Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NPC-hahmot

*Koulussa ja kaupungissa liikkuu paljon enemmänkin ihmisiä, kuin keille olet jo puhunut, mutta vielä on paljon jäljellä.*

NPC-hahmoja voi luoda esimerkiksi omille hahmoillesi kavereiksi tai miksi tahansa. Myös muut saavat käyttää tarinoissaan ja rooleissaan NPC-hahmojasi ja jos tahdot, myös sinun hahmojesi tiedot voidaan siirtää NPC-hahmoihin jos eroat tai jos juuri sillä hahmolla roolipelaaminen ei enää kiinnosta. 

Laita NPC-hahmon tiedot alla olevaan vieraskirjaan siististi ja niin kuin haluat muiden tiedot näkevän, koska ylläpito ei voi muokata vieraskirjaviestejä. Jos haluat uudistaa hahmojen tietoja, pyydä ylläpitoa poistamaan vanhat tiedot esimerkiksi vieraskirjan kautta. Jos haluat NPC-hahmojesi suhteita esiin, voit ilmoittaa ne kehityskirjassa ja ylläpito laittaa suhteet NPC-hahmon tietoihin "vastaukseen". Vastausta voi muokata, joten suhteitakin voi muokata.

Ilmoita NPC-hahmostasi ainakin nimi, sukupuoli, ikä, luokka, asuntola (jos ei ole oppilas niin ei tarvitse), luonne ja ulkonäkö. Ilmoita myös, onko NPC-hahmostasi mahdollista tehdä jonkun roolipelihahmo vai pysyykö se ikuisesti NPC-hahmona. (Eli saako joku adoptoida hahmon ja tehdä sen pohjalta roolipelihahmon) 

NPC-hahmot  [ Kirjoita ]

Nimi: Cassie

07.03.2018 20:39
Nimi: Thana Hewitt
Ikä: 17
Sukupuoli: Nainen
Luokka: 2
Asuntola: Protos

Persoona: Thana on lyhyesti kuvailtuna erittäin aurinkoinen ja iloinen nuori nainen, jonka kasvoilta löytyy ikihymy. Hän on tunteellinen, ja hänestä näkee heti millä tuulella nainen on. Thana on melkein aina onnellinen, mutta jos jokin on vialla, hän ei pelkää osoittaa sitä. Naisen koko olemus muuttuu täysin, jos hän ei tunne oloaan iloiseksi. Thana kuitenkin piristyy nopeasti, ja palaa normaaliksi jos saa puhuttua pahan olonsa läpi. Hän ei jätä yleensä mitään vaivaamaan, vaan puhuu heti jonkun kanssa jos jokin kalvaa häntä. Thana avautuu helposti muille, hän ei häpeile puhua omista asioistaan, menneisyydestään tai tunteistaan muille, vaikka ei edes tuntisi toista. Thana rakastuu ja ihastuu erittäin helposti. Joskus ihastus kestää vain päivän, mutta on niitäkin henkilöitä joita Thana on rakastanut monta vuotta. Hän on rohkea, joskus jopa hiukan uhkarohkea. Thana puolustaa aina ystäviään, ja myös ihan tuntemattomiakin. Nainen uskaltaa myös aina myöntää tunteensa toisia kohtaan, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen. Thana on suorasanainen, mutta ei röyhkeä. Hän kaunistelee kuitenkin sanojaan ja miettii ennen kuin puhuu. Thana on hurjapää, joka on mielellään aina liikkeellä. Hän nauttii adrenaliinin tunteesta, ja hakee sitä kaikkialta mistä on vain mahdollista, oli se sitten benji-hyppy tai nopea moottoripyörä. Thana on todella hyvä ystävä, hän on uskollinen ja huolestuu heti jos huomaa, että hänen ystävällään ei ole kaikki hyvin. Nainen hauskuuttaa ystäviään mielellään, vaikka ei keksikään aina kaikkein fiksuimpia vitsejä. Thana rakastaa käsitöitä ja taidetta. Hän on taitava ja näppärä käsistään, ja tykkää tehdä kaikenlaisia yksityiskohtaisia töitä. Thana on kärsivällinen ja pikkutarkka, joskus jopa perfektionistinen.

