Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alaska Salomon Hopper

Liittynyt: 3.1.2018 Kämppäkaveri: London Davis Siviilisääty: Seurustelee London Davisin kanssa 

Perustiedot

Sukupuoli: Mies

Ikä: 17 vuotta, syntymäpäivä 30.11. jousimies

Keskiarvo: 7.3

Valinnaiset: Syventävä kuvaamataito, valokuvaus, tanssi

Persoona

Alaska Hopper on ensikohtaamiselta kasuaalin kohtelias, muttei jää turhia juttelemaan, ellei keskustelukumppani ole oikeasti hänen mielestään mielenkiintoinen. Pojasta välittyy paisuneeseen egoon asti kasvanutta ylpeyttä miltei kaikissa tilanteissa. Jokaiselle hän antaa tilaisuuden, mutta jos sen jättää käyttämättä, ei Alaska vaivaudu juttelemaan kyseiselle henkilölle uudestaan. Tuttavuuksien on muutenkin suhteellisen hankala kivuta Alaskan asteikolla korkeammalle, sillä mies harvoin tajuaa toisen yrityksiä päästä hänen kanssaan läheisemmäksi, ellei jaa itse samaa tunnetta toisesta.

Äärimmäinen kilpailuhenkisyys on yksi Alaskan vahvimmista piirteistä. Alaska uskoo voivansa kääntää sen hyväkseen ja ammentaa siitä voimaa silloin, kun muut energianlähteet ovat jo kuluneet loppuun. Hän on helposti ärsytettävissä, koska pelkää uskottavuutensa kärsivän, ellei hän puolusta itseään. Mies harvoin käyttäytyy fyysisesti aggressiivisesti, mutta ajautuu sanaharkkoihin harva se päivä. Tuo loukkaantuu herkästi ja jää vihoittelemaan pidemmäksi aikaa, ellei tilannetta selvitetä. Pienemmistä asioista hän antaa nokkavuutensa astua sivuun ja saattaa pahoitella tekemisiään, mutta jos tilanne vaikuttaa lainkaan siltä, että hän joutuisi nöyrtymään toisen edessä, jättää balettitanssija suosiolla pyytämättä anteeksi. Hänelle on tyypillistä murjottaa huoneessaan päiviä jonkun suuren tappelun jälkeen, mutta anteeksipyydettäessä antaa asian unohtua hetkessä, eikä kanna kaunaa.

Tummatukka on hyvin itsetietoinen ja osaa käsitellä tunteitaan ja luonteenpiirteitään niin hyvin, että antaa turhankin usein itsellensä anteeksi ikävät tekonsa. Itsetietoisuus tulee esiin pohdiskeluina ja myös ylireagoimisena sekä rivien välistä liian tarkkaan lukemisena, mutta ominaisuus myös tasapainottaa Alaskan muuten niin ailahtelevaista tunne-elämää ja suuttumisia. Olisiko Alaska sitten pohjimmiltaan hyvin epävarma omasta persoonastaan, tulevaisuudestaan ja menneisyydestään? Se on hyvinkin mahdollista, vaikka siinä tapauksessa mies on kutonut itselleen niin kivikovan itsetunnon, ettei tiedosta syvimpiä epäröintejään edes itse. Eniten ahdistusta hän kokee vielä egonsa kolhaisuakin enemmän silloin, kun on samassa tilassa huumeiden tai huumeiden käyttäjän kanssa. Oman menneisyytensä takia Alaska ei voi sietää huumeita ja harvemmin tuntee olonsa rennoksi edes alkoholia nauttineiden seurassa ja hän välttelee automaattisesti henkilöitä, joista tietää näiden huumetaustat.

Alaska kuvittelee itsensä tyylikkäänä, kypsänä ja sarkastisena. Tyylikkyyttä ja glamouria tuo arvostaa kovasti ja haluaa aina näyttää siistityltä minne tahansa meneekin. Sarkastisuus saattaa usein mennä suoraan ilkeilynkin puolelle, ja mies harvemmin tajuaa, ettei kaikkien huumorintaju kestä hänen omaansa. Ironista kyllä hän itse harmistuu sarkastisista kommenteista hyvin usein, ellei tajua lausahduksen huumoria. Alaska uskoo, että hänellä on loistava itsetunto ja vaikka se osittain pitääkin paikkansa, on miehellä totta kai heikot kohtansa, joilla hänen ylpistyneen nenänvarsituijotuksensa saa murenemaan. Näitä ovat muun muassa hänen hippitaustastaan puhuminen (hippimenneisyys on Alaskan suurin salaisuus) sekä hänelle oikeasti läheisten henkilöiden kanssa tappeleminen. Vaikka tuo väittäisi mitä, tarvitsee hän silti ystäviänsä ja Alaskan yksi suurimmista peloista onkin läheistensä menettäminen.

