Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

*Pääset asuintiloihin ja huomaat oppilaita vitsailemassa keskenään, istumassa rennosti sohvilla ja osa on lähtemässä viettämään iltaa kaupunkiin. Tunnelmallista!*

Roolipeli löytyy alhaalta. Muisteleppa mieleesi roolipelin säännöt täältä niin olet valmis pelaamaan! Chatissa voitte jutella niitä näitä, kiroilla ja jutella IRL-elämästä. Älkää ilmoittako chatissa tärkeistä asioista (vieraskirjassa on paikka niille) älkääkä roolipelatko. Kiitos! Poikkeuksena sääntöön jos ylläpito on niin kilttiä ja paikalla, että suostuu tekemään asiat myös chatti-ilmoituksen kautta.


Sää ja tilanne

Sää: Ulkona on noin 10°C lämmintä ja aurinko paistaa. Pieni tuulenvire käy, joka saattaa tuntua ikävältä liian vähiin vaatteisiin pukeutuneille. 

Tilanne: Ei tilanteita

Kerhojen roolipeliin

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Riku

18.01.2018 21:16
Xhyla - Asuntoloiden edessä
//Eläin kuolee. Varoitin :3

Punainen? PUNAINEN? Haroin hiuksiani. Kusipää. Oliko hiukseni rumat? Unohdin hetkeksi pojan ja katsoin hiuksiani kännykkäni kamerastä. Ei, hiukseni olivat upeasti. Tajusin, että minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia Frederikin suhteen. Se harmitti, paljon. En kuitenkaan jäänyt sen enempää pillittämään. Minun piti tehdä jotain millä saisin tunteeni purettua. Huusin kovaa. Tajusin sitten, että poika voisi vielä kuulla. Hymyilin hiukan nolona ja vedin puseroni takista jotain hopeaa ja terävää. Vilkaisin nopeasti ympärilleni ja näin vain pojan selän. KAtseeni haroi maata ja huomasin hiiren maassa. Viilsin nopeasti vasempaan ranteeseeni haavan. Ei syvää, mutta niin, että siitä jäi pysyvä arpi. Otin nopeasti hiiren kädelläni kiinni ja sivalsin siltä kaulan poikki. Tipurin ruumiin ja katsoin kättäni. Vain kaksikymmentä viiltoia. Kaksikymmentä kuollutta eläintä. Se auttoi tuntteitteni purkamiseen, mutten ollut hullu.

Nimi: Vesisika

18.01.2018 21:04
Frederik Steel - Asuntoloiden edessä

No johan nyt. Xhyla tuntui kiinnostuneen Frederikistä vielä enemmän. Tykkäsikö se itsensä satuttamisesta niin paljon?
"Tuskinpa", oli nuoren miehen yksinkertainen vastaus. Frederik käänsi katseensa takaisin Allokseen ja mietti olisikohan Oliver oikeasti paikalla.
Vihreätukkainen ei tuntenut Xhylaa sen paremmin, eikä häntä nyt enää huvittanut jatkaa keskustelua tytön kanssa. Intiimistä hetkestä huolimatta ei Frederik ollut velvollinen jatkamaan suhdetta millään lailla. Ainakaan juuri sillä hetkellä. Frederik venytteli hieman ja otti muutaman sivuaskeleen. "Nähdään myöhemmin punainen."
Näiden sanojen varjostamana Frederik lähti Protosta. Hän ehtisi tavata Oliveria myöhemminkin.

Nimi: Riku

18.01.2018 20:33
Xhyla Morris - Asuntoloiden piha

Katsoin kiinnostuneena poikaa. Hän oli ilkeä, mutta halusin tietää lisää. Jos edes yrittäisin ystävystyä. Poka oli hieman hankala, koska pilkkasi muita. Kyllä minä sen kestäisin.
"Olet aivan hirveä", naurahdin, "Yleensä toivon, että ihmiset kärsivät, mutta sinun kohdallasi ei, vaikka nälvitkin minua. Ja toivon, ettet tee sitä nyt tai lyön sisuskalusi pihalle." En valehdellut. En pelännyt lyödä, mutta tässä tapauksessa en halunnut lyödä.
Vaikka olin yleensä rohkea minua pelotti nyt. Minua pelotti isäni kanssa kosto, mutta nyt se, että ihastuisin ja pettyisin. Inhosin sydäntäni. En vain voinut sille mitään, jos ihastuisin poikaan. Minun olisi vain kestettävä hirveän sydämeni särkyminen. Kivaa!

