Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Annemarieje ”Angel” Sofie Hauptmeijer

Liittynyt: 4.1.2018 Kämppäkaveri: Ambrosia Mayfair Siviilisääty: Sinkku Kerhot: Amerikkalainen jalkapallo, koulun lehti, naisten uimajoukkue, bändikerhon solisti

Perustiedot

Sukupuoli: Nainen/tyttö

Ikä: 16 (1.1, Kauris) 

Keskiarvo: 9.6

Valinnaiset: Syventävä matematiikka, syventävä kemia, syventävä biologia

Persoona

Angel on yhdellä sanalla kuvailtuna jääräpää. Tyttö omaa todella paljon mielipiteitä, eikä pelkää todellakaan näyttää niitä. Angel ei yleensä mieti ollenkaan mitä sanoo, ja sen takia tyttö tunnetaankin näsäviisaasta luonteestaan. Tyttö ei anna kenenkään, ei siis kenenkään hyppiä nenälleen, ja jos on pakko, Angel turvautuu väkivaltaan. Angelista saakin hiukan poikamaisen kuvan, sillä vaikka tyttö liikkuukin enemmän tyttöjen kanssa, riitatilanteissa Angel käyttäytyy melko poikamaisesti. Tyttö ei siis pidä minään velvollisuutena olla muille ystävällinen, ja se näkyy pitkälle. Jos joku moikkaa Angelia käytävällä, tyttö korkeintaan nyökkää vastaukseksi. Muutamia poikkeuksia löytyy, joille tyttö on oikeasti ystävällinen. Koulu merkkaa tytölle melko paljon, ja Angel on priimustasolla. Tyttö vihaa melkeinpä kaikkia taideaineita, jos musiikkia ei lasketa. Laulaminen kuuluukin yksiin Angelin vahvuuksista koulussa, matematiikan ja kemian lisäksi. Angelia ei voisi kuvailla puheliaaksi persoonaksi, muttei tämä myöskään ole mikään tuppisuu. Tyttö puhuu, mikäli tällä on jotain oikeaa asiaa, tai vain jotain nälvittävää, muuten tämä pitää suunsa visusti kiinni. Angel suuttuu erittäin nopeasti, ja mikäli joku haastaa riitaa, Angel on siinä mukana. Tyttö valitsee kantansa nopeasti, ja puolustaa sitä vaikka kuolemaan asti. Läheisilleen Angel on kuitenkin jotain aivan muuta, ystävällinen ja hauska tyttö, jonka kanssa on mukava viettää aikaa. Tyttö on kuitenkin menneisyytensä takia joutunut luomaan kovan kuoren ympärilleen, eikä tämä ole valmis luopumaan siitä. Angel vihaa draamaa enemmän kuin mitään, ja pysyy kaukana kaikista mahdollisista draamalähteistä. Tyttö suhtautuu rakkauteen hyvin pessimistisesti, eikä Angel halua ikinä rakastua. Tyttö kuitenkin harrastaa aktiivisesti yhden illan juttuja ja flirttailee ihmisille hyvin aktiivisesti, lähinnä omaksi ilokseen. Angel on raivorehellinen, ja sanoo totuudet totuuksina, vaikka ne saattaisivat satuttaa toista. Tyttö on huomattavan tilannetajuton ja saattaa kesken romanttisen hetken alkaa puhua kuolleista kissoista. Tyttö on eläinaktivisti ja ilmastoaktivisti, ja yrittää vähentää hiilijalanjälkeään merkittävästi. Angel rakastaa kaikkia yhteisiä kerhoja, ja haluaakin olla mahdollisimman paljon vaikuttamassa ja parantamassa koulun toimintaa. Kaikesta huolimatta, mikäli Angel rakastuu, tyttö on uskollisin, ja ystävällisin kumppani jota vain voi olla.

Ulkonäkö

Kuvana Cariba Heine 2012

Angel on melko lyhyt, 163 cm pitkä tyttö. Angel ei ole mitenkään erityisen hintelä, vaan tämä omistaa atleettisen, hyvin treenatun vartalon. Tyttö on todella kaunis, vaikkei tämä mikään huippumalli ole. Naisellisia piirteitä tytössä ei kuitenkaan juurikaan ole, ainoastaan suhteellisen pienet rinnat, ja kapea vyötärö. Angelilla on melko kalpea iho, joka ruskettuu ja palaa helposti auringonpaisteella. Tytöllä on luonnostaan kihartuvat, melkein jopa valkoiset hiukset. Käytännöllisyyden vuoksi hiukset ovat melkein aina kiinni, joko kahdella saparolla tai vain löysällä nutturalla. Hiukset eivät ole mitenkään erityisen paksut, mutta ne ovat kuitenkin hyvin huolellisen hoidetun näköiset, vaikkei tosiasiassa Angelia voisi vähemmän kiinnostaa jotkut hiukset. Tytöllä on todella täyteläiset huulet. Angelilla on yleensä kasvoillaan epämääräinen virnistys, joka on sekoitus ystävällistä ja ylimielistä. Angelilla on ollut 14-vuotiaasta alahuulessa lävistys, mutta tyttö ei käytä enää lävistyksiä. Angelilla on todella isot silmät, kuin peuralla. Ne ovat väriltään jäänsiniset, joissa on häivähdys taivaansinistä. Tytöllä on melko tummat ripset, jotka on pitkät. Angel ei käytä ikinä meikkiä, lukuunottamatta huulipunaa, jota tämä käyttää juhlatilanteissa. Tyttö käyttää ekologisia vaatteita, jotka ovat tehty jostain meren muovista. Tytön lempivaatteisiin kuuluu farkut, ja aina kun vain on mahdollista käyttää shortseja niin ne. Angelilla näkyy vatsalihakset ohuen vatsan ihon läpi, mistä näkee hyvin kuinka paljon tyttö urheilee. Tytöllä on yleensä hyvin vartaloa myötäileviä vaatteita, jotka ovat seksikkäitä sopivassa maussa. Angel käyttää aina, poikkeuksetta, jaloissaan lenkkareita tai converseja, joilla voisi juosta vaikka maratonin. Tytöllä on käsissään aina muutamia nauhoista punottuja käsikoruja. Niiden määrä ja värit vaihtelevat Angelin fiiliksen mukaan. Angelilla on sormissaan aina jotain sormuksia, jotka ovat aina hopeisia. Niihin on yleensä upotettu muutamia kiviä. Tytöllä on käsivarsissaan muutamia tatuointeja, joista yhdessä lukee; miksi tuhota luonto kun voimme pelastaa sen? Tytön isoin tatuointi löytyy tämän selästä. Tatuointi kulkee täsmälleen pitkin tytön selkärankaa. Se on miekka, jonka ympärille on kietoutunut merikäärme.