Ulkonäkö: Thana on hyväkuntoinen nuori nainen. Hän on noin 170 senttimetriä pitkä, ja luonnostaan laiha. Thana myös liikkuu paljon, joten hän pysyy hoikkana, eikä lihoa muutenkaan helposti, vaikka yrittäisikin. Thana on kuitenkin terveellisen painoinen, ja häneltä löytyy jonkin verran lihastakin. Thanan rinnat ovat pienehköt mutta sopusuhtaiset, ja hänen vyötärönsä on kapea. Hänen ihonsa on tummahko ja lämpimän sävyinen. Naisen kasvoja koristaa lukuisat pisamat, ja ikuinen hymy. Thanan kasvot ovat nuorekkaat ja kauniit. Hänen tummat silmänsä ovat suuret, ja ripset luonnostaan tuuheat. Thanan kulmakarvat ovat tuuheahkot, ja niissä on terävä kaari. Thanan hiukset ovat erittäin kiharat, ja yltävät noin hänen hartioilleen. Suorina hiukset olisivat pidemmät. Hiukset ovat tummanruskeat, ja näyttävät yleensä mustilta. Thana ei yleensä laita hiuksiaan mitenkään erityisesti, vaan pitää ne auki. Ne ovat luonnollisesti kiharat, eikä Thana koskaan suorista niitä. Jos Thanan täytyy laittaa ne jotenkin, esimerkiksi jotain juhlaa varten, Thana joko koristelee hiuksensa työntämällä kukan korvan taakse tai laittamalla hiukset nutturalle. Hän ei pidä juurikaan meikkiä, joskus Thana lisää ripsiväriä tai peittää finnin. Mutta suurimman osan ajasta Thana pitää kasvonsa luonnollisena ja meikittömänä. Thanalla on kolme lävistystä, ja yksi tatuointi. Hänellä on molemmissa korvissaan yksi reikä, sekä hänellä on napalävistys. Kaikissa niissä on yleensä jonkinlainen yksinkertainen koru, joka ei ole liian iso tai huomiota herättävä. Hänen tatuointinsa sijaitsee Thanan vasemmassa käsivarressa olkapään alapuolella. Se on värikäs auringonkukka. Thanan pukeutumistyyli on rento, vaatteet ovat yleensä löysiä ja ilmavia. Hän suosii ohuita kankaita, eikä pelkää näyttää jonkun verran ihoa. Hänen tyylinsä on naisellinen ja kuvastaa hyvin hänen iloista luonnettaan. Thana tykkää myös kaikenlaisista asusteista ja koruista.

Tekstit: Trithan

Nimi: Cassie

07.03.2018 20:35
Nimi: Renata Valentia
Ikä: 17
Sukupuoli: Nainen
Luokka: 3
Asuntola: Allos

