Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kehityskirja

*Kirjoitat listaa päiväkirjaasi tuntemistasi henkilöistä ja samalla alat pohtia, kuinka paljon ylipäätänsä edes pidät heistä. Vilkuiltuasi ympäristöäsi sujautat päiväkirjasi takaisin piiloonsa.*

Kehityskirjaan ilmoitat kaikki muutokset hahmosi profiilissa. Jos haluat muokata persoonaa, ulkonäköä tai vaikka menneisyyttä, ole hyvä ja laita se tänne. Ikä myös. Myös suhteet muihin hahmoihin voi ilmoittaa täällä esimerkiksi:

Ruben Sinclair - typerä pikku nulikka, jonka kanssa ei tule ollenkaan toimeen.

Nämä ovat hahmosi mielipiteitä oppilaista, eivät omiasi, joten kenenkään ei tarvitse loukkaantua, jos oma hahmo on saanut kamalan mielipiteen joltain muulta oppilaalta. 

Sinun ei tarvitse ilmoittaa luokka-asteen muuttumista, jos se muuttuu normaalisti aina uuden lukukauden alussa seuraavaksi, mutta jos haluat hypätä kesken kaiken seuraavalle luokalle, ilmoita siitä täällä tai vieraskirjassa.

Kehityskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Cualacino

15.10.2018 20:38
Thatch ei enää matchaa sen tänhetikseen kuvaukseen, niin tässä tulis kokonaan uus (jossa ei menny ku päälle puol vuotta saada se tänne hups XD) pikkutiedot tosiaan pysyy muuten samana mut Thatchille ikää lisää vuoden verran c:

Luonne:
Thaddeus on herkkä ja ystävällinen sielu, joka tahtoo auttaa kanssaeläjiä parhaansa mukaan. Hän on ihminen, joka asettaa muut oman etunsa edelle aina, oli kyse aivan yksinkertaisesta tai sitten monimutkaisemmastakin asiasta. Tämä yhdistelmä saa Thaddeuksesta suloisen ja sydämellisen ihmisen, mikä tosin ei aina ole positiivinen asia.

Thatch on siis oikeudenmukainen, eikä voi koskaan niin sanotusti ummistaa silmiään vääryyttä kohdatessa. Kun tilanne sitä vaatii, Thaddeus on aivan päinvastainen siitä, mitä hän arkitilanteissa on. Vahva ja päättäväinen luonto puolustaa heikompia aivan viimeiseen asti. Tämän takia Thaddeus on ajautunut useampaan tappeluun kuin kehtaa myöntääkään. Esimerkiksi kerran hän on saanut puukosta kylkeen puututtuaan erääseen amatööriryöstöön pimeällä kadulla. Tämänkaltaiset vastoinkäymisetkään eivät tosin ole saaneet Thatchia lopettamaan huolehtimista.

Tästä vahvasta luonteenpiirteestä, jota rohkeudeksikin voisi sanoa, huolimatta Thaddeus on kovin herkkä- ja hentoluontoinen. Rauhallisissa tilanteissa hän taipuu helposti muiden tahtoon, eikä uskalla nostaa meteliä itsestään. Tämä johtaa myös siihen, ettei Thatch aina pidä omia puoliaan. Yleensä mies siis on rauhallinen ja jopa ehkä hieman mitäänsanomaton, minkä tähden onkin yllättävää, että Thaddeuksesta oikeasti löytyy vahvempi puoli.

Voisi siis sanoa, että Thaddeuksen suurin ongelma on se, että hän on aivan liian kiltti. Vaikka aivan täysin sinisilmäinen Thatch ei ole, hänellä ei ole tarpeeksi karismaa auktoriteettiaseman korostamiseen, minkä tähden kapinoivien oppilaiden on helppo päästä niskan päälle. Aivan täysin kaikkea Thaddeuskaan ei kuitenkaan siedä, ja jos jokin menee yli hänen sietokykynsä, häneltä löytyy samaa selkärankaa kuin uhkaavissa tilanteissa. Kun suloinen englanninopettaja korottaa ääntään, pelkkä shokkiefekti on usein tarpeeksi saamaan luokan hiljaiseksi. Tätä tosin sattuu todella harvoin, eli Thaddeusta saa todellakin piinata pitkän aikaa ennen kuin hänestä irtoaa vahvempaa reaktiota.

