Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

*Pääset asuintiloihin ja huomaat oppilaita vitsailemassa keskenään, istumassa rennosti sohvilla ja osa on lähtemässä viettämään iltaa kaupunkiin. Tunnelmallista!*

Roolipeli löytyy alhaalta. Muisteleppa mieleesi roolipelin säännöt täältä niin olet valmis pelaamaan! Chatissa voitte jutella niitä näitä, kiroilla ja jutella IRL-elämästä. Älkää ilmoittako chatissa tärkeistä asioista (vieraskirjassa on paikka niille) älkääkä roolipelatko. Kiitos! Poikkeuksena sääntöön jos ylläpito on niin kilttiä ja paikalla, että suostuu tekemään asiat myös chatti-ilmoituksen kautta.

Kesätapahtuman 2018 roolipeliin! -->

Kesätapahtuman pikaroolipeliin -->


Sää ja tilanne

Sää: Ulkoilma liikkuu 15°C-20°C välissä, pienoinen lämmin tuulenvire käy. Taivaalla lipuu muutama harmiton pilvenhattara.

Tilanne: Ei tilanteita

Kerhojen roolipeliin

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Cualacino

21.11.2018 17:45
Thaddeus Hamilton - äidinkielen luokka

Tilanteen jännitys purkautui hieman tytön alkaessa puhumaan. Yllättäen nuoresta oli havaittavissa jopa ystävällisyyttä, mikä kummastutti Thaddeusta hieman. Mies kuitenkin arveli, ettei kyse ollut mistään sen kummemmasta, ehkä tyttökin oli vain hieman varuillaan uuden ympäristön tähden. Koulun vaihtaminen oli kuitenkin aina edes aavistuksen stressaavaa. Tytön kysyessä Thatchin alkuperää, opettajan mieli rauhoittui hieman. Eipä tarvinnut itse alkaa keksiä mitään puheenaihetta.
“Olen lähtöisin Lontoosta. Entä itse? Aksenttisi on ainakin todella kotoisan kuuloinen”, Thaddeus sanoi, uskaltaen jo hieman naurahtaa. Hänen hymynsäkin oli paljon luontevampi, vaikka tuskin sitä varmaksi pystyi kuvailemaan. Edistys oli jo kuitenkin huomattavissa, eikä Thatch näyttänyt enää siltä, että tahtoisi paeta hetkenä minä hyvänsä.

Nimi: Helena

21.11.2018 16:47
Aubrey Hamilton - äidinkielen luokka

Omassa mielessään Aubrey virnisti ilkikurisesti, kun sedän äänestä kuuli selvästi kireyden huolettomuuden rinnalla. Thatch ei todellakaan pärjännyt tällaisissa tilanteissa ilmeisesti vieläkään. No, ehkä hän voisi antaa sedälleen hieman armoa, ettei tilanne jännittyisi enempää. Täydellisen tylyyden aika olisi sitten myöhemmin.
"Niin rehtori taisi sanoa minullekin", Aubrey jatkoi rennommalla äänensävyllä, jotta tilanne vähän rauhoittuisi. Mitä rennompi setä olisi, sitä parempi yllätys Aubreyn todellinen identiteetti tulisi olemaan - ainakin niin tyttö toivoi.
"Hän myös kertoi sinun olevan kotoisin Briteistä ennen kuin lähti hakemaan jotain täytettäviä papereita. Mistä päin?" Aubrey jatkoi puhumista vielä tavoitellen kohteliaampaa ilmapiiriä rennon lisäksi.