Ambiverttinä Alaska pitää sekä sosiaalisesta kanssakäymisestä että yksin olemisesta ja riippuukin täysin päivästä, onko hän valmis astumaan valokeilaan vai jäämään huoneeseensa muiden juhliessa. Hän rakastaa seikkailuita ja kaipaa jatkuvasti uutta mielekästä tekemistä joko yksin tai yhdessä. Sille mielelle sattuessaan Alaskalta ei puutu mielikuvitusta, vaan hän raahaa läheisensä mille tahansa uhkarohkealle reissulle. Kun tuon kanssa lähenee, saattaa huomata hänen olevan hyvin ajattelevainen, lojaali ja uhrautuvainen ystävä. Hän ei pelkää näyttää, kuinka paljon ystävistään välittää antamalla lahjoja tai ylimalkaista huomiota. Kehumaan hän on surkea, mutta koettaa niellä ylpeytensä ystäviensä seurassa ja onkin lopulta suhteellisen rento. Juhlimista Alaska ei erityisemmin harrasta, mutta jos paikalle sattuu ystävä jos toinenkin, on mies porukkansa ilopilleri ja tulee niin sanotusti ”humalaan elämästä”. Ystävillensä balettitanssija luottaa kaiken ja olettaa ystäviensä jakavan samat tunteet hänestä.

Alaskan yksi vaikuttavimmista luonteenpiirteistä on hänen uneksija- ja romantikkopuolensa, häntä voisi kutsua optimistiksi. Kuten ystävilleen, kumppanilleenkin Alaska on hyvin ajattelevainen ja käyttää liian paljon aikaansa pohtien sitä, miten saisi toisen yllätettyä positiivisesti ja mitä upeaa seuraavaksi keksisi. Hän käyttää paljon aikaa myös haaveiluun ja tulevaisuutensa suunnitteluun, ja vaikka tämä hempeämpi puoli Alaskasta usein jää ulkopuolisilta näkemättä, on hän sellainen lähes aina ollessaan yksin.  Taitelijasieluna, ja kenties myös hippitaustansa takia, hän ei ole ollenkaan kiinnostunut maailman menosta, vaan tavoittelee enemmänkin pasifistisia arvoja. Hän on hyvin rehellinen eikä voi sietää kiusaamista saatika huijaamista. Tuo rakastaa muiden ihmisten intohimoa ja innostusta, koska saa siitä energiaa myös itselleen. Muiden unelmista kyselemistä ei olekaan yllättävää kuulla tuon suusta ja mieluusti Alaska puhuu myös omista haaveistaan.

Kun hänen kanssaan on tarpeeksi läheinen, voi Alaska laskea puolustavan kilpensä ja olla aidosti innostunut ja pirteä. Sitä ei tapahdu usein ja jopa hänestä itsestään on uuvuttavaa olla koko ajan niin kireänä ja valmiina puolustamaan itseään. Kun niin kuitenkin käy, on Alaska upeaa seuraa, sillä hän riemastuu kaikesta ja on valmis mihin tahansa. Pienetkin ystävällisyyden eleet sulattavat hänen sydämensä, koska Alaska tietää olevansa tyly useimmille ihmisille eikä siksi oleta, että hänestä pidettäisiin tai häntä muistettaisiin lahjalla tai mukavilla sanoilla. Toki Alaska olettaa jäävänsä kiitollisuudenvelkaan, mutta se on pientä verrattuna siihen iloon, mitä poika saa tilanteesta. Hän reagoi vahvasti kaikkiin tunteisiinsa vaikka koettaakin hallita niitä parhaansa mukaan.

Ulkonäkö

Kuvana Spencer List

Alaska on 182 senttimetriä pitkä, hoikka miehenalku. Hänen kehonsa on jäntevä ja kestävä vailla lainkaan ylimääräistä rasvaa vuosien balettitanssin tuloksena. Valitettavasti Alaskan keho on tyyppiä, joka heikentyy helposti, ellei hän ylläpidä tanssijan kuntoaan säännöllisillä harjoituksilla. Mies pitää kropastaan huolta urheilun lisäksi syömällä terveellisesti ja välttämällä turhia herkkuja vaikka hemmotteleekin välillä itseään tilaamalla pizzan tai valmisruokaa. Hänen raajansa ovat solakat ja pitkät ja ruumiinrakenteesta saattaisi tulla mieleen keijukainen, sillä lopulta Alaska on hyvin kevyt ja pienikokoinen.