Olemattoman räjähdysherkkyyden tähden Thaddeus on suhteellisen helppo polkea lyttyyn. Jos jostain asiasta väitellään, Thaddeuksen kanta jää usein alakynteen, sillä jos tilanne kuumuu siihen, että äänenvoimakkuus nousee, Thaddeus ei pysy tahdissa. Riitatilanteissa Thaddeus on usein hiljaa, ja mikäli hän on se osapuoli, jolle huudetaan, hän yrittää saada toista rauhoittumaan hiljaiseen tapaansa. Hänen rauhallisuutensa ei sovi tiukkoihin tilanteisiin, ja vaikka Thaddeuksesta löytyy myös kiivaampi puoli, se pysyy visusti piilossa oikeaa hätää varten.

Hiljaisuuden lisäksi toinen huono puoli Thatchissa on se, ettei mies pidä itseään kovin suuressa arvossa. Jo valmiiksi tietyissä sosiaalisissa tilanteissa hieman kiusallisen oloinen Thaddeus ei selkeästikään halua vetää huomiota itseensä. Hän suostuu olemaan huomion keskipisteenä ainoastaan opettaessaan, muuten hän tahtoo olla mahdollisimman huomaamaton. Lisäksi tämä kiusallisuus näkyy päällepäin siinä, ettei Thaddeus osaa ottaa kehuja tai kiitoksia vastaan ja pyytelee jatkuvasti anteeksi.

Vaikka Thaddeus ei erityisemmin pidä huomiosta ja saattaa silloin tällöin olla hieman kiusaantuneen oloinen, häntä ei kuitenkaan voisi yleensä ottaen luonnehtia ujoksi. Kuitenkin esimerkiksi tilanteessa, jossa Thaddeus kokee olevansa niin sanotusti alempiarvoinen kuin muut, saattaa mies vaikuttaa nöyrältä ja hiljaiselta jopa jonkinasteiseen ujouteen saakka. Tämän tähden Thaddeus pääseekin parhaimmilleen kahden kesken jonkun kanssa, sillä silloin hänen suustaan saattaa jopa kuulua jotain, joka paljastaa hänen kirjoittajanlahjat. Hän on noissa tilanteissa usein kannustavainen ja jopa runopuheinen, mitä harvemmin tapahtuu kun hän ajautuu vapaamuotoiseen keskusteluun puolituttujen kanssa. Oppilaidenkaan keskuudessa Thaddeus harvemmin vaikuttaa ujonoloiselta, vaikka hän ei mikään itsevarmin opettaja olekaan. Hän kuitenkin on rento puhuessaan etenkin niille oppilaille, jotka eivät aiheuta päänvaivaa Thaddeus-paralle. Tästä huolimatta hän kuitenkin taipuu aivan liian helposti oppilaiden tahtoon.

Thatch on altis suostumaan esimerkiksi auttamaan jossakin pienessä ongelmassa, vaikka hänellä ei olisikaan sille aikaa. Siitä huolimatta, että Thaddeus ei erityisemmin valitse lempioppilaita, hän selkeästi taipuu toisten tahtoon helpommin. Mitä paremmat suostuttelun taidot kyseinen oppilas omaa, sitä helpommin Thaddeus on vietävissä. Hänet on siis helppo niin sanotusti pyörittää pikkusormen ympärille, jos vain tietää mistä naruista vetää.

Hyväuskoinen Thaddeus ei kuitenkaan ole. Hänelle valehteleminen on vaikeaa, ja vaikka Thatchia ei voi lukea kaikkein kokeneimpien opettajien joukkoon, hänen silmänsä ovat jo harjaantuneet näkemään työstä luistavien opiskelijoiden valheiden läpi. Se, osaako hän tehdä, saati sitten sanoa näille keplotteleville lusmuilijoille yhtään mitään, on sitten aivan toinen kysymys. Usein hän antaa asian olla, vaikkakin silloin koulutyöstä luistaminen näkyy arvosanassa.

