Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

*Pääset asuintiloihin ja huomaat oppilaita vitsailemassa keskenään, istumassa rennosti sohvilla ja osa on lähtemässä viettämään iltaa kaupunkiin. Tunnelmallista!*

Roolipeli löytyy alhaalta. Muisteleppa mieleesi roolipelin säännöt täältä niin olet valmis pelaamaan! Chatissa voitte jutella niitä näitä, kiroilla ja jutella IRL-elämästä. Älkää ilmoittako chatissa tärkeistä asioista (vieraskirjassa on paikka niille) älkääkä roolipelatko. Kiitos! Poikkeuksena sääntöön jos ylläpito on niin kilttiä ja paikalla, että suostuu tekemään asiat myös chatti-ilmoituksen kautta.

Kesätapahtuman 2018 roolipeliin! -->

Kesätapahtuman pikaroolipeliin -->


Sää ja tilanne

Sää: Ulkoilma liikkuu 15°C-20°C välissä, pienoinen lämmin tuulenvire käy. Taivaalla lipuu muutama harmiton pilvenhattara.

Tilanne: Ei tilanteita

Kerhojen roolipeliin

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Helena

14.11.2018 13:07
Reese Prince - opettajainhuone

Pahin jännitys laukesi, kun äidinkielen opettaja oli ymmärtänyt Reesen asian tytön sanoihin kompastelusta ja sekavasta selityksestä huolimatta. Tyttö rentoutui hieman, vaikka ei hän koskaan ollut täysin rauhallinen tällaisissa sosiaalisissa tilanteissa - varsinkaan opettajien edessä.
"Ei sillä ole kiirettä..." Reese sanoi hiljaa, kun Hamilton oli ehdottanut voivansa käydä sen tarkemmin läpi myöhemmin. Tietenkin Reese oli unohtanut täysin, että oppitunteja oli vielä jäljellä. Tyttö olisi voinut taas punastua pienestä häpeästä, mutta aiempi poskille noussut puna ei ollut vielä ehtinyt laskea. Puna vain säilyi poskilla, kun tyttö ojensi sitten papereita opettajalle.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:30
Damien Grant - balettisali

Alaska näytti lopultakin rentoutuvan hänen seurassaan, ilmeisesti myös Damienin hymy oli alkanut tarttua toiseen. Toinen kertoi, ettei ollut oikeastaan kokeillut koreografiointia porukalla. Kenties Damien saisi vielä toisen rohkaistumaan ja kokeilemaan sitä, yhteiskoreografiointi tosin vaati oikeanlaisen porukan toimiakseen ongelmitta ja draamoitta. Onneksi Damien itse oli löytänyt sellaisen, missä homma toimi. Ehkä hän saattaisi pyytää Alaskaa liittymään seuraan joskus tai vähintään tulla katsomaan, jos kiinnostuisi?
"Kiitos", Damien kiitti toista, kun tämä ilmaisi hänen vaikuttavan siltä, että hänestä voisi tulla mahdollisesti hyvä opettaja. Alaska sai hänet naurahtamaan rennosti esittäessään esimerkin siitä, että ehkä he joskus voisivat päästä yhdessä tanssimaan Zendan vankia.
"Mahdollisesti", Damien vastasi.
Sitten Alaska ehdotti, että he näyttäisivät toisilleen, mitä osasivat. Damienilla ei ollut mitään sitä vastaan, joten tämä vastasi toisen ehdotukseen myöntävästi. Poika päätyi vielä venyttelemään käsiään sillä välin, kun Alaska asteli valitsemaan heille sopivaa musiikkia.
"Samaan aikaan vai vuoronperää?" Damien kysyi venyttelyidensä lomassa.