Persoona: Renatasta saa hiljaisen mutta mukavan ensivaikutelman. Nuori nainen on kohtelias ja hyväkäytöksinen. Hän ei koskaan sano kenellekään vastaan, ja harvemmin tuo omia mielipiteitään esiin. Renata välttelee konflikteja ja riitoja, ja jos löytää itsensä sellaisessa tilanteessa, hän yrittää paeta siitä mahdollisimman nopeasti. Jos Renata ei pääse pois epämukavasta tilanteesta, hän sulkeutuu täysin tai yrittää piipittää jotain puolustaakseen itseään. Renata alkaa myös erittäin helposti itkemään jos ei pidä tilanteesta, jossa on. Renata pelkää kaikkea, ja säikähtää kaikkea yllättävää. Jos hänet säikäyttää, nuori nainen yleensä kiljaisee ja on sen jälkeen paniikkikohtauksen partaalla. Renata ei kestä kovia ääniä, pimeyttä tai ahtaita paikkoja. Nuori nainen on myös erittäin epävarma, hän häpeää kehoaan ja muutenkin itseään kaikilla tasoilla. Renatalla hävettää hänen pelokkuutensa ja paniikkikohtaukset, joita hän joskus saa kun säikähtää tarpeeksi pahasti. Renata ei osaa puhua tunteista, mutta jos hän pääsee alkuun, saattaa nainen vahingossa vuodattaa jollekulle kaiken mitä sisällään pitää. Renata tutustuu mielellään ihmisiin, mutta ei välttämättä kerro kaikkea menneisyydestään ihan uusille ihmisille. Mutta jos Renatalle on mukava, hän lämpeää uusillekin ihmisille erittäin nopeasti. Siihen, että Renata täysin luottaa toiseen menee kuitenkin vähän pidempään. Renata on epävarma seurustelun ja rakkauden suhteen. Hänelle on aina kerrottu siitä miten nainen voi rakastaa vain miestä, ja kaikki muu on väärin, mutta Renata ei ole varma siitä kuinka oikein se on. Hän on kuitenkin suvaitsevainen, ja hän hyväksyy kaikki sellaisena kuin he ovat, mutta vieroksuu hiukan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Tämä kuitenkin johtuu siitä, ettei hänen maailmassaan edes ollut sellaisia pitkään aikaan, ja ne ovat ihan uusia asioita hänelle. Renatalla on ollut hämmentäviä suhteita toisia naisia kohtaan, ja hän häpeää niitä. Nainen on miettinyt, olisiko hän sittenkin homoseksuaali, mutta on aina kieltänyt nämä ajatukset ja tunteet. Miten hän voisi muka olla homoseksuaali, kun hänet oli kasvatettu niin heteronormisesti?

Ulkonäkö: Renata on lyhyehko, noin 163 senttimetriä pitkä nuori nainen. Hän on ylipainoinen, paino kasautuu suurimmaksi osaksi hänen reisiinsä sekä takapuoleen. Painosta huolimatta naisella on kapeat kädet ja kaula. Renata on rintava, ja hänellä on leveät hartiat. Hänellä on vaalea iho. Renatalla ei ole juurikaan arpia, mutta nainen saa mustelmia erittäin helposti, joten niitä löytyy usein eri puolilta kehoa. Renatan kasvoissa on yleensä jonkin verran finnejä, mutta hänellä ei ole aknea. Nainen ei peitä finnejään, sillä hän ei käytä meikkiä. Hänen kasvonpiirteensä ovat pehmeät, silmät ovat suuret ja pyöreät ja nenä suurehko. Renatalla on heterokromia, eli hänen silmänsä ovat keskenään eriväriset. Hänen oikea silmänsä on vaaleansininen, ja vasen silmä on vaaleanruskea. Renatan kasvojen vahvin piirre on erikoisten silmien lisäksi hänen kulmakarvansa, jotka ovat tummat ja vahvat. Renata ei käytä meikkiä tai vaikuta mitenkään muuten ulkonäköönsä, mutta hän nyppii kulmiaan hiukan sillä muuten ne olisivat erittäin villit. Renatalla on jonkin verran pisamia. Renatan hiukset ovat tummanruskeat, ja suhteellisen pitkät. Niitä ei ole koskaan värjätty. Hiukset ovat lainehtivat, ja ylettyvät melkein naisen keskiselälle. Renatalla ei ole yhtään lävistyksiä tai tatuointeja, eikä hän tule sellaisia koskaan hankkimaankaan. Renata puketuu vaatimattomiin vaatteisiin, ja ne ovat melkein kaikki ostettu kirpputorilta. Hänen vaatteensa eivät ole koskaan paljastavia tai tiukkoja. Nainen ei pidä juurikaan koruja, mutta hänellä on aina kaulassaan pieni hopeinen ristikoru.

