Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruben Mathieu Sinclair

Liittynyt: 10.12.2017 Kämppäkaveri: Sebastian Mamharkhani Siviilisääty: Seurustelee Sebastian Mamharkhanin kanssa Kerhot: Uintikerho

Perustiedot

Sukupuoli: Mies

Ikä: 16 vuotta, 10.10 Vaaka

Keskiarvo: 8.9

Valinnaiset: Draama, musiikki, kulttuuri

Persoona

Nörttimäinen huone sisältää kaiken sen, mitä Ruben rakastaa: sieltä löytyy vinyylisoitin, elokuvia, julisteita, paksu peitto, kaktuksia, kirpputorivaatteita, musiikkia, ledvaloja, popcornin tuoksua ja piilossa sängyn alla on herkkuja. Ruben on elämästä nauttiva, innokas nuori mies, joka rakastaa hehkuttaa tuntitolkulla lempielokuviaan ja unelmiaan sille, joka sattuu kuuntelemaan.

Poika on vitsikäs ja huvittuu helposti, mutta harvemmin ymmärtää sarkasmia varsinkin, jos sarkasmi luodaan häneen. Optimismi ja ulospäin suuntautuneisuus on Rubenin tunnistettavimpia peruspiirteitä ja hän tahtoo tulla kaikkien kanssa toimeen. Tämä ei kuitenkaan aina toteudu ja poika alkaa yllättävän nopeasti inhoamaan ja välttelemään henkilöä, joka sanoo hänelle pahasti tai haukkuu hänen lempiasioitaan.

Ruben on aika laiska ja tahtoo mielummin maata koko päivän kuuntelemassa hyvää musiikkia, kun tehdä koulutehtäviä. Osasyy tähän on myös protestoiminen perhettä vastaan ja vaikka Ruben pitääkin numeronsa kohtuullisina tulevaisuutta ajatellen, ei häntä kiinnosta opiskeleminen paljoakaan. Aineet, jotka auttavat häntä tulevaisuuden ammatissa, eli elokuvaohjaajana, kyllä kiinnostavat, kuten hänen valinnaisensa. Erilaisten päihteiden käyttö on myös seurassa pojan mielestä oikein mukavaa, mutta yksin hän ei yleensä ota riskiä.

Uusille tuttavuksille ja ystävilleen Ruben on iloinen, auttavainen ja innokas lörpöttäjä. Hän on avoin kirja kaikesta, paitsi perheestään, ja moni saattaa pitää poikaa jopa liian tuttavallisena. Poskisuudelmat eivät ole outous Rubenin mielestä ja vaatii jonkin aikaa, ennen kuin poika tajuaa vinkin, ettei toinen henkilö pidä hänestä, ellei hän kuule sitä aivan suoraan. Ruben harvemmin puhuu pahaa toisista, mutta on helposti vietävä ja painostus taikka innostus saattavat saada Rubenin paljastamaan salaisuuksia.

Ruben vihaa pimeää ja on hyvin pelokas ja paranoidi koskien henkimaailmaa ja yliluonnollista. Hän periaatteessa uskoo henkiin, mutta samalla kammoksuu niitä. Buddhalaisuutensa tähden hän uskoo myös karmaan ja koettaa olla tekemättä pahoja tekoja. Pojan sanoma ei ole ”yksi hyvä teko päivässä”, mutta jos joku kaipaa apua, on hänen vaikea kieltäytyä auttamasta, ja joskus piirre ärsyttää häntä itseäänkin. Hän on kuitenkin aika itsekäs, eikä muista huomioida muiden tunteita useinkaan kovin hyvin. Rubenin on myös hankala laittaa itsensä toisen asemaan ja suorasanaisuutensa takia ei tajua, jos on vahingossa loukannut jotakuta.

Ruben sitoo kaverisuhteita sekunneissa ainakin omalta puoleltaan ja saattaa ihastua hyvin helposti. Hän on hyvä ystävä ystäväporukkaan, muttei huolehdi muista kuin itsestään, useimmiten. Pojan käytöksen voisi tiivistää lausahdukseen ”Ei kuulu minulle.”.