Se, millainen opettaja Thaddeus on itse tunneilla, riippuu täysin siitä, keitä hän opettaa. Mikäli oppilaat ovat kiinostuneita, tai eivät ainakaan häiritse opetusta, Thaddeus on innoittava opettaja. Tällöin hänen oma intonsa kirjallisuuteen ja siihen liittyviin asioihin pääsee nostamaan päätään, minkä tähden jopa kuiva englannin kielen teoria saattaa muuttua mielenkiintoiseksi.

Luokassa kuitenkin harvoin on pelkästään oppilaita, jotka jaksavat keskittyä. Aina löytyy joku, joka näpertää puhelinta, puhuu kaverilleen tai jopa heittelee näsäviisaita kommentteja joka väliin johon ehtii. Näiden kanssa Thaddeus ei tule toimeen lainkaan. Jos hän pyytää oppilasta lopettamaan ja keskittymään tuntiin, häntä harvemmin uskotaan, sillä arvostus Thaddeusta kohtaan on useimmilta todella hukassa. Kun huono käytös lopetuspyynnöistä huolimatta jatkuu, Thatchin epävarmuus saattaa helposti paistaa läpi. Useimmat voisivat jopa sääliä Thaddeusta tämän törmätessä erittäin hankalaan oppilaaseen, sillä hän ei yksinkertaisesti hallitse tilannetta, joka ei mene läheskään suunnitelmien mukaan.

Jo Thaddeuksen sosiaalisten taitojen vajavaisuus viestii sitä, että mies on todellakin luonnoltaan introvertti. Hän viettää aikaa mieluummin kotonaan kirjojensa parissa kuin ihmisiä nähden. Paras tapa viettää lauantai-ilta on teekupin kanssa sohvannurkassa kirja kädessä, tai kenties läppäri sylissä kirjoitusohjelma auki. Thaddeus kirjoittaakin paljon, sillä pienestä pitäen kirjallisuus on ollut tärkeimpiä asioita Thaddeuksen elämässä. Runot ja novellit ovat se, mitä häneltä yleensä paperille ilmestyy, sillä pitkiin romaaneihin hänellä ei koskaan ole ollut aikaa tai kärsivällisyyttä. Tämä tosin on ihme, sillä Thaddeus on yleensä kovin pitkäpinnainen.

Thatchin kärsivällisyys onkin jotain luonnotonta. Hän on henkilö, joka melkei voisi katsoa maalin kuivumista jos häntä siihen käskettäisiin. Jos asiat eivät mene putkeen useammallakaan yrityskerralla, Thaddeus ei lannistu, vaan mies yrittää uudelleen tyynenä ja rauhallisena. Thaddeus hermostuu epäonnistuessaan lähes ainoastaan silloin, jos asia on sellainen, joka hänen pitäisi hallita hyvin, kuten kirjoittaminen. Myös kiire saa Thatchin hermot kireälle, jolloin pienikin takaisku saa hänen mielenrauhansa järkkymään. Hermostuessaan Thaddeus tosin on miltei yhtä rauhallinen kuin aina, eikä tukala olotila paista miehen ulkomuodosta juuri koskaan.

Tästä rennosta ja lauhkeasta olemuksesta huolimatta Thaddeus on kuin onkin taipuvainen stressiin. Hänellä oli etenkin nuorena tapana lykätä tekemättömiä asioita niin pitkälle kuin mahdollista, ja stressata sitten viimesillä mahdollisilla hetkillä työn määrän tähden. Onnekseen Thatch on oppinut tuosta tavasta suurimmilta osilta eroon, vaikka hän yhä vältteleekin tiettyjen asioiden tekemistä viimeiseen asti. Kuitenkin kokeiden ja opiskelijoiden töiden korjaaminen sujuu nykyään Thatchilta ongelmitta aikataulussa.

Aikatauluista Thaddeus tosin ei ole koskaan ollut hyvä pitämään kiinni. Hän on hajamielinen haaveilija, mikä hälventää hänen ajantajuaan aika ajoin. Vaikka töissä hän onkin täsmällinen, silloin tällöin jättäen aamupalan syömättä tai hampaat pesemättä ollakseen ajoissa, muista tapaamisajoista hän on hyvin usein myöhässä. Jos on sopinut Thaddeuksen kanssa tapaavansa hänet tasalta tietyssä paikassa, voi sinne ilmestyä kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, minkä lisäksi Thatchia saattaa silti joutua odottamaan.