Kasvoiltaan Alaska on selväpiirteinen. Hänen leukansa on kulmikas ja leukalinja helposti näkyvillä. Poskipäät ovat suhteellisen korkeat ja tuovat balettitanssijan helposti punastuville, lievästi pisamaisille kasvoille jaloutta. Alaskan silmät ovat unelmoivat ja kaartuvat vähän ulkokulmistaan alaspäin, tuoden hieman kyllästyneen perusilmeen miehen kasvoille. Silmien väri on tummanruskea. Hänen kulmakarvansa ovat tummanruskeat ja tuuheat, vasemmassa on arpi, joka myötäilee kulmakarvan muotoa. Huulet ovat symmetriset ja sopusuhtaiset ja Alaska harvemmin näyttää hammashymyään, koska ei pidä viattomasta ilmeestä, jonka se hänen kasvoillensa tuo.

Miehen hiukset ovat keskiruskean ja tummanruskean välimaastosta ja ovat luonnostaan suorat. Ne ovat niskasta ja sivuilta lyhyemmät ja päältä pidemmät, kaartuen osittain Alaskan kasvojen sivulle. Hän haroo niitä sivuun jatkuvasti, mutta pitää silti tyylistään eikä ole aikeissa muuttaa kampaustaan. Balettitanssijan ääni on tyyppiä, joka kuluu helposti loppuun ja esimerkiksi kunnon huutotappelun jälkeen Alaskan ääni saattaa olla käheä tai karhea. Miehen puhe ei ole kovin äänekästä ja hän ei pidä ollenkaan siitä, kuinka hiljaiselta saattaa tuntemattomille vaikuttaa. Ei ole harvinaista, että Alaskan ääni on lähes lähtenyt aamuisin tai sairaana ollessaan. Koska hän on kasvanut lapsuutensa Tennesseessä, hänen puheessaan saattaa kuulua hieman aksenttia, vaikka Alaska onkin tehnyt kovasti töitä, että saisi rakennettua puhetavakseen yleisen amerikkalaisen aksentin.

Tyyliltään tummatukka pukeutuu klassisen siististi farkkuihin, kauluspaitoihin, villapaitoihin tai haalareihin, muttei koskaan huppareihin tai löysiin housuihin. Rentoja vaatteita hän pitää vain treeneissä tai niiden jälkeen, muttei antaisi koskaan ystäviensä nähdä häntä sellaisissa vaatteissa. Minimalistinen, moderni tyyli on Alaskalle ominaista ja hän harvemmin pitää pastellisävyjä räikeämpiä värejä tai kuvioituja vaatteita. Siroista koruista hän pitää, mutta koska hänen kallis makunsa ei käy yhteen hänen rahatilanteensa kanssa, ei Alaskalla ole yleensä varaa ostaa itselleen mieluisia somisteita. Huiveja tummatukka rakastaa ja rakastaa viileää säätä juuri siksi, että saa käyttää paksuja kaulahuiveja.

Lemmikki

*klick* Joplin on hopeavalkoinen, viisivuotias kollikissa, joka on saanut nimensä rocklaulaja Janis Joplinilta. Kissan turkki on hopeaa, jossa on tummempia raitoja, ja sen vatsa, kaula, leuka ja tassut ovat valkoiset. Kolli on suhteellisen isokokoinen ja sen silmät ovat harmaanvihreät. Luonteeltaan Joplin on ihmisrakas ja seikkailunhaluinen ja vaikka usein pysähtyykin kerjäämään silityksiä ventovierailta, vetää metsästäjänvaisto sitä ulos tutkimaan. Loputtoman utelias kissa haluaa tutkia kaiken uuden läpikotaisin eikä säikähdä juuri mistään. Vaikka muuten Joplin on kärsivällinen ja ystävällinen, se ei voi sietää sadetta tai märkää ja tulee huonolla ilmalla hyvin kärttyisäksi.

Menneisyys

Alaska syntyi hippivanhemmilleen karavaanissa Saharalla. Hänen vanhempansa, Riviera ja Ruth (myöhemmin vaihtoi nimensä Canariaksi) olivat kovia matkustamaan eikä Canarian raskaus haitannut matkasuunnitelmia. Molemmat vanhemmat ovat Yhdysvalloista ja Riviera oli perinyt isänsä valtavat varat ainoana perijänä. Hän oli ollut koko aikuiselämänsä hippi ja sai myös silloisen tyttöystävänsä Ruthin innostumaan aatteistaan niin paljon, että nainen vaihtoi nimensä ja he yhdessä perustivat luonto-ohjelman, jonka kanssa alkoivat kiertää maailmaa.