Lemmikki

Akvaario/ Valtava meriakvaario, joka vie Angelin puolelta huonetta reilut puolet. Akvaariossa on paljon erilaisia kaloja, joista melkein kaikki Angel on nimennyt. Akvaariossa on muutamia erilaisia koralleja, mutta pääasiassa kaloja ja kiviä.

Menneisyys

Angel syntyi Kapkaupunkiin kahdelle hyvin erilaiselle nuorelle. Tytön äiti, Zelena, oli kotoisin Uudesta-Seelannista, mutta oli työnsä puolesta muuttanut Kapkaupunkiin. Tytön isä puolestaan oli tanskalainen tiedemies, Alfred. Tytölle oltiin siunattu yksi vanhempi sisarus, Femke. Tytön perhe oli ihan normaali, he muuttivat Namibian safarille melkein heti Angelin syntymän jälkeen. Tyttö kävikin heti päivittäin luonnon helmassa, kun oppi kävelemään. Femke, 5-vuotta Angelia vanhempi tyttö, oli kuitenkin suorastaan sairaalloisen mustasukkainen kaikesta huomiosta mitä älykäs sisko sai. Femke alkoi aina vanhempien poissa ollessa hakkaamaan siskoaan, aina vain rajummilla ja rajummilla otteilla. Pelon vallassa Angel ei uskaltanut kertoa siitä kenellekään, esitti vain olevansa iloinen ja ystävällinen pieni tyttö. Tästä saikin tyttö lempinimensä Angel. Angelin ollessa 10-vuotias, he muuttivat Miamiin, kaupunkiin jossa Angel kuvitteli Femken käytöksen muuttuvan. Femke oli kuitenkin vielä vihaisempi, sillä kaunis Angel vei yleensä kaikkien poikien huomion. Angel puolestaan ihaili siskoaan enemmän kuin mitään, ja otti tämän käytöksestä mallia. Angel keskittyi aina kouluun, eikä enää lopulta uskaltanut lähteä heidän rantatalostaan muualle kuin uimaan. Tytön täyttäessä 14-vuotta, tämä tapasi kuitenkin pojan, Zaynin, joka muutti tämän ajatukset itsestään. Zayn kehui Angelia todella paljon, ja kertoi kaiken mitä tyttö halusikin kuulla, tämä kelpasi juuri sellaisena mitä oli. Zayn sai tytön luottamaan pikku hiljaa itseensä, ja Angel tajusi pian yhden pienen jutun, hän oli rakastumassa Zayniin. Kaksikko alkoi seurustelemaan. Tytön vanhemmat olivat kuitenkin päättäneet että Angelista tehtäisiin vielä tutkija, ja niin tyttö lähetettiin Apolloniin. Tyttö joutui haikein mielin jättämään Zaynin, ainoan joka oli saanut tämän luottamaan itseensä.

Muut tiedot

~Haaveilee löytävänsä joskus entisen poikaystävänsä, muttei uskalla sen enempää kertoa tästä haaveesta

~Ateisti

~Lauluääninäyte

~Toimii solistina ja sähköbasistina yhtyeessä SevenSins, lyhennettynä 7S

~Musiikkimakuun kuuluu räppi melkeinpä ainoastaan

~Haluaisi isona meribiologiksi

~Pelkää isosiskoaan todella paljon, eikä sen takia lähde ikinä lomilla kotiin, vaan jää aina koululle

~ Sairastaa anoreksiaa

~ Pinterest-taulut *klick* ja *klick*

Roolipelaaja: Silence

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: Uusi oppilas

Työpaikka: Angel työskentelee surffauskaupassa Silvermallissa iltaisin ja viikonloppuisin

Tavaraluettelo

Lasipurkki, vaaleansininen vihko, kaulakoru, koulukirjat ykkösluokalle

Viestit ylläpidolta

4.1.2018 Tervetuloa! :D Epäilen, että Zayn menee pörssiin?

Suhteet

~

©2019 School in California - suntuubi.com