Ulkonäkö

Kuvana Finn Wolfhard 2017

Ruben on 170cm pitkä, hoikka ja painaa noin 60 kiloa. Hänen hontelo ruumiinrakenteensa kielii siitä, ettei poika ole eläessään harrastanut yhtään ylimääräistä liikuntaa. Hän ei myöskään halua harrastaa, mutta juoksemisessa hän on silti synnynnäisesti suhteellisen lahjakas, pystyy juoksemaan pitkiä matkoja väsymättä, siis. Hänellä ei ole oikeastaan ollenkaan voimaa ja nyrkkitappelussa häviää omalle pikkuveljelleenkin, eikä hän ole ikinä kokenut mitään kovin voimakasta kipua, joten kivunsietokykykin on alhainen. Rubenia ei ole koskaan laitettu työntekoon, joten hän ei ole myöskään kovin näppärä käsistään, mutta intoa löytyy senkin edestä.

Pojan hiukset ovat korpinmustat ja aina sekaisin ja kiharalla. Ne näyttävät siltä, ettei Rubenia kiinnosta kampaus ollenkaan, mutta hän itse asiassa tavoittelee ”hullu tiedemies”- tyyppistä, sekaista tyyliä, joten laittaa aamulla hiuksiin aina hieman geeliä tai lakkaa, että ne pysyisivät sekaisin ja pystyssä. Hän sheivaa kainalokarvansa ja intiimialueensa, nyppii kulmansa ja koettaa pitää itsensä huolitellun näköisenä. Meikkiä Ruben ei ole koskaan kokeillut, muttei pistäisi varmasti pahakseenkaan.

Kasvojen muoto on Rubenilla pyöreä kera korkeiden poskipäiden. Hänen poskillaan ja olkapäillään on pisamia, mutta ei muualla. Hänen silmänsä ovat usein kyllästyneen näköiset, mutta poika harvoin sitä on. Niiden väri on tummanruskea ja into pilkahtelee niissä jatkuvasti. Rubenin suu on leveä ja nauru ylettyy korvasta korvaan.

Tyyliltään Ruben pukeutuu mihin tahansa, tyylikkäästi tai jätesäkkimäisesti, kunhan vaatteet ovat retroa tai vintagea. Itse asiassa poika on lopulta aika tyylikäs, sillä hän pitää huolen, että korut ja vaatteet ovat aina saman henkisiä ja paita on juuri oikein tungettu housuihin. Henkselit hän pitää suorassa ja joskus hattukin saattaa eksyä päähän. Lasejaan Rubenin pitäisi pitää jatkuvasti, mutta hän käyttää niitä vain, kun ne sopivat asuun muuten. Vanhojen bändien tai elokuvien fanituotteet ovat aina myös käytössä ja pojan avaimenperässä on kaksikymmentä erilaista avaimenperää.

Menneisyys

Ruben Sinclair syntyi elokuvatuottajalle ja hienostopiirikaunottarelle, Benjaminille ja Sylvialle. Pari oli kai aluksi oikeasti rakastuneita, mutta vuosien saatossa rakkaus väheni ja taisi kadota kokonaan. Rubenin elämä on aina ollut loistoa ja rikkauksia, eivätkä vanhemmat koskaan velvoittaneet nuorelta Rubenilta mitään. Vuodet vierivät ja Ruben sai kaiken haluamansa, vanhemmat hemmottelivat häntä hienoilla lahjoilla ja isä vei häntä mukanaan työpaikoilleen. Ruben kasvoi elokuvamaailmaan ja kiinnostui siitä itsekin jo nuorella iällä ja pian vanhempiensa iloksi ilmoitti, että haluaa itsekin työskennellä elokuvien parissa. Benjamin lupaili tuottavansa esikoisensa ensimmäisen elokuvan ja kaikki oli hyvin.

