko Caroline ja kaljuuntuva rehtori viimeinkin pariskunta? Adalmina Banc nähtiin kittaamassa raakaa viinaa homobaarissa Oliver Waldgraven kanssa. Todistajat kertovat, että Oliver tilasi drinksun nimeltä “Sateenkaariunelma”, söi lasin mukana tulleen sitruunanpalan ja luki historian kokeeseen niska limassa. Adalmina taas meni humalaan ja yritti kuulemma raiskata tuolin. Hänet poistettiin vähin äänin baarista.

***

Ja siinä, rakkaat lukijat, oli viikon himotuimmat juorut, joista kaikki puhuvat! Kaikki todistajat ovat kuolleet, kadonneet tai lopettaneet koulunkäynnin. Muistakaa, että totuus ei kuitenkaan ole kaukana valheesta (joskus). Pitäkää korvanne ja silmänne auki ja ilmoittakaa Tanesha Farajille heti, kun näette tai kuulette jotain, mikä voisi kiihottaa vahingoniloisia juoruämmiä! Kiitti ja kuitti.

Palstaan saa kirjoittaa Koulun lehti-sivun lomakkeen kautta omia ilmoituksiaan.

Lopputekstit

Kiitoksia, kun koskit lehteen!

Toivottavasti seuraavakin osa voidaan julkaista, siitä päättävät täysin oppilaat. Koulun lehden kerho kiittää teitä ja kaikkia, jotka lehteen kirjoittivat.

©2018 School in California - suntuubi.com