Nimi: Vesisika

18.01.2018 19:59
Frederik Steel - Asuntoloiden piha

"Se että pyydät minulta anteeksi koska pelkäät isääsi ja sitten kerrot että kipu on ainoa tapa rangaista sinua ei oikein käy yhteen. Vai oletatko minun nyt lyövän sinua sen takia koska itkeä pillitit? Tai että ottaisin jotenkin yhteyttä isääsi ja kertoisin että hänen pikkutyttönsä itki?"
Frederik ei siirtänyt nyt katsettaan Xhylasta ja siristi hieman silmiään. Olipas hankala ihminen- eikä millään hyvällä tavalla. Frederik työnsi vain kätensä housujen taskuihin ja potkaisi maata hieman tylsistyneenä. Tottakai nuori tiesi sanojensa voiman ja jos totta puhuttiin, niin Frederik oli luullut että Xhyla olisi saanut niistä tarpeekseen jo aikoja sitten. Ei sitten.
"Sinun pitää sitten vain tottua uudenlaiseen kipuun, jos aiot minun seurassani pyöriä", hän tyytyi sanomaan.

Nimi: Data

18.01.2018 19:53
Elwin Andringa - Koulun käytävä

"Uu, ihminen!" Elwin henkäisi ja kääntyi katsomaan poikaa, joka oli selvästi yksi kuuluisimmista oppilaista. Hän ainakin näytti suositulta.
"Loistavaa. Luulin, että käytävillä olisi jo alkanut Jacob VS Edward taistelu. Sä taisit säästyä siltä", hän virnisti ja katsoi poikaa sitten hieman epäillen. Elwiniä ujostutti, se oli selvää, mutta hän päätti olla reipas ja jatkaa typerää virnuiluaan.
"Olisinpa Chuck Norris", hän sanoi sitten hetken mietittyään. "Hän on miehekäs eikä kukaan tule urputtamaan hänelle mistään. Jos hän sanoo, että koululomien pitää kestää puoli vuotta, niin sitten koululomat kestää puoli vuotta. Jos mulla olis niin paljon valtaa, koulun lehdessä olisi oma meemipalsta eikä chatissa sensuroitaisi spaghettia ja vittua."
Elwin väläytti nuorukaiselle lämpimän hymyn ja ojensi sitten vihdoin kätensä. Kyllä hänellä käytöstapoja oli, vaikkei siltä aina vaikuttanutkaan. Tosi miehet osasivat olla kohteliaita.
"Mä oon Elwin Andringa", hollantilainen esittäytyi.Nimi: Riku

18.01.2018 19:44
Xhyla Morris - Asuntoloiden piha

Kaivoin kännykkäni esille ja katsoin siinä olevan naisen kuvaa. Äitini oli aina ollut ihana ja rakasti minua, mutta hänkään ei uskaltanut puolustaa minua. Hänen kuvansa sai minut aina pirteämmäksi. Hymyilin hieman surullisesti.
"Selitin vain miksi pyysin anteeksi", huokaisin ja nostin katseeni kännykästä. Nuo sanat jotka poika juuri sanoi, todisti ettei hän tuntenut mitään minua kohtaan. Hymyilin vielä. Itsehän poika oli minut tänne pyytänyt.
"Sitä paitsi sanasi oikeasti satuttavat. Varmaan tiesit sen, vai?" Huokaisin ja kävelin pojan viereen. Katsoin hänen rintakehäänsä ja ajattelin miltä tuntuisi, jos se valuisi verta. En halunnut lähteä vielä vaikka poika katsoikin haikeasti asuntoloita.

Nimi: Vesisika

18.01.2018 19:34
Frederik Steel - Asuntoloiden piha

Mies seurasi silmälasiensa takaa Xhylan liikkeitä ja odotti.
"Kerron yhden jutun, mutta lupaat sitten, ettet naura", punaverikkö sanoi. Toteamus sai Frederikin kohottamaan kulmiaan ja vihreätukkainen nuolaisi huuliaan. Jutun oli parasta olla hyvä, Frederik ei jaksanut enää seistä väittelemässä turhuuksista tytönhupakon kanssa. Ei sitä väittelyksi voinut edes kutsua. Freddy oli kuitenkin hiljaa, kun Xhyla kertoi tarinaansa ja näytti isältä saamiaan arpiaan. Mies ei liikahtanutkaan, kun punainen astui askeleen tai muutaman eteenpäin- seisoi vain paikallaan ja katsoi ilme peruslukemissa.
"Millä perustein kipu on ainoa tapa rangaista sinua?" Frederik sanoi, "Minulle tulee siitä ainakin mieleen se, että olet aivan liian tyhmä käsittämään sanoja ja ymmärtämään niiden merkityksen. Aivan kuin jokin eläin."
Mies ei kauheasti säälinyt Xhylaa. Totta kai se oli kamalaa mitä tyttö oli joutunut kokemaan. Jostain syystä hän ei vain voinut kokea mitään erikoista punatukkaista tyttöä kohtaan.
"Koetko että kertomasi pitäisi muuttaa tai tuoda jotain meidän välillämme? En yksinkertaisesti tiedä mitään muuta syytä miksi kertoisit tuon minulle", ehkä ensimmäiseen kertaan pitkään aikaan Freddyn äänensävy oli täysin pyyteetön.