Thaddeuksen tavan myöhästellä korvaa kuitenkin se, että mies on äärettömän mukavaa seuraa kunhan häneen jaksaa tutustua. Alun kankeuden jälkeen hän on ennen kaikkea kohtelias, mutta myös positiivinen ja lempeä. Usein hyvässä seurassa hymyileväinen Thaddeus ei itse ole mikään vitsiniekka, mutta kyllä hänenkin suustaan jotain hauskaa kuulee aika ajoin.

Hyvän lisäksi Thaddeuksen puoleen voi kääntyä myös pahassa. Hän on hyvä kuuntelija, joka kykenee antamaan niin neuvoja kuin lohduttavia sanoja. Hänen puoleensa kääntyminen on helppoa, sillä auttavainen Thaddeus on helposti lähestyttävä ja kuuntelee muiden ongelmia mielellään. Hänelle puhuminen on usein helppoa, sillä Thaddeuksen vajavaiset sosiaaliset taidot korvaa hänen rauhallinen ja empaattinen käytös. Häneen onkin siis hyvä ottaa yhteyttä jos kokee vaikkapa sydänsuruja.

Sydänsuruista puheen ollen romanttiset suhteet ovat Thatch kohdalla menneet metsiin. Hänellä on ollut muutama vakavasti otettava suhde, mutta lähes kaikki niistä ovat kaatuneet ajallaan syystä tai toisesta. Kumppanina Thaddeus on todella hellä ja romanttinen, mutta miinuspuolena on miehen erittäin hidas etenemistahti mitä suhteeseen tulee. Vaikka haaveet omasta perheestä ovat olleet yhtenä tärkeänä asiana Thatchin elämässä, hän on osittain jo heittänyt pyyhkeen kehään ja keskittyykin nykyään pikemminkin omaan elämäänsä kuin kumppaninmetsästykseen.

Thaddeus onkin yllättävän kunnianhimoinen. Vaikka usein hiljaisen miehen ei välttämättä uskoisi haluavan elämässään mainetta ja kunniaa, yrittää Thaddeus silti päättäväisesti lyödä läpi kirjailijana opettajan uran ohella. Hän ei kuitenkaan uskalla ryhtyä täysipäiväiseksi kirjailijaksi siinä pelossa, ettei hän tee sillä tarpeeksi rahaa, mikä johtaa siihen, ettei Thaddeus voi koskaan panostaa kirjoittamiseen tarpeeksi.

Vaikka haaveet ovat jääneet hieman taka-alalle, on Thaddeus silti tyytyväinen omaan elämäänsä. Muutaman viime vuoden tapahtumat ovat saaneet häntä hieman lannistumaan, mutta haavat ovat paranemassa hyvää vauhtia. Thatch ei siis kadu mitään elämässään, ja vaikka hän saattaa olla aika ajoin hieman arka, etäinen tai alistuvainen mitä muihin tulee, ei hän kuitenkaan tahdo alkaa syyttelemään itseään. Yksinkertaistettuna Thaddeus pyrkii elämään elämäänsä hetki kerrallaaan.

Ulkonäkö:
Thatch on ruumiinrakenteeltaan kapeamman puoleinen, mutta siitä huolimatta omaa vahvan raamin antavat leveät hartiat, minkä lisäksi häntä on siunattu reilulla määrällä pituutta. Miltei 190-senttinen mies tuntuu olevan pelkkää raajaa, jopa siroja sormia myöten. Hän ei siis ole mikään lihaksikas komistus, vaan hän näyttää pitkine jalkoineen enemmänkin hujoppimaiselta, vaikkei hän siitä huolimatta mikään rimpula ole.

