Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivukartta

Aileen Barrett

Raha: 100$ Liittynyt: 5.1.2018 Kämppäkaveri: Vanessa Bailey Siviilisääty: Sinkku

Perustiedot

Sukupuoli: nainen

Ikä: 17 vuotta (syntymäpäivä 13.6.)

Keskiarvo: 9,4

Valinnaiset: syventävä liikunta, espanja, valokuvaus

Persoona

Aileen tarkkailee tilanteita mielellään sivusta. Hän ei ole ujo, päinvastoin, mutta tyttö ei koe tarvetta olla huomion keskipisteenä. Aileen yrittää olla mukava kaikkia kohtaan, sillä hän ei pidä ylimääräisestä draamasta; tämä toki rajoittuu niihin tilanteisiin, kun muut ovat hänelle itselleen mukavia. Aileenilla on tarvittaessa melko terävä kieli ja suorat puheet, mutta hän on melko varovainen arvostelemaan muita ihmisiä, sillä jokaisen tausta on erilainen.

Aileenille hyvä koulumenestys on tärkeää, ja hän panostaakin opiskelemiinsa aineisiin tosissaan. Välillä tyttö kokee, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja, sillä hän käy koulun lisäksi myös töissä auttaakseen veljeään ja äitiään (ks. menneisyys). Aileen on hyvin päättäväinen, ja hänellä on hyvä työmoraali; ei voi menestyä, jos ei tee töitä ja ole ahkera.

Aileenin lapsuudesta tuttu lausahdus ”vain nopeat elävät” leimaa hänen ajattelutapaansa hieman myös tänäkin päivänä. Tämä näkyy siinä, että tyttö ei luota kovin helposti ihmisiin – lisäksi hänen isänsä väkivaltainen kuolema varjostaa vieläkin toisinaan tämän elämää. Aileen kantaa jatkuvaa huolta etenkin veljestään, ja varmistaa tasaisin väliajoin, että tämä on kunnossa.

Vaikka Aileen on suurimman osan ajasta pohdiskeleva ja vakavailmeinen, hän ymmärtää huumorin päälle ja saattaa nauraa typerillekin vitseille. Aileen yrittää muutenkin ajatella elämästä peruspositiivisesti, vaikka se ei olekaan aina niin helppoa. Hän viettää aikaansa mielellään urheilun parissa, etenkin juoksu on tytölle mieluista – Aileenin saattaakin bongata lenkkeilemästä mitä kummallisimpiin aikoihin. Aileen pitää myös kamppailulajeista, sillä hänen mielestään on tärkeää osata puolustaa itseään.

Aileen ei ole koskaan seurustellut – hän on melko epävarma siitä puolesta itsessään.

Ulkonäkö

Kuvana Grace Elizabeth 

Aileen on ruumiinrakenteeltaan hoikka, eikä hän urheiluharrastuksistaan huolimatta omaa kamalan erottuvia lihaksia – tyttöä voisikin kuvailla ehkä paremminkin jänteväksi. Pituutta Aileenilta löytyy noin 164 senttimetriä. Hän on siroluinen ja omaa melko vaatimattomat muodot, jotka ovat kuitenkin sopusoinnussa suhteessa pieneen kroppaan.

Aileenilla on vahva (jopa leveähkö) leukalinja ja selkeästi erottuvat poskipäät. Hänen nenänsä kaartuu jonkin verran ylöspäin loppua kohden, huulet ovat luonnostaan täyteläiset. Iho on väritykseltään melko vaalea, ja ruskettuminen vaatii aikansa. Aileenin silmät ovat sävyltään keskiharmaat; riippuu valaistuksesta, näyttävätkö ne vaaleammilta vai tummemmilta. Kasvoja kehystävät suorat ja paksut hieman lapojen alle ulottuvat hiukset, jotka ovat väritykseltään kylmän vaaleanruskeat. Aileen on suoraan sanottuna surkea hiustenlaittaja, ja hänen hiuksensa ovat useimmiten auki, sotkunutturalla tai korkealla poninhännällä.

