Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

*Saavut kuuluisan koulun porteille. Mikä tahansa asiasi onkaan, sinusta tuntuu siltä, että täällä sinua tullaan kuulemaan.*

School in California on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jossa voit luoda opiskelijan tai opettajan ja roolipelata hahmollasi maailmankuulussa koulussa. Luettuasi Kirjasto- kohdasta asiat, jotka on merkitty pakollisiksi, voit luoda ensimmäisen hahmosi ja liittyä joukkoihimme!

SiC on aktiivinen roolipeli, jossa normaalin roolipelaamisen lisäksi voi kirjoittaa myös tarinoita, shoppailla ja jutella muiden liittyjien kanssa. Tapahtumia järjestetään niin itse kuin ylläpidonkin kautta. Ylläpidolla on monivuotinen tausta Suntuubista ja roolipelaamisesta ja osaa varmasti neuvoa, jos kaipaat tietoa jostakin. Roolipeli on K13 siinä esiintyvien väkivaltaisten ja seksuaalisten teemojen takia sekä pelaajien pyynnöstä.

Astu siis peremmälle ja tutki SiCin maailmaa! Jos haluat kuitenkin jatkaa matkaa, voit käydä Cassien tukikohdassa: Turvapaikka Teille. Jos haluat jotain yllättävää, on tämä hyvä linkki sinulle. 

~Cassie

Sivuja päivitetty viimeksi: 17.1.2018

Uudet oppilaat

Elwin Andringa 17.1.2018

Viveca Cooper 16.1.2018

Suuremmat ilmoitukset

16.1.2018 Sivut muutettu K13-muotoon.

13.1.2018 Koulun lehden ensimmäinen osa on julkaistu!

12.1.2018 Varaus-kohta on nyt mahdollinen.

7.1.2018 Tapahtuma on loppunut ja suosittu-statukset on äänestetty hahmoille. Tapahtuman fan-art julkaistu tapahtuman kohdassa.

5.1.2018 Suosittu-statusäänestys on auki 5.1.-7.1.! Siirsin entiset oppilaat-kohdan Koulu-sivun alas + normaalia päivittelyä. 20 hahmon raja meni rikki!

3.1.2017 Koulu-kohta uudistettu, joten kerhot siirretty niille luodulle sivulle ja koulun lehteen on nyt mahdollista kirjoittaa. Tai no ei ihan vielä koska muokkaan sitä sivua vielä...

Sivujen tiedot & copyrights

Vanhat päivitykset

*kuuntelen samalla*

©2018 School in California - suntuubi.com