Thaddeuksen tyyli määrittää enemmän hänen olemustaan kuin hänen piirteensä. Hieman pidemmänpuoleiset, latvoista kihartuvat hiukset ovat persoonalliset punaiseen taipuvalla ruskealla värityksellä. Monet tosin voisivat kuvailla hiuspehkoa epäsiistiksi yhdessä hieman enemmän punertavan risuparran kanssa. Näihin huolimattomasti kasvaneisiin karvoituksiin verrattuna muu Thaddeuksen tyylistä on siistiä ja huoliteltua. Hänen pukeutumistyyliään voisi kuvailla tyylikkääksi ja jollain tapaa klassiseksi. Musta ja valkoinen eivät kuulu suuremmissa määrissä Thaddeuksen vaatekaappiin, saati sitten kirkkaat värit. Murretuissa tummissa ja vaaleissa väreissä miehen päällä esiintyvät vaatteet ovat usein suoria housuja, kauluspaitoja sun muita. Harvemmin kesäisinkään Thaddeusta näkee lyhyemmissä vaatteissa, mutta paitansa hihat Thatch tosin tapaa kääriä ylös, paljastaen kyynärvartensa. Tummasankaiset suorakulmaiset silmälasit lepäävät lähes aina Thatchin kasvoilla.

Kaikesta muusta poiketen Thaddeus on kehonkieleltään äärettömän itsevarma ja rento. Miehen kasvoilta voi lukea monia asioita, mutta tuskin koskaan Thatchin kädet tärisevät tai jokin ele jää puoleen tiehen. Kovinkaan suurieleinen mies ei luonnollisesti ole, mutta sitä varmempaa ja huolellisempaa hänen kehonkielensä on. Jokainen hänen liikkeensä näyttää tarkoin harkitulta, ilman sitä vaikutelmaa, että hän pelkäisi liikkumista. Tämä on ehkä kovin ristiriidassa siihen faktaan nähden, että Thaddeus ei koskaan ole ollut mikään itsevarmin henkilö.

Menneisyys:
Thaddeus Hamilton syntyi kauniina kesäpäivänä Englannissa Lontoon liepeillä asuvalle pariskunnalle. Ennen Thaddeusta parilla oli jo vuotta vanhempi poika, Chadwick, joka oli syntynyt tammikuussa 1980. Pojat eivät ehtineet kasvaa kovinkaan isoiksi ennen kuin veljekset saivat vielä yhden joukkoonsa. Noihin aikoihin kolmevuotias Thaddeus oli innokas auttamaan äitiään kotona, vaikka tosin aiheutti enemmän siivoa kuin oikeasti oli hyödyksi. Kodin ulkopuolella Thaddeus tosin oli äärettömän ujo ja hiljainen. Tämä laitettiin vain sen piikkiin, että hän oli niin pieni ja kasvaisi rohkeammaksi kunhan vuodet kuluisivat. Tämä tosin osoittautui aivan vääräksi uskoksi.

Hiljaisuutensa tähden Thaddeus ei koskaan ollut erityisen suosittu ihminen. Pienenä hän kärsi monista ongelmista, kuten selektiivisestä mutismista, änkyttämisestä ja lamaannuttavasta sosiaalisesta jännittämisestä. Sekä päiväkodissa että läpi koko hänen kouluaikansa häntä kiusattiin, joskus rankemmin, joskus huomaamattomammin. Thatchilla oli vuosien kuluessa vain muutamia ystäviä, eikä noista läheskään kaikki saaneet Thaddeusta avautumaan. Aika ajoin Thaddeuksella ei ollut edes muutamaa tuttavaakaan, mutta silloin hän tukeutui kirjallisuuteen.

Thaddeus oli pienestä pitäen aina innostunut kirjoista. Hänen äitinsä kirjallisuudesta kiinnostuneena kirjastonhoitajana luki pojilleen pienestä pitäen. Thaddeus oli pojista kuitenkin ainoa, jonka into kirjallisuuteen säilyi vielä sen jälkeen, kun hän itse oppi lukemaan. Kirjat olivatkin Thaddeukselle ystäviä, jotka eivät koskaan pettäneet tai hylänneet.

Thatch haaveili pitkään kirjailijan urasta. Nuoresta pojasta lähtien hän tahtoi kirjoittaa tarinoita työkseen, mutta mitä vanhemmaksi Thaddeus kasvoi, sen kaukaisemmalta tuo unelma alkoi tuntumaan. Hän ei tahtonut elää köyhänä taiteilijana, mutta uravalinta kallistui vahvasti kuitenkin jollain tapaa kirjallisuuteen. Pikku hiljaa, sosiaalisen jännittämisen ja ujouden kuluessa lievemmiksi, Thaddeus alkoi olemaan varmempi siitä, että hänestä tulisi englanninopettaja. Kun jatko-opinnoista päätettiin, Thaddeukselle valinta oli helppo. Vaikka hän ei loistanut matemaattisissa aineissa, hän oli silti hoitanut koulunsa hyvin. Hän päätyi opiskelemaan englantia Lontoon yliopistoon stipendin ja säästöjen avustuksella.

