Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Zachary 'Zach' Greene

Liittynyt: 25.4.2018 Kämppäkaveri: America Jackson Siviilisääty: Sinkku

Perustiedot

Sukupuoli: Mies

Ikä: 17, syntymäpäivä 15.2., vesimies

Keskiarvo: 8.5

Valinnaiset: Ranska, tanssi

Persoona

Zachary on lievästi sanottuna hankala ihminen. Hän on sarkastinen ja myös hyvin suorapuheinen, eikä siis pelkää sanoa mielipidettään, jos tilanne sitä hänen mielestään vaatii. Pojan huumori on yleensä melko synkkää, kettuilevaa ja välillä ilkeääkin, ja jos häntä ärsyttää tarpeeksi voi olla varma, että Zachary kostaa - ei niinkään fyysisesti, vaan hiljentämällä toisen piikittelevillä sanoillaan. Hän jopa jossain määrin nauttii päästessään tekemään niin. Tästäkin huolimatta poika ei yleensä kuitenkaan ole pitkävihainen, mutta riippuu ihan tilanteesta kuinka kauan hän kantaa kaunaa jostakin. Sitä saattaa olla hankala uskoa, mutta Zacharylla on myös se huomaavainen ja kiltti puolensa. Hän tosin mieluummin pitää yllä sitä kuvaa, että on kylmä eikä välitä muista, sillä hänellä on menneisyytensä takia vaikeuksia luottaa ihmisiin. Jos joku kuitenkin onnistuu pääsemään hänen suojamuuriensa yli, Zachary on kuin toinen ihminen. Hän kehuu toista, pitää tämän puolia riidoissa ja on yleisestikin mukavampi kuin normaalisti. Sama koskee hänen romanttisia suhteitaan. Zacharyn tarvitsee tuntea toinen ihminen todella hyvin ja pystyä luottamaan täysin tähän voidakseen ihastua, eli poika ei siis samaistu ilmaukseen 'rakkautta ensisilmäyksellä'.

Ulkonäkö

*klick*

Zachary on 172 cm pitkä nuorukainen, joka painaa noin 68 kiloa. Hän on suhteellisen hyvässä kunnossa, kiitos vuosia jatkuneen tanssiharrastuksen, ja omaa samasta syystä myös kiitettävän ryhdin. Hänen kasvonsa ovat ovaalinmuotoiset ja selkeäpiirteiset, ja niitä koristavat vaaleansiniset, pitkäripsiset silmät, leveähkö mutta suora nenä, hyvinhoidetut kulmakarvat sekä täyteläiset huulet. Pojan kullanruskeat hiukset ovat luonnostaan hieman laineilla ja hän ainakin yrittää pitää niistä huolta muun muassa hiusnaamioilla ja vastaavilla. Zachary on yleensä pukeutunut johonkin bändi-t-paitaan, tummanpunaiseen flanelliin ja mustiin ihonmyötäisiin farkkuihin, ja pojan jalkineina toimivat mustat, jo hieman kuluneet maiharit, mutta tanssiessaan hän vaihtaa suosiolla emotyylistään johonkin kevyempään. Mitä tulee lävistyksiin, hänellä on erään hävityn vedon seurauksena hankittu napakoru ja myös suunnitelmissa kielilävistys. Normaaleista koruista poika ei kuitenkaan juuri välitä.

Menneisyys

Zachary syntyi eräälle Oregonissa asuvalle nuorelle pariskunnalle vahinkolapsena, ja koska hän ei ollut toivottu perheenlisäys, hän päätyi adoptoitavaksi. Käytyään ensin muutamia perheitä läpi, poika sai kuusivuotiaana kodin erään mukavalta vaikuttavan ja melko hyvin tienaavan naisparin luota ja pystyi siis viettämään suhteellisen onnellisen esilapsuuden heidän kanssaan. Kuitenkin yläasteelle siirtyessään asiat alkoivat mennä huonompaan suuntaan, kun jotkut Zacharyn luokkalaisista päättivät ottaa tämän silmätikukseen vanhempiensa takia. Ei Zachary siitä tietenkään pitänyt, päinvastoin, mutta sitten yksi häntä kiusanneista pojista alkoi pikkuhiljaa flirttailla hänelle ja antoi muutenkin ymmärtää olevansa kiinnostunut hänestä. Zachary tietenkin hämmentyi aluksi, sillä ei tajunnut miksi kyseinen poika muka flirttailisi hänelle, mutta kai jotenkin suli toisen sanoista ja ennen pitkää päätyi suhteeseen tämän kanssa. Siksi kai siitä kuuluisasta pilvilinnasta alas rysähtäminen sattuikin niin kamalasti, kun Zachary sai viimeisen yläastevuotensa loppupuolella kuulla poikaystävänsä levitelleen hänen luottamuksellisesti tälle kertomiaan asioita koulun muille oppilaille. Hän tietenkin suuttui pojalle ja haukkui tämän täysin, ja sydän särkyneenä pyysi äideiltään lupaa päästä toiseen kaupunkiin jatkamaan opintojaan. Nämä säälivät poikaansa ja suostuivat pyyntöön, ja niin Zachary aloitti seuraavana syksynä Apollonissa. Nykyään Zachary kyllä pärjää ihan hyvin suurimmassa osassa kouluaineistaan, mutta hänellä on vieläkin vaikeuksia päästää muita lähelleen tai ainakaan luottaa heihin täysin.

Muut tiedot

- Face claim: Pedro Bertolini

- Panromanttinen demiseksuaali.

- Rakastaa tanssimista ja on aina innokas oppimaan uusia koreografioita.

- Aloitti joogaamisen alun perin vain tanssiharrastuksensa takia, mutta nykyään tekee sitä myös rentoutuakseen.

- Ei pidä alkoholista ja inhoaa tupakansavua yli kaiken. Jälkimmäisen tekee selväksi syöpäkääryleitä hänen läheisyydessään polttaville ihmisille heitä vihaisesti mulkoilemalla.

- Ollessaan hermostunut Zachary alkaa tiedostamattaan näprätä hiuksiaan tai vaatteitaan.

- Pitää kauhuleffoista, etenkin psykologisesta kauhusta, ja myös salaliittoteoriat ovat lähellä pojan sydäntä, vaikkei hän sitä myönnäkkään.

Roolipelaaja: DemonEliah

Stipendi vai oma raha: Oma raha

Entiset statukset: ~

Tavaraluettelo

Psycho, koulukirjat kolmosluokalle

Viestit ylläpidolta

25.4.2018 Tervetuloa mukaan! Anteeksi, että lisääminen kesti hieman ja jos haluat vaatteille pidemmät kuvaukset, ilmoitathan ne vieraskirjassa! :)

Suhteet

~

©2019 School in California - suntuubi.com