Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Statusäänestys

*Oppilaita on kerääntynyt supisemaan keskenään jotain epämiellyttävää. He mulkoilevat vieressään kulkevaa poikaa kuulet sanoja, kuten 'fuckboy' ja petturi.*

Statusäänestys on äänestys, jossa oppilaat saavat äänestää muille oppilaille (ja opettajille) statuksia, jotka heidän mielestään parhaiten kuvaavat kyseistä henkilöä.

Joitakin statuksia tulee tapahtumiin osallistumalla ja muutenkin, kun ylläpito niitä jakelee. 

Äänestys

Onko jokin hahmo ollut mielestäsi erittäin inhottava? Erittäin suloinen? Onko joku tehnyt hahmollesi pahasti? Vuodata se kaikki ulos! Alla olevaan lomakkeeseen kirjoita hahmon nimi, ketä haluat äänestää, toiseen kohtaan statuksen nimi (ei tarvitse olla virallinen nimi, esimerkiksi "henkilö, joka satuttaa tahallaan muita" kelpaa, niin ylläpito luo sille jonkun nimen) ja kolmanteen kohtaan syy, jos sellainen löytyy. Neljänteen kohtaan laitat oman nettinimesi. 

Voit äänestää niin monelle hahmolle statuksia kun vain haluat, mutta omia hahmojasi et saa äänestää. Voit äänestää jonkun ilkeäksi, vaikka sinun hahmollesi henkilö ei olekaan tehnyt mitään vaan olet vain sattunut lukemaan roolitekstin, jossa hahmo ilkeilee jollekin muulle. 

Jos haluat äänestää statuksen enemmälle kuin yhdelle hahmolle, toimi ihan normaalisti, mutta laita kaikki hahmojen nimet nimi-kohtaan ja kerro, miksi monen hahmon pitäisi saada sama status. (Esimerkiksi parhaat ystävykset tai pariskunnat ovat hyviä ryhmästatuksen saajia)

Äänestä milloin vain haluat, mutta älä loukkaannu, jos statusehdotuksesi ei mene heti läpi tai läpi ollenkaan. Statuksia ropisee silloin tällöin oppilaille ja hahmo voi saada ensin jonkun toisen statuksen ja vasta sitten sinun ehdottamasi, vaikka ehdotitkin ensin. Älä myöskään loukkaannu statuksista, joita hahmosi saa. Jos hahmoasi äänestetään typeräksi, se ei tarkoita, että sinä olisit typerä. 

Äänestä vain hahmoja, joilla on roolipelattu edes yksi teksti!

Statuksia ja selityksiä

Ylläpidon statukset tarkoittavat statuksia, jotka voi vain ylläpito oppilaille antaa. Ylläpito voi antaa myös statuksia, joissa ei lue, että kyseessä on ylläpidon status mutta tällaisia statuksia voivat myös pelaajat antaa. Voit keksiä uuden statuksen tai äänestää jotain allaolevista.

Uusi oppilas, Juhlija, PysäyttämätönJuhlija 2.0, Legendaarinen

Isoveli (valvoo), Leffatohtori, Hienohelma, Lutunen, Gossip Girl, Kaikkien kaveri, Seksipommi, Kermatäytteinen, Tynnynnyri

Pussatkaa jo, Sydänkäpyset, Ollakko vai eikö, Potentiaalinen parivaljakko

Pelaajille statuksien äänestys

Hoituu samalla tavalla kuin hahmoille äänestäminen. Älä kuitenkaan käytä hahmojen statuksia vaan keksi omia, vain pelaajille, sopivia statuksia. (Osa statuksista saattaa käydä hahmoille ja pelaajille, mutta ne ovat poikkeuksia) Pelaaja saa aina selityksen statuksestaan statuksen yhteyteen, samoin kuin suosittu-statuksenkin selitys. 

Suosittu-statuksen äänestys

Tämä on sen verran erikoinen ja peliin vaikuttava status, että sille on oma äänestyksensä, äänestysaikansa ja tapansa. Noin kerran kuukaudessa (tai harvemmin, riippuu, kuinka nopeaa peli on) tapahtuva äänestys on auki tiettyinä päivinä (3-5 päivää) ja sen aikana äänestetään alla olevaan lomakkeeseen seuraavasti:

Voit äänestää kolmea hahmoa suosituiksi per suosittu-äänestys. Yksi näistä hahmoista voi olla sinun oma hahmosi. Laita hahmojen nimet hahmon nimi-kohtaan kaikki kerrallaan. Statuksen nimi- kohtaan laitat Suosittu. Selityksiä on kannattava laittaa, jotta suosittu-statuksen mahdollisesti saavat hahmot tietävät, mistä he ovat kuuluisia. 

Nettinimeesi laitat oman nimesi, niin kuin yleensäkin.

Älä äänestä hahmoa, joka on sinun mielestäsi kiva, vaan äänestä hahmoa, jonka persoona, menneisyys ja/tai teot roolipelissä viittaisivat siihen, että hahmo voisi olla muiden mielestä suosittu. Huomioi myös nykyisten ja entisten statusten määrä hahmolla; mitä enemmän statuksia, sitä tunnetumpi hahmo on automaattisesti.

Pohdi huolellisesti valintasi ja jos et keksi kolmea hahmoa, voit äänestää pienempääkin määrää. Voit äänestää kuitenkin omaa hahmoasi vain, jos äänestät kahta muutakin hahmoa. Vain äänestyksen aikana tulleet äänet lasketaan, etkä voi äänestää suosittu-statusta hahmoille pitkin kuukautta. Hahmo voi olla suosittu monta kuukautta putkeen, joten älä syrji hahmoa, jolla on jo suosittu-status.

Hahmo saa suosittu-statuksen, jos vähintään kaksi pelaajaa äänestävät hahmoa! Älä äänestä hahmoa, jolla ei ole roolipelattu kertaakaan!

Äänestyslomake

Hahmon nimi:
  (Pakollinen)
Statuksen nimi:
  (Pakollinen)

Selitys:


Nettinimesi:
  (Pakollinen)


©2019 School in California - suntuubi.com