Thaddeuksen tasainen menestys koulun puolella jatkui, vaikkakin kaikki muu jäikin taka-alalle koulun vaatiessa yhä enemmän. Hänen oli vaikea tasapainotella töiden, itsestään ja omasta kodistaan huolehtimisen sekä koulun väillä. Hänen elämässään kuitenkin sattui odottamaton käänne. Samana vuonna kun Thaddeus täytti kaksikymmentä vuotta, hänestä tuli yllättäen setä. Thatchin päihdeongelmainen ja sekoilemaan taipuva isoveli oli onnistunut saamaan lapsen hyvinkin nuoressa iässä. Sen tähden, että Thaddeuksen auttamisen halu oli vahva jo nuoresta pitäen, Thaddeus auttoi poissaolevan veljensä vaimoa, Louta, pitämään huolta pienestä tytöstä naisen käydessä töissä. Hän omistautui auttamaan kaksikkoa ja ajan kuluessa Thatchin ja Aubreyn välille kehittyi todella läheinen suhde. Thaddeus oli tytölle enemmän isän kaltainen kuin Chadwick oli koskaan ollut. Ymmärrettäväähän se oli, sillä Thaddeus oli lempeä ja huolehtivainen, siinä missä tytön isä ei ollut lähes koskaan paikalla.

Thaddeuksen veli heräsi todellisuuteen vasta vuosia myöhemmin. Aubrey oli kasvanut jo kymmenvuotiaaksi, ja se, mikä sai Chadwickin silmät auki, oli se fakta, että Aubrey piti selkeästi enemmän Thaddeuksesta kuin omasta isästään. Chadwick kimpaantui tästä, päättäen ryhdistäytyä. Thaddeus ei enää saanut tavata veljentytärtään, mikäli se Chadwickista oli kiinni. Herkkä nuorimies taipui vanhemman veljensä tahtoon, mutta pelkäsi samalla Aubreyn tulevaisuuden puolesta. Tytöstä oli tullut todella tärkeä Thaddeukselle, ja rehellisesti sanoen hän ei luottanut veljeensä siitä huolimatta, että tuo oli vakuutellut pääsevänsä eroon huumeista. Thaddeus jäi kuitenkin täysin pimentoon veljentyttärensä suhteen, sillä välit Chadiin menivät täysin poikki.

Thatch oli jäänyt Englantiin miltei pelkästään Aubreyn ja tämän äidin tähden. Aikaisemmin hän oli tahtonut nähdä maailmaa, eikä hänellä ollut enää mitään syytä, jonka tähden jäädä Lontooseen. Thaddeus oli ehtinyt jo valmistumaan Lontoon yliopistosta ja tehdä muutaman vuoden töitä. Siispä mikään ei estänyt Thaddeusta lähtemästä. Hän suuntasi Yhdysvaltoihin kesällä 2012.

Thaddeus etsi pitkään paikkaansa uudessa maassa. Hän oli hieman epävarma hakiessaan työpaikkoja, eikä moni pitänyt hieman aran oloista ja kokematonta brittiä parhaana vaihtoehtoa opettamaan englantia amerikkalaisille nuorille. Thaddeus kuitenkin pärjäsi, vaikka ei saanutkaan heti tasaista tulonlähdettä. Hän ei ole koskaan katunut muuttoa lainkaan, sillä hän sai kuitenkin rakennettua oman elämänsä Yhdysvalloissa alun hankaluuksista huolimatta. Lopulta Thaddeus löysi vakituisen opettajanpaikan Apollon Boarding Schoolista, jossa hän on viihtynyt opettamassa. Thatch pääsi Yhdysvalloissa myös lähemmäs omaa perhettä kuin koskaan, mutta kuten aikaisemmatkin suhteet, myös tämäkin kaatui vastoinkäymisiin.