Nimi: Cualacino

15.10.2018 23:25
Thaddeus Hamilton - opettajainhuone

Kun ovella seisova nuori neito selitti hermostuneena tilannetta, Thaddeus kuunteli kärsivällisenä. Hän ymmärsi toista täysin ja tunsi tuon tuskan. Ei hänkään koskaan ollut pitänyt puhumisesta sen erityisemmin, joten hän tunsi nuoren neidon tuskan. Siispä miehen sinisilmät katsoivat nuorta naista odottaen samalla kun tuo piti lyhyen hetken rauhoittuakseen. Thaddeuksen kasvoilla lepäsi sama ystävällinen hymy, vaikka nuoren katse olikin suunnattu papereihin, eikä tuo sitä nähnyt. Hymy leveni aavistuksen kun ilmeni, että kyse oli kirjoituskilpailusta. Thatch arvosti aina sitä, kun oppilaat olivat kiinnostuneita kirjoittamisesta. Kun ilmi nousi myös se, että osallistuakseen kilpailuun neito tarvitsi opettajansa apua, mies ymmärsi viimein miksi tuo oli lähestynyt häntä asian kanssa.
“Ah, toki! Haluatko että katson sen läpi nyt nopeasti vai…? Voin kyllä käydä sen tarkemminkin läpi joskus kun olisi paremmin aikaa”, hän ehdotti. Tunnin alkuun ei ollut enää kauaa, joten aikaa ei ollut hirveästi. Thaddeus olisi mieluummin hoitanut asian joskus myöhemmin, muttei viitsinyt sanoa sitä tytölle. Tuo oli muutenkin hermostunut ja Thaddeus tiesi, että viimeisin asia, mitä tuossa mielentilassa tarvitsi, oli vastaväitteitä. Siispä kevyt tuuppaus siihen suuntaan sai riittää. Thatch vain toivoi, ettei tyttö halunnut hoitaa asiaa pikimmiten alta pois.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:19
Xavier Ford

Nukkunut poika nousi istualleen Xavierin puhalluksesta. Katse toisessa pysyen nuorimies seurasi tarkasti, kuinka toinen nosti oikean kätensä kaulansa sivulle siihen kohtaan, mihin Xavier oli puhaltanut kevyesti. Toinen oli hämmentynyt eikä ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut, kunnes lopulta tarkasteli ympäristöä katseellaan ja bongasi sänkynsä vierellä kyykkivän pojan, jonka huulilla oli koko ajan ollut puolivirne.
Hämmennys vaihtui vihaistumiseksi toisen pojan kasvoilla, mitä paremmin tämä pääsi tilanteesta perille. Kauan ei mennyt, kun toinen kysyä töksäytti lähes murahtaen, mikä Xavierin ongelma oli. Tämä sai Xavierin vain naurahtamaan ja virnistämään leveämmin. Nuorimies nousi seisomaan jättäen kyykkimiset siltä erää.
"Minun ongelmani? Se, kuinka hyvännäköiseltä näytit nukkuessasi", nuorimies vastasi häpeilemättä ja kallisti hieman päätään näyttääkseen siltä kuin tarkastelisi toista nyt uudemman kerran.
"Etkä kyllä hereillä ollessasikaan näytä yhtään pahemmalta", Xavier jatkoi suoden toiselle pienen, flirttailevan hymyn ennen kuin kääntyi jatkaakseen tavaroidensa kanssa. Jos toinen oli yhtä kiukkupussi muutenkin kuin nyt, tämä tuskin tulisi nauttimaan olostaan Xavierin huonetoverina. Nuorimies taasen itse saattaisi nauttia toisen seurasta enemmän, vaikka tämä ei hänestä pitäisikään.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:06
Rafael Garza - ystävänpäivätanssit, piha