Nimi: Riku

18.01.2018 19:11
Xhyla Morris - Asuntoloiden piha

Jätin tahallani pojan viimeisen kysymyksen huomioimatta. Mietin hetken pitäisikö minun kertoa jotain. Hän tietenkin nauraisi ja levittelisi hirveitä juoruja minusta. Nojasin pylvääseen lähellämme.
"Kerron yhden jutun, mutta lupaat sitten, ettet naura", se ei ollut kysymys. Huokaisin hieman.
"Pyysin anteeksi, koska pelkään. En sinua, en todellakaan. Et pystyisi voittamaan minua millään edes pienessä nyrkkirysyssä. Pelkään isääni. Tiedätkö, että minut koulutettiin vihaamaan kipua. Minut koulutettiin tällaiseksi. Isäni ei rakastanut minua vittuakaan", sihisin ja nostin paitani hihaa. Isäni puukon jäljet näkyivät vaalealla ihollani.
"Kipu on aina paras tapa rangaista minua ja perkele en edes tiedä miksi kerron tämän sinulle!" huudahdin. Kävelin muutaman askeleen eteenpäin ja laitoin käteni puuskaan.
"Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta minun isälläni on valtava pakkomielle urastaan ja halusi minusta kunnollisen lapsen, joka ei haittaa hänen ja äidin työtä", huokaisin ja katsoin vihdoin poikaa.

Nimi: Vesisika

18.01.2018 19:01
Frederik Steel - Asuntoloiden piha

Jokin näytti muuttuneen Xhylassa. Loukkaantuiko se jostain? Frederik kallisti hieman päätään ja muutama eksynyt hiuskiehkura valui naamalle. Freddy ei edes vaivautunut pyyhkäisemään niitä pois.
"Voin sanoa vaikka mitä, pikkuinen. Paska menneisyys tai ei", hujoppi naurahti, "En pysty samaistumaan sinun kokemuksiisi missään tapauksessa, etkä sinä pysty sanomaan mitä minä saan sanoa ja mitä en. Se juuri onkin jutun jujuna."
Frederik kumartui Xhylan puoleen, kun tyttö nosti leukaansa ja selvästi yritti päästä hänen tasolleen. Joskus Freddy unohti olevansa niin pirun pitkä.
"Tietenkin voit kertoa minulle mikä sinua vaivaa ja yrittää todistaa, että olisin väärässä", nuorikko kohautti olkiaan ja vakavoitui sitten.
"Ja ihan tosissaan- miksi sanomiseni nyt noin satuttivat? Ihastuitko jo?"
Joskus ei auttanut kuin vain kysyä suoraan toiselta, mikä oli hätänä. Frederik tiesi sen kyllä, mutta koska ei viihtynyt ihmisten läheisyydessä pääsivät käytöstavat unohtumaan nopeasti.

Nimi: Riku

18.01.2018 18:38
Xhyla Morris - Asuntoloiden piha

Sanat satuttivat enemmän, kuin mikään tännä. Tiesin, että olimme tunteneet vain hetken, mutta tunsin silti jotain. Ihan sama vaikka poika ei välittänyt minusta. Ja ei hän ollut mikään komea, mutta en välittänyt. Viha oli silti sitä pientä tunnetta suurempi.
"Et voi sanoa noin", mutisin ja suoristin -taas kerran- selkääni ja kohotin leukaani. Miksi hänen piti olla niin pitkä?
"Et voi sano noin, jos et tiedä paskasta menneisyydestä vittuakaan!" miltein sihisin. Katsoin pojan silmiin. Näin hänen kasvoistaan, että hänkin oli kokenut kovia, mutta minua kiinnosti yhtä vähän, kuin häntä minun tunteeni. Puristin käteni nyrkkiin. Laskin kymmenestä yhteen mielessäni ja yritin rauhoittua. Yksikin virheliike pojalta ja löisin niin kovaa, että hänen kauhkonsa tyhjenisivät. Vaikka en näytä voimakkaalta minä olin. Kuntoilin joka hemmetin päivä.

Nimi: Silence

18.01.2018 18:30
Sebastian Mamharkhani - Käytävä

Sebastian oli juuri päässyt matikan oppitunnilta. Tunti oli kulunut tavallista nopeammin, ja jalkapalloilijan kasvoilla lepäsi tyytyväinen, jopa ylimieliseksikin laskettava hymy. Sebastian naurahti kevyesti, jonkun nelosen alkaessa huutamaan jotain Twilight- elokuvien hahmoista. Sebastian ei ollut katsonut kyseistä sarjaa, mutta tiesi maagisen team Edwardin ja Team Jacobin.
"Varokaa vähän", Sebastian nauroi muutamalla kikattavalle tytölle. Tytöt olivat juuri sellaisia jotka vaanivat viattomia jalkapalloilijoita puskissa ja hyökkäisivät kimppuun kuin jotkut puumat.
Tytöt alkoivat heti supisemaan jotain epämääräistä, saaden Sebastianin olon enemmän kuin epämukavaksi.
"Anteeksi neidit, mutta minulla olisi muutakin tekemistä", Sebastian hymyili, ja väisti tyttöjä nopeasti.
Poika käveli käytävällä huutanutta nelosta kohden ja hymyili tällekin hiukan, kohteliaisuuden vuoksi.
"Moi", Sebastian naurahti.