Aileen tykkää pukeutua rentoihin ja käytännöllisiin vaatteisiin. Se ei tarkoita sitä, että hän näyttäisi katuojasta kaivetulta; tyttö miettii joskus hyvinkin tarkkaan asunsa. Aileenin vaatekaapista löytyy useita värejä; hän yhdistää usein jonkun pirteän värisen vaatekappaleen muuten mustavalkoiseen asuun. Ylisuuret paidat ovat etenkin Aileenin suosikkeja; joskus harvoin tyttö pukeutuu tyköistuvampiin vaatteisiin. Jalassaan hänellä on talvisin mustat maiharityyppiset kengät, kesäisin tennarit tai lenkkarit.

Menneisyys

Aileen syntyi pieneen kaupunkiin Michiganin ja Ohion rajamailla. Hänen isänsä työskenteli rakennusfirmassa ja äiti oli työtön; samalla tämä huolehti Aileenista ja tämän kahta vuotta nuoremmasta pikkuveljestä Xavierista. Aileen perheineen asui vaatimattomassa kämpässä alueella, jolla rikollisuus oli melko tavanomaista. Isän saama palkka mahdollisti Aileenin ja Xavierin koulunkäynnin juuri ja juuri. Aileenin ollessa kahdeksan hänen äitinsä hankki myös töitä mahdollistaakseen paremman elintason, ja Aileen huolehti päivittäin Xavierin mukaansa kouluun ja sieltä takaisin. ”Vain nopeat elävät”, kuului kaupunginosan motto – siitä saivat Aileen ja Xavierkin osansa, sillä harva koulumatka oli turvallinen katujengien ja holtittomien kuskien ansiosta.

Aileenin elämän traaginen käännekohta tapahtui, kun hänen isänsä menehtyi katumellakan sivullisena uhrina. Kymmenvuotias Aileen ja kahdeksanvuotias Xavier olivat järkyttyneitä, mutta eniten onnettomuus vaikutti Aileenin äitiin; tämä sairastui vakavasti ja menetti työnsä. Rahantulo loppui, ja kun Aileen kertoi koulussa lempiopettajalleen perheensä tilanteesta, lapset otettiin hyvin nopeasti huostaan. Aileen oli vihainen ja surullinen jouduttuaan eroon äidistään, mutta hänelle vakuutettiin, että äiti pääsisi sairaalaan ja saisi hoitoa.

Aileen ja Xavier sijoitettiin koulukotiin, jossa he varttuivat seuraavat vuodet. Aileen oli jo pikkutyttönä pärjännyt koulussa hyvin; kaipa hänellä oli hyvä oppimis- ja keskittymiskyky. Tytön koulumenestys oli kiitettävää myös koulukodissa, ja työntekijät katsoivat, että hänen kykynsä pääsisivät paremmin esiin paremmassa koulussa. Niinpä Aileenin vartuttua vielä vähän hänelle saatiin anottua stipendi, jonka turvin hän pääsisi sisäoppilaitokseen opiskelemaan. Aileen vastusti ideaa; hän kyllä tajusi stipendin merkityksen, mutta pikkuveljeään Aileen ei jättäisi yksin koulukotiin. Lopulta Aileen teki tuskaisen päätöksen lähteä, sillä hän voisi työskennellä sisäoppilaitoksen ohessa ja auttaa sillä tavoin Xavieria pääsemään myös parempaan kouluun sekä rahoittaa äitinsä hoitoja.

Muut tiedot

- eläinrakas ihminen, mutta ei koe oman lemmikin sopivan nykyiseen elämäntilanteeseen

- hetero

Roolipelaaja: Aria

Stipendi vai oma raha: stipendi

Entiset statukset: ~

Työpaikka: työskentelee viikonloppuisin ja satunnaisina iltoina ravintolassa

Tavaraluettelo

Vaatteet

3x farkut, 1x kollarit, 1x shortsit, 3x pitkähihainen paita, 2x toppi, 2x T-paita, 2x alusvaatesetti, 2x kengät, 1x pitkä mekko

Kirjat

Koulukirjat kolmosluokalle

Muut tavarat

Käsipainot, koru

Viestit ylläpidolta

18.3.2018 Onnea kakkossijoituksesta pukukilpailussa!

Suhteet

~

©2018 School in California - suntuubi.com