Toisen pojan syntyessä, Rubenia viisi vuotta nuoremman Wilsonin, muuttui hellinnän kohde. Rubenilta alettiin odottaa korkeita arvosanoja ja häntä kohtaan alettiin käyttäytyä kuin aikuista miestä, joka tiesi vähemmän lahjoja, vähemmän rakkautta ja enemmän kuria ja enemmän töitä. Vähäinen rakkaus, jota Ruben oli koskaan tuntenut vanhempiaan kohtaan, haihtui viimeistän silloin, vaikka veljeään kohtaan poika yhä tuntee kiintymystä. Vaikka Rubenin vanhemmat ovat tunnettuja hienostomaailmassa, Ruben on vain pari kertaa liittynyt vanhempiensa seuraan juhlissa ja hänen seurapiireihin kastaminensa sujui suhteellisen hiljaisesti, joten useimmatkaan eivät tunne hänen kasvojaan, vaikka sukunimen voivatkin tunnistaa.

Ruben alkoi kapinoida vanhempiaan vastaan, kun teinivuodet alkoivat ja vaikka säilyttikin suhteellisen hyvät arvosanansa, ei häntä kiinnostanut seurustella piireissä tai luoda nimeä itselleen. Vanhempien pettäminen onnistui loistavasti ja he ajattelivat, että paras vaihtoehto on kirjata Ruben Silverliningissä sijaitsevaan kouluun, josta jotkin perheen sukulaisetkin olivat valmistuneet. Oppiipahan poika pärjäämään omillaan.

Muut tiedot

~ Rubenilla on huoneessaan vinyylisoitin ja siihen vinyylejä, tosin hän haaveilee gramofonista ja kirjoituskoneesta

~ Vanha polaroid-kamera on Rubenin yksi rakkaimmista aarteista

~ Ruben on kasvissyöjä

~ Lempijuhla on halloween ja lempi vuodenaika syksy

~ Lautaroolipelaaminen on Rubenin lempiharrastuksia

~ Ylläpitäjän hahmo

~ Puhuu sujuvasti ranskaa äitinsä kaksikielisyyden takia

~ Kollaasi

Roolipelaaja: Cassie

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: Uusi oppilas, Pussatkaa jo (Sebastian), Leffatohtori, juhlija, sydänkäpyset (Sebastian), lutunen, suosittu, potentiaalinen parivaljakko (Oliver Waldgrave)

Työpaikka: Drive-In teatterin lipunmyynti. Työajat viikonloppuisin.

Tavaraluettelo

Polaroid-kamera, vinyylisoitin, 3x vinyylilevy, tupakka-aski, koulukirjat ykkösluokalle

Suhteet

Katherine Börg - Yllättävän mukava tyttö, joka jaksoi kuunnella enemmänkin Rubenin höpötyksiä. Toivottavasti tapaavat jälleen, mutteivät tanssin merkeissä.

Sebastian Mamharkhan - Törkeänhyvännäköinen kämppis, josta tuli myös uudenvuodenjuhlissa Rubenin poikaystävä. Varsin lämpimät välit, siis.

Oliver Waldgrave - Läheinen ystävä, jonka kanssa Ruben tuli toimeen heti ensimmäisestä hetkestä lähtien. Jostain syystä pojista sanotaan, että he ovat kuin toisiensa kaksoset. 

Tanesha Faraji - Lehtikerhotuttu, jonka sanavalmiutta Ruben ihailee ja jonka suosiossa poika tahtoisi olla.

Lulu Hewitt - Suloinen pieni tyttö, jolle Ruben ei uskalla olla muuta kuin mukava, koska pelkää Taneshan vihaa ja juoruja.

Kaspian Lee - Tapasi kesäleirillä metsikössä ja vaikka Kaspian vaikuttaakin hiljaiselta, ainakin heillä oli syvällisiä hetkiä värikuulien etsinnän lomassa. Ainakin Rubenin mielestä.

©2019 School in California - suntuubi.com