Eleanour Mamrikhani - Protos

Eleanour katseli hetken aikaa ilmekään värähtämättä tyttöä, joka oli esitellyt itsensä Ceciliaksi. Kaunis nimi, Eleanour ajatteli, sanomatta sitä kuitenkaan ääneen. Tyttö ei halunnut kehua muita turhaan, itsetunto vain turhaan kohoaisi.
"Pidä huolta ettei gekkosi astu jalallakaan puolelleni, en pidä mistään eläimistä", Eleanour sanoi jäätävästi.
Se oli vale. Eleanour kyllä piti eläimistä, mutta armeijakoulutuksen mukaisesti matelijat saattoivat olla myrkyllisiä, ne eivät kuuluneet lemmikeiksi millään tasolla, ainakaan Ellien mielestä.
"Muutenkin, pidä tavarasi omalla puolellasi, äläkä sotke. Niillä säännöillä pärjäät kanssani varmasti oikein hyvin", tyttö jatkoi vittuuntuneella äänellä sipaisten hiuskiehkuran korvansa taakse.
Eleanour nousi ylös, ja veti varpaallaan lattiaan viivan.
"Tässä on raja. Ainakin toistaiseksi", tyttö sanoi, suoden hymyn Cecilialle

Nimi: Vesisika

18.01.2018 18:29
Frederik Steel - Asuntoloiden piha

Frederikin hetki oli pian ohi ja nuoren miehen muistelut katkesivat- sen sijaan tilalle palasi välinpitämättömyys ja pienoinen tylsistyneisyys. Menneisyys oli syystä mennyttä ja Frederik oli oppinut siitä kantapään kautta. Menneisyytensä ansiosta hän oli minkälainen oli ja sen takia hänellä ei ollut mitään pelättävää tai hävettävää.
"Harmi", Freddy kohautti olkiaan Xhylan vastaukselle. Voi, siinäpä olisi ollut jotain erikoista, jos punainen olisikin tyttöihin päin. Jotain tutkittavaa ja sorkittavaa. Frederik naurahti itselleen ja sille kuinka idioottimaiselta kuulosti.
"Jos olet niin pahoillasi itkemisestä, voit lähteä", vihreätukka sanoi. Itkeminen oli asia erikseen ja yksinäänkin aika rasittavaa, mutta itkeminen ja sen mukana tuleva anteeksipyyntö oli aivan turhaa.
"Miksi edes olet pahoillasi asiasta mihin et näköjään pysty vaikuttamaan?"
Frederik ei edes muistanut milloin oli viimeksi itkenyt. Siitäkin oli varmasti vuosia. Hänellä ei ollut mitään syytä itkeä eikä kyllä ollut Xhylallakaan. Hujoppi katsoi kulmiensa alta tytön itkuisiin silmiin ja kohotti siitä katseensa takaisin Alloksen ovelle. Frederikin teki mieli lähteä huoneeseensa nukkumaan, mutta päähän ilmestyi toinen henkilö, joka voisi tuoda jotain virikkeitä luukasan elämään hetkellisesti. Oliver sanoi asustavansa Alloksessa- olikohan mustatukkainen pullero paikalla?

Nimi: Riku

18.01.2018 18:05
Xhyla - Asuntoloiden piha

Mietin hetken. Ei, en ollut lesbo, mutta olen kerran tai pari ollut kusessa tyttöön. Sitä en ikinä halunnut myöntää. Nostin hieman leukaani ja katselin poikaani. Olin näkeväni kärsimystä hänen silmissään ja sisälläni hypähti. Suorastaan imin hänen kärsimystään itseeni, mutta tällä kertaa se oli erin laita. Minulle ei tullut yhtä hyvä olo nähdessäni toisen kärsimystä, kuin ennen. Painoin pääni ja kiroilin muutaman kerran. Nostin taas pääni silmät luultavasti täynnä vihan ja huolen sekoitusta.
"En", vastasin lyhyesti ja hymyilin hiukan. Menin pojan eteen ja katsoin hänen silmiään. Inhosin sitä, miten ne saivat oloni tuntumaan erilaiselta. Hetken minun teki mieli repiä silmät irti, mutta hetki oli pian ohi. Laskin pääni. Perkele. En voinut itkeä taas.
"Olen pahoillani, että olen tällainen itkupilli", huokaisin ja nostin taas katseeni hänen merensinisiin silmiin ja odotin vastausta.