Alaska otettiin lapsena aina mukaan matkoille, olihan suloinen pikkupoika ohjelman vetonaula. Tällainen elämäntyyli jätti kuitenkin myös jälkensä ja vaikka Alaska saikin paljon kokemusta erilaisista kulttuureista, ei hän koskaan ehtinyt saada kunnolla ystäviä kotiopetuksen ja liikkuvan elämäntyylin takia. Tästä johtuu hänen läheisyydenmenettämisenkammonsa, joka on vain kasvanut Alaskan vuosien mittaan. Seitsemänvuotiaana Alaska alkoi jäädä mielummin sukulaistensa luokse kotiin antaen kaiken vapaa-aikansa vasta aloittamalleen baletille ja niin matkailu pääosin jäi. Samoihin aikoihin Riviera ja Canaria adoptoivat Vermontin, nelivuotiaan pojan, joka jätettiin Alaskan kanssa sukulaisille vanhempien matkustaessa.

Alaskan lapsuus on kaunis ja kokemusrikas myös sen jälkeen, kun hän jäi asumaan sukulaisilleen. Lomilla sukulaiset kiersivät karavaanareina ympäri Amerikoita Alaska ja Vermont mukanaan ja arkisin Alaska keskittyi kouluun ja tanssiin. Hän muistelee sitä aikaa menneisyydestään rakkaudella. Mennyt muuttui kuitenkin pian katkeraksi, kun Alaskan vanhemmat innostuivat huumeista ja heistä tuli hyvin riippuvaisia. Vanhemmat eivät olleet koskaan lapsilleen vihaisia ja sallivat heiltä melkein kaiken kun itse viettivät aikansa tuhlaten aikaansa huumeisiin ja ystäviensä kanssa olemiseen. Tämä johti siihen, että Alaska otti Vermontin omalle vastuulleen ja alkoi pikku hiljaa aikuistua turhan varhain.

Vanhempien huumeidenkäyttö aiheutti perheelle vararikon, koska Rivieran perimä omaisuus hupeni pikku hiljaa eikä vanhempien luonto-ohjelma ollut pyörinyt enää moneen vuoteen televisiossa. Alaska, joka oli tottunut suhteellisen hyvään elämäntyyliin, sai kokea järkytyksen, kun perheellä ei ollutkaan enää varaa toteuttaa hänen kaikkia toiveitaan. Joka tapauksessa perhe kävi sukulaistensa kanssa silti joka vuosi karavaaniretkillä ja vaikka Alaska ei koskaan halunnut mennä niille mukaan, näki hän niillä kuitenkin joka vuosi rakkainta ja ainoaa lapsuudenystäväänsä Dandelionia. He ovat olleet ystäviä niin pitkään kuin kumpikaan muistaa ja Alaskan lähestyessä täysi-ikää alkoivat he toistensa kesäheiloiksi, vaikkei kummallakaan ollut ystävyyttä syvempiä tunteita toisiaan kohtaan.

Kun mahdollisuus tuli, pyysi Alaska vanhemmiltaan vielä yhtä palvelusta: hän halusi Apollon Boarding Schooliin Kaliforniaan. Vanhemmat, kuten tavallista, suostuivat hänen pyyntöönsä ja käyttivät viimeiset rahansa esikoisensa opintoihin. Alaska oli onnekas päästessään pakenemaan vihaamaansa elämää vaikka samalla hänestä tuntui pahalta, että hän jätti veljensä selviytymään ilman häntä kotiin, jossa vanhemmat olivat liian lepsuja ja kamalia roolimalleja.

Koulussa Alaska sai ystäviä ja nautti olostaan, koska on aina ollut kaupunkilapsi ja Silverlining oli suurin kaupunki, jossa hän on ikinä asunut. Hän salaili menneisyyttään häpeissään ja varoi kertomasta siitä kellekään ja sen sijaan väänsi menneisyytensä vaikuttamaan siltä, että on tullut normaalista, suhteellisen rikkaasta ydinperheestä.