Nimi: Cualacino

21.11.2018 16:25
Thaddeus Hamilton - äidinkielen luokka

Tytön töykeä vastaus hämmensi Thaddeusta monella tapaa. Ensinnäkin nuoren naisen tylyys sai miehen aivan älyttömän kiusalliseen asemaan. Sosiaalisesti kömpelöllä opettajalla ei ollut oikeastaan minkäänlaisia kykyjä reagoida tuohon lyhyeen vastaukseen. Tuon tilanteen yllätyksellisyys näkyi Thaddeuksen ulkokuoressa kulmien painuessa hetkeksi ruttuun ja pään kallistuessa aavistuksen sivulle. Thatch tosin laski katseensa heti lattian kautta ulos luokkahuoneen ikkunasta kera kiusaantuneen naurahduksen. Hän ei olisi kehdannut katsoakaan kädet tiukasti puuskassa istuvaan neitoon. Tuo vain saisi hänet yhä epävarmemmaksi, eikä se luonnollisesti ollut mitenkään tavoiteltavaa. Katsomatta oleminen olisi kuitenkin luonut hänestä huonon kuvan, joten Thatch pakotti katseensa takaisin pisteliääseen neitiin. Epävarmuus tosin huokui entistä enemmän Thaddeus-paran olemuksesta. Hän olisi tehnyt mitä tahansa, jotta rehtori olisi valinnut jonkun muun opettamaan tytölle paikkoja ja käytössääntöjä. Tosin tummatukan aksentista saattoi ymmärtää miksi rehtori oli pitänyt Thaddeusta parhaana vaihtoehtona. Brittiaksentti huokui vahvana jopa lyhyessä vastauksessa, ja hetken ajan Thatch oli jo tuumannut kuulevansa omiaan. Hän kuitenkin päätti uskoa omia korviaan ja päätteli, että rehtori oli tuumannut englantilaisten pärjäävän parhaiten keskenään. Thatch kirosi tuuriaan. Totta kai rehtori sai aina typerimmät päähänpistot juuri hänen kohdallaan. Mies kuitenkin henkäisi syvään ennen kuin kääntyi vastatusten nuoren kanssa. Hän ottaisi haasteen vastaan ja selviäisi siitä kunnialla. Kunnia tosin oli hyvinkin kyseenalaistettavissa.
“Minun pitäisi ilmeisesti näyttää sinulle hieman paikkoja”, Thaddeus totesi yrittäen kuulostaa huolettomalta, mutta epäonnistuen siinä täysin. Kireys paistoi äänestä läpi vaikka kuinka hän yritti rentouttaa itseään. Se oli hänen ainainen kirouksensa.

Nimi: Helena

21.11.2018 15:59
Aubrey Hamilton - äidinkielen luokka

Kun ovi aukesi, Aubrey käänsi katseensa sen suuntaan. Pokka piti, vaikka pieni hämmennys nousi pinnan alla kaikesta yrityksestä huolimatta. Hän ei ollut nähnyt Thatchia pitkään aikaan eikä ollut todellakaan odottanut, että setä näyttäisi... Tuolta... Oliko tuo sittenkin ollut kaikki vuodet sillan alla pummina?
Oma hämmennys sysättiin kylmästi sivuun ennen kuin se pilaisi koko suunnitelman. Thatchin oma hämmennys kyllä näkyi, mutta tämä ei silti näyttänyt tunnistavan veljentytärtään. Hyvä niin. Sitä Aubrey olisi vähiten kaivannut nyt pilaamaan tilannetta. Totuus saisi iskeytyä sedän kasvoille pahimman kerran myöhemmin.
"Kyllä", Aubrey vastasi lyhyesti ja kirosi hieman mielessään aksenttiaan ensimmäisen kerran elämässään. Toivottavasti se ei toimisi kompastuskivenä hänen suunnitelmilleen ja muistojen herättäjänä Thatchille. Tosin hänen äänensä oli nykyään paljon erilaisempi kuin nuorempana, milloin aksentti ei välttämättä yksin laukaisisi mitään muistojen sarjaa.
Kädet pysyivät edelleen puuskassa ja katse sedässä, kun tämä asteli hermostuneena lähemmäs. Aubrey ei tehnyt elettäkään kätelläkseen tätä tai mitään muuta. Oikeastaan hän ei ollut lainkaan tervehtinyt toista vielä.