Nimi: Riku

18.01.2018 17:53
Milos - Asuntoloiden lähellä

Milos katsoi Liliania, joka katsoi takaisin. Oliko hän muka käyttäytynyt oudosti? Lilian oli luultavasti ykkösluokalla ja muutaman vuoden nuorempi. Hän oli kyllä aika söpö, mutta ei romanttisella tavalla... kai. Tyttö kysyi, pelasiko Milos jalkapalloa.
"En pelaa", poika naurahti ja kääntyi hiljaisen Ambrosian puoleen.
"Etkö olekkin kolmosella?" Milos kysyi ja katsoi Ambriosan siniharmaita silmiä. Ne olivat kauniit.

Xhyla - Allos -> Asuntoloiden piha

Kävelin ajatuksissani, nilkuttaen pojan perään. Häntä hieman pelotti. Entä, jos olin ihastumassa poikaan? Poika ei ollut komea tai muutenkaan hyväkäytöksinen, mutta hengasin hänen kanssaan silti. Kävelin Frederikin perässä toista jalkaa ontuen. Poika oli aivan omissa ajatuksissaan ja minua harmitti. Olisin voinut kaivaa hänen sisuskalunsa puukolla ulos ja laitaa ne lasiseen astiaan kaappiini. Olin aivan sekaisin. Poika sai minut täysin hulluksi. Ulkona Frederik kaivoi taskujaan ja mulkoili ympärilleen. Odotin hetken sanomatta mitään. Mielestäni hiljaisuus oli ärsyttävää.
"Oletko homo?" päästin. Mitä menetettävää minulla oli. Seisoin selkä suorana, leuka pystyssä ja katse harhaili, jossain kaukaisuudessa, enkä edes vilkaissut poikaan. Minua rupesi inhottamaan meikittömyyteni ja olin pian unohtanut pojan taas, vaikka odotinkin jännittyneenä vastausta.

Nimi: Vesisika

18.01.2018 17:47
Frederik Steel - Asuntoloiden piha

Nähtävästi Xhyla oli pysynyt nuoren miehen perässä. Punaverikön kysymys Frederikin homoudesta sai hänet yskähtämään hieman. Noin typerää kysymystä ei vihreätukkainen osannut odottaa Xhylalta- etenkään tiettyjen tapahtumien jälkeen. Ennen kaikkea kysymys sai Freddyn vanhat muistot heräämään. Muistot, jotka eivät olleet niin mieluisia, riipivät lähellä sydäntä ja saivat pojan irvistämään. Frederik oli joutunut todistamaan ja tekemään vaikka mitä lyhyen elämänsä aikana. Suurin osa oli hukkui alkoholinhuuruiseen peittoon, mutta saivat nuoren käsikarvat nousemaan silti pystyyn.
"En usko, että homona olisin edes mennyt sänkyyn kanssasi. Tai nauttinut siitä", Frederik vastasi, "En ole homo."
Kysymys oli viaton, vaikka herättikin huonoja muistoja. Ja niistä Freddy oli päässyt yli- hän oli peitonnut omat heikkoutensa. Ja se, että mies seisoi siinä juuri sillä hetkellä, oli todistus siitä kaikesta.
"Oletko itse sitten lesbo?" Frederik katsahti Xhylaan siniset silmät sameina.

Nimi: Riku

18.01.2018 17:24
Milos - Asuntoloiden lähellä

Milos katsoi Liliania, joka katsoi takaisin. Oliko hän muka käyttäytynyt oudosti? Lilian oli luultavasti ykkösluokalla ja muutaman vuoden nuorempi. Hän oli kyllä aika söpö, mutta ei romanttisella tavalla... kai. Tyttö kysyi, pelasiko Milos jalkapalloa.
"En pelaa", poika naurahti ja kääntyi hiljaisen Ambrosian puoleen.
"Etkö olekkin kolmosella?" Milos kysyi ja katsoi Ambriosan siniharmaita silmiä. Ne olivat kauniit.

Xhyla - Allos -> Asuntoloiden piha

Kävelin ajatuksissani, nilkuttaen pojan perään. Häntä hieman pelotti. Entä, jos olin ihastumassa poikaan? Poika ei ollut komea tai muutenkaan hyväkäytöksinen, mutta hengasin hänen kanssaan silti. Kävelin Frederikin perässä toista jalkaa ontuen. Poika oli aivan omissa ajatuksissaan ja minua harmitti. Olisin voinut kaivaa hänen sisuskalunsa puukolla ulos ja laitaa ne lasiseen astiaan kaappiini. Olin aivan sekaisin. Poika sai minut täysin hulluksi. Ulkona Frederik kaivoi taskujaan ja mulkoili ympärilleen. Odotin hetken sanomatta mitään. Mielestäni hiljaisuus oli ärsyttävää.
"Oletko homo?" päästin. Mitä menetettävää minulla oli. Seisoin selkä suorana, leuka pystyssä ja katse harhaili, jossain kaukaisuudessa, enkä edes vilkaissut poikaan. Minua rupesi inhottamaan meikittömyyteni ja olin pian unohtanut pojan taas, vaikka odotinkin jännittyneenä vastausta.