Jälleen kerran Rossin vastaus sai Rafaelin naurahtamaan. Päihteet ja seksi olivat ilmeisesti toiselle hyvin tavallisia maksukeinoja. No, Rafael ei aikonut valittaa kummastakaan. Sen näkisi sitten myöhemmin, miten hän maksaisi takaisin toiselta saamansa kamat.
"Aika pitkään, vaikka en välttämättä joka päivä poltakaan", Rafael vastasi toisen esittämään kysymykseen siitä, kuinka kauan hän oli polttanut. Hän ei varsinaisesti ollut missään päihdekierteessä, mutta ei ollut myöskään lopettamassa. Urheilutaustansa takia hän ei kuitenkaan halunnut koko ajan olla tuhoamassa kroppaansa.
Hymy nousi espanjalaistaustaisen huulille, kun Ross päivitteli yhä sisällä tanssivia ihmisiä. Toinen oli myös iloinen siitä, että Rafael oli lähtenyt tämän mukana pois tansseista. Suoraan sanottuna hän ei olisi itsekään kestänyt siellä kovinkaan kauan, vaikka ei ollut ollut pahimmassa ahdingossakaan. Totuuden nimissä hän ei kuitenkaan pitänyt erityisemmin suurista ihmismassoista tai tanssimisesta, vaikka ei siinä huono ollutkaan. Hän ei vain yleensä ollut kummoisella tanssituulella, vaikka Rossin kanssa tanssiminen oli ollut mukavinta, mitä hänellä nyt kokemusta oli tanssimisesta jonkun kanssa. Tanssimiseen liittyi myös muutamia muistoja, mitä hän ei muistellut hymyillen. Ross oli onneksi tuonut muutosta myös tanssimiseen liittyviin muistoihin sinä iltana.
"Ole hyvä", Rafael hymähti lopulta vastaukseksi toisen pojan helpottuneeseen (?) naurahdukseen.

Nimi: Helena

15.10.2018 21:35
Reese Prince - opettajainhuoneen

Se siitä pakosuunnitelman hätäisestä keksimisestä, kun äidinkielen opettaja Hamilton itse avasi oven. Miehellä näytti menevän hetki Reesen tunnistamisessa, olihan se ymmärrettävää. Mies kuitenkin opetti todella monia, milloin kaikkien nimiä ei välttämättä saanut heti päähänsä yllättävissä tilanteissa.
Reese nielaisi hermostuneena kerätessään ajatuksiaan päänsä sisällä. Mitä hän sanoisi? Tai oikeastaan, miten hän ilmaisisi asiansa?
"E-en muista, olenko jo ottanut aiheen esille, mutta..." Reese aloitti ääni pettäen ja täysin sekavia lauseita muodostaen. Tyttö käänsi katseensa käsissään oleviin papereihin rauhoittuakseen. "Ajattelin osallistua erääseen kirjoituskilpailuun... Mutta siihen tarvitaan opettajan palaute ensin... Sekä lupa..."
Vasta viimeiset sanat suustaan ulos saatuaan Reese kohotti taas katseensa miespuoliseen opettajaan. Ulos tulleet sekavat selitykset ja sanat olivat saaneet tytön hieman punastumaan. Hän tunsi olonsa vaivautuneeksi, koska ei ollut osannut hoitaa tilannetta yhtä hyvin kuin olisi halunnut.