Tekstit: Trithan

Nimi: Cassie

07.03.2018 20:31
Nimi: Tobias Keelie
Ikä: 18
Sukupuoli: Mies
Luokka: 4
Asuntola: Protos

Persoona:
Tobias antaa itsestään järkevän ensivaikutelman. Mies on suhteellisen hiljainen, hän ei koskaan korota ääntään edes innosta. Toby on vastuullinen, hän pitää huolta ystävistään ja läheisistään, ja asettaa melkein kaikki itsensä edelle. Mies huolestuu helposti välittämistään henkilöistä, jos heillä vaikuttaa olevan jokin vialla. Hän on kypsä ja ei riehaannu pienistä asioista, tai suutu helposti. Jos Tobias suuttuu, hän ei osoita sitä huutamalla ja räyhäämällä, vaan ilmaisee tunteensa sanoin rauhallisesti. Hän ei usko väkivaltaan, ja onkin tiukasti sitä vastaan. Toby ei pelkää nousta kiusaajia vastaan, tunsi hän sitten kiusattua tai ei. Hän myös ryntää heti apuun jos näkee tilanteen, jossa sitä tarvitaan. Tobias ei ole ollenkaan itsekäs. Hän ei myöskään ole koskaan kateellinen tai mustasukkainen, oli kyseessä sitten omaisuus tai elämäntilanne. Toby tyytyy asemaansa ja tilanteeseensa, ja on erittäin nöyrä. Tämä ei ole aina hyvä asia, ja mies tuntee usein ettei hän ansaitse mitään hyvää elämässä, ja että muut ansaitsevat hyvän elämän enemmän kuin hän. Tobias on urheilullinen, ja rakastaa liikkumista. Sen takia hän ei olekaan kovin hyvä vain istumaan tunnilla ja kuuntelemaan opettajaa. Tobyn täytyy tehdä jotain, oli se sitten amerikkalaisen jalkapallon pelausta, valokuvausta tai puhelimen räpläystä. Tobiaksella on vaikea keskittyä asioihin kuten lukemiseen. Jos Tobyn täytyy istua paikallaan monta tuntia, mies naputtaa yleensä jalkaansa tai heiluttaa sormiaan samalla, ja se on joidenkin mielestä erittäin ärsyttävää. Toby ei kuitenkaan itse tajua aina tekevänsä jotain sellaista, mutta jos huomaa että naputtaa jalkaansa tai pulpettia, mies lopettaa ainakin hetkeksi. Tobias on kilpailuhenkinen vain silloin kun harrastaa urheilua. Urheilu ja adrenaliini tuokin miehessä esiin ihan erilaisen puolen: mies on kilpailuhenkinen ja aggressiivinen pelaaja, joka ei hyväksy häviämistä. Jos hänen joukkueensa on häviöllä, Toby yrittää kannustaa pelaajiaan tekemään parhaansa, että he eivät häiväisi. Jos Tobiaksen joukkue kuitenkin häviää, hän ei syytä joukkuelaisia siitä eikä ole katkera, vaan nauraa ja kättelee voittavaa joukkuetta mielellään. Loppujen lopuksi urheilukin on vain pelausta, eikä sitä kannata ottaa liian tosissaan jälkeenpäin. Tobias voi vaikuttaa välinpitämättömältä ja erittäin passiiviselta kun hänet tapaa ensimmäisen kerran. Mies on hiljainen, eikä välttämättä puhu