Thaddeus löysi pitkäaikaisimman kumppaninsa asuttuaan vähän päälle vuoden Yhdysvalloissa. Kun eräs Thatchin ystävän uusi puoliso oli ilmoittanut, että Thaddeus olisi täydellinen ehdokas hänen kumppania etsivälle ystävälle, Thaddeus ei ollut asiasta kovinkaan innostunut. Hän oli kokenut jo muutamat ystävien järjestämät treffit, eikä niiden lopputulos ollut koskaan onnistunut. Thatch kuitenkin saatiin suostuteltua tapaamaan tämä hehkutettu nainen, ja yllättäen Thaddeus ja Jeannette tulivatkin hyvin toimeen. Kaksikko päätti tavata uudelleen, ja pian ensimmäisen tapaamisen kipinä oli kasvanut suuremmaksi liekiksi.

Kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen Thatch ja Jen muuttivat asumaan yhteen. Onnea ja autuutta kesti yllättävän kauan, muutamista pienistä erimielisyyksistä huolimatta. Nainen ei koskaan käyttänyt Thaddeuksen alistuvaista luonnetta hyväkseen, vaan pikemminkin opetti miehen sanomaan oman mielipiteensä heitä koskeviin asioihin. He olivat pintapuolisesti täydellisiä toisilleen, ja luonnollisesti pari kihlautui ajallaan, kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen. Häitä suunniteltiin seuraavalle keväälle, eikä niitä siirtänyt edes jonkinasteisena yllätyksenä tullut raskaus.

Pari meni naimisiin maaliskuussa ja siitä eteenpäin heidän elämänsä jatkui tasaisena muutaman kuukauden verran. Lapsen tuloon valmistauduttiin ajallaan. Pilvilinnoista rysähdettiin kuitenkin lujaa vauhtia suoraan maan kamaralle. Parin esikoistyttö syntyi vakavasti kehitysvammaisena ja kuoli parin viikon jälkeen synnytyksestä. Tämä raskas kokemus sai sekä Thatchin että Jenin vetäytymään omiin kuoriinsa, mikä repi heidän parisuhteensa rikki. Heistä tuli etäisiä toisilleen, eikä kestänyt montaakaan kuukautta kun kaksikko päätti hakea avioeroa. Kenties tuo oli hätäinen päätös, eivätkä he olleet tarpeeksi sinnikkäitä. Todellisuudessa eroa siivitti myös Jenin syyllisyydentuskat ja epävarmuus. Nainen ei nimittäin tiennyt lainkaan oliko lapsi ollut Thaddeuksen vai muutaman kuukauden aikaisen syrjähypyn. Lapsi oli kuin olikin ollut miehen, jonka kanssa Jen oli Thaddeusta pettänyt. Tämä fakta jäi kuitenkin Janelle epäselväksi, eikä Thaddeuskaan koskaan saanut tietää naisen pettäneen häntä. Thaddeus kuitenkin muutti pois parin yhteisestä kodista ja asettautui itse asumaan pieneen kerrostaloasuntoon. Siellä mies on asunut vuoden 2017 syksystä lähtien.

muuta:
-sivutulona julkaisee runoja ja novelleja nimellä T.W. Hamilton
-kärsii ajoittaisista stressin laukaisemista migreeneistä
-astma diagnosoitu teini-iässä ja siitä lähtien ollut hoidossa, ei aiheuta yleensä mitään suurempia ongelmia, mutta Thatch välttelee silti esimerkiksi kovin pölyisiä paikkoja
-puheessa brittiaksentti
-MBTI-persoonallisuustyypiltään INFP-T
-Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/mursunviiksi/thtch/


Joo toivon et ne kaikki on siinä ja mitään ei puutu, kiitos ja anteeks tästä ylimääräsestä työstä hahah

Nimi: Helena@puhelin

15.10.2018 16:52
Aubreyn voisi siirtää 2. luokalle, koska olen näköjään laittanut väärän luokan hakemukseen. :'D Hänen ei pitäisi olla samalla luokalla Xavierin kanssa.

Nimi: Hemsku

07.09.2018 21:46
Catelynin sais lisätä lukukerhoon :3

Vastaus:

Lisään!