Nimi: Cassie

03.10.2018 21:39
Alaska Hopper - Balettisali

Alaskan kommentti yksin tanssimisesta näytti huvittavan Damienia ja niinpä tennesseeläinen päätti, ettei toisesta olisi harmia ja hän rentoutui lopultakin. Damien vaikutti hyvin rennolta pojalta ja Alaska vastasi hänen hymyynsä.
"Mä en ole kovin usein kokeillut koreografiointia porukalla. Ei kuullosta ihan mun jutulta mutta uudet ideat eivät kyllä koskaan ole haitaksikaan", Alaska tuumaili ja ajattelipa myös samalla, miten hänen yhteistyössään olisi varmasti parannettavaa. Joskus hän saattoi torpata täysin kaikkien muiden ideat, mutta hän uskoi päässeensä jo siitä vaiheesta yli.
Alaska kertoi, milloin oli aloittanut balettitanssin ja kysyi sitten myös Damienin puolta. Toinen vastasi miellyttävästi tai sitten se johtui vain siitä, että Damien hymyili jatkuvasti. Hymy tarttui ja Alaska huomasi huulillaan olevan pienen hymynpoikasen, joka ei meinannut lähteä. Oliko hän näin tohkeissaan löytäessään jonkun, jonka kanssa puhua tanssista?
"Vaikutat siltä, että susta tulis hyvä opettaja", Alaska sanoi liioittelematta. "Ehkä me joskus tanssitaan yhdessä vaikka Zendan vankia tai jotain." Hän oli valinnut esimerkiksi kyseisen tarinan, koska siinä on kaksi samannäköistä ja -veroista hahmoa ja hän kuvitteli Damienin olevan vertaisensa.
"Yhteiskoreografioinnista puheen ollen, entäs, jos näytettäisiin, mitä osataan?" Alaska ehdotti huomattuaan, että tähän mennessä Damien oli ollut se, joka oli tehnyt ystävällisimmät eleet eikä hän toki halunnut toisen luulevan, että Alaska vain vastaili kysymyksiin. Samalla ruskeatukkainen nousi ja asteli stereoiden luokse valikoimaan sopivaa kappaletta.

Nimi: Helena

03.10.2018 21:24
Damien Grant - balettisali

Damien naurahti, kun toinen kertoi kuuluvansa niihin, jotka välttelivät muiden tapaamista, kun halusivat harjoitella. Eipä hän itsekään kauhean usein muiden kanssa samaan aikaan ollut tanssimassa, mutta joskus oli virkistävää tanssia muiden kanssa samaan aikaan. Joskus he kerääntyivät porukalla kehittelemään koreografioita ja improvisaatioita.
"En minäkään kovin usein harjoittele muiden kanssa samaan aikaan, mutta joskus tulee porukalla kehiteltyä jotain", poika kertoi Alaskalle samalla, kun he kumpikin jatkoivat venyttelyä.
Toinen kertoi aloittaneensa seitsemän ikäisenä, mitä yleisesti balettipiireissä pidettiin myöhäisenä. Damienin oma kanta oli kuitenkin, ettei koskaan ollut liian myöhäistä tavoitella unelmiaan. Joskus seinät saattoivat tulla vastaan, mutta aina joku ratkaisu löytyisi lopulta.
"Heti, kun vain sain ja pystyin", Damien vastasi hymyillen, kun toinen oli kysynyt, milloin hän oli baletin aloittanut. Katse kiinnittyi eteenpäin, kun hän keskittyi lyhyesti muistelemaan aloitusaikojaan. "Ammattitanssijaksi eteneminen on ollut haaveeni lapsesta saakka, mutta myös opettajan pesti kiinnostaa."

Nimi: Cassie

03.10.2018 20:57
Alaska Hopper ~ Balettisali

Alaskaa pisti hieman jalkaan, jonka hän oli nostanut tangolle liian nopeasti, mutta poika yritti olla näyttämättä sitä, mikä amatöörimäinen virhe. Sen sijaan hän hymyili Damieniksi itsensä esitelleelle, miellyttävän oloiselle ja näköiselle pojalle.
"Hauska tutustua", Alaska vastasi etiketin mukaisesti ja vaihtoi jalkaansa jo sulavammin. Hän jutteli hieman baletista toiselle pojalle koettaen sulattaa jo käytännössä olematonta jäätä heidän välillään. Lähinnä Alaska koetti pyytää anteeksi hieman kolkkoa ensihetkeä heidän välillään juttelemalla nyt nätisti. Damien venytteli itsekin ja näytti keskittyvän lähinnä jutteluun juuri nyt. Alaska toivoi, ettei ollut kovin pahasti sekoittanut toisen kuvioita, muttei viitsinyt sanoa mitään.
"Jep, ja mulla onkin ollut se tarkoitus, etten tapaisi muita", Alaska virnisti ja kiirehti jatkamaan: "Vaikka on ihan ok, jos jaetaan nyt tämä tanssisali." Damien hymyili ja Alaska vastasi hymyyn huomaten poskiensa vienosti punoittavan ulkona kävelemisestä.
"Mä aloitin seitsemänvuotiaana, joka on vähän myöhään, jos haluaa baletista uran itselleen, tiedän", Alaska vastasi toisen kysymykseen hieman puolustelevasti hymyillen. Mielummin hän itse huomaisi vikansa kuin antaisi jonkun toisen huomauttaa. "Yritän kuitenkin harjoitella niin paljon, että kuroisin ne tanssimattomat vuodet kiinni, koska mä haluaisin oikeasti olla balettitanssija sitten kun valmistun." hän jatkoi ja alkoi nyt venytellä lattialla. "Entä sä? Kuinka tosissas oot ja kuinka pitkään oot harrastanut?"