Nimi: Cualacino

21.11.2018 15:39
Thaddeus Hamilton - → äidinkielen luokka

Kun Thaddeus oli matkalla luokkaan, vastaan tuli rehtori, joka pysäytti hänet pikaisesti. Äidinkielen opettaja ehti jo ajatella pahinta - mitä oli sattunut ja kelle - sillä ei ollut rehtorin tapaista pysäytellä tuntia pitämään matkaavia opettajia. Kuitenkin pian Thatch sai kokea helpotuksen, sillä asia valaistui rehtorin ilmoittaessa uudesta oppilaasta, joka kaipasi perehdytystä kouluun. Tuosta oli jostain syystä tullut Thaddeuksen tehtävä, mutta sen enempää rehtori ei syytä selitellyt. Tuolla oli kiire hakemaan jotain omasta toimistostaan, joten tuo jätti Thaddeuksen menemään yksin luokkaansa. Uusi oppilas oli kuulemma siellä odottamassa. Thatch huomasi sydämensä alkaneen hakkaamaan hieman lujemmin. Sosiaaliset tilanteet eivät koskaan olleet hänen alaansa, joten koulun esitteleminen uudelle oppilaalle ei varmastikaan olisi mikään nautittava kokemus. Mies kuitenkin yritti tasoittaa hermostuneisuuttaan hengittämällä rauhallisesti askeltaessaan kohti luokkaansa. Kaikki varmasti menisi ihan hyvin, tai ainakin niin hän itselleen pyrki uskottelemaan.

Thaddeus avasi luokkansa oven tapansa mukaa hiljaa, mutta tällä kertaa hänen katseensa kiinnittyi eräällä pöydällä istuvaan nuoreen. Hetken verran hämmennys käväisi Thatchin kasvoilla kun hän havaitsi tuossa jotain tuttua. Hän ei kuitenkaan osannut yhdistää piirteitä kehenkään, joten hän pisti tuon huonon kasvomuistin piikkiin ja puki kasvoilleen tutun ystävällisen hymyn. Lasejaan hieman kohentaen Thaddeus asteli lähemmäs tyttöä.
“Hei, olet ilmeisesti se uusi opiskelija, josta rehtori mainitsi. Olen Thaddeus Hamilton, koulun äidinkielen opettaja”, mies esitteli itsensä hymy samalla muuttuen hieman väkinäiseksi. Thaddeus ei koskaan ollut osannut esitellä itseään rennosti, ja se näkyi hänen olemuksessaan. Hän näytti yhä enemmän hermostuneelta jokaisen askeleen ja sanan myötä.

Nimi: Helena

21.11.2018 00:43
Aubrey Hamilton - luokkahuone

Rennon sotkuiselle nutturalle tummat hiuksensa sitonut tyttö istui yhden pöydän päällä katse selaten äidinkielen luokkaa. Eivät jenkkiläisten luokkahuoneet kauheasti brittiläisistä eronneet, mutta Aubreyn mielenkiinnon luokkahuoneessa herätti, että se oli hänen setänsä. Vaikka siitä oli jo useita vuosia, kun hän oli setänsä nähnyt, Thaddeuksen kädenjälki kyllä näkyi siinä, miten tavarat siellä olivat.
Aubreyn katse nousi luokan oven yläpuolella olevaan kellon ajan tarkistamiseksi kääntyen siitä sitten ikkunoita kohti. Käädet rennossa puuskassa pitävän tytön punatuille huulille nousi hetkeksi puolittainen, viekas hymy. Olihan sitä kiva nähdä setänsä näin monien vuosien jälkeen, mutta tästä jälleen näkemisestä oli tulossa kaikkea muuta kuin ihanaa. Sen Aubrey oli päättänyt aika pian sen jälkeen, kun isä oli ilmoittanut hänen lähtevän Amerikkaan sedän pieneksi painajaiseksi. Isä oli päättänyt lyödä hanskat tiskiin tyttärensä suhteen - yllättävän kauan siinä oli kyllä kestänyt.
Niinpä valkoiseen t-paitaan, mustaan farkkutakkiin, vaaleansinisiin revittyihin farkkuihin ja tuttuihin mustiin vanssin old skooleihin sonnustautunut Aubrey odotti. Tuskin siinä enää kauan menisi, että setä luokalleen ilmestyisi. Ainakin näin Apollon Boarding Schoolin rehtori oli sanonut tytölle mentyään hakemaan äidinkielen opettajaa paikalle.