Nimi: Data

18.01.2018 14:05
Elwin Andringa - Koulun käytävä

Puheensorina oli hollantilaisen nelosluokkalaisen mielestä niin viihdyttävää, että hänen teki mieli tehdä oppilaista vielä äänekkäimpiä. Käytävä oli täynnä porukkaa, sillä välitunti oli alkanut. Oli siis täydellinen aika tehdä jotain, mitä voisi hävetä sitten koko loppupäivän.
Elwin virnuili ja seisoi lähellä seinää kädet puuskassa ja katsoi muita oppilaita oudosti. Hän yritti näyttää ylimieliseltä ja 'pelottavalta oppilaalta', pahalta pojalta, johon tytöt ihastuisi. Se ei tietenkään onnistunut eikä kukaan edes vilkaissut Elwinin suuntaan. Se jos mikä loukkasi hänen miehisyyttään.
Niinpä Elwin tunkeutui lähimpään luokkaan, hymyili jurosti opettajalle ja otti mitään sen kummempia selittelemättä tuolin. Hän raahasi sen käytävälle, kakisti kurkkuaan ja nousi sen päälle seisomaan kuin mikäkin ruhtinas.
"RAKKAAT KANSSAOPISKELIJAT!" Elwinin ääni kaikui käytävillä. Hän hymyili reippaasti ja jatkoi: "TEAM JACOB ON PAREMPI KUIN TEAM EDWARD."
Sitten Elwin kumarsi ja kiitti, hyppäsi tuolilta alas ja huikkasi vielä: "Mutta Carlisle on paras."
Sitten hän palautti muina miehinä tuolin luokkaan ja käveli selkä suorana pois. Hän sai osakseen hämmentyneitä katseita, naurua ja huvittuneita kommentteja. Elwin ei kuitenkaan välittänyt mistään niistä, sillä häntä nolotti jo nyt. Ja mikä parempi tapa unohtaa äskeinen häpeä kuin tehdä jotain vielä nolompaa?
Elwinillä oli tylsää ja hän halusi epätoivoisesti löytää jonkun jolle puhua, sillä muuten hän oikeasti huutaisi kovaan ääneen jotain vielä nolompaa. Kuten esimerkiksi sen, että hän oli itkenyt katsoessaan Titanic-leffaa, kun Jack ja Rose olivat hässineet auton takapenkillä. Elwin oli tuntenut olonsa niin yksinäiseksi, että itkeä pillitti loppuelokuvan ajan. Tai sitten Elwin saattaisi kertoa, että hän oli se, joka laitto koulun kuulutusradiosta soimaan luontoääniä muutama vuosi sitten. Hänen oli pitänyt laittaa soittolistaltaan jotain todella makeeta musaa, esimerkiksi rokkia tai metallia, mutta hän oli painanut väärää biisiä ja pian kaikissa koulun luokissa oli kuulunut lintujen viserrystä ja tuulen kahinaa. Onneksi kukaan ei ollut arvannut kuka luontomusiikkia oli alkanut kuuluttamaan, van Elwin onnistui säästämään miehisyytensä.
Koko päivä oli ollut Elwinin mielestä tylsä. Hän ei ollut keskittynyt tunneilla ja kun joku tuntematon tyttö oli tullut puhumaan hänelle, hän oli alkanut änkyttämään ja lopulta paennut. Hän kunnioitti naisia ehkä liikaakin ja oli kuin pelokas jänis, kun naispuolinen henkilö lähestyi häntä. Poikien kanssa Elwin oli taas ehkä vähän liiankin läheinen, sillä hän onnistui aina jostain syystä vetämään miespuolisen kaverinsa itseään vasten aivan kuin olisi yrittänyt tanssia tämän kanssa hitaita. Elwin ei aina tajunnut, et ihmiset arvostavat myös omaa tilaa, mutta kyllä hän ymmärtää, jos hänelle sanotaan ei.
Brunettepoika talsi kyllästyneen näköisenä käytävillä ilman minkäänlaista päämäärää ja hän näytti varmaan aika vihaiselta tunnetun resting bitch face -ilmeensä takia, mutta oikeasti Elwin tunsi sillä hetkellä monia erilaisia tunteita. Hän oli huvittunut, nolostunut, häpeissään ja innostunut. Hänellä oli energiaa vaikka muille jakaa, tosin se johtui suurimmaksi osaksi hänen lievästä ADHD:staan.
Elwinin täytyisi nyt vaan siis löytää joku, jolle jutella. Energia kului mukavasti muiden kanssa keskustellessa. Sitä paitsi hän oli sillä tuulella, että voisi tutustua uusiin ihmisiin.