~Cassie

Nimi: Data

17.06.2018 12:37
Suhteit lol

Tanesha Faraji:

Lulu Hewitt - Lapsuudenkaveri ja rakas tyttöystävä, joka on ehkä suloisin ihminen koko maailmassa. Protect her at all costs.

Frederik Steel - Typerä luuseri kuole pois

Ruben Sinclair - Lehtikerhotuttu, outo mutta ihan ok poika. Ei mitään erityistä mielipidettä.

Amir Rhodes:

Falcon Hawk - Pössyttelevä ja lapsellinen äkäpussi, mutta aika huvittavaa seuraa. Ei erityistä mielipidettä.

Oliver Waldgrave:

Frederik Steel - Mukava ja mielenkiintoinen tuttavuus, josta pitää erittäin paljon.

Ruben Sinclair - Ihana ja läheinen ystävä

Vastaus:

Lisätty!

~Cassie

Nimi: Unisieppari

16.06.2018 03:08
hihi moi taas

Kassun mp Rubenist

Ruben Sinclair - poika johon tuli törmättyä kesäleirillä keskellä metsää. Kaspianilla ei erityisemmin ole sen kummempaa mielipidettä tästä vielä lyhyen tutustumisen jälkeen... olihan se kikkarapää edes Ruben...

Vastaus:

Tsiihihi

~Cassie

Nimi: Unisieppari

12.06.2018 15:36
Moi, Zayn ny todennäkösesti valmistu jotenn... byebye sille, vaikkei mitään erityistä ehtinyt näiden kuukausien aikana tehdäkään mutta eipä sillä ole syitäkään jäädä, nyt valmistunut ja palakoot takaisin kotiinsa Floridan Miamiin :D (nyt Zayn vielä kun ehdit, juokse ja pakene)

Vastaus:

x) poistan

~Cassie

Nimi: Crona

24.04.2018 16:01
Öö entiiä mihin täst pitäs ilmottaa mut laitan Londonin jäihin koska liikaa valitusta loskasta ja niin sori Cassie mut D: en jaksa enää ku siit itketää

Vastaus:

:'D i get it

~Cassie

Yksityinen viesti

18.04.2018 10:01

Nimi: Data

11.04.2018 21:54
Juniper vaihtaa omistajaa kuten sovittiin XD Vesisika uudeksi roolijaksi

Vastaus:

Yees!

~Cassie

Nimi: Unismoi

03.04.2018 17:32
lulu ja tanesha seurustelee eli öö joo :3

Vastaus:

Oi ♥

~Cassie

Nimi: Riku

31.03.2018 19:52
Haluisin Xhylan jäihin :3

Vastaus:

Hoituu!

~Cassie

Yksityinen viesti

27.03.2018 18:45

Yksityinen viesti

24.03.2018 01:57

Nimi: Unismoi

19.03.2018 02:08
Öö pls kassulle damien kämppisvaraukdeen ennenku on liian myöhästä xD

Vastaus:

:D kyllä

~Cassie

Nimi: Crona

11.03.2018 23:02
Suhteita ja muuta krääsää Luntulle

Alaska Hopper - Kultaakin kalliimpi poikaystävä, jota puolustaa haaskalinnuilta ja muilta vaaroilta kynsin sekä hampain.

Ja sitten entiedä mihin tää menee mutta siis Londonille tulee auto isukilta myöhäiseksi synttärilahjaksi :D

Mattamusta Range Rover Evoque, jossa valkoiset nahkapenkit.

Vastaus:

Hihheh ~

~Cassie

Nimi: T

11.03.2018 22:59
Selinalle yks vuosi lisää thanks

Vastaus:

Hoidettu!

~C

Yksityinen viesti

08.03.2018 20:20

Yksityinen viesti

07.03.2018 20:35

Yksityinen viesti

01.03.2018 22:01

Nimi: Data

27.02.2018 20:21
Juniperille suhteita!

Tanemahuta Mahutoto - Mielenkiintoinen mies, jonka kanssa on mukava keskustella. Hauskaa taukoseuraa.

Lucian Faraday - Ihana oppilas, jonka kanssa on mukava puhua omista mielenkiinnon kohteista

Vastaus:

Juu!

~Cassie

©2019 School in California - suntuubi.com