Nimi: Helena

03.10.2018 20:45
Damien Grant - balettisali

Toinen poika näytti rentoutuvan, mitä Damien pani merkille tämän laskiessa jumppakassinsa ja astelevan tangolle venyttelemään. Hymy nousi vaaleahiuksisen huulille, kun toinen sanoi tilaa riittävän heille molemmille, mikä oli totta ottaen huomioon salin koon. Ei mennyt kauan, kun toinen jo esittäytyi venyttelyidensä ohella.
"Damien Grant", nuorimies esittäytyi itsekin alkaen samalla ravistella sekä käsiään ja jalkojaan. Impro oli jäänyt kesken, mutta hän voisi ihan hyvin pitää pienen tauon tässä välissä ja jatkaa kohta.
"On, vaikka kyllä meitä jonkin verran on tässä koulussa. Harvoin vain osuu samaan aikaan paikalle harjoittelemaan", Damien totesi rennosti ja hymyili lämpimästi toisen pojan, Alaskan sanoille. "Oletko kuinka kauan harrastanut balettia?"

Nimi: Trithan

23.09.2018 20:53
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Tony vaikutti yllättyneeltä, ja sanoikin ettei mies olisi uskonut hänestä. Maggie kohautti pienesti olkiaan. Niin, ei ehkä. Hän saattoi olla pirteä, ja tietenkin hän jutteli muille aina saadessaan siihen mahdollisuuden, mutta ei Maggie koskaan ollut ollut hyvä tekemään ja pitämään ystäviä. Oli kuitenkin hänen vuoronsa yllättyä, kun Tony kertoi olevansa joskus myös yksin. Se oli outoa kuulla, sillä Tony oli niin mukava ihminen. Maggie hymähti hiljaa kuullessaan miehen lapsista.
"Onpa sääli", Maggie kommentoi. Nainen oli ollut niin keskittynyt Tonyn puheisiin, ettei hän edes huomannut sulavaa mehujäätä ennen kuin kylmä mehu tippui hänen mekkonsa hameelle.
"Hups", Maggie mutisi ja pyyhki mehua samalla kun hän nuolaisi jäisestä puikosta loput sulaneesta mehusta. Kun hän oli omasta mielestään saanut hameensa tarpeeksi puhtaaksi, Maggie käänsi katseensa takaisin Tonyyn.
"Olipas sitten hyvää onnea, että tapasimme tänään."