Nimi: Crona

18.01.2018 13:31
London Davis- allos - hullu skippi ja emt jotain ehkä seksuaalista viittausta yhyy

London makoili alusvaatteisillaan Alaskan vierellä kyljellään. London piti itseään sellaisessa asennossa, jossa hän voisi katsella Alaskan naamaa. Hän nosti itseään kyynärpäällä, ja nojasi päätään kämmeneensä. Londonin kasvoilla oli tyytyväinen hymy. Blondi ajatteli olevansa sillä hetkellä oikeasti iloinen. Tuntui siltä, että mikään ei voisi olla paremmin. Hän oli saanut kaksi kertaa yhden vuorokauden aikana, joka toki oli itsessään saavutus. Mutta se asia, joka hänet oikeasti sai tuntemaan onnea, makoili hänen vierellään. Eilisen illan säätö oli ihan hauskaa, mutta se ei ollut millään tasolla verrattavissa äskeiseen. Londonin ja Alaskan pelissä oli mukana paljon muutakin, kuin pelkkää kännistä intohimoa. London oli yhä punastunut ja kuumeissaan petihommien jäljiltä. Perhoset lepattelivat vieläkin mahassa, eikä taika ollut ilmeisesti vieläkään rikkoutunut. Lontoosta tuntui samaan aikaan jotenkin rauhalliselta. Londonilla ei ollut mitään tarvetta sanoa mitään. Hänelle kelpasi aivan hyvin vain Alaskan kauniin naaman katselu hönö hymy huulillaan. Tälläisinä hetkinä sitä vain osasi arvostaa toista. Kuinka mukavalta tuntuikaan jakaa tälläiset kokemukset itselleen uskomattoman tärkeän ihmisen kanssa.
London pyrkisi kurottamaan vapaalla kädellään Alaskan hiuksia, ja alkaisi hipelöimään hiussuortuvatuppoa. Hän pyörittelisi sitä rauhallisesti sormessaan, yhä katsellen toista mietteliäästi. Londonia jopa hieman pelotti avata suunsa, sillä nyt se taianomaisin ja kuumeisin hetki oli ohi. Kyseessä taisi olla vain jonkinsortin sovintoseksi, eihän se välttämättä tarkoittanut Alaskalle mitään. Kohta he varmaan taas riitelivät kuin sotilaat. London hymähti arasti ajatuksilleen. Hän toivoi, että sellaiset voitaisiin nyt vihdoin jättää taakse. Ehkä se olisi hyvä alku. Alku mille? London ei ollut varma mitä uskaltaisi toivoa. Parisuhde kuulosti kaukaa haetulta, mutta jotenkin kutkuttavalta. Olisi varmaan järkevää tyytyä vain aselepoon. Londonin mielessä kävi jos jonkinlaisia ajatuksia. Olisi mukavaa viettää jatkossakin aamut samanlaisissa merkeissä. Katsellen ihastellen Alaskan naamaa hänen vierestään sängyltä. Londonin ilme synkkeni hetkeksi, hän aivan varmasti ajatteli liikoja. Pitäisiköhän heidän edetä hitaasti? Kahdelle spontaanille ja seikkailunhaluiselle henkilölle hitaasti eteneminen taisi olla vain tuhoon tuomittu aate.
Mikäli Alaska ei olisi keksinyt mitään sanottavaa, olisi hiljaisuutta jatkunut jo jonkin tovin. Vaikka hissuksissaan olo olikin aika romanttista, ei London voinut enää nauttia siitä. Ajatukset alkoivat virrata liiankin nopeasti, joten puhuminen oli ainoa ratkaisu ajatusvirran pysäyttämiseksi.
"Oliko se nyt niin ajanhukkaa kun väitit", London sanoi hiljaisesti, virnistäen ilkikurisesti. Hän viittasi Alaskan kettuiluun metsässä. Hän ei kuitenkaan sanonut asiaa mitenkään ilkeästi, kunhan yritti sanoa jotain keveää tunnelman piristämiseksi. Jalkapalloilija lopetti sitten toisen hiusten kanssa leikkimisen, ja antoi vapaan kätensä seikkailla kaulalleen. Balettitanssija oli jättänyt nälkäisiä mustelmia eksänsä ihoon. Yleensä hyvin sitoutumaton London paheksui fritsuja, mutta jostain syystä Alaskan jättämät eivät tuntuneet kovin kummoisilta. Ehkä se oli mukavaa vaihtelua. Yleensä villi ja vapaa London oltiin vihdoin merkitty jonkun omaisuudeksi. Hän kantaisi fritsuja jopa säälittävänkin ylpeästi. Antaa muiden arvailla, kuka oli viimein onnistunut tainnuttamaan viidakon hallitsevan leijonan.


