Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kerhot

*Näet koulun jalkapallojoukkueen harjoittelevan cheerleadereiden kanssa samaan aikaan liikuntahallin edustalla. Vierestäsi juoksee vielä yksi myöhästynyt jalkapalloilija mukaan treeneihin.*

Ilmoittakaa hahmonne kehityskirjan kautta kerhoihin ja jos tahdotte luoda oman kerhon, lukekaa asiasta tapahtumat- osiosta. Roolipelejä kerhojen kokoontumisista ei tarvitse aloittaa silloin, kun kerhojen tiedoissa lukee että ne kokoontuvat. Aloittakaa silloin kun tahdotte :) Kerhojen roolipeliin pääsee tästä.

Koulun lehti

Koulun lehti etsii jatkuvasti uusia näkökulmia, mielipidetekstejä ja haastatteluita. Koulun lehdelle on omat sivunsa ja siellä kerrotaan enemmän sen toiminnasta, mutta jos haluat jonkun hahmoistasi olevan aktiivinen kerhon jäsen, ilmoita hänet mukaan. 

Jäsenille annetaan haastatteluja ja vastaavia tehtäviä, joita he voivat suoritella rahapalkkiota vastaan kun haluavat. Koulun lehti kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin ja aika sovitaan erikseen, jolloin tehdään katsaus lehteen ja jaetaan lisää tehtäviä.

Päätoimittaja: Ruben Sinclair

Toimittajat: Ruben Sinclair, Annemarieje Hauptmeijer, Lulu Hewitt, Xhyla Morris, Chai Garcia

Cheerleading

Kerhoon otetaan vain naisia. Joukkue kokoontuu kerran viikossa tiistaisin liikuntasalissa kello 16.00-18.00, mutta ylimääräisiä harjoituksia voidaan järjestää esimerkiksi lähellä jotakin suurta peliä. Cheerleading edellyttää urheilullisuutta ja hyvää rytmitajua, voimakkuutta, ryhmätyöskentelyä ja kilpailuhenkeä näin alkajaisiksi. 

Tyhjät paikat tiimissä korvataan NPC-hahmoilla ja hahmojen tilalle saa kuka tahansa ilmoittautua mukaan. Joukkueeseen otetaan maksimissa 8 osallistujaa mukaanlukien johtaja. 

Kapteeni: Afanasiya Vasijshenko

Cheerleaderit (8): Lulu Hewitt, Afanasiya Vasijshenko

Amerikkalainen jalkapallo

Jalkapallojoukkueeseen saavat osallistua sekä naiset että miehet. Joukkue kokoontuu perjantaisin kello 15.00-18.00 ja ylimääräiset harjoitukset ryhmänä tai itsekseen ovat suositeltavia. Myös yhteisharjoitukset cheerleaderjoukkueen kanssa ovat yleisiä.

Urheilullisuus, kilpailuhenkisyys ja joukkuepelaus kuuluvat tähän harrastukseen ja joukkue suosii suurikokoisia ja voimakkaita pelaajia. Tyhjät paikat korvataan NPC-hahmoilla ja joukkueeseen otetaan maksimissa 11 pelaajaa.

Kapteeni: ~

Hyökkääjät (5): London Davis, Sebastian Mamharkhani, Annemarieje Hauptmeijer

Puolustajat (6):

Uintikerho

Trithanin perustama, Cassie muokannut. Kerhoon hyväksytään niin miehet kuin naisetkin. Sukupuolille on omat joukkueensa ja kilpailut. Kilpailuita järjestetään muutama kerta vuodessa muita kouluja vastaan, mutta niihin ei ole pakko osallistua, joten kerhoon otetaan ihan aloittelijoitakin. Harjoitukset ovat kaikille samanaikaisesti maanantaisin kello 15.30-17.30 uimahallissa liikuntasalin yhteydessä ja joukkueet treenaavat yhdessä.

Kerhoon päästäkseen täytyy suorittaa 200 metrin uimiskoe, jossa todistetaan oppilaan uimistaito. Kerho suosii hyviä uimareita (vaikka normaalistikin uivat saavat osallistua) ja kilpailuhenkisiä. Tyhjät paikat korvataan NPC-hahmoilla.

Naisten joukkueen kapteeni: Annemarieje Hauptmeijer

Naisten joukkue (5): Annemarieje Hauptmeijer

Miesten joukkueen kapteeni: ~

Miesten joukkue (5): Ruben Sinclair, Zayn Engelhart

Lukukerho

Datan perustama, Cassie muokannut. Lukukerhoon etsitään oppilaita, jotka haluavat lukea rauhassa, keskustella kirjoista ja tutustua uusiin ihmisiin. Lukukerhoon tuodaan omat kirjat. Kerhon kokoontuminen on keskiviikkoisin kello 16:00-18:00.

Ohjaaja: Thaddeus Hamilton

Jäsenet: Kaspian Lee, Afanasiya Vasijshenko, Carmen King, Catelyn Green

Bändikerho

Silencen perustama, Cassie muokannut. Kerhoon otetaan niin miehiä kuin naisia, joilla on vain tarvittava soittotaito. Kerho kokoontuu aina silloin kun vain suinkin kaikki ehtivät. Bändi tekee tilauskeikkoja pientä maksua vastaan sekä esiintyy yleensä koulun tapahtumissa. Jokaiselle kerhoon haluavalle pidetään soittokoe, ja uusilla bändiläisillä on ensin "koeaika". 

Kerholaisten kuuluu tulla toimeen keskenään ja jäseniltä vaaditaan rytmitajua sekä soittimensa hallitsemista. Manageri hoitaa bändin rahat sekä tilauskeikat ja jos vain osaa, myös valmentaa bändiläisiä. Manageri voi olla 3-4. luokkalainen tai opettaja. Pelissä bändin perustaja on Annemarieje Hauptmeijer.

Solisti: Annemarieje Hauptmeijer

Rumpalisti: ~

Kitaristit (2): Zayn Engelhart

Kosketinsoittaja: ~

Basisti: Carmen King

Manageri: ~

©2019 School in California - suntuubi.com