Nimi: Helena

20.11.2018 01:14
Reese Prince - opettajainhuone

Helpotus pyyhkäisi Reesen kehon läpi, kun asia oli viimeinkin hoidettu ja paperit olivat nyt äidinkielen opettajan käsissä. Tyttö toivotti hiljaisella äänellä päivän jatkot Hamiltonille ja opettajainhuoneen oven sulkeutuessa vain pyrähti liikkeelle. Hänen pitäisi päästä ulos haukkaamaan happea - ja äkkiä. Ehkä hän sitten voisi rauhoittua ja rentoutua taas edes hetkeksi. Reesen tuntien sitä ei kestäisi kauan, kunnes hän olisi taas jännittynyt päästä varpaisiin.

Nimi: Cualacino

18.11.2018 12:17
Thaddeus Hamilton - opettajainhuone

Thaddeus hymyili nuorelle neidolle tuon ojentaessa papereita hänelle. Hän otti ne tuolta ja silmäili nopeasti ohuen pinon päällimmäistä paperia ennen kuin kiilasi ne vartalonsa ja käsivartensa väliin.
“Ilmoitan sinulle kun olen saanut tämän hoidettua”, Thatch sanoi nopeasti, vilkaisten samalla kelloa. Aika juoksi, joten oli parempi kasata kaikki tavarat yhteen ja siirtyä jo luokan suuntaan. Opettaja hyvästeli oppilaansa lempeän hymyn kera ja palasi takaisin pöydän ääreen kerätäkseen tavaransa. Kun kaikki oli kasassa, Thaddeus suuntasi kohti luokkaansa.

Nimi: Cualacino

17.11.2018 23:16
Tanemahuta Mahutoto - kahvila

Kahvila, jonka ulkopuolella Tony odotti Maggieta, oli valittu tarkoin. Välttyäkseen suuremmilta huhuilta he olivat päättäneet tapaamispaikan, jossa Apollonin opiskelijat eivät olleet kanta-asiakkaita. Kahvila oli pieni ja kallis, mutta sen tähden oiva paikka olla rauhassa. Tony tuhahti tuolle ajatukselle. Hän tahtoi uskotella ettei heillä ollut mitään salailtavaa, mutta totta puhuen heidän tapaamisensa olivat menneet kerta kerralta enemmän...noh, epävirallisemmiksi. Tony tahtoi uskotella itselleen, että kaikki hänen ajatuksensa nuorta naista kohtaan olivat täysin platonisia, vaikka totuus olikin muuta. Hän toivoi kovasti kuvittelevansa kaiken, sillä häntä kauhistutti ajatus siitä, kuinka lähteiseksi hän Maggien koki. Ehkä järkevin teko olisi ollut lopettaa Maggien tapaaminen koulun ulkopuolella, mutta hän ei kyennyt siihen enää. Nuoresta oli tullut tärkeä osa hänen elämäänsä. Ilman tuota hän olisi niin yksinäinen, ettei varmastikaan kestäisi sitä. Maggie oli upea nuori nainen, niin avoin ja positiivinen. Tony huokaisi häätäessään ajatuksia pois päästään samalla kun hän haki katseellaan tuttua nuorta neitoa. Tonyn pahin pelko oli käynyt toteen. Hänen oppilaansa oli hurmannut hänet, eikä noiden tunteiden karistaminen ollut helppoa.

Nimi: Helena

14.11.2018 13:07
Reese Prince - opettajainhuone

Pahin jännitys laukesi, kun äidinkielen opettaja oli ymmärtänyt Reesen asian tytön sanoihin kompastelusta ja sekavasta selityksestä huolimatta. Tyttö rentoutui hieman, vaikka ei hän koskaan ollut täysin rauhallinen tällaisissa sosiaalisissa tilanteissa - varsinkaan opettajien edessä.
"Ei sillä ole kiirettä..." Reese sanoi hiljaa, kun Hamilton oli ehdottanut voivansa käydä sen tarkemmin läpi myöhemmin. Tietenkin Reese oli unohtanut täysin, että oppitunteja oli vielä jäljellä. Tyttö olisi voinut taas punastua pienestä häpeästä, mutta aiempi poskille noussut puna ei ollut vielä ehtinyt laskea. Puna vain säilyi poskilla, kun tyttö ojensi sitten papereita opettajalle.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:30
Damien Grant - balettisali