Nimi: Cualacino

23.09.2018 20:30
Tanemahuta Mahutoto - puisto - kesäloma

Tony kohotti kulmiaan kuunnellessaan Maggieta. Hän tiesi, ettei tyttö ollut mitenkään sosiaalisin ihminen, mutta hänet silti yllätti se, ettei tuolla oikeasti ollut juurikaan sosiaalista elämää kesän aikana. Häntä myös hämmensi se, kuinka samankaltaisessa tilanteessa he molemmat olivat. Yksinäisiä kesällä kummatkin.Tony luotti Maggieen sen verran, että koki omien kokemuksien jakamisen luontevaksi tilanteeseen.
”Ai, en olisi uskonut sinusta. Tosin tuo kuulostaa tutulta. Ei minullakaan ole oikeastaan ketään, jonka kanssa viettäisin aikaa. Asuvathan lapsen täällä, mutten näe heitä usein, harmiksi”, Tony sanoi varoen. Hänestä tuntui omituiselta puhua henkilökohtaisempia asioita Maggien kanssa, mutta samaan aikaan se oli kovin luonnollista. Olivathan he jo vanhoja tuttuja, ja tunsivatkin toisensa aika hyvin. Kyseessä oli silti ensimmäinen kerta kun Tony puhui yhtään sen syvällisempiä asioita oppilaansa kanssa. Hän ei juuri koskaan jakanut mitään omasta elämästään, mutta Maggiesta hän tiesi, että tuolle voisi puhua.

Nimi: Trithan

23.09.2018 20:03
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Maggie söi mehujäätään, ja kuunteli samalla kun Tony puhui. Nainen nyökkäsi välillä pienesti, katsellen miestä. Niin, kesät kyllä olivat omalla tavallaan mukavia, mutta Maggie itse kaipasi koulua ja arkea.
"Minä en malta odottaa. Tietenkin lomalla on mukavaa, mutta minulla ei oikein ole perhettä jonka luokse mennä, niin vietän sen aina itsekseni Silverliningissa", Maggie kertoi. Ei hänellä ollut oikein ongelmaa avautua tästä Tonylle - itseasiassa, se tuntui jotenkin erityisen helpolta. Ei hän kertonut kaikille tilanteestaan, mutta Tonylle oli helppo puhua.
"Niin onhan tämä tavallaan aika yksinäistä. Koulussa pääsee sitten tapaamaan muita enemmän", Maggie sanoi, katsoen sitten taas lammelle. Hän ei ollutkaan aiemmin ajatellut tätä asiaa ääneen, tai myöntänyt olevansa yksinäinen. Kyllähän se oli totta, mutta ei Maggie ollut vain miettinyt sitä sillä tavalla. Hänellä vain ei ollut ystäviä, eikä hän halunnut kulkea juhlissa kuten muut opiskelijat - ja siinä se. Nuori nainen käänsi katseensa Tonyyn hymyillen. Onneksi hän oli törmännyt mieheen, tällä tavoin jutteleminen oli mukavaa.

Nimi: Cualacino

23.09.2018 19:56
Tanemahuta Mahutoto - puisto - kesäloma

Nurmikolle istuessaan Tony keskitti huomionsa takaisin Maggieen. Tuon kysymykseen Tony kohautti olkiaan alustavaksi vastaukseksi. Hän ei oikeastaan ollut varma siitä, miten suhtautui töihin palaamiseen. Kesä tuntui aina yksinäiseltä, mutta toisaalta aamuherätykset olivat Tonylle vaikeita.
“No onhan se aina hieman hankalaa palata arkeen”, Tony totesi. “Kesät ovat niin täydellisiä sen suhteen, että voi nukkua miten haluaa. Vapaa-aikakin osaa välillä olla niin kortilla.” Samalla kun Tony puhui, hänen tummat silmänsä tutkailivat hänen kanssaan istuvaa naista. Hän oli iloinen siitä, että he olivat törmänneet toisiinsa. Jopa pieni pinnallinen sananvaihto toi paljon kaivattua vaihtelua Tonyn elämään. Tonyn hyväntuulisuuden pystyi näkemään heti hänen rennosta olemuksestaan.
“Entä itse?” hän kysyi Maggielta.