Toisena vuotenaan Apollonissa Alaska tutustui eräissä bileissä London Davis- nimiseen nuorempaan poikaan, jonka kanssa alkoi säätää epävirallisesti heidän yhden yön juttunsa jälkeen. Kaikki sujui Alaskasta varsin mallikkaasti ja hän oli jo melkein sinisilmäisesti rakastumassa Londoniin, ensi-ihastukseensa, mutta sitten London erosi hänestä. Syyksi toinen sanoi sitoutumiskammonsa ja vaikka Alaska tajusikin tilanteen, hänestä silti tuntui, että London oli tahallaan antanut hänen olettaa enemmän, kun itse oli pitänyt vain hauskaa. Kaksikko joutui pahaan riitaan asiasta ja Alaska koetti unohtaa koko draaman.

Kolmosvuotenaan Alaska keskittyi lähinnä tanssimiseen. Hänen koulunsa alkoi mennä huonommin, mutta Alaska oli päättänyt balettitanssijan urastaan, joten ei antanut minkään muun tulla tielle. Uutena vuotena oli jälleen juhlat, joihin tummatukka osallistui. Hän tapasi siellä jälleen Londonin ja tällä kertaa kaksikko puhui asiansa suurin piirtein läpi ja Alaska jo ajatteli antavansa toiselle anteeksi ja jättävänsä menneet taaksensa, mutta sitten London suuteli häntä ja Alaskan tunteet olivat jälleen aivan sekaisin. Itsepuolustuksena balettitanssija löi Londonia ja vielä samana iltana kävi ilmi, että kaksikko oli määrätty toistensa huonetovereiksi. Tappelun ja sopimisen jälkeen he  seuraavana aamuna antautuivat toisillensa aloittaen jälleen tuon monimutkaisen suhteen.

Ystävänpäivänä koulu piti tanssiaiset, joissa London ja Alaska lähentyivät entisestään ja nuorikot virallistivat suhteensa. Tällä hetkellä Alaska yrittää jälleen keskittyä kouluun saadakseen parempia numeroita, tanssia balettia viimeisen vuoden kolkutellessa uhkaavasti ovelle sekä viettää aikaansa poikaystävänsä kanssa suurimpia draamoja vältellen.

Muut tiedot

~ Alaskan salainen lempibändi on Jefferson Airplane ja hän kuuntelee muutenkin hippibändejä, vaikkei kehtaa myöntää sitä kellekään

~ Panseksuaali, enemmän naisiin päin

~ Ei halua koskaan kokeilla huumeita, alkoholiin suhtautuu nihkeästi

~ Kasvanut lapsuutensa Tennesseessä

~ Tanssii balettia kolme kertaa viikossa, venyttelee ja käy lenkillä päivittäin

~ Pinterest-taulu

~ Ääninäyte 1, ääninäyte 2 (Alaska ei laula yhtä hyvin kuin ääninäytteensä henkilö)

~ Inspiraation iskiessä saattaa kirjoitella runoja ja maalata, muttei tohdi näyttää teoksiaan kellekään

~ Lempiväri vaaleanpunainen

~ Elämänasenne on kutakuinkin tiivistettynä sitaattiin ”Dancing through the storm.”

~ Alaskalla on tapana säilyttää fyysisiä muistoja hyvistä hetkistä, kuten esim. lautasliina tai loppuun kulunut kynä

~ Ei pidä pisamistaan

~ Alaska nukkuu levottomasti ja huonosti, nukahtamisongelmat ovat hyvin yleisiä. Tällaisina öinä Alaska saattaa lähteä yökävelylle.

~ ENTJ-persoona

Roolipelaaja: Cassie, pohja ©Crona

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: Pussatkaa jo (London), juhlija, ollakko vai eikö (London), suosittu

Tavaraluettelo

Kuivattu kukkakimppu, koru, auto, kuivattu ruusukimppu, koulukirjat kolmosluokalle

Suhteet

London Davis - Poikaystävä, joka katosi ennen kesälomaa kuin tuhka tuuleen ja vaikka Alaska ikävöikin tuota, on hän silti myös katkera hylätyksi tulemisesta.

Renata Valentia - Pelokas ja mukava tyttö, jonka kanssa seikkaili Uudenvuodenjuhlista takaisin asuntolaan.

Afanasiya Vasijshenko - Alaska suhtautuu tyttöön neutraalisti ja pitää toista lähinnä tuttunaan, mutta arvostaa kuitenkin Afanasiyan ammattiluistelijataustaa. 

Xavier Ford - Yhden illan juttu, jota kohtaan Alaskalla on tällä hetkellä negatiivisia tunteita toisen suudeltua Londonia Ystävänpäivätansseissa. 

©2019 School in California - suntuubi.com