tai vastaa vaikka hänelle puhuttaisiin. Mutta Toby ei ole silloin ajatuksissaan, vaan hän tarkkailee tilannetta ja miettii pitkään ennen kuin puhuu. Mies ei halua puhua ohi suunsa, ja hänellä on sääntö miettiä aina ennen kuin sanoo jotain. Tobias ei ole mitenkään erityisen älykäs, mutta hän yrittää kuulostaa järkevältä ja luotettavalta. Hän ei myöskään valehtele koskaan, tai jos joutuu valehtelemaan, se on valkoinen valhe joka ei satuta ketään. Toby pyrkii elämään mahdollisimman yksinkertaisesti. Hän ei osta mitään turhaa, hän ei heitä ruokaa roskiin ja on tarkka kierrättämisen suhteen. Tobias pitää luonnosta, ja haluaa auttaa sen puhtaanapidossa ja ilmastonmuutoksen ehkäisyssä. Vaikka hän ei ymmärräkään kaikkia tieteellisiä asioita joita siihen liittyy, Toby on huolissaan ilmastosta. Jos hän näkee roskaamista tai saa tietää ettei joku edes yritä kierrättää, hän tuomitsee kyllä helposti ihmistä. Ei Tobias sano mitään, vaan pitää tuomionsa päänsisäisenä. Toby ei epäröi käyttää hiukan omaa aikaansa poimiakseen muutaman roskan koulualueelta tai kadulla.
Ulkonäkö:
Tobias on pitkä ja lihaksikas mies, hän on noin 192 senttimetriä pitkä ja harteikas. Mies on urheilullinen ja hyvässä kunnossa. Häneltä löytyy lihasta varsinkin yläkropasta, hänellä on lihaskikkaat käsivarret ja selvästi erottuvat vatsalihakset. Tobyn iho on tummahko maitokahvin värinen, ja mies ei rusketu juurikaan vaikka viettäisi koko päivän auringossa. Hänellä ei ole juurikaan arpia, eikä yhtäkään tatuiointia. Tobiaksen hiukset ovat lyhyet ja kiharat. Ne on ajettu todella lyhyeksi sivuilta, päältä hiukset ovat pidemmät. Hän ei laita hiuksiaan mitenkään erityisesti, ja leikkaa ne itse. Sen takia joskus hänen hiuksensa saattavat näyttää vähän kummalliselta, mutta onneksi hiukset kasvavat ja seuraavalla kerralla hän saa ne leikattua paremmin. Tobyn kasvonpiirteet ovat vahvat. Hänen leukansa on leveä, leukapielet vahvat ja poskipäät korkeahkot. Miehen nenä on leveähkö, mutta sopusuhtainen hänen kasvoissaan. Tobiaksen silmät ovat vaaleanvihertävät, ja kulmakarvat vahvat. Huulet ovat vahvin piirre miehen kasvoissa, sillä ne ovat paksut, mutta silti suhteellisen sopusuhtaiset. Tobias pukeutuu rennosti ja yksinkertaisesti. Hänen vaatteensa ovat yleensä valkoisia, mustia tai harmaita, ja niissä ei ole koskaan mitään kuvioita tai tekstejä. Tobyn vaatteet eivät ole uusinta muotia, ja monesti ne on ostettu kirpputorilta. Tobias käyttää vaatteita joissa on helppo liikkua, ja melkein kaikki hänen vaatteensa ovat urheilullisia.
Tekstit: Trithan