Nimi: Trithan

23.09.2018 18:48
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Samalla kun he astelivat puistossa, Maggie nautiskeli mehujäästään. He suuntasivat aiempaa penkkiä kohti, mutta se olikin nyt varattu, ja Tony kysyi minne he suuntaisivat. Maggie ei oikeastaan tiennyt, mutta nainen katseli ympärilleen jäinen puikko suussaan. Hmm, se oli hyvä kysymys.
"Voimmehan me kai istua tuonne nurmikolle. Siellä on ihan mukavaa", Maggie sanoi sitten, osoittaen rauhallista aluetta lähellä lampea, suuren puun varjossa. Hän ei odottanut juurikaan miehen vastausta, vaan lähti sitten kävelemään paikkaa kohti. Siinä ei ollut juuri nyt ketään lähelläkään, joten he saisivat olla rauhassa. Maggie laski sitten kirjansa nurmikolle paikalle päästessään, ja istuutui siihen sen viereen, pidellen mekkonsa helmaa alhaalla.
"Odotatko innolla koulun alkua?" Maggie kysyi sitten Tonyltä. Hän ei oikein tiennyt mistä muustakaan puhua. Tietenkin he olivat puhuneet Tonyn kanssa monesti aiemminkin, mutta se oli aina tapahtunut koulussa, jossa he yleensä keskustelivat tunteihin liittyvistä aiheista. Maggie ei oikeastaan tiennyt Tonyn yksityiselämästä juuri mitään, eikä nainen uskaltanut juuri alkaa utelemaankaan, ainakaan vielä siis.

Nimi: Cualacino

23.09.2018 18:37
Tanemahuta Mahutoto - puisto - kesäloma

Maggien tuosta noin vaan suostuessa lainaamaan rahaa Tonylle, miehen mieliala nousi hieman. Eihän siitä ollut mitään haittaa kummallekaan, päinvastoin, he molemmat saivat toisistaan seuraa pidemmäksi aikaa. Siispä tilanne ei painanut miehen mieltä enää kun he poistuivat pikaisesti jäätelöauton luota takaisin syvemmälle puiston rauhaan.

Tony ajatteli suunnata takaisin penkille, jolla he olivat aiemmin istuneet, mutta huomasi sitten, että penkki olikin jo valloitettu sillä aikaa kun he olivat olleet poissa.
“Äh, minne suuntaamme?” Tony kysyi samalla siirtäen katseensa Maggieen.

Nimi: Trithan

23.09.2018 18:06
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Maggie seurasi sitten katseellaan, miten Tony kävi taskujaan läpi. Eikö mies löytänyt lompakkoaan? Nainen nyökkäsi sitten Tonyn pyytäessä häneltä rahaa lainaan, ja Maggie ojensi mehujäänsä hymyillen Tonylle.
"Pidätkö tätä hetken?" nainen kysäisi, ottaen sitten taas rahansa esille. Maggie maksoi sitten nopeasti Tonyn jäätelön, ja työnsi kirjansa kainaloonsa, kääntyen sitten miehen puoleen hymyillen.
"Toki", hän sanahti, ottaen mehujäänsä takaisin Tonyltä ja suunnaten sitten pois jäätelöauton luota. Hän halusi äkkiä pois paikalta tapahtuneen takia, ja sen lisäksi muutkin varmasti halusivat jäätelöä. Maggie heitti ohimennen mehujäänsä kääreen roskikseen, ja kääntyi sitten katsomaan, seurasiko Tony häntä. Luulisi varmaan, että opettajan kanssa vapaa-ajalla ajan viettäminen olisi outoa, mutta Tonyn kanssa Maggien olo ei ollut ollenkaan outo - ellei laskettu siis aiempaa väärinkäsitystä.