Alaska näytti lopultakin rentoutuvan hänen seurassaan, ilmeisesti myös Damienin hymy oli alkanut tarttua toiseen. Toinen kertoi, ettei ollut oikeastaan kokeillut koreografiointia porukalla. Kenties Damien saisi vielä toisen rohkaistumaan ja kokeilemaan sitä, yhteiskoreografiointi tosin vaati oikeanlaisen porukan toimiakseen ongelmitta ja draamoitta. Onneksi Damien itse oli löytänyt sellaisen, missä homma toimi. Ehkä hän saattaisi pyytää Alaskaa liittymään seuraan joskus tai vähintään tulla katsomaan, jos kiinnostuisi?
"Kiitos", Damien kiitti toista, kun tämä ilmaisi hänen vaikuttavan siltä, että hänestä voisi tulla mahdollisesti hyvä opettaja. Alaska sai hänet naurahtamaan rennosti esittäessään esimerkin siitä, että ehkä he joskus voisivat päästä yhdessä tanssimaan Zendan vankia.
"Mahdollisesti", Damien vastasi.
Sitten Alaska ehdotti, että he näyttäisivät toisilleen, mitä osasivat. Damienilla ei ollut mitään sitä vastaan, joten tämä vastasi toisen ehdotukseen myöntävästi. Poika päätyi vielä venyttelemään käsiään sillä välin, kun Alaska asteli valitsemaan heille sopivaa musiikkia.
"Samaan aikaan vai vuoronperää?" Damien kysyi venyttelyidensä lomassa.

Nimi: Cualacino

15.10.2018 23:25
Thaddeus Hamilton - opettajainhuone

Kun ovella seisova nuori neito selitti hermostuneena tilannetta, Thaddeus kuunteli kärsivällisenä. Hän ymmärsi toista täysin ja tunsi tuon tuskan. Ei hänkään koskaan ollut pitänyt puhumisesta sen erityisemmin, joten hän tunsi nuoren neidon tuskan. Siispä miehen sinisilmät katsoivat nuorta naista odottaen samalla kun tuo piti lyhyen hetken rauhoittuakseen. Thaddeuksen kasvoilla lepäsi sama ystävällinen hymy, vaikka nuoren katse olikin suunnattu papereihin, eikä tuo sitä nähnyt. Hymy leveni aavistuksen kun ilmeni, että kyse oli kirjoituskilpailusta. Thatch arvosti aina sitä, kun oppilaat olivat kiinnostuneita kirjoittamisesta. Kun ilmi nousi myös se, että osallistuakseen kilpailuun neito tarvitsi opettajansa apua, mies ymmärsi viimein miksi tuo oli lähestynyt häntä asian kanssa.
“Ah, toki! Haluatko että katson sen läpi nyt nopeasti vai…? Voin kyllä käydä sen tarkemminkin läpi joskus kun olisi paremmin aikaa”, hän ehdotti. Tunnin alkuun ei ollut enää kauaa, joten aikaa ei ollut hirveästi. Thaddeus olisi mieluummin hoitanut asian joskus myöhemmin, muttei viitsinyt sanoa sitä tytölle. Tuo oli muutenkin hermostunut ja Thaddeus tiesi, että viimeisin asia, mitä tuossa mielentilassa tarvitsi, oli vastaväitteitä. Siispä kevyt tuuppaus siihen suuntaan sai riittää. Thatch vain toivoi, ettei tyttö halunnut hoitaa asiaa pikimmiten alta pois.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:19
Xavier Ford

