Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivut

*Koulun aulassa on taulu, johon on listattu koulun tutut ja sen perustamisessa auttaneet yritykset.*

Copyrights

Ulkoasu: xx, x & x, yksityiskohtia CSS-koodiin ©Unisieppari & Trithan

Vieraskirja: x

Sivupohja: x

Onlinelaskuri: x

Chatti: x

Sivujen idea ja tekstit: Cassie

Liittyneiden tekstit ja kuvat heidän omiansa. Kuvien copyrightit ilmoitettu niiden vieressä/alla.

Info

Nimi: School in California

Lempinimet: SiC, Kiimakoulu

Perustettu: 8.12.2017

Genret: Roolipeli, koulu, draama

Ylläpitäjä: Cassie

Historia: SiC perustettiin 8.12.2017 noin kello 21.00, kun Cassie oli pohtinut ideaa roolipelistä opiskelijoilla jo jonkin aikaa. Vuoden loppuun mennessä hahmomäärä ylitti kymmenen.

Tammikuun loppuun mennessä hahmoja oli yli 30 ja pelaajia oli noin 15. Uudenvuodentapahtuma tammikuun alussa sai paljon suosiota ja jo tammikuussa pelaajat saivat valmistella hahmojansa helmikuun tulevaan ystävänpäivätapahtumaan. Koulun ensimmäinen lehti ilmestyi tammikuun puolessavälissä.

Kesälomalla pystyyn pistettiin lipunryöstöaiheinen tapahtuma hahmomäärän ollessa hieman alle 40. SiCin toinen ulkoasu vaihtui 16.6.2018, kun Cassie sai viimein ilmeisesti päätettyä, että lumiteemainen ulkoasu ei ollut kaikista paras kesälomalle. 

Entiset Ulkoasut

15.6.2018 - ??.??.????

Ajatukset: Hienostunut, elegantti ulkoasu! Aluksi tätä piti säästää niin, että olisin hommannut jonkun toisen ulkoasun tämän ja edellisen väliin, koska väriteema on aikalailla sama, mutta koska kesäkuussa ei ole enää kiva pitää lumiaiheista ulkka, niin vaihdoin. Rakastan sisällön läpinäkyvyyttä ja yläkuvaa ennen kaikkea! Pari pelaajaa auttoi CSS-koodin kanssa ja teimme siitä ihmisystävällisemmän. :D

Tekijä: Girasol

8.12.2018 ~ 15.6.2018

Ajatukset: Yksi kauneimpia ulkoasuja, joihin olen törmännyt. Värimaailma ja yläkuva ovat aivan vastustamattomia ja rakastuin tähän ensisilmäyksellä! Valitettavasti ulkka on talvinen, joten kevään tultua se pitää vaihtaa :(

Tekijä: Viimakoura

©2018 School in California - suntuubi.com