Nimi: Cassie

21.01.2018 12:53
Nimi: Michael Thomas Lee Hunter, “Tommy”
Ikä: 17v
Sukupuoli: Mies
Luokka: 3
Asuntola: Allos

Persoona:
Itsenäinen ja kovapäinen nuorimies, joka haastaa mielellään riitaa, mutta osaa olla hyvin hurmaava ja hauskakin seuralainen. Tottunut asemaansa ruokaketjun huipulla eikä alistu auktoriteeteille taikka ikäisilleen. Hillitsee yleensä tunteensa ja osaa peittää loukkaantumisensa. “Live fast, die young”-asenne kiteyttää Tommyn mentaliteetin. Pohjimmiltaan pintaa herkempi ja tunteellisempi ihminen, mutta luottamusongelmien vuoksi avautuu vain harvoille valituille. Rumpalipoika leveilee usein naisseikkailuillaan ja miehestä kulkee yleensä paljon huhuja tyttöjen joukossa. Ihannoi huonoa käytöstä, mutta tuntee olonsa helposti uhatuksi liian huonokäytöksisten ihmisten kanssa halussaan olla pahin. Tietää myös vaikuttavansa usein tyhmältä, eikä välitä etsiä itselleen kovin älykästä seuraa.

Ulkonäkö:
Tommy on edelleen melko nuori, mutta siitä huolimatta perinteinen “söpö” on vaihtunut jo komeaksi; Pojan ulkonäkö on karun miehekäs, jos ei oteta huomioon silmämeikkiä ja pitkiä hiuksia. Nuorimies on noin 185-senttinen, eli varsinainen hujoppi, mutta siitä huolimatta aika rimpula ruumiinrakenteeltaan, ehkä jopa hieman naisellisenkin kapea. Lisäksi Tommylla on pitkät, luonnostaan lainehtivat hiukset, joiden alta paljastuu maailman kilteimmät ruskeat koiranpentusilmät. Miehenpuolikkaalla on kapea nenä lävistyksellä, ja hieman täyteläisemmät, symmetriset huulet. Muut ylimääräiset reiät ovat useat parit korvareikiä, joita nuorukainen on lävistänyt 14-vuotiaasta asti. Iästään huolimatta Tommylla on muutama tatuointikin käsivarsissaan, eivätkä ne todellakaan jää viimeisiksi mustekuviksi, jos Tommy saa siitä päättää.
Tyyliltään nuorimies voisi olla 1980-luvun rock-lavalta revitty. Tommy käyttää nahkahousuja, farkkuhousuja ja - kyllä vaan - legginssejä. Lisäkis tällä on aina musta, niitein, hakaneuloin ja hihamerkein koristeltu nahkatakki päällä, tai ainakin mukanaan. Jalassa menevät lähes aina bootsit, taikka sitten tennarit, korolliset saappaat tai maiharit, harvoin mitkään muut kengänkuvatukset. Korut ja meikit ovat myös tärkeä osa Tommyn tyyliä; Mieheke rajaa silmänsä mustalla kajaalilla, ja tällä on lähes aina korut kaulassa, korvissa, nenässä ja sormissa, joskus ranteissaankin. Nykyään miehen pukeutumistyyli on pääasiassa mustaa ja muita synkkiä värejä, joskus punaista ja valkoistakin, mutta aiemmin mies käytti paljon kirkkaampia värejä, kuten pinkkiä. Viime vuosina Tommy on myös oppinut aiheuttamaan paheksuntaa muiden joukossa ripustamalla esimerkiksi rukousnauhan housujensa vyötärölle, vaikka rumpalipoika usein mielletäänkin saatananpalvojaksi.
Olemukseltaan nuori Thomas on usein helposti lähestyttävä ja erityisesti nuorten naisten suosiossa. Tavaramerkiksi muodostunut puolivirne, huoleton asenne ja viskinpolttama, miehekkään karhea ääni saavat helposti neitokaiset polvistaan heikoiksi, eikä nuori rumpalipoika joudu kovinkaan usein nukkumaan yksin. Todisteena suosiostaan kauniimman sukupuolen keskuudessa rumpalipojalla on selkä täynnä raapima-arpia, joita Tommy vaalii kuin kultaa ja joista rumpali on hyvin ylpeä. Se yhdistettynä hyvin varusteltuun alakertaan riittää tekemään rumpalista myös jos ei alfan, niin dominoivan persoonan muiden poikien joukossa. Vanhemmat henkilöt hakeutuvat kuitenkin harvoin pojan seuraan, sillä rock-henkinen vaatetus ja mailien päähän paistava rokkikukon uhitteleva asenne saavat ihmiset ottamaan askeleen jos toisenkin taaksepäin; Kukapa haluaisi saada epäkunnioittavalta pennulta sylkinäytteen saappailleen?
Tekstit: Nikki

Ei adoptoitava hahmo

Nimi: Silence

15.01.2018 15:25
Nimi: Martín Fernandéz
Ikä: 18
Sukupuoli: Mies
Luokka: 3
Asuntola: Protos

Martín on 7S yhtyeen toinen kitaristi, joka toimii myös tarpeen tullen rumpalina. Bändin perustaja, ja toimii Angelin rinnalla sen ”johtajana ja vetovastaavana”. Martínin saa adoptoida

Persoona:
Martín on hyvin optimistisesti ajatteleva, suoraan sanottuna valovoimainen mies. Tämä on ikään kuin velimäinen hahmo muille bändiläisille, ja Martín jaksaa aina kannustaa muita. Martín on muille todella ystävällinen ja kokee velvollisuudekseen auttaa muita.