Nukkunut poika nousi istualleen Xavierin puhalluksesta. Katse toisessa pysyen nuorimies seurasi tarkasti, kuinka toinen nosti oikean kätensä kaulansa sivulle siihen kohtaan, mihin Xavier oli puhaltanut kevyesti. Toinen oli hämmentynyt eikä ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut, kunnes lopulta tarkasteli ympäristöä katseellaan ja bongasi sänkynsä vierellä kyykkivän pojan, jonka huulilla oli koko ajan ollut puolivirne.
Hämmennys vaihtui vihaistumiseksi toisen pojan kasvoilla, mitä paremmin tämä pääsi tilanteesta perille. Kauan ei mennyt, kun toinen kysyä töksäytti lähes murahtaen, mikä Xavierin ongelma oli. Tämä sai Xavierin vain naurahtamaan ja virnistämään leveämmin. Nuorimies nousi seisomaan jättäen kyykkimiset siltä erää.
"Minun ongelmani? Se, kuinka hyvännäköiseltä näytit nukkuessasi", nuorimies vastasi häpeilemättä ja kallisti hieman päätään näyttääkseen siltä kuin tarkastelisi toista nyt uudemman kerran.
"Etkä kyllä hereillä ollessasikaan näytä yhtään pahemmalta", Xavier jatkoi suoden toiselle pienen, flirttailevan hymyn ennen kuin kääntyi jatkaakseen tavaroidensa kanssa. Jos toinen oli yhtä kiukkupussi muutenkin kuin nyt, tämä tuskin tulisi nauttimaan olostaan Xavierin huonetoverina. Nuorimies taasen itse saattaisi nauttia toisen seurasta enemmän, vaikka tämä ei hänestä pitäisikään.

Nimi: Helena

15.10.2018 23:06
Rafael Garza - ystävänpäivätanssit, piha

Jälleen kerran Rossin vastaus sai Rafaelin naurahtamaan. Päihteet ja seksi olivat ilmeisesti toiselle hyvin tavallisia maksukeinoja. No, Rafael ei aikonut valittaa kummastakaan. Sen näkisi sitten myöhemmin, miten hän maksaisi takaisin toiselta saamansa kamat.
"Aika pitkään, vaikka en välttämättä joka päivä poltakaan", Rafael vastasi toisen esittämään kysymykseen siitä, kuinka kauan hän oli polttanut. Hän ei varsinaisesti ollut missään päihdekierteessä, mutta ei ollut myöskään lopettamassa. Urheilutaustansa takia hän ei kuitenkaan halunnut koko ajan olla tuhoamassa kroppaansa.
Hymy nousi espanjalaistaustaisen huulille, kun Ross päivitteli yhä sisällä tanssivia ihmisiä. Toinen oli myös iloinen siitä, että Rafael oli lähtenyt tämän mukana pois tansseista. Suoraan sanottuna hän ei olisi itsekään kestänyt siellä kovinkaan kauan, vaikka ei ollut ollut pahimmassa ahdingossakaan. Totuuden nimissä hän ei kuitenkaan pitänyt erityisemmin suurista ihmismassoista tai tanssimisesta, vaikka ei siinä huono ollutkaan. Hän ei vain yleensä ollut kummoisella tanssituulella, vaikka Rossin kanssa tanssiminen oli ollut mukavinta, mitä hänellä nyt kokemusta oli tanssimisesta jonkun kanssa. Tanssimiseen liittyi myös muutamia muistoja, mitä hän ei muistellut hymyillen. Ross oli onneksi tuonut muutosta myös tanssimiseen liittyviin muistoihin sinä iltana.
"Ole hyvä", Rafael hymähti lopulta vastaukseksi toisen pojan helpottuneeseen (?) naurahdukseen.

Nimi: Helena

15.10.2018 21:35
Reese Prince - opettajainhuoneen

Se siitä pakosuunnitelman hätäisestä keksimisestä, kun äidinkielen opettaja Hamilton itse avasi oven. Miehellä näytti menevän hetki Reesen tunnistamisessa, olihan se ymmärrettävää. Mies kuitenkin opetti todella monia, milloin kaikkien nimiä ei välttämättä saanut heti päähänsä yllättävissä tilanteissa.
Reese nielaisi hermostuneena kerätessään ajatuksiaan päänsä sisällä. Mitä hän sanoisi? Tai oikeastaan, miten hän ilmaisisi asiansa?
"E-en muista, olenko jo ottanut aiheen esille, mutta..." Reese aloitti ääni pettäen ja täysin sekavia lauseita muodostaen. Tyttö käänsi katseensa käsissään oleviin papereihin rauhoittuakseen. "Ajattelin osallistua erääseen kirjoituskilpailuun... Mutta siihen tarvitaan opettajan palaute ensin... Sekä lupa..."
Vasta viimeiset sanat suustaan ulos saatuaan Reese kohotti taas katseensa miespuoliseen opettajaan. Ulos tulleet sekavat selitykset ja sanat olivat saaneet tytön hieman punastumaan. Hän tunsi olonsa vaivautuneeksi, koska ei ollut osannut hoitaa tilannetta yhtä hyvin kuin olisi halunnut.