Nimi: Data

18.01.2018 12:12
Tanesha Faraji - Protos

"En yleensä kehu ihmisiä, mutta mistäs sitä tietää, jos sanon muutaman kivan sanan susta italiaksi", goottityttö hymyili viekkaasti. "Olet tästä lähtien minulle pasticcino."
Taneshan ajatukset risteilivät hänen päässään. Tavallaan hän halusi olla sarkastinen ja kokeilla miten hyvin Lulu kesti ilkeilyä ja vihjailevia kommentteja, mutta samalla hän ajatteli, ettei halunnut loukata tätä suloista enkeliä. Tanesha ei ollut luonteeltaan mitenkään ilkeä ihminen, mutta joskus hän vain kyllästyi ja alkoi ystävällisten hymyjen sijaan pyöräytellä silmiään ja huokaisemaan ärtyneenä.
Tällä kertaa Tanesha kuitenkin jaksoi jostain ihmeen syystä olemaan pirteä ja vaikkei ehkä ystävällinen, niin rento. Hän nautti Lulun kanssa keskustelemisesta ja vitsailemisesta. Hänen kämppiksensä näytti olevan erittäin mielenkiintoinen henkilö.
"Totta. Tämän koulun parisuhteet ovat niin draamatäytteisiä, ettei mulla ole aikaa miettiä omia suhteitani", Tanesha nauroi.
Afrikkalainen katsoi mielenkiinnolla Lulun taustakuvia ja nyökytteli sitten arvioivasti päätään.
"Perhe on sinulle siis tärkeä", hän arvasi. "Mahtavaa. Mulla on tuttuja, joilla on traumoja perheistään. Mielestäni heidän vanhempansa voisivat jäädä auton alle. On mukavaa, että joillakin on perheistään hyviä kokemuksia."
Taneshan musta huumori alkoi pilkottamaan verhon takaa, mutta hän peitti sen vakavalla ilmeellä. Kun Lulu kysyi hänen lapsuuden musiikkityyliään.
"Kuuntelin yleensä vain rauhallisia rakkauslauluja", Tanesha naurahti. "Yleensä äitini lauloi minulle semmoisia rallatuksia afrikaaniksi. Nykyään mulla on sitten aivan erilainen musiikkityyli."
Hetken mietittyään Tanesha kysyi: "Minkä luonteista ihmistä vihaisit varmasti?"

Nimi: Data

18.01.2018 09:52
Oliver Waldgrave - Allos

"Ja luonne on loppujenlopuksi ainoa, mikä merkitsee", Oliver nyökkäsi. "Onhan se hienoa osata vaikka ties mitä, mutta ihminen ei tule pärjäämään elämässä, jos keskittyy vain siihen minkä on oppinut eikä siihen, minkä on saanut jo syntyessään."
Oliver oli hetken hiljaa, mutta naurahti sitten kevyesti. "Aika syvällistä. En mä tämmösiä oo koskaan miettinyt, joten muhun ei ihan sataprosenttisesti kannata luottaa. Sanonpahan vain mielipiteeni."
Julian kiittäessä kehua Oliver hymyili hänelle ystävällisesti ja toivoi, ettei tyttö pitänyt häntä ahdistelevana randomina joka yrittää päästä hänen housuihin. Oliver tiesi, että varoittamatta tulleet kehut voivat olla joidenkin mielestä ahdistavia ja epämiellyttäviä, mutta Oliver ei miettinyt kahta kertaa ennen kuin sanoi.
"Helpottavaa kuulla", hän virnisti kaunottaren kertoessa, että hän pääsisi tappolistan loppupäähän. "Saan siis vähän lisäaikaa ja saatan keretä lukea vielä muutaman kirjan. Vaikka onkin parempi kuulla, ettet keskittyisikään oppilaiden murhaamiseen."
Julian kanssa oli mukavaa laskea leikkiä. Ilmapiiri ei ollut kiusallinen tai vakava, vaan he pystyivät olemaan rentoja ja vitsailemaan kuin olisivat vanhoja tuttuja. Se oli suurta plussaa.
"En sanoisi, että tämä on normaali koulu", Oliver hymyili. "Tämä on jotain ihan omaa luokkaansa ja vaikka täällä voi sattuakkin ikäviä asioita, täällä on aika mukavaa jos löytää oikeat kaverit. Allos on esimerkiksi hyvin rento paikka."
Poika naurahti Julian kysyessä koululehdestä. Koulun lehti oli juuri sillä hetkellä koulussa se yksi puhutuimmista asioista.
"No on", hän vastasi. "Ja juorupalsta siellä todellakin on - siellä ei kuitenkaan ole oikein mitään todentuntuista. Minä pidän siitä, onhan se ihan hauskaa luettavaa, mutta monia sen sisältö saattaa ärsyttää. Juorupalstan kirjoittaja ei oikein säästele sanojaan. Mutta jos haluat kuulla koulun kuumimmat mutta samalla myös kaukaahaetuimmat juorut, kannattaa lukaista lehti. Olet oikeassa, tämä on pahempi kuin normaali koulu. Onneksi täällä on suurin piirtein ihan hyvä ilmapiiri ja ilkeät juorut unohdetaan nopeasti."


©2018 School in California - suntuubi.com