Ulkonäkö:
Martín on mustahiuksinen ja ruskettunut espanjalaissyntyinen nuori mies. Pituutta lyhyehköllä Martínilla on juuri ja juuri 180 cm. Tämä on kuitenkin melko lihaksikas ja onkin melko atleettisessa kunnossa. Martínilla on aina vaatteiseen plektroja jotka ovat jääneet vahingossa taskuihin, ja yleensä tämän takataskussa töröttää kaksi rumpukapulaa. Martínilla on lävistys huulessa.

Nimi: Unisieppari

12.01.2018 20:45
Nimi: Lucy Lee
Ikä: 23
Sukupuoli: Nainen

Lucy on Kaspian Leen serkku ja taksikuski, joka asuu yhdessä tyttöystävänsä Erin Sharonin kanssa kaupungin keskustan lähellä. Käytännössä naiseen voi ottaa yhteyttä kellonaikana minä hyvänsä, mutta uniaan hän ei välttämättä suostu keskeyttämään työkeikan takia. Lucya ei voi adoptoida.

Persoona:
Lucy on pirteä ja hyväntuulinen nainen, jonka kasvoilla harvoin näkee muuta kuin hymyä. Hänellä on myös taipumuksia puheliaisuuteen, eli kovin harvoin tulee vastaan kyyti, jolloin hän ei edes yrittäisi puhua. Lucy on kuitenkin siisti ja tarkka taksinsa suhteen, eikä suvaitse sotkujen jättämistä eikä muhinointia taksissaan.

Ulkonäkö:
(kuvana Rachelle Lefevre)
Lucy on noin 175cm pitkä, normaalipainoinen nainen, jonka hiukset roikkuvat punaisina, aaltoilevina kiharina rintakehälle. Naisella on siniset silmät, ja pitää silloin tällöin kevyttä meikkiä. Vaatteet vapaa-ajalla ovat yleensä värikkäät, mutta virallisilla työajoillaan pyrkii pitämään mahdollisimman neutraaleja vaatteita.

Muuta:
Alennusta voi saada kahdella tavalla; ottamalla Kaspian mukaan (tosin, tämä myös yleensä tarkoittaa pidempää reittiä, mutta alennusta sekin) tai olemalla muuten vain söpö ja hyväkäytöksinen
Sotkujen jättämisestä ja muhinoinnista saattaa naksahtaa lisämaksuja.

Nimi: Trithan

01.01.2018 14:48
Nimi: Troy Rodriguez
Ikä: 24
Sukupuoli: Mies

Troy on Jägerin (Martha Fox) bisneskumppani ja ystävä. Hänellä on oma asunto kaupungilla, jossa hän säilyttää ja valmistaa heidän tuotteitaan. Troy tulee joskus Jägerin kanssa juhliin, ja auttaa tuotteiden jakamisessa. Hän myös hoitaa mahdollisesti ongelmalliset asiakkaat. Troy ei ole adoptoitava hahmo.

Persoona:
Troy on epämukava ja hiljainen mies. Hän vaikuttaa rauhalliselta, mutta tulistuu nopeasti jos häntä ärsytetään. Vihaisena Troy on aggressiivinen ja arvaamaton. Hän on erittäin ylpeä ja Troyta on erittäin helppo loukata. Ystävilleen Troy on erittäin uskollinen, mutta ei ystävällinen tai mukava.

Ulkonäkö:
Troy on suurikokoinen latinoamerikkalainen mies. Hän on noin 182 senttimetriä pitkä ja lihaksikas. Hän on ajanut hiuksensa lyhyelle siilille, ja hänen leuassaan on jonkin verran sänkeä. Troyllä on paljon tatuointeja päästä varpaisiin, muutama niistä kertoo selvästi että hän kuuluu jengiin ja on viettänyt aikaa vankilassa. Troy pukeutuu yksinkertaisesti, yleensä hänen päältään löytyy jonkinlainen toppi ja farkut.

©2019 School in California - suntuubi.com