Nimi: Cassie

03.10.2018 21:39
Alaska Hopper - Balettisali

Alaskan kommentti yksin tanssimisesta näytti huvittavan Damienia ja niinpä tennesseeläinen päätti, ettei toisesta olisi harmia ja hän rentoutui lopultakin. Damien vaikutti hyvin rennolta pojalta ja Alaska vastasi hänen hymyynsä.
"Mä en ole kovin usein kokeillut koreografiointia porukalla. Ei kuullosta ihan mun jutulta mutta uudet ideat eivät kyllä koskaan ole haitaksikaan", Alaska tuumaili ja ajattelipa myös samalla, miten hänen yhteistyössään olisi varmasti parannettavaa. Joskus hän saattoi torpata täysin kaikkien muiden ideat, mutta hän uskoi päässeensä jo siitä vaiheesta yli.
Alaska kertoi, milloin oli aloittanut balettitanssin ja kysyi sitten myös Damienin puolta. Toinen vastasi miellyttävästi tai sitten se johtui vain siitä, että Damien hymyili jatkuvasti. Hymy tarttui ja Alaska huomasi huulillaan olevan pienen hymynpoikasen, joka ei meinannut lähteä. Oliko hän näin tohkeissaan löytäessään jonkun, jonka kanssa puhua tanssista?
"Vaikutat siltä, että susta tulis hyvä opettaja", Alaska sanoi liioittelematta. "Ehkä me joskus tanssitaan yhdessä vaikka Zendan vankia tai jotain." Hän oli valinnut esimerkiksi kyseisen tarinan, koska siinä on kaksi samannäköistä ja -veroista hahmoa ja hän kuvitteli Damienin olevan vertaisensa.
"Yhteiskoreografioinnista puheen ollen, entäs, jos näytettäisiin, mitä osataan?" Alaska ehdotti huomattuaan, että tähän mennessä Damien oli ollut se, joka oli tehnyt ystävällisimmät eleet eikä hän toki halunnut toisen luulevan, että Alaska vain vastaili kysymyksiin. Samalla ruskeatukkainen nousi ja asteli stereoiden luokse valikoimaan sopivaa kappaletta.

Nimi: Helena

03.10.2018 21:24
Damien Grant - balettisali

Damien naurahti, kun toinen kertoi kuuluvansa niihin, jotka välttelivät muiden tapaamista, kun halusivat harjoitella. Eipä hän itsekään kauhean usein muiden kanssa samaan aikaan ollut tanssimassa, mutta joskus oli virkistävää tanssia muiden kanssa samaan aikaan. Joskus he kerääntyivät porukalla kehittelemään koreografioita ja improvisaatioita.
"En minäkään kovin usein harjoittele muiden kanssa samaan aikaan, mutta joskus tulee porukalla kehiteltyä jotain", poika kertoi Alaskalle samalla, kun he kumpikin jatkoivat venyttelyä.
Toinen kertoi aloittaneensa seitsemän ikäisenä, mitä yleisesti balettipiireissä pidettiin myöhäisenä. Damienin oma kanta oli kuitenkin, ettei koskaan ollut liian myöhäistä tavoitella unelmiaan. Joskus seinät saattoivat tulla vastaan, mutta aina joku ratkaisu löytyisi lopulta.
"Heti, kun vain sain ja pystyin", Damien vastasi hymyillen, kun toinen oli kysynyt, milloin hän oli baletin aloittanut. Katse kiinnittyi eteenpäin, kun hän keskittyi lyhyesti muistelemaan aloitusaikojaan. "Ammattitanssijaksi eteneminen on ollut haaveeni lapsesta saakka, mutta myös opettajan pesti kiinnostaa."