Nimi: Cualacino

23.09.2018 17:57
Tanemahuta Mahutoto - puisto - kesäloma

Maggien maksettua jäätelönsä, Tony alkoi kaivamaan housujensa taskuja lompakkoaan etsien. Yllättäen sitä ei löytynytkään, ja Tony tuhahti ärsyyntyneenä. Hän kävi läpi kaikki mahdolliset taskunsa, kunnes viimein myönsi itselleen unohtaneensa lompakkonsa kotiin.
“Maggie, viitsitkö lainata hieman rahaa? Maksan myöhemmin jotenkin takaisin. Voisit vaikka tänään tulla käymään kotonani? Jätin nimittäin rahat ilmeisesti sinne”, Tony selitti hieman kiusaantuneena. Hänestä tuntui typerältä lainata rahaa oppilaaltaan, mutta toisaalta he olivat Maggien kanssa aika läheisiä. Ei kai heidän välejään voisi enää luonnehtia niinkään perinteiseksi opettaja-oppilassuhteeksi. Silti Tony tunsi asetelman hieman hassuksi. Hän halusi maksaa velkansa Maggielle hetimiten. Myyjäpoika tosin näytti vieläkin tulkitsevan heidän puheensa väärin, mutta Tony jätti tuon omaan arvoonsa. Kuvittelisi mitä kuvitteli, ei se hänen elämäänsä vaikuttanut.

Nimi: Trithan

23.09.2018 17:40
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Onneksi Tony ei tuntunut häkeltyvän väärinkäsityksestä yhtä paljon, ja mies onnistui selvittämään tilannetta hiukan. Tosiaan, mitäpä muutakaan he olisivat... Maggie puri hiukan huultaan, vilkuillen poispäin. Hän tunsi, miten kuumat hänen poskensa olivat, ja se oli todella noloa. Maggie otti sitten kirjansa välistä esiin pari seteliä, jotka hän oli sinne piilottanut. Huono puoli kesämekossa oli se, ettei siinä ollut taskuja, eikä Maggie siis voinut kantaa lompakkoa mukanaan. Eikä hänellä ollut puhelintakaan, sillä se oli unohtunut jälkeen. Onneksi hän oli kuitenkin ajatellut sen verran lähtiessään, että oli ottanut vähän rahaa mukaansa. Maggie ojensi vieläkin aavistuksen nolona rahan myyjälle, joka antoi hänelle nopeasti vielä vaihtorahankin. Nainen nappasi mehujäänsä tiskiltä, ja alkoi avaamaan sitä kääreistään. Nyt täytyi vain odottaa, että Tony saisi maksettua oman jäätelönsä, ja he voisivat äkkiä karata paikalta.

Nimi: Cualacino

23.09.2018 17:31
Tanemahuta Mahutoto - puisto - kesäloma

Kun jäätelöä myyvä poika luuli Tonya Maggien isäksi, miehen kulmat painuivat alkuun kurttuun. Hän katsoi hetken poikaa hämillään, sillä hän ei voinut millään käsittää sitä, miten joku muka näkisi hänessä ja Maggiessa edes vähän samaa niin, että luulisi heitä isäksi ja tyttäreksi. Toivuttuaan hämmästyksestään Tonyn ilme kirkastui huomattavasti ja hän naurahti hieman. Myyjä näytti häpeävän itsekin tilannetta, sillä tuon posket punastuivat sitä mukaa mitä Maggie yritti tuota korjata, minkä lisäksi tuo vältteli katsomasta vastapäätä seisovaan kaksikkoon.
“Noh, mitäpä muutakaan me olisimme tällä ikäerolla”, Tony totesi ehkä hieman piikikkään humoristiseen sävyyn. Tuo huomautus sai pojan silmät suurenemaan ja punan poskilla syvenemään. Ties mihin poika Tonyn sanat yhdisti. Tony ei olisi halunnut pahentaa tuon ahdinkoa, mutta selkeästi oli onnistunut tekemään juuri niin. Siispä oli parasta vain siirtyä elämässä eteenpäin.
“Minulle vaniljatuutti”, Tony pyysi ja poika vikkelästi hoiti homman, ikään kuin tahtoen eroon kyseisistä asiakkaista mahdollisimman pian.

©2018 School in California - suntuubi.com