Nimi: Cassie

03.10.2018 20:57
Alaska Hopper ~ Balettisali

Alaskaa pisti hieman jalkaan, jonka hän oli nostanut tangolle liian nopeasti, mutta poika yritti olla näyttämättä sitä, mikä amatöörimäinen virhe. Sen sijaan hän hymyili Damieniksi itsensä esitelleelle, miellyttävän oloiselle ja näköiselle pojalle.
"Hauska tutustua", Alaska vastasi etiketin mukaisesti ja vaihtoi jalkaansa jo sulavammin. Hän jutteli hieman baletista toiselle pojalle koettaen sulattaa jo käytännössä olematonta jäätä heidän välillään. Lähinnä Alaska koetti pyytää anteeksi hieman kolkkoa ensihetkeä heidän välillään juttelemalla nyt nätisti. Damien venytteli itsekin ja näytti keskittyvän lähinnä jutteluun juuri nyt. Alaska toivoi, ettei ollut kovin pahasti sekoittanut toisen kuvioita, muttei viitsinyt sanoa mitään.
"Jep, ja mulla onkin ollut se tarkoitus, etten tapaisi muita", Alaska virnisti ja kiirehti jatkamaan: "Vaikka on ihan ok, jos jaetaan nyt tämä tanssisali." Damien hymyili ja Alaska vastasi hymyyn huomaten poskiensa vienosti punoittavan ulkona kävelemisestä.
"Mä aloitin seitsemänvuotiaana, joka on vähän myöhään, jos haluaa baletista uran itselleen, tiedän", Alaska vastasi toisen kysymykseen hieman puolustelevasti hymyillen. Mielummin hän itse huomaisi vikansa kuin antaisi jonkun toisen huomauttaa. "Yritän kuitenkin harjoitella niin paljon, että kuroisin ne tanssimattomat vuodet kiinni, koska mä haluaisin oikeasti olla balettitanssija sitten kun valmistun." hän jatkoi ja alkoi nyt venytellä lattialla. "Entä sä? Kuinka tosissas oot ja kuinka pitkään oot harrastanut?"

Nimi: Helena

03.10.2018 20:45
Damien Grant - balettisali

Toinen poika näytti rentoutuvan, mitä Damien pani merkille tämän laskiessa jumppakassinsa ja astelevan tangolle venyttelemään. Hymy nousi vaaleahiuksisen huulille, kun toinen sanoi tilaa riittävän heille molemmille, mikä oli totta ottaen huomioon salin koon. Ei mennyt kauan, kun toinen jo esittäytyi venyttelyidensä ohella.
"Damien Grant", nuorimies esittäytyi itsekin alkaen samalla ravistella sekä käsiään ja jalkojaan. Impro oli jäänyt kesken, mutta hän voisi ihan hyvin pitää pienen tauon tässä välissä ja jatkaa kohta.
"On, vaikka kyllä meitä jonkin verran on tässä koulussa. Harvoin vain osuu samaan aikaan paikalle harjoittelemaan", Damien totesi rennosti ja hymyili lämpimästi toisen pojan, Alaskan sanoille. "Oletko kuinka kauan harrastanut balettia?"

Nimi: Trithan

23.09.2018 20:53
Margaret Montgomery - Puisto - Kesäloma

Tony vaikutti yllättyneeltä, ja sanoikin ettei mies olisi uskonut hänestä. Maggie kohautti pienesti olkiaan. Niin, ei ehkä. Hän saattoi olla pirteä, ja tietenkin hän jutteli muille aina saadessaan siihen mahdollisuuden, mutta ei Maggie koskaan ollut ollut hyvä tekemään ja pitämään ystäviä. Oli kuitenkin hänen vuoronsa yllättyä, kun Tony kertoi olevansa joskus myös yksin. Se oli outoa kuulla, sillä Tony oli niin mukava ihminen. Maggie hymähti hiljaa kuullessaan miehen lapsista.
"Onpa sääli", Maggie kommentoi. Nainen oli ollut niin keskittynyt Tonyn puheisiin, ettei hän edes huomannut sulavaa mehujäätä ennen kuin kylmä mehu tippui hänen mekkonsa hameelle.
"Hups", Maggie mutisi ja pyyhki mehua samalla kun hän nuolaisi jäisestä puikosta loput sulaneesta mehusta. Kun hän oli omasta mielestään saanut hameensa tarpeeksi puhtaaksi, Maggie käänsi katseensa takaisin Tonyyn.
"Olipas sitten hyvää onnea, että tapasimme tänään."

©